Hunter Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 ρε παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με το torrentleech? απο εχτες το βραδυ δεν............... το εφαγαν και αυτο; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Mπορεί να κάνουν καμμιά συντήρηση... αν το έκλειναν θα υπήρχε σχετικό banner πιστεύω.. :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Να ρωτήσω guys μήπως ξέρει κάποιος πώς βλέπουμε τα κρυφά τορρεντς στο Blue White GT (υποθέτω ξένες ταινίες, επεισόδια κλπ.) ??? :worry: :worry: Λέει κάπου στα FAQ να έχεις τουλάχιστον 5 GB upload και 10 μηνύματα στο forum.... αλλά forum δεν βρίσκω πουθενά !!! Υπάρχει κάπου ?? ΤΗΑΝΧ :) Νομιζω πως δεν υπαρχει επιλογη. Δηλαδη, αν περασεις το οριο τα βλεπεις αυτοματα. Δεν κανεις κατι εσυ. Για το forum, εχει κατι links αριστερα της σελιδας. Για δοκιμασε εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 ρε παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με το torrentleech? απο εχτες το βραδυ δεν............... το εφαγαν και αυτο; Όντως το site είναι down, αλλα ο tracker δουλεύει κανονικά. Οπότε δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε (ακόμα) :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Θέλει να έχεις ratio τουλάχιστον 0,60 για να δεις τα κρυμμένα αρχεία. Κουραστικό... αλλά έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Όντως το site είναι down, αλλα ο tracker δουλεύει κανονικά. Οπότε δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε (ακόμα) :cool: τωρα ειναι μια χαρα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 εχω ενα πολυ κουλο προβλημα. η πορτα του μtorrent κλεινει μονη της. μεχρι πριν δυο μερες κατεβαζα μια χαρα, με 40 μεσο ορο. μετα ειδα οτι επεσε αλλα δεν εδωσα σημασια. τελος παντων, ειδα οτι οταν αρχιζω το κατεβασμα ή καποια στιγμη μετα απο λιγο κλεινει η πορτα μονη της ακομα κι αν κλεισω το μtorrent απ'οτι ειδα πριν λιγο. αλλαξα πορτα, εκανα restart σε ρουτερ-pc αλλα τιποτα. να φανταστειτε απο torrentleech με 30 seeders και κατεβαζει με 15 :wacko: δεν εχω καταλαβει ακριβως ποτε το κανει. απο ftp κατεβαζω με 41... δε μπορω να καταλαβω τι επαθε...καταλαβαινετε εσεις; :O edit: σταματησα το κατεβασμα και ανοιξε η πορτα, συνεχεια το ιδιο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ρε παιδια, σημερα κατεβασα και 'γω το Azureus για να κατεβαζω torrents. 1η φορα ασχολουμαι με τετοια, και δεν εχω ιδεα. Εχω καποιες αποριες: 1.Τι ειναι ο 'Ιχνηλατης' ? 2.Τι ειναι το Ratio, NAT, DHT? 3.Γιατι μου λεει οτι μερικες φορες υπαρχει προβλημα με το firewall ενω δεν το εχω ενεργοποιημενο? 4.Γιατι σερνεται? Τωρα κατεβαζει με 2,7 ενω το μεσημερι κατεβαζε με 5. 5.Τι ειναι οι 'Γονοι'? 6.Και τι εννοει με τον ορο 'Συνδεσεις'? 7.Υπαρχουν κολπα για να το κανω να κατεβαζει πιο γρηγορα? Εχω pstn γραμμη... :worry: Sorry αν σας ζαλισα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Άλλαξε γλώσσα στα αγγλικά στον αζουραίο και μετα θα δείς οτι όλους τους όρους που λες θα τους αναγνωρίσεις, τους έχουμε εξηγήσει πάμπολλες φορές σε τούτο (:p) το τόπικ. Υ.Γ: Τώρα είδα οτι λες πως έχεις pstn γραμμή... Καλύτερα να ξεχάσεις τα torrents. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατι ρε?... Τωρα κατεβαζω 100mb... Ηδη εχουν κατεβει τα 30mb. Μεχρι το Σαββατο θα εχει τελειωσει (δεν κανω πλακα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατι ρε?... Τωρα κατεβαζω 100mb... Ηδη εχουν κατεβει τα 30mb. Μεχρι το Σαββατο θα εχει τελειωσει (δεν κανω πλακα) looooooooooooooooo!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατι ρε?... Τωρα κατεβαζω 100mb... Ηδη εχουν κατεβει τα 30mb. Μεχρι το Σαββατο θα εχει τελειωσει (δεν κανω πλακα) Ήρωας...:lol: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατι ρε?... Τωρα κατεβαζω 100mb... Ηδη εχουν κατεβει τα 30mb. Μεχρι το Σαββατο θα εχει τελειωσει (δεν κανω πλακα) Έτσι θα μπορείς να ''χτυπάς'' και ένα έργo των 1.37 GB τον μήνα! Άρχοντας!!!!!!! :lol: :lol: (δεν κάνω πλάκα). Εσύ είσαι μιά χαρά. Φαντάσου τον φουκαρά που θα του κάνεις upload... :lol: 4.Γιατι σερνεται? Τωρα κατεβαζει με 2,7 ενω το μεσημερι κατεβαζε με 5. ... 7.Υπαρχουν κολπα για να το κανω να κατεβαζει πιο γρηγορα? Το μόνο κόλπο είναι να αλλάξεις γραμμή. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μπορειτε να γελατε οσο θελετε αλλα εγω εχω ηδη κατεβασει 32mb και συνεχιζω ακαθεκτος :tease: Τωρα λεω να κατεβασω και καμια ταινιουλα 3-4GB :p Τεσπα, περα απο την πλακα, αποτι εχω καταλαβει ειναι κακο να εχεις πολλους seeds και καλο να εχεις πολλους Peers. Το προγραμμα μου λεει 0 (5) seeds, και 1(2) peers. Γιατι δεν παει 2 (2) σε Peers? Και ενα αλλο σπαστικο, μου δινει περισσοτερο Up Speed απο Down Speed. Ξερει κανεις γιατι?:worry: Edit 40mb. Και το βραδυ παω για αλλα 10 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Όχι! Το καλό είναι να έχει περισσότερους seeders! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Να ρωτήσω guys μήπως ξέρει κάποιος πώς βλέπουμε τα κρυφά τορρεντς στο Blue White GT (υποθέτω ξένες ταινίες, επεισόδια κλπ.) ??? :worry: :worry: Λέει κάπου στα FAQ να έχεις τουλάχιστον 5 GB upload και 10 μηνύματα στο forum.... αλλά forum δεν βρίσκω πουθενά !!! Υπάρχει κάπου ?? ΤΗΑΝΧ :) Για να δεις τα κρυμμένα torrents πρέπει να έχει 7 GB upload και όχι 5, και ratio 0.60. Το όριο των 10 μυνημάτων έχει καταργηθεί. Μόλις φτιάσεις αυτά που ζητούν βλέπεις αυτόματα τα κρυμμένα torrents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Χρησιμοποιω το limewire .Εχω δικτυο με 3 pc εχω κανει share το φάκελο με τα αποθηκευμένα αρχεία που έχουν κατεβει απο το limewire. Το προβλημα ειναι οτι ενω τα βλεπω ολα κανονικα απο τους αλλους υπολογιστες δεν μπορω να ανοιξω τα ουτε να τα αντιγραψω..Τα έχω κανει unshare απο το limewire , το έχω κλειστό , εχω ενεργοποιησει και την επιλογη allow network users to change my files στο sharing αλλα τίποτα .Στο pc που ειναι αποθηκευμενα παιζουν κανονικα και επισης μπορω να τα αντιγραψω μεσω εκεινου του pc στα άλλα ,θελω όμως να τα έχω σε εναν και να τα παιζω απο εκεινον ..καμια ιδεα τι φταει ? καμιά ιδέα κάποιος? Ίσως κανένα link για οδηγίες?:( :( Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μπορειτε να γελατε οσο θελετε αλλα εγω εχω ηδη κατεβασει 32mb και συνεχιζω ακαθεκτος :tease: Τωρα λεω να κατεβασω και καμια ταινιουλα 3-4GB :p Τεσπα, περα απο την πλακα, αποτι εχω καταλαβει ειναι κακο να εχεις πολλους seeds και καλο να εχεις πολλους Peers. Το προγραμμα μου λεει 0 (5) seeds, και 1(2) peers. Γιατι δεν παει 2 (2) σε Peers? Και ενα αλλο σπαστικο, μου δινει περισσοτερο Up Speed απο Down Speed. Ξερει κανεις γιατι?:worry: Edit 40mb. Και το βραδυ παω για αλλα 10 :p Το καλύτερο για download είναι να έχεις περισσότερους seeds (που έχουν ολόκληρώσει το τόρρεντ και μόνο δίνουν πλέον) παρά peers (που κατεβάζουν όπως εσύ και παίρνουν και upload από εσένα). Το 0 (5) seeds σημαίνει ότι ο τράκερ σου επιστρέφει συνολικά 5 seeds αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος κανένας. Οπότε δύσκολα θα ολοκληρώσεις το αρχείο εκτός αν ένας άλλος peer, αν και με μερικό αρχείο, καταφέρνει και ολοκληρώνει τα τμήματα που σου λείπουν (μπορείς να το ελέγξεις αυτό κοιτάζοντας στο Health ή Avail. - δεν θυμάμαι πως το αναφέρει ο Azureus - να είναι τουλάχιστον 100% ή 1.00). Με τους αμερικάνικους τράκερς συμβαίνει ότι για να πετύχεις seed συνδεδεμένο πρέπει να συνδεθείς νυχτερινές ώρες. Γι αυτό το λόγο συνήθως πρέπει να αφήσεις το pc συνδεδεμένο όλη νύχτα και για αυτό σου είπε ο φίλος παραπάνω ότι τόρρεντς και pstn γραμμή συνήθως δεν συμβαδίζουν... Δεν είναι μόνο θέμας ταχύτητας αλλά και θέμα μακροχρόνιας σύνδεσης στο Ίντερνετ ειδικά για τόρρεντς με λίγους seeds... Πολλές φορές συμβαίνει να είσαι ώρες συνδεδεμένος και δεν κατεβάζεις ούτε 1 Kb διότι εκείνος που έχει τα κομμάτια που σου λείπουν δεν είναι συνδεδεμένος. Edit. Η δικιά σου κατάσταση 0(5) seeds + 1 (2) peers δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή είστε συνδεδεμένοι εσύ και ένας άλλος peer που ανταλλάσετε κομμάτια μεταξύ σας. Αν επιπλέον αυτός έχει βάλει limit στο upload του (που είναι ο κανόνας για public trackers) σου εξηγεί γιατί παίρνει πολλαπλάσια από εσένα απ' ότι εσύ από αυτόν. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 καμιά ιδέα κάποιος? Ίσως κανένα link για οδηγίες?:( :( εαν ειναι ανοιχτο το limewire δεν θα μπορεσεις να τα αντιγραψεις η να τα σβησεις διοτι το προγραμα τα "κλειδωνει" και τα εχει ως "in use". για να κανεις οτιδηποτε θα πρεπει να εχεις το limewire κλειστο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το καλύτερο για download είναι να έχεις περισσότερους seeds (που έχουν ολόκληρώσει το τόρρεντ και μόνο δίνουν πλέον) παρά peers (που κατεβάζουν όπως εσύ και παίρνουν και upload από εσένα). Το 0 (5) seeds σημαίνει ότι ο τράκερ σου επιστρέφει συνολικά 5 seeds αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος κανένας. Οπότε δύσκολα θα ολοκληρώσεις το αρχείο εκτός αν ένας άλλος peer, αν και με μερικό αρχείο, καταφέρνει και ολοκληρώνει τα τμήματα που σου λείπουν (μπορείς να το ελέγξεις αυτό κοιτάζοντας στο Health ή Avail. - δεν θυμάμαι πως το αναφέρει ο Azureus - να είναι τουλάχιστον 100% ή 1.00). Με τους αμερικάνικους τράκερς συμβαίνει ότι για να πετύχεις seed συνδεδεμένο πρέπει να συνδεθείς νυχτερινές ώρες. Γι αυτό το λόγο συνήθως πρέπει να αφήσεις το pc συνδεδεμένο όλη νύχτα και για αυτό σου είπε ο φίλος παραπάνω ότι τόρρεντς και pstn γραμμή συνήθως δεν συμβαδίζουν... Δεν είναι μόνο θέμας ταχύτητας αλλά και θέμα μακροχρόνιας σύνδεσης στο Ίντερνετ ειδικά για τόρρεντς με λίγους seeds... Πολλές φορές συμβαίνει να είσαι ώρες συνδεδεμένος και δεν κατεβάζεις ούτε 1 Kb διότι εκείνος που έχει τα κομμάτια που σου λείπουν δεν είναι συνδεδεμένος. Edit. Η δικιά σου κατάσταση 0(5) seeds + 1 (2) peers δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή είστε συνδεδεμένοι εσύ και ένας άλλος peer που ανταλλάσετε κομμάτια μεταξύ σας. Αν επιπλέον αυτός έχει βάλει limit στο upload του (που είναι ο κανόνας για public trackers) σου εξηγεί γιατί παίρνει πολλαπλάσια από εσένα απ' ότι εσύ από αυτόν. Ευχαριστω, τωρα ξεκαθαρισα καποια πραγματα. :) Τωρα ειμαι με seeds 2 (7) και παει αρκετα καλα 5,1-5,5. Γιατι ομως δεν γινεται πχ 4 (7) ή ακομα και 7 (7) ? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ευχαριστω, τωρα ξεκαθαρισα καποια πραγματα. :) Τωρα ειμαι με seeds 2 (7) και παει αρκετα καλα 5,1-5,5. Γιατι ομως δεν γινεται πχ 4 (7) ή ακομα και 7 (7) ? :worry: γιατι οι υπολοιποι seeders εχουν το αρχειο συμφωνα με τον tracker αλλα δεν ειναι συνδεδεμενοι :) εξακολουθω να εχω προβλημα με την πορτα μολις κατεβαζω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 υπαρχει καποιος που μπορει μεσω msn messenger να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να χρησιμοποιω το dc++? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Kana invitation gia torrentleech paizei? Mou svhsan to account epeidh hmoun inactive user gia kairo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 υπαρχει καποιος που μπορει μεσω msn messenger να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να χρησιμοποιω το dc++? πανε στο site του angelos!!! δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Kana invitation gia torrentleech paizei? Κάνα ακόμα αν βρίσκετε... Μου σβήσαν και το δικό μου. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts