Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nop, γιατί να το κάνω; Είμαι active κανονικά, δεν έχω ρυθμίσει NAPT κι ιστορίες...

Το λεω και καλά για να μην βάζω την καινούργια IP που παίρνει ο υπολογιστής το πρωί μιας και κλείνω το βράδυ τον υπολογιστή.

Επιρρεάζει το bandwidth του DC αν τρέχω και το Azureus ταυτόχρονα; :rolleyes: :shifty:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το λεω και καλά για να μην βάζω την καινούργια IP που παίρνει ο υπολογιστής το πρωί μιας και κλείνω το βράδυ τον υπολογιστή.

Επιρρεάζει το bandwidth του DC αν τρέχω και το Azureus ταυτόχρονα; :rolleyes: :shifty:

1) Γιατί να κλείνεις τον υπολογιστή το βράδυ; Το ξέρεις ότι πάει χαμένη η DSL σου έτσι; ;)

2) Αν δεν έχεις NAPT ενεργό, το DC βρίσκει μόνο του κάθε φορά τη σωστή εξωτερική IP.

3) Πλάκα κάνεις έτσι; Τα torrents σου ξεσκίζουν το bandwidth..!

1) Γιατί να κλείνεις τον υπολογιστή το βράδυ; Το ξέρεις ότι πάει χαμένη η DSL σου έτσι; ;)

2) Αν δεν έχεις NAPT ενεργό, το DC βρίσκει μόνο του κάθε φορά τη σωστή εξωτερική IP.

3) Πλάκα κάνεις έτσι; Τα torrents σου ξεσκίζουν το bandwidth..!

1)Το ξέρω. Απλώς ο θόρυβος του τροφοδοτικού είναι αρκετά ενοχλητικός. Ελπίζω να λυθεί σύντομα με την αγορά αθόρυβου τροφοδοτικού οπότε θα μένει ανοιχτός και το βράδυ. :shifty: :)

2) NAPT; Και δεν χρειάζεται να δηλώνεις συνέχεια την IP που παίρνεις; :rolleyes:

Εννοείται πως μπαίνω κι εγώ με active.

3) Όχι καθόλου πλάκα, δεν το γνώριζα. :w00t:

Πάντως αυτές τις 2 μέρες που τρέχω το DC έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά...

Και στο θέμα ποικιλίας και στη ταχύτητα. Με το DC έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω αυτό που θέλω και να το πάρω και άμεσα παρά με το e-mule.

DC rox! :up:

Γιατί πάει η dsl χαμένη έτσι ; :confused:

Αυτό το καταραμένο πρόβλημα με το τροφοδοτικό και ότι άλλο "ζεί" μέσα στο κουτί μου, το έχω και γώ..Δεν αντέχεται ο θόρυβος το βράδυ.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Γιατί πάει η dsl χαμένη έτσι ; :confused:

Αυτό το καταραμένο πρόβλημα με το τροφοδοτικό και ότι άλλο "ζεί" μέσα στο κουτί μου, το έχω και γώ..Δεν αντέχεται ο θόρυβος το βράδυ.

Προφανως γιατι "αχρηστευεις" το μεγαλυτερο -κατα την αποψη μου- πλεονεκτημα της dsl ετσι...το always on! ;) Ενταξει προφανως δεν χρειαζεται να κατεβαζεις 24/7 αλλα το να κατεβαζεις και 10 ωρες την μερα δεν αξιοποιει στο επακρο την συνδεση...

Υ.Γ: Εγω να αρχισω να ανησυχω που αν δεν ακουω το βραδυ το ανεμιστηρακι του υπολογιστη δεν με παιρνει ο υπνος;;; :worry: :p :w00t:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

μπα φίλε εγώ δεν το βλέπω έτσι.

Πλέον δεν υπάρχει κάτι άλλο για να κατεβάσω κι έτσι το βράδυ το κλείνω.

Δεν είμαι της άποψης "μιας και έχουμε τη γραμμή ας κατεβάσουμε όλο τον πλανήτη " :p

Επίσης δεν έχει τύχει να θέλω κάτι τώρα αμέσως ώστε να το αφήσω το βράδυ ανοιχτό για να κατέβει..Και αύριο μέρα είναι,η γραμμή δεν τελειώνει και αυτό που θέλω δεν θα μου το πάρει κανείς :p

Αυτό το είχα τις πρώτες μέρες.

Τώρα..χαλαρά.

Επειδή όμως δεν έχω τι να κατεβάσω,πάει να πεί ότι πρέπει να κόψω τη γραμμή ;

Εγώ γουστάρω όταν ανοίγει το pc να είναι στο ίντερνετ και να πηγαίνει σφαίρα και ότι θέλω όποτε θέλω να κατεβαίνει.Από τη στιγμή που αυτό γίνεται και αυτό έχω ποια γραμμή χαραμίζω ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

μπα φίλε εγώ δεν το βλέπω έτσι.

Πλέον δεν υπάρχει κάτι άλλο για να κατεβάσω κι έτσι το βράδυ το κλείνω.

Δεν είμαι της άποψης "μιας και έχουμε τη γραμμή ας κατεβάσουμε όλο τον πλανήτη "

Επίσης δεν έχει τύχει να θέλω κάτι τώρα αμέσως ώστε να το αφήσω το βράδυ ανοιχτό για να κατέβει..Και αύριο μέρα είναι,η γραμμή δεν τελειώνει και αυτό που θέλω δεν θα μου το πάρει κανείς

Αυτό το είχα τις πρώτες μέρες.

Τώρα..χαλαρά.

Επειδή όμως δεν έχω τι να κατεβάσω,πάει να πεί ότι πρέπει να κόψω τη γραμμή ;

Εγώ γουστάρω όταν ανοίγει το pc να είναι στο ίντερνετ και να πηγαίνει σφαίρα και ότι θέλω όποτε θέλω να κατεβαίνει.Από τη στιγμή που αυτό γίνεται και αυτό έχω ποια γραμμή χαραμίζω ;

Δεν διαφωνω εν γενει...δεν ειπα οτι δεν εχει αλλο πλεονεκτημα το dsl ,απλα οτι αυτο ειναι απο τα μεγαλυτερα του.Σιγουρα δεν ειναι "τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6" (οπου παπας=ταχυτητα και 5-6 = καμια εκατονταδα Gbs! :p ) αλλα αν οντως θελω κατι να κατεβει και το χρειαζομαι ή (αν ειναι ταινια) θελω να το δω πολυ... :X

Στο μονο που διαφωνω ειναι το ¨Και αύριο μέρα είναι,η γραμμή δεν τελειώνει και αυτό που θέλω δεν θα μου το πάρει κανείς¨ Εγω κατεβαζω κατα 95% μεσω torrents και αυτα δυστυχως "χανονται" μετα απο λιγο καιρο (no seeder no fun! :w00t: ) αρα αναγκαζομαι να το κατεβασω οσο το δυνατον πιο γρηγορα.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Και μένα κάνει θόρυβο ο υπολογιστής αλλά τον συνήθισα :whistle:

always on r0x 8)

Μωρέ κι εγώ τον έχω συνηθίσει (δουλειά & σπίτι) αλλά το θέμα είναι ότι δεν είμαι μόνος στο σπίτι... :rolleyes: :w00t: Τέλος πάντων για να μη ξεφεύγουμε κιόλας ακολουθεί ερώτηξης...

Έχει φτιάξει κανείς κάνα εγχειρίδιο για το DC++;

Έχω γενικότερα απορίες με τα slots και το official site δεν με βοήθησε και πολύ. :rolleyes: :O

Μωρέ κι εγώ τον έχω συνηθίσει (δουλειά & σπίτι) αλλά το θέμα είναι ότι δεν είμαι μόνος στο σπίτι... :rolleyes: :w00t: Τέλος πάντων για να μη ξεφεύγουμε κιόλας ακολουθεί ερώτηξης...

Έχω γενικότερα απορίες με τα slots και το official site δεν με βοήθησε και πολύ. :rolleyes: :O

Για δες ΕΔΩ που εχει ενα faq το οποιο μπορει να σε βοηθησει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αλλα και αποριες να χεις, εδω ειμαστε ;)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Για δες ΕΔΩ που εχει ενα faq το οποιο μπορει να σε βοηθησει.

Ευχαριστώ φίλε μου! :) Κι εσένα Ηλία που προσφέρθηκες για το μέλλον! :)

Αρκετά κατατοπιστικό και είδα και κάποια πράγματα που δεν είχε το site του Άγγελου σχετικά με το DC. ;)

Από ότι κατάλαβα τα slots υπάρχουν για το upload... By default το πρόγραμμα έχει δηλωμένο 7 slots. Ποια είναι η σωστή αναλογία slots για μια aDSL σύνδεση 384/128; Το έχετε αφήσει έτσι ή το έχετε "πειράξει"; :)

Ευχαριστώ φίλε μου! :) Κι εσένα Ηλία που προσφέρθηκες για το μέλλον! :)

Αρκετά κατατοπιστικό και είδα και κάποια πράγματα που δεν είχε το site του Άγγελου σχετικά με το DC. ;)

Από ότι κατάλαβα τα slots υπάρχουν για το upload... By default το πρόγραμμα έχει δηλωμένο 7 slots. Ποια είναι η σωστή αναλογία slots για μια aDSL σύνδεση 384/128; Το έχετε αφήσει έτσι ή το έχετε "πειράξει"; :)

Καπου ειχα δει μια αναλογια, αλλα δεν θυμαμαι. Βασικα ειναι δικο σου θεμα. Εγω εχω 2, γιατι δεν χρειαζεται παραπανω. Δεν κατεβαζουν και παρα πολλοι απο μενα. Αλλα αυτο εχει σχεση και σε ποσα hubs μπαινεις. Αν κυριως μπαινεις σε 2 hubs οπως εγω,τοτε δεν νομιζω να χρειαζεται παραπανω. Γιατι και το slot ratio δεν πρεπει να ειναι λιγοτερο απο ενα. Δηλαδη αν εχεις 2 slots ανοιχτα, και μπεις σε 3 hubs ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τοτε το slot ratio σου θα ειναι 2/3=0,67 :rolleyes: Βεβαια ειναι αναλογα και το ποσο επιτρεπει το καθε hub

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Καπου ειχα δει μια αναλογια, αλλα δεν θυμαμαι. Βασικα ειναι δικο σου θεμα. Εγω εχω 2, γιατι δεν χρειαζεται παραπανω. Δεν κατεβαζουν και παρα πολλοι απο μενα. Αλλα αυτο εχει σχεση και σε ποσα hubs μπαινεις. Αν κυριως μπαινεις σε 2 hubs οπως εγω,τοτε δεν νομιζω να χρειαζεται παραπανω. Γιατι και το slot ratio δεν πρεπει να ειναι λιγοτερο απο ενα. Δηλαδη αν εχεις 2 slots ανοιχτα, και μπεις σε 3 hubs ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τοτε το slot ratio σου θα ειναι 2/3=0,67 :rolleyes: Βεβαια ειναι αναλογα και το ποσο επιτρεπει το καθε hub

Κι εγώ σε 2 hubs μπαίνω που με ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά ζητάνε 3 minimum! :rolleyes: :worry:

Γι αυτό το λόγο ακριβώς έχω μπερδευτεί και ρωτάω. :confused:

Από την άλλη δεν θέλω να φάω και κάνα kick-ban γιατί δεν είναι και πολλά τα hub γι αυτή τη μουσική. :w00t: :shifty:

Κι εγώ σε 2 hubs μπαίνω που με ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά ζητάνε 3 minimum! :rolleyes: :worry:

Γι αυτό το λόγο ακριβώς έχω μπερδευτεί και ρωτάω. :confused:

Από την άλλη δεν θέλω να φάω και κάνα kick-ban γιατί δεν είναι και πολλά τα hub γι αυτή τη μουσική. :w00t: :shifty:

Ανοιξε 3 και εισαι μια χαρα :)

Prin 2 meres katevasa to DC++ epeidh eixa akousei polla kala logia giauto, kai epeidh eixa dokimasei polla alla P2P programmata alla xwris na einai apotelesmatika. Ola wraia kai kala, anoigw to programma gia 1h fora, kai prospathw na mathw pws leitourgei. Vriskw thn lista me ta hubs, sundeomai se auta pou me endiaferoun alla apo kei kai pera den mporw na katalavw ti paizei.

Exw kanei sharing konta sta 35-40 GB, exw anoixei kai 2-3 slots gia na mhn exw provlhma sto na sundethw me ta hubs pou thelw alla den mporw na vrw pws sto kalo mporeis na katevaseis otidhpote apo kei mesa. Vrhka mia epilogh otan eimai sundedemenos se kapoio hub pou upotithete oti sou vgazei th lista me ta arxeia pou moirazei kapoios xrhsths (me dexi click panw sto onoma tou user, kai meta "Get user list" an thimame kala) alla kai pali tipota. Deixnei apo katw oti kai kala sundeetai me ton xrhsth alla auto den ginetai pote. Entometaxi, exw dokimasei kai thn epilogh search alla kai pali tipota, den mou vgazei kanena apotelesma. Mporei kapoios na me voithisei kai na mou pei pws douleuei auto to prog??

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

Prin 2 meres katevasa to DC++ epeidh eixa akousei polla kala logia giauto, kai epeidh eixa dokimasei polla alla P2P programmata alla xwris na einai apotelesmatika. Ola wraia kai kala, anoigw to programma gia 1h fora, kai prospathw na mathw pws leitourgei. Vriskw thn lista me ta hubs, sundeomai se auta pou me endiaferoun alla apo kei kai pera den mporw na katalavw ti paizei.

Exw kanei sharing konta sta 35-40 GB, exw anoixei kai 2-3 slots gia na mhn exw provlhma sto na sundethw me ta hubs pou thelw alla den mporw na vrw pws sto kalo mporeis na katevaseis otidhpote apo kei mesa. Vrhka mia epilogh otan eimai sundedemenos se kapoio hub pou upotithete oti sou vgazei th lista me ta arxeia pou moirazei kapoios xrhsths (me dexi click panw sto onoma tou user, kai meta "Get user list" an thimame kala) alla kai pali tipota. Deixnei apo katw oti kai kala sundeetai me ton xrhsth alla auto den ginetai pote. Entometaxi, exw dokimasei kai thn epilogh search alla kai pali tipota, den mou vgazei kanena apotelesma. Mporei kapoios na me voithisei kai na mou pei pws douleuei auto to prog??

Διαβασε αυτο το FAQ για το πως θα γινεις active. :)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Mesa apo kathe P2P programma, uparxei h epilogh na kaneis share opoia arxeia sou theleis. Se kapoia progs einai proairetiko to sharing kai se alla aparaithto.

Διαβασε αυτο το FAQ για το πως θα γινεις active. :)

Na se upereuxaristisw file mou...

Douleuei mia xara! Den exw vrei akoma na katevasw alla den nomizw na exw prob! Telika ithele ne energopoihsw to passive mode apo ta settings tou DC++

Thnx a lot! :)

Αν βάλεις και την IP σου στο πεδίο που λέει στο active mode, και ανοίξεις τα κατάλληλα ports θα έχεις περισσότερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις σου καθώς και υψηλότερες ταχύτητες. :cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

@Ilias1908: Άνοιξα 4 και είμαι τσίλικος! :D

Τελικά με το DC++ έχω βρει την υγεία μου! :lol: :up:

Έχω κατεβάσει ουκ ολίγο πράμα αυτές τις 3 μέρες...

Έχω μια απορία... Όταν βγαίνει κάποιος χρήστης offline είναι κρίμα να το έχω να κάθεται και να πρέπει να πηγαίνω εγώ και να επιλέγω χειροκίνητα alternate sources αλλά όταν επιλέγω την επιλογή για να κάνει automatic alternate sources πέρα από τα connections που κάνει για να κατεβάσει τα αρχεία κατεβάζει και λίστες που εγώ δεν θέλω μήτε χρειάζομαι(πως τα λεω!)!! :confused:

Πως γίνεται να μην κατεβαίνουν και οι λίστες; Ή δεν γίνεται; :w00t:

Γιαυτό, απο την αρχή ξεκίνα το κατέβασμα ενός αρχείου που το έχουν πολλοί χρήστες (δηλαδή να έχει το ίδιο hash το αρχείο αυτό σε όλους τους χρήστες). Όταν ξεκινήσει η κατεβασιά (πως τα λέω κι εγώ ε; :P) πάτα find alternate sources(απο το download queue) και όταν σταματήσει να βγάζει και άλλα αποτελέσματα, επίλεξε όλα τα αρχεία που βρήκε και δεξί κλικ->download to στο αρχείο που κατεβάζεις ήδη. Έτσι όταν βγεί ο χρήστης που κατεβάζεις, αυτόματα το dc προσπαθεί να κατεβάσει απο τα alternate sources που είχες ορίσει ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Na se upereuxaristisw file mou...

Douleuei mia xara! Den exw vrei akoma na katevasw alla den nomizw na exw prob! Telika ithele ne energopoihsw to passive mode apo ta settings tou DC++

Thnx a lot! :)

Φιλε μου θα σου συνιστουσα να κανεις forward τα ports που πρεπει και να γινεις active γιατι εκτος απο αυτα που αναφερει ο hostolis θα μπορεις να κατεβαζεις και απο αλλους users οι οποιοι ειναι και αυτοι passive,πραγμα που τωρα δεν μπορεις να κανεις. ;)