Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα,μόλις διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το dc++!

Και αυτό είναι το εξής,όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο και δεν κάνουν upload από εμένα τότε όλα είναι ρόδινα η ταχύτητα κυμαίνεται στα 40kb/sec!Όμως όταν για κακή μου τύχη κάποιος αρχίσει να παίρνει κάποιο αρχείο από το share μου (κοινώς uploading) τότε η ταχύτητα μειώνεται δραστικά και μένει σταθερά γύρω στα 5kb/sec!!!

Όταν το uploading τελειώσει τότε επανέρχεται στα 40kb/sec!!

Τί τρελό είναι πάλι αυτό;

Υ.Γ:Η έκδοση του dc++ που χρησιμοποιώ είναι η 0.401 και η σύνδεσή μου ADSL 384 με Forthnet!

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (22 Ιούν. 2004 , 21:56)

Kαλησπέρα,μόλις διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το dc++!

Και αυτό είναι το εξής,όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο και δεν κάνουν upload από εμένα τότε όλα είναι ρόδινα η ταχύτητα κυμαίνεται στα 40kb/sec!Όμως όταν για κακή μου τύχη κάποιος αρχίσει να παίρνει κάποιο αρχείο από το share μου (κοινώς uploading) τότε η ταχύτητα μειώνεται δραστικά και μένει σταθερά γύρω στα 5kb/sec!!!

Όταν το uploading τελειώσει τότε επανέρχεται στα 40kb/sec!!

Τί τρελό είναι πάλι αυτό;

Υ.Γ:Η έκδοση του dc++ που χρησιμοποιώ είναι η 0.401 και η σύνδεσή μου ADSL 384 με Forthnet!

Το προβλημα λυνεται αν πας στα settings>advanced κ τσεκαρεις το κουτακι που λεει "Use small send buffer"

Αυτο μειωνει το upload σου στα 12 kb/sec απο τα max 16kb/sec με αποτελεσμα σχεδον παντα το download σου να ειναι στα κανονικα επιπεδα (παιζει ρολο κ ο user που κατεβαζεις) γιατι τα free remaining 4kb/sec αρκουν να να διορθωσουν το προβλημα των

ασυχρονων ευρωζωνικων γραμμων (ADSL)

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι ;)

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miss_kittin (21 Ιούν. 2004 , 19:13)

Βρε παιδιά.....εγακτέστησα το Win MX αλλά περιμένω πέντε ώρες να μου βγάλει αποτελέσματα για τα searches και στο τελος δεν βγαζει!!!κανενα καλύτερο p2p κανείς..???Που να λειτουργεί καλά με σύνδεση 56kbps??? :wacko:

Ας με βοηθήσει κάποιος plzzzzz!!!!

http://thm-ar1r2.search.vip.scd.yahoo.com/image/368857702

Μαθαίνεις περισσότερα ταξιδεύοντας παρά συμβουλευόμενος όλους τους χάρτες του κόσμου

miss_kittin,

επειδη εχω δοκιμασει ολα τα p2p progs σε πολλες συνδεσεις,ακομα κ 56κ μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το DC++ ειναι με διαφορα το καλυτερο,αφηστε το φαντασμα του χρονου που λεγεται Kazaa,το DC ηρθε κ αλλαξε τα δεδομενα

Με λιγη εξασκηση θα μπορεσεις να προσαρμοστεις κ να βρεις κυριολεκτικα οτι ψαχνεις

Καλη τυχη δεσποινις ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (23 Ιούν. 2004 , 15:57)

miss_kittin,

επειδη εχω δοκιμασει ολα τα p2p progs σε πολλες συνδεσεις,ακομα κ 56κ μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το DC++ ειναι με διαφορα το καλυτερο,αφηστε το φαντασμα του χρονου που λεγεται Kazaa,το DC ηρθε κ αλλαξε τα δεδομενα

Με λιγη εξασκηση θα μπορεσεις να προσαρμοστεις κ να βρεις κυριολεκτικα οτι ψαχνεις

Καλη τυχη δεσποινις ;)

Ευχαριστώ πολύ :)

http://thm-ar1r2.search.vip.scd.yahoo.com/image/368857702

Μαθαίνεις περισσότερα ταξιδεύοντας παρά συμβουλευόμενος όλους τους χάρτες του κόσμου

Se osous xrhsimopoioun to KLR exw na tous kanw thn e3hs erwthsh:otan dialegeis na katebaseis ena arxeio eite einai tragoudi eite eikona ktl. anti ka kanei download grafei "not enough".giati?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Γιατί την στιγμή που θέλεις εσύ αυτό το τραγούδι δεν υπάρχουν αρκετοί (μάλλον κανένας) user που να έχουν αυτό το τραγούδι.

Και αυτό που σου γράφει είναι not enough users log in.

Eκτός και αν μιλάς για άλλο :)

Φιλικά Δημήτρης

Dhladh einai dynaton na brei source na katebasei to sygekrimeno arxeio alla ekeinh thn stigmh o user na einai offline?Tote giati to parousiazei san arxeio kai patw 2klik gia download?tespa

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charlie_GR (26 Ιούν. 2004 , 22:06)

Dhladh einai dynaton na brei source na katebasei to sygekrimeno arxeio alla ekeinh thn stigmh o user na einai offline?Tote giati to parousiazei san arxeio kai patw 2klik gia download?tespa

Ο χρηστης ειναι συνδεδεμενος κ γιαυτο βρισκει το αποτελεσμα.

Αλλα ειναι απασχολημενος κ δεν μπορει να το δωσει το αρχειο την συγκεκριμενη στιγμη

Επειδή το Kazaa εδώ και καιρό έχει πτωτική πορεία, και επειδή πλέον υπάρχουν και πολλά άλλα προγράμματα, άλλαξα λίγο τον τίτλο του thread. Enjoy :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 2 Ιούλ. 2004 , 13:25)

Ακόμα δεν κατάβα πως κατεβάζουμε από αυτό :(:)

POIO ENNOEIS PES NA SE BOITHISOUME