fantomas_ktm Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν μπορω να βρω τις σεζον των Simpsons πουθενα!! Τα ειχα καποτε απο το tvtorrents.ro αλλα εκτος του οτι ειχα ratio 5+ και με banαραν :mad: μαλλον επειδη δεν εκανα login κανα χρονο λογω στρατου, τωρα ο tracker δν υπαρχει!! Εχασα τα επεισοδια λογω crached σκληρου κ δεν μπορω να τα αναπληρωσω :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Παιδιά καλησπέρα, βρίσκομαι στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές όπου είναι παράνομο να κατεβάζεις ταινίες και μουσική από το διαδίκτυο. Καθώς δεν έχω καμία όρεξη να μου χτυπήσει την πόρτα ο σερίφης της κομητείας έχετε καμία ιδέα για το ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να κατεβάζω; Κάτι πήρε το αυτί μου για rapidshare.. Υ.Γ.: Αν έχει απαντηθεί αλλού το θέμα ζητώ συγνώμη, αν είναι εύκολο να με παραπέμψετε με κάποιο λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Δεν ξέρω αν το rapidshare είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να κατεβάζεις, αλλά είναι ο ευκολότερος, περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102889 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_193 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Για σας παιδια, εψαξα στο σαιτ,δεν βρηκα κατι σχετικο με το προβλημα μου οποτε... Λοιπον, εχω το μτορρεντ,κατεβαζα κανονικα,μια μερα μου ειπαν για ενα τορρεντ να το ξαναseedαρω,μου ειπαν πως,προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα..ωστοσο κατι φαινεται οτι εκανα λαθος κ τωρα δεν μπορω να κατεβασω τιποτε.Μολις παω να κατεβασω,μετα απο λιγο μου βγαζει χ κ οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση. Το απεγκατεστησα κ το εγκατεστησα εκ νεου το μ-τορρεντ,αλλα τιποτε. Κατω εχει ενα τριγωνακι,ειναι πορτοκαλι κ οχι πρασινο. Εαν κανω ελεγχο με βγαζει σε ενα σαιτ,αλλα εκει δεν μπορω να βγαλω ακρη... Καμια ιδεα? Ευχαριστω για το χρονο σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ένα πολυ ενδιαφέρον άρθρο για το file sharing και ειδικά τα torrents: http://torrentfreak.com/illegal-downloads-150x-more-profitable-than-legal-sales-091009/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Παιδιά ποιο p2p πρόγραμμα στο στυλ του Limewire έχει τους περισσότερος χρήστες αυτή την περίοδο; Το Limewire δε βρίσκει πλέον αρκετά αποτελέσματα! Μήπως παίζει θέμα version? Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 DC++ ρε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 επειδη εχω πανω απο 2 χρονια να ασχοληθω με το DC++, υπαρχει πλεον καποιο καλο ελληνικο hub, οπως ηταν το angelos0, με πολλους χρηστες κ πολυ υλικο;; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 hostolis το ξέρω το DC++ αλλά επειδή το πρόγραμμα το θέλω για φίλο με μικρή εξοικείωση θα ήθελα κάτι πιο εύχρηστο όπως το Limewire. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με τέτοια προγράμματα όμως και δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο που να κάνει τη δουλειά του ακόμη... (εννοείται ότι μιλάω αποκλειστικά για ξένα τραγούδια) Τέλος πάντων στην ανάγκη θα του εγκαταστίσω το DC++ και θα προσπαθήσω να του εξηγήσω πώς λειτουργεί... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Ενα βελτιωμενο limewire ειναι το frostwire! ιδιο interface αλλα καλυτερο υλικο. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?Θέλω να συνεχίσω να μοιράζω υλικό από torrent (νόμιμο πάντα) αλλά να αλλάξω directory στο pc μου!Πως γινεται να συνεχίζω να seedαρω αφού το αρχείο torrent δεν εντοπίζει τη διαδρομή?Γίνεται να το κάνω manually? tip:I use bittorrent client... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?Θέλω να συνεχίσω να μοιράζω υλικό από torrent (νόμιμο πάντα) αλλά να αλλάξω directory στο pc μου!Πως γινεται να συνεχίζω να seedαρω αφού το αρχείο torrent δεν εντοπίζει τη διαδρομή?Γίνεται να το κάνω manually? tip:I use bittorrent client... Ενας τροπος ειναι να ξανακατεβασεις το αρχειο .torrent και οταν σε ρωτησει που θα αποθηκευσει τα αρχεια που θα κατεβασει τοτε να του υποδειξεις την νεα διαδρομη στον δισκο σου.Θα κανεις και ενα force re-check και λογικα θα ειναι ενταξει. Επισης κοιτα και το http://www.bittorrent.com/btusers/guides/bittorrent-user-manual/chapter-03-advanced-guides/migrating-another-location Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ενας τροπος ειναι να ξανακατεβασεις το αρχειο .torrent και οταν σε ρωτησει που θα αποθηκευσει τα αρχεια που θα κατεβασει τοτε να του υποδειξεις την νεα διαδρομη στον δισκο σου.Θα κανεις και ενα force re-check και λογικα θα ειναι ενταξει. Επισης κοιτα και το http://www.bittorrent.com/btusers/guides/bittorrent-user-manual/chapter-03-advanced-guides/migrating-another-location Thanx man!Αν κ προβλέπω με βάση τα όσα διάβασα κ στο λινκ να φάω πολύ ώρα με το re-cheking!Μάλλον θέλει κατευθείαν κατέβασμα στους αντίστοιχους φακέλους κ να τελειώνουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 τι έγινε ρε παιδια? εχουν κλεισει τα πιο πολλα για torrent ή rapidshare? Κανα καινούργιο παιζει? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 εχω ενα προβλημα με port forward δε μπορω με τιποτα να ανοιξω θυρα εχω παει πολλες φορες στο κλασσικο site αλλα δεν ανοιγει με τιποτα μεχρι και ενα προγραμματακι εβαλα που το κανει αυτοματα το simple port forward αλλα και παλι δε μου εκανε τιποτα μια βοηθεια please γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα συγκεκριμενα θελω να ανοιξω θυρα για το mtorrent αν αυτο βοηθαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Ποιο κλασικό site? Ποιο router έχεις; Πρόγραμμα που κάνει "αυτοματα το simple port forward";!;!; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 εννοω το portforward.com εχω το tomhson tg585v7 ειχα κατεβασει και ενα προγραμματακι που λεει οτι το κανει αυτοματα αλλα ουτε αυτο εκανε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εγώ έχω ανοικτά τορρέντς του γαμάτο από πριν πέσει. Ξαφνικά από εχθές ή προχθές, τα βλέπω active, πολύ μπροστά, site δεν υπάρχει αλλά ανεβοκατεβάζει κανονικά. :p Μπήκα και στη σελίδα και βλέπω από Φλεβάρη μήνα θα είναι ονλινε πάλι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuisine Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 βρε παιδια εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις στο dc++0.75. βρισκω καποια ελληνικα hubs συνδεομαι αλλα οταν κανω search για κατι δε μου βρισκει τιποτα. τι εχω κανει λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Βεβαιώσου ότι έχει κάνει port forward τις απαραίτητες θύρες και ότι αυτές είναι ανοικτές σε τυχόν firewall που έχεις ενεργά, και ότι έχεις δώσει τη σωστή IP σου στο DC++. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuisine Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Βεβαιώσου ότι έχει κάνει port forward τις απαραίτητες θύρες και ότι αυτές είναι ανοικτές σε τυχόν firewall που έχεις ενεργά, και ότι έχεις δώσει τη σωστή IP σου στο DC++. πως ακριβως γινονται αυτες οι ρυθμισεις? ειναι ευκολο να με κατατοπησεις? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Υπάρχουν links με οδηγίες στο σχετικό post στο Computing FAQ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Έχει κάποιος το νέο domain του greek-tracker? Άλλαξε και από το thegt.net δεν με βάζει. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 νεο domain? απο ποτε? μηπως ειναι down ο server λογω εργασιων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Κατι προσωρινο θα ειναι.. και εγω δν μπορω να μπω. Ενημερωνουν μεσω μαιλ για τετοιες αλλαγες. Κατι αλλο θα εγινε! Υπομονη :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts