Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή παράτα το no-ip και βάζε την IP στις ρυθμίσεις του dc όποτε σου αλλάζει (αν οι πόρτες προωθούνται κανονικά και συνεχίζεις να μην έχεις αποτελέσματα στις αναζητήσεις).
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanx for your answers!

τώρα όμως μπλέχτηκα και με τα τορεντς, συγκεκριμένα εγκατέστησα το azuerus. πέρα όμως από το greek-torrents, πώς μπορώ να βρώ αλλού αντίστοιχα sites?

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Thanx for your answers!

τώρα όμως μπλέχτηκα και με τα τορεντς, συγκεκριμένα εγκατέστησα το azuerus. πέρα όμως από το greek-torrents, πώς μπορώ να βρώ αλλού αντίστοιχα sites?

Δοκιμασε και http://www.torrentspy.com , http://www.newtorrents.info

και το http://www.torrenttyphoon.com/ για να ψαξεις σε ολα τα torrent sites

Ρε παιδια σε σας λειτουργει το hub του Angelos0 στο DC++?Απο χθες δε μπορω να μπω.

:(

Είχαν ενημερώσει εδώ και μια βδομάδα ότι το Σάββατο θα έχουν συνεχείς διακοπές ρεύματος και γιαυτό θα τα χει παίξει το hub (θα μπαίνει-θα βγαίνει κλπ). Ούτε σε μένα μπαίνει, αλλά προφανώς το γνώριζαν το πρόβλημα. Υπομονή, θα λυθεί σήμερα-αύριο. Πού θα πάει, θα έρθει το ρεύμα. :p

Παιδιά επειδή τώρα ανοίγω το thread και το βλέπω και δυστηχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα posts μπορείτε να μου πείτε ποιό προγραμματάκι κατεβάζει απο το net με καλές ταχύτητες...έχω το overnet προς το παρόν αλλά δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος..κάποιος αν έχει την καλοσύνη να με ενημερώσει θα του ήμουν πολύ ευγνώμων...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Ρε παιδιά, ποιό προγραμμα θα μου προτύνατε για να κατεβάζω προγράμματα(εννοείτε με τα κλειδιά τους). Την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί χρησιμοποιούσα το kazaa αλλα έιχα γεμίσει ιούς...
c.r.s.

Ρε παιδιά, ποιό προγραμμα θα μου προτύνατε για να κατεβάζω προγράμματα(εννοείτε με τα κλειδιά τους). Την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί χρησιμοποιούσα το kazaa αλλα έιχα γεμίσει ιούς...

DC++

ρίξε μια ματιά στο site, διάβασε και μερικές σελίδες από αυτό το thread και θα βρείς εύκολα την άκρη ;)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα το emule. Μπορεί να αργεί λίγο μερικές φορές, αλλά βρίσκεις τα πάντα. Υπάρχουν πληροφορίες και γι'αυτό στο συγκεκριμένο topic.

Παιδιά το http://www.mybittorrentnews.com έκλεισε; :cry:

Μην αρχίζουμε πάλι να κλείνουν ένα-ένα... :wacko:

EDIT: Και το http://www.unrealtorrents.com καλό μου φαίνεται. ;)

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω βοήθεια. Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το DC++ από το οποίο είμαι ικανοποιημένος. Έχει όμως ένα πρόβλημα. Για να συνεχίσεις το download κάποιου αρχείου πρέπει να συνδεθείς στο hub που ήσουν συνδεδεμένος και να υπάρχει και ο χρήστης που το είχε. Πρόσφατα εγκατέστησα το Shareaza και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται. Πήρα το bitorrent για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά και πάλι τίποτα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πως λειτουργεί το bitorrent ή αν υπάρχει κάποιο site με αναλητικές πληροφορίες (όπως το πολύ καλό angelos0) για να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα; :cry:

Όσο για το dc++ δεν είναι ανάγκη να είσαι στο ίδιο hub και να είναι ο ίδιος χρήστης μέσα για να συνεχίσεις το κατέβασμα. Απο το download queue δεξιοκλικάρεις το μισοκατεβασμένο αρχείο, και πατάς "search for alternates" ή "search by TTH" άν έχεις παλιότερη έκδοση. Έτσι όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης σε βολέυουν για να συνεχίσεις το κατέβασμα. Επιλέγεις ένα απο τα αποτελέσματα (μπορείς και όλα τα αποτελέσματα),το δεξιοκλικάρεις και πατάς "download to-> στο μισοκατεβασμένο αρχείο". :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο για το dc++ δεν είναι ανάγκη να είσαι στο ίδιο hub και να είναι ο ίδιος χρήστης μέσα για να συνεχίσεις το κατέβασμα. Απο το download queue δεξιοκλικάρεις το μισοκατεβασμένο αρχείο, και πατάς "search for alternates" ή "search by TTH" άν έχεις παλιότερη έκδοση. Έτσι όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης σε βολέυουν για να συνεχίσεις το κατέβασμα. Επιλέγεις ένα απο τα αποτελέσματα (μπορείς και όλα τα αποτελέσματα),το δεξιοκλικάρεις και πατάς "download to-> στο μισοκατεβασμένο αρχείο". :)

Συνεχίζει το κατέβασμα από το σημείο που σταμάτησε ή ξαναρχίζει από την αρχή;

Υπάρχει site το οποίο να εξηγεί το bittοrent όπως είναι το angelos0;

Συνεχίζει το κατέβασμα από το σημείο που σταμάτησε ή ξαναρχίζει από την αρχή;

Εννοείται πως το συνεχίζει φίλε. ;) Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάζεις από παραπάνω από έναν χρήστη το ίδιο αρχείο... Νομίζω το έχει κάποιο παρεμφερές DC αλλά είναι ψιλοεπικίνδυνο να σε μπανάρουν... :O

Paides ekana mia terastia mal...ia sto dc

Esvhsa to download que kai eixa valei arketa arxeia na katevainoun

Ekane recovery ayta ta arxeia ap'to recycle bin alla de mou ta vgazei sto download que.Para mou ta emfanizei sto fakelo twn incomplete.

Peste mou oti mporw na ta epanaferw kai na synexisw na ta katevazw apo ekei pou exoun meinei

Perimenw me agwnia :cry:

STOP EATING JUNK FOOD :X

Paides ekana mia terastia mal...ia sto dc

Esvhsa to download que kai eixa valei arketa arxeia na katevainoun

Ekane recovery ayta ta arxeia ap'to recycle bin alla de mou ta vgazei sto download que.Para mou ta emfanizei sto fakelo twn incomplete.

Peste mou oti mporw na ta epanaferw kai na synexisw na ta katevazw apo ekei pou exoun meinei

Perimenw me agwnia :cry:

lebe, ζόρικα τα πράγματα.

Λογικά τα αρχεία έχουν την μορφή arxeio.xxx.KHLETDYZQZPMJOL6RRUQ3TZ.dctmp, όπου xxx η επέκταση του αρχείου (π.χ. avi) και KHLETDYZQZPMJOL6RRUQ3TZ το TTH. Κάνε copy το TTH και κανε search by TTH. Ό,τι βρεί, δεξιοκλίκαρέ το και επίλεξε download to->browse. Βρες το αρχείο που θες, και επίλεξέ το. Αν όλα πάνε καλά, το κατέβασμα θα συνεχίσει απο εκεί που ήταν.

Good luck! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

lebe, ζόρικα τα πράγματα.

Λογικά τα αρχεία έχουν την μορφή arxeio.xxx.KHLETDYZQZPMJOL6RRUQ3TZ.dctmp, όπου xxx η επέκταση του αρχείου (π.χ. avi) και KHLETDYZQZPMJOL6RRUQ3TZ το TTH. Κάνε copy το TTH και κανε search by TTH. Ό,τι βρεί, δεξιοκλίκαρέ το και επίλεξε download to->browse. Βρες το αρχείο που θες, και επίλεξέ το. Αν όλα πάνε καλά, το κατέβασμα θα συνεχίσει απο εκεί που ήταν.

Good luck! :cool:

File Hostoli se efxaristw poly kati exw arxisei kai kanw an kai einai psilomanoura,alla as prosexa.H voitheia sou htan shmantikh kai pali thnx

STOP EATING JUNK FOOD :X

Ρε παιδια σημερα μου ετυχε κατι κουλο το DC.Ερχεται priv. message ( τα κλασσικα spam) και μου λεει ελατε στο ταδε hub,you are an operator. :cool: Μπαινω στο hub απο περιεργια,κανω δεξι κλικ σ'εναν user του hub και αναμεσα στις γνωστες επιλογες ηταν και το kick,το mute κ.α. :confused: Επισης στη λιστα που ειναι το username μου,στο εικονιδιο εχει ενα κλειδακι.Εχει συμβει σε κανεναν ατι παρομοιο?Τι μπορει να ειναι? :confused:

Α!και το hub ειναι Ρουμανικο απ'οτι καταλαβα,οποτε δεν καταλαβαινω γρι :confused:

Ρε παιδια σημερα μου ετυχε κατι κουλο το DC.Ερχεται priv. message ( τα κλασσικα spam) και μου λεει ελατε στο ταδε hub,you are an operator. :cool: Μπαινω στο hub απο περιεργια,κανω δεξι κλικ σ'εναν user του hub και αναμεσα στις γνωστες επιλογες ηταν και το kick,το mute κ.α. :confused: Επισης στη λιστα που ειναι το username μου,στο εικονιδιο εχει ενα κλειδακι.Εχει συμβει σε κανεναν ατι παρομοιο?Τι μπορει να ειναι? :confused:

Α!και το hub ειναι Ρουμανικο απ'οτι καταλαβα,οποτε δεν καταλαβαινω γρι :confused:

Είναι μια από τους πολλούς τρόπους για invite.

Και αφού όπως λές δεν καταλαβαίνεις και πολλά..Εγώ στην θέση σου θα το απέφευγα.. ;)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Είναι μια από τους πολλούς τρόπους για invite.

Και αφού όπως λές δεν καταλαβαίνεις και πολλά..Εγώ στην θέση σου θα το απέφευγα.. ;)

Καλα προφανως!Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα μιας και οπως ειπα δεν καταλαβαινα τιποτα.Απλα οταν το ειδα κουφαθηκα λιγο :)

Μπορειτε να μου πειτε καποια καλα hub με μεγαλη ποικηλια απο mp3???

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Μπορειτε να μου πειτε καποια καλα hub με μεγαλη ποικηλια απο mp3???

Τι μουσική ακούς; :D :p

Rock... Metal... Trance... House... Hip Hop...

Είναι πολλά τα άτιμα! :w00t: :lol:

Για βοήθα λίγο τη κατάσταση για να πέσει το κατάλληλο info... ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]