Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν βάλεις και την IP σου στο πεδίο που λέει στο active mode, και ανοίξεις τα κατάλληλα ports θα έχεις περισσότερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις σου καθώς και υψηλότερες ταχύτητες. :cool:

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κάνω αυτό? Και κάτι άλλο, όταν προσπαθούσα να βρω την ip μου για να την βάλω στο active mode, κάθε φορά που έκανα restart, η ip ήταν διαφορετική. Για να κάνουμε δουλειά δηλαδή με την επιλογή active mode, θα πρέπει κάθε φορά που κάνω restart να αλλάζω και την ip μου στα settings του DC++ ??

Y.Γ: H σύνδεσή μου είναι DSL 384...

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κάνω αυτό? Και κάτι άλλο, όταν προσπαθούσα να βρω την ip μου για να την βάλω στο active mode, κάθε φορά που έκανα restart, η ip ήταν διαφορετική. Για να κάνουμε δουλειά δηλαδή με την επιλογή active mode, θα πρέπει κάθε φορά που κάνω restart να αλλάζω και την ip μου στα settings του DC++ ??

Y.Γ: H σύνδεσή μου είναι DSL 384...

Στο link που σου εδωσα πριν εχει οδηγιες για το πως να γινεις active.Συγκεκριμενα δες ΕΔΩ για οδηγιες βημα-βημα.

Ποιος ειναι ο provider σου και καθε φορα που κανεις restart σου αλλαζει την ip;; :confused:

Anyway αφου σου αλλαζει τοτε θα πρεπει καθε φορα να κανεις και μια ανανεωση και στις ρυθμισεις του dc++.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Στο link που σου εδωσα πριν εχει οδηγιες για το πως να γινεις active.Συγκεκριμενα δες ΕΔΩ για οδηγιες βημα-βημα.

Ποιος ειναι ο provider σου και καθε φορα που κανεις restart σου αλλαζει την ip;; :confused:

Anyway αφου σου αλλαζει τοτε θα πρεπει καθε φορα να κανεις και μια ανανεωση και στις ρυθμισεις του dc++.

Θα δοκιμάσω αύριο τις ρυθμίσεις και θα σου πώ. Έχω γραμμή ΟΤΕ και ISP πάλι ΟΤΕ (OteNet).

Χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο τον συνδυασμο των Zone Alarm Pro και Azureus και δεν ειχα συναντησει καποιο προβλημα.Απο τη στιγμη που κατεβασα χθες τη νεα εκδοση του Azureus (2.3.0.0) μεσω του update του, δεχομαι μονιμως μηνυματα απο το Zone Alarm που με ενημερωνουν οτι αρνηθηκε την προσβαση στη UDP port 6882 (αυτην που εχω ανοιχτη για το Azureus) σε διαφορες IP ή οτι εμποδισε ενα ICMP Destination Unreachable message.Αναρωτιεμαι αν αυτο ειναι φυσιολογικη δραστηριοτητα λογω της νεας -εμπλουτισμενης με νεες λειτουργιες -εκδοσης του Azureus ή θα πρεπε να ανησυχησω (μαλλον το δευτερο ε; :worry: ) Τι βηματα να ακολουθησω; (καταρχην εκλεισα τη λειτουργια distributed database αλλα δεν ειδα βελτιωση :( )

Υ.Γ:Οταν λεω "δεχομαι μονιμως μηνυματα" ενοοω οτι ειχα 500+ alerts μεσα σε ενα βραδυ! :!:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Λοιπόν

Επειδή αντιμετώπισα το πρόβλημα σχετικά με το Azureus 2.3.0.0 και κατάφερα να βρω την λύση θα σας δώσω τα φώτα μου για όσους αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Λόγω του ότι κάτι τρέχει με το process javaw.exe το NOD32 του κάνει συνεχόμενα scan δημιουργώντας 100% CPU Usage. Για να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να κάνετε exclude το συγκεκριμένο αρχείο από το IMON του NOD32

Πάτε στο IMON επιλέξτε SETUP -> Miscellaneous -> Edit -> Add και εδώ επιλέγουμε το αρχείο C:\Program Files\Java\jre1.5.0_03\bin\javaw.exe

Πατάμε OK και είμαστε OK :p

Λοιπόν

Επειδή αντιμετώπισα το πρόβλημα σχετικά με το Azureus 2.3.0.0 και κατάφερα να βρω την λύση θα σας δώσω τα φώτα μου για όσους αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Λόγω του ότι κάτι τρέχει με το process javaw.exe το NOD32 του κάνει συνεχόμενα scan δημιουργώντας 100% CPU Usage. Για να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να κάνετε exclude το συγκεκριμένο αρχείο από το IMON του NOD32

Πάτε στο IMON επιλέξτε SETUP -> Miscellaneous -> Edit -> Add και εδώ επιλέγουμε το αρχείο C:\Program Files\Java\jre1.5.0_03\bin\javaw.exe

Εγω το συγκεκριμενο προβλημα το ειχα με την προηγουμενη εκδοση της Java που ειχα (Νομιζω ηταν η 1.4.2).Πλεον με την 1.5.0 κανενα προβλημα.

Βασικα μου το πεταγε και σαν pop up πριν να κανω ενα update στο Java JRE.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Λοιπόν

Εχω δυο προβληματακια...

1:Τι ειναι το ΙΜΟΝ ; :O

2:Αυτα που λες εχουν σχεση με το προβλημα που ανεφερα,γιατι εγω καταλαβα οτι το δικο σου προβλημα ειχε να κανει με τη χρηση του επεξεργαστη ενω εμενα με το firewall... :O :O :X :stupid:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

1) Γιατί να κλείνεις τον υπολογιστή το βράδυ; Το ξέρεις ότι πάει χαμένη η DSL σου έτσι; ;)

2) Αν δεν έχεις NAPT ενεργό, το DC βρίσκει μόνο του κάθε φορά τη σωστή εξωτερική IP.

3) Πλάκα κάνεις έτσι; Τα torrents σου ξεσκίζουν το bandwidth..!

Poia ta pleonekthmata kai ta meionekthmata tou na exeis to NAPT energo?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Δεν είναι θέμα πλεονεκτημάτων. Όταν το έχεις ενεργό διαλέγεις εσύ ποιές ports θα προωθηθούν από το router στο PC σου. Όταν το παρακάμπτεις προωθούνται όλες.

Δεν είναι θέμα πλεονεκτημάτων. Όταν το έχεις ενεργό διαλέγεις εσύ ποιές ports θα προωθηθούν από το router στο PC σου. Όταν το παρακάμπτεις προωθούνται όλες.

Δεν είναι κάποια από τις δύο καταστάσεις πιο ασφαλής;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Γιαυτό, απο την αρχή ξεκίνα το κατέβασμα ενός αρχείου που το έχουν πολλοί χρήστες (δηλαδή να έχει το ίδιο hash το αρχείο αυτό σε όλους τους χρήστες). Όταν ξεκινήσει η κατεβασιά (πως τα λέω κι εγώ ε; :P) πάτα find alternate sources(απο το download queue) και όταν σταματήσει να βγάζει και άλλα αποτελέσματα, επίλεξε όλα τα αρχεία που βρήκε και δεξί κλικ->download to στο αρχείο που κατεβάζεις ήδη. Έτσι όταν βγεί ο χρήστης που κατεβάζεις, αυτόματα το dc προσπαθεί να κατεβάσει απο τα alternate sources που είχες ορίσει ;)

Ομολογώ πως στην αρχή δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς μου είπες αλλά σήμερα το δοκίμασα... :lol: :lol: :lol: :w00t: :p

Όταν λες Hash εννοείς το filename ή το TTH; :rolleyes:

Πάντως όταν ξεκινάει το αρχείο να κατεβαίνει και επιλέγω τα υπόλοιπα μένουν standby στο connecting... Δηλαδή θα γεμίσω μέχρι τέρμα κάτω με τύπους που θα μένουν στο connecting; :confused: Αν είναι δυνατόν! :w00t: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Ομολογώ πως στην αρχή δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς μου είπες αλλά σήμερα το δοκίμασα... :lol: :lol: :lol: :w00t: :p

Πάντως όταν ξεκινάει το αρχείο να κατεβαίνει και επιλέγω τα υπόλοιπα μένουν standby στο connecting... Δηλαδή θα γεμίσω μέχρι τέρμα κάτω με τύπους που θα μένουν στο connecting; :confused: Αν είναι δυνατόν! :w00t: :lol:

Μπα, μην ανησυχείς. Στην αρχή μένουν στην λίστα σου για λίγο, μέχρι να βγουν "Connection Timed Out" και μετά φεύγουν, αλλά όταν "πέσει" το κύριο download σου, παίρνει με τη σειρά αυτά που είχες διαλέξει στην αρχή.

Μία άλλη ερώτηση, απ'ότι παρατήρησα search γίνεται μόνο στα hubs που είσαι συνδεδεμένος. Δεν γίνεται να κάνουμε search σε όλα τα hubs και μόλις βρούμε σε ποιό hub είναι ο χρήστης που έχει το επιθυμητό αρχείο να κάνουμε join στο hub αυτό για να πάρουμε το αρχείο ??

Μπα, μην ανησυχείς. Στην αρχή μένουν στην λίστα σου για λίγο, μέχρι να βγουν "Connection Timed Out" και μετά φεύγουν, αλλά όταν "πέσει" το κύριο download σου, παίρνει με τη σειρά αυτά που είχες διαλέξει στην αρχή.

Μία άλλη ερώτηση, απ'ότι παρατήρησα search γίνεται μόνο στα hubs που είσαι συνδεδεμένος. Δεν γίνεται να κάνουμε search σε όλα τα hubs και μόλις βρούμε σε ποιό hub είναι ο χρήστης που έχει το επιθυμητό αρχείο να κάνουμε join στο hub αυτό για να πάρουμε το αρχείο ??

Καλα θα ηταν... Αλλα δυστυχως δεν γινεται ;)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Hash είναι το TTH :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά αυτή η επιλογή προϋποθέτει να κάθεσαι αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και να ψάχνεις που σε κάποια φάση καταντάει αρκετά κουραστικό(τουλάχιστον για μένα που ψάχνω ολόκληρους δίσκους)... :rolleyes: :alien:

Επειδή το έκανα 1,2,3 άντε 4 φορές δεν άντεξα άλλο και το έβαλα ξανά στο automatic find sources και ησύχασα... :shifty: :w00t:

Προτιμώ το bandwidth να το ξοδέξει στο κατέβασμα μιας λίστας που πιθανόν να με ενδιαφέρει μετά παρά σε άπειρα connection time out.

Ευχαριστώ πάντως που ενδιαφέρθηκες :)

Hostoli u2 ;)

Κάτι άλλο, μπορούμε να δούμε ποιό από τα alternative sources έχει καλύτερη ταχύτητα και να κρατήσουμε αυτό?

Γιατί όταν ξεκινάς ενα DL, διαλέγει αυτό που βρήκες πρώτο, και σε περίπτωση που κοπεί η σύνδεση με αυτόν τον χρήστη, τότε παίρνει άλλον απο τα alternative. Δεν μπορούμε να δούμε ποιους έχουμε ορίσει σαν alternative και να δοκιμάσουμε ποιά σύνδεση είναι καλύτερη??

Κάτι άλλο, μπορούμε να δούμε ποιό από τα alternative sources έχει καλύτερη ταχύτητα και να κρατήσουμε αυτό?

Γιατί όταν ξεκινάς ενα DL, διαλέγει αυτό που βρήκες πρώτο, και σε περίπτωση που κοπεί η σύνδεση με αυτόν τον χρήστη, τότε παίρνει άλλον απο τα alternative. Δεν μπορούμε να δούμε ποιους έχουμε ορίσει σαν alternative και να δοκιμάσουμε ποιά σύνδεση είναι καλύτερη??

Εγω, ξανα-αναζητω το αρχειο που κατεβαζω, βρισκω τους χρηστες που εχω στην ουρα και βλεπω τις συνδεσεις τους και τα slots τους. Και ετσι αναλογως επιλεγω :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Αρκετές φορές μου έχει τύχει να δω κάποιον που έχει DSL και να δίνει καλύτερο download από κάποιον που έχει cable ή Τ1... :w00t:

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες πάντως... :rolleyes:

Αρκετές φορές μου έχει τύχει να δω κάποιον που έχει DSL και να δίνει καλύτερο download από κάποιον που έχει cable ή Τ1... :w00t:

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες πάντως... :rolleyes:

Εμ ναι, αν ο T1 ή ο T3 έχει δηλώσει λανθασμένα την σύνδεσή του, ή αν έχει πάρα πολλά slots ανοικτά και τον ξεζουμίζουν ή αν ο άλλος έχει T3 και το δηλώνει ως DSL τότε μπορεί να συμβεί αυτό που λες ;)

Εγώ συνήθως δοκιμάζω να πάρω τη λίστα του υποψήφιου χρήστη από τον οποίο θα κατεβάσω και βλέπω με πόση ταχύτητα έρχεται, οπότε και κρίνω αν θα κατεβάσω από εκείνον ή όχι.

Εμ ναι, αν ο T1 ή ο T3 έχει δηλώσει λανθασμένα την σύνδεσή του, ή αν έχει πάρα πολλά slots ανοικτά και τον ξεζουμίζουν ή αν ο άλλος έχει T3 και το δηλώνει ως DSL τότε μπορεί να συμβεί αυτό που λες ;)

Εγώ συνήθως δοκιμάζω να πάρω τη λίστα του υποψήφιου χρήστη από τον οποίο θα κατεβάσω και βλέπω με πόση ταχύτητα έρχεται, οπότε και κρίνω αν θα κατεβάσω από εκείνον ή όχι.

Σωστος! Δεν το'χα σκεφτει :X

Καλησπέρα σε όλους.

Σε λίγο καιρό θα βγει η καινούρια version του shareaza.

Θα ήθελε κάποιος να γίνει "beta tester" για την ελληνική μετάφραση για να με βοηθήση να βρούμε αν και που υπάρχουν λάθη ώστε άμα βγει να είναι ολοκληρωμένη γιατί τώρα με τις πανελλήνιες δεν θα έχω καθόλου χρόνο για να την ελένχω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημήτρης :)

Φιλικά Δημήτρης

paidia ti paizei me to imesh 5.0? to exei katevasei kaneis? leei einai apo ta kalutera p2p programata xwris trojans kai pop ups..kserei kaneis tipota parapanw? ellinika arxeia exei?
I don't live in Greece, Greece lives in me...