Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις ανοίξει τις κατάλληλες Ports; Βάζεις κάθε φορά την IP σου στο αντίστοιχο πεδίο; Εννοείται πως καλύτερα είναι να είσαι active.

Poies ports prepei na valw?OK to vrhka :)

STOP EATING JUNK FOOD :X

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να κάνουμε signup στο greektorrents χρειζόμαστε invite?

...any help?! :)

Και σε μενα μια βοηθεια ρε παιδες. Παω να κανω sigh και ζηταει invite. Ποιο καλο παιδι θα με προσκαλεσει? :D

Ναι, ζηταει πρόσκληση.

Αν κατάλαβα καλά γράφεσαι στο forum και ζητάς πρόσκληση.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Ναι, ζηταει πρόσκληση.

Αν κατάλαβα καλά γράφεσαι στο forum και ζητάς πρόσκληση.

Μα σου ζηταει invite οταν κανεις εγγραφη. Λογικα θα πρεπει να λειτουργει οπως το Gmail. Θα πρεπει να σε καλεσει καποιος.

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν λέει στο DC στο hub του Αγγελου απο κάτω απο το chat, σε μια μπάρα οτι "Χ is kicking ψ because of fake DC++ client" τι ακριβώς σημαίνει???? :) :O
Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

που είναι αυτό το greektorrents ρε παιδιά... δεν μπορώ να βρω το site! :rolleyes:

Φιλικά Γιώργος

Σημαίνει ότι δε χρησιμοποιείς τον γνήσιο DC++ client αλλά κάποιο modification και ο angelos0 δεν σε δέχεται. Κατέβασε το γνήσιο από το dcplusplus.sourceforge.net

Για το greektorrents: γραφτειτε στο forum που δεν χρειαζεται invitation και ζητείστε εκει απο καποιον mod για να γραφτειτε και στον tracker.

Σημαίνει ότι δε χρησιμοποιείς τον γνήσιο DC++ client αλλά κάποιο modification και ο angelos0 δεν σε δέχεται. Κατέβασε το γνήσιο από το dcplusplus.sourceforge.net

Μερικά mods όπως τo revconnect είναι κατα κάποιο τρόπο stealth και δεν τα αντιλαμβάνονται τα hubs :evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην καταγραφή γεγονότων του emule μου εμφανίζει οτι εχω νέο μήνυμα απο κάποιο χρήστη και δίπλα σε παρένθεση έχει την ΙΡ του.Αυτό που δεν ξέρω είναι που πάω για να το διαβάσω,έψαξα οσο μπόρεσα αλλά δεν βρήκα κάτι.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; :confused:
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Στην καταγραφή γεγονότων του emule μου εμφανίζει οτι εχω νέο μήνυμα απο κάποιο χρήστη και δίπλα σε παρένθεση έχει την ΙΡ του.Αυτό που δεν ξέρω είναι που πάω για να το διαβάσω,έψαξα οσο μπόρεσα αλλά δεν βρήκα κάτι.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; :confused:

Δε βλέπεις ένα κουμπί "Messages"; Εκεί είναι τα μηνύματα, τα οποία όμως κατά 90% πρέπει να αγνοείς.

Δε βλέπεις ένα κουμπί "Messages"; Εκεί είναι τα μηνύματα, τα οποία όμως κατά 90% πρέπει να αγνοείς.

Εκεί πήγα και εγω αλλά δεν βλέπω κανένα μήνυμα. :confused: Σχεδόν κάθε 1 ωρα μου δείχνει οτι εχω νεο μήνυμα πάντα απο τον ιδιο αποστολέα.

Εκεί πήγα και εγω αλλά δεν βλέπω κανένα μήνυμα. :confused: Σχεδόν κάθε 1 ωρα μου δείχνει οτι εχω νεο μήνυμα πάντα απο τον ιδιο αποστολέα.

Θά'πρεπε να τα βλέπεις... Anyway, spam θα είναι, αγνόησέ το...

Θά'πρεπε να τα βλέπεις... Anyway, spam θα είναι, αγνόησέ το...

Ok thanks :) Μάλλον spam είναι.Aπλά μου φάνηκε κάπως περίεργο.

Μερικά mods όπως τo revconnect είναι κατα κάποιο τρόπο stealth και δεν τα αντιλαμβάνονται τα hubs :evil:

1.Λεει όμως να μη χρησιμοποιείς το revconnect άμα έχεις γραμμή κάτω του 1Mbit... :rolleyes:

2.Δεν συνεχίζει τα unfinished downloads του DC++... :w00t: Εδώ τώρα τι ακριβώς εννοεί; :confused:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

1.Λεει όμως να μη χρησιμοποιείς το revconnect άμα έχεις γραμμή κάτω του 1Mbit... :rolleyes:

2.Δεν συνεχίζει τα unfinished downloads του DC++... :w00t: Εδώ τώρα τι ακριβώς εννοεί; :confused:

1 DC++ can't resume RevConnect's unfinished downloads!

2 If your download bandwidth is lower than 1 Mbit/s, don't use RevConnect!

3 Don't use NetLimiter, it causes RevConnect crash

1.To dc++ δεν μπορεί να κανει resume τα dls του revconnect

2.Αυτό το λέει γιατί υποθέτει οτι ζούμε σε πολιτισμένη χώρα, οπου το upload των άλλων χρηστών θα σε καλύψει.. Έλα όμως που στον angelos0 έχουν όλοι netlimiter :eyesroll:

3. Mια χαρά χρηισιμοποιώ netlimiter :evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok thanks :) Μάλλον spam είναι.Aπλά μου φάνηκε κάπως περίεργο.

Και να υποθέσω ότι είναι από έναν χρήστη με όνομα BOOMERANG; :p

Αυτά τα μηνύματα δεν μπορείς να τα δεις στα messages,όταν σου εμφανιστεί το pop-up κάνε κλικ πάνω του αλλιώς μπορείς να δεις το μήνυμα στο servers -> serverinfo (κάτω μέρος σελίδας) το οποίο είναι φυσικά spamomessage.

129026.png?1640591734

Και να υποθέσω ότι είναι από έναν χρήστη με όνομα BOOMERANG; :p

Αυτά τα μηνύματα δεν μπορείς να τα δεις στα messages,όταν σου εμφανιστεί το pop-up κάνε κλικ πάνω του αλλιώς μπορείς να δεις το μήνυμα στο servers -> serverinfo (κάτω μέρος σελίδας) το οποίο είναι φυσικά spamomessage.

Oχι απο εναν AAaBBCC :p

Ειμαι νεος στο DC++..:)

Αρκει να μπω σε ενα hub και μετα μπορω να κατεβασω οτι θελω?:O

Ας πουμε θελω να κατεβασω το greek patch για το pes 4.Τι κανω?:O

Αυτο που λετε για την ip...Τι ακριβως εννοειτε?:O:X

Ποσα Mb shared πρεπει να εχω το λιγοτερο??

http://www.angelos0.com

Έχει εκει βημα προς βήμα οδηγίες για το πως θα σετάρεις το dc++ και πως θα μπεις στο hub του άγγελου.

Κάθε hub έχει δικό του share Limit για να μπεις. Του αγγελου έχει 10GB.

Τα μεγαλύτερα hubs έχουν υψηλότερο ratio που σημαίνει ότι βρίσκεις και περισσότερα πράγματα.