dinosss Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod (30 Μάι. 2004 , 19:18) Δοκιμασε αυτο το οποιο δεν ζητα e-mail κτλ κτλ Kazaa Lite Resurrection 0.0.7 http://www.agrreviews.com/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=198 Ειναι free?? Το k-lite ηθελε ετησια συνδρομη ή πληρωμη εφαπαξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (31 Μάι. 2004 , 05:15) Ειναι free?? Το k-lite ηθελε ετησια συνδρομη ή πληρωμη εφαπαξ Φυσικα και ειναι δωρεαν. Οτι αλλο βλεπεις που χρειαζεται λεφτα ειναι απατη. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Πρεπει να κανω uninstall το kazza και μετα να το εγκαταστησω η δεν παιζει ρολο? Επισης, με το λινκ που εδωσες, μου εμφανιστηκε μια ενοχλητικη toolbar στον explorer. Πως μπορω να την στειλω απο εκει που ηρθε?? :mad: (δεν εννοω απλως να την αποκρυψω με 'δεξι κλικ' και τα λοιπα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (31 Μάι. 2004 , 06:17) Πρεπει να κανω uninstall το kazza και μετα να το εγκαταστησω η δεν παιζει ρολο? Επισης, με το λινκ που εδωσες, μου εμφανιστηκε μια ενοχλητικη toolbar στον explorer. Πως μπορω να την στειλω απο εκει που ηρθε?? :mad: (δεν εννοω απλως να την αποκρυψω με 'δεξι κλικ' και τα λοιπα...) Φίλε κόλλησες spyware... Κατέβασε το Spy sweeper http://www.webroot.com/php/tryme.php?bjpc=64000&vcode=DT02 Θα στα σβήσει όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Να'σαι καλα φιλε μου.... Εκτος αυτου, εντοπισε και αφαιρεσε 1014 software traces!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω τόσες σελίδες,ποιο πρόγραμμα θα μου προτύνατε για file sharing(το θέλω κυρίως για να κατεβάζω "κλειδειά" για προγράμματα)... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 To prog "τα εφτά 7άρια.." :p φιλικά πάντα..:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Νέα έκδοση του καζά λάιτ ressurection: 0.0.7.5 Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: ;) http://filesharingplace.com/p2pclients.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Πρεπει να κανουμε πρωτα uninstall το kazza και μετα να το εγκαταστησουμε? Επισης το K-Lite v2.6 RC22 τι το διαφορετικο προσφερει? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Νομίζω όχι απαραίτητα, εγώ στα προηγούμενα δεν έκανα πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss ( 1 Ιούν. 2004 , 17:04) Να'σαι καλα φιλε μου.... Εκτος αυτου, εντοπισε και αφαιρεσε 1014 software traces!! ΠΩ ΠΩ!!!! Κατεβάζω την νέα έκδοση του kazaa lite resurection,σε λίγο θα την σχολιάσω.... Εγώ πάντως έκανα πρώτα απεγκατάσταση,και μετά κατέβαζα την νέα έκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Ρε παιδιά είναι λογικό να μου βγαίνουν διαφημίσεις απο kl rezurection (την προηγούμενη έκδοση.) Αλλά όχι πάντα. :worry: :confused: :worry: Και ναι το σύστημά μου το έχω ελένξει για spyware... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 2 Ιούν. 2004 , 10:51) Ρε παιδιά είναι λογικό να μου βγαίνουν διαφημίσεις απο kl rezurection (την προηγούμενη έκδοση.) Αλλά όχι πάντα. :worry: :confused: :worry: Και ναι το σύστημά μου το έχω ελένξει για spyware... Όχι δεν είναι λογικό :o Αλλά πρέπει να μας πεις τι ακριβώς δείχνει και πώς ξέρεις ότι είναι λόγω του καζά λάιτ για να βοηθήσουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Άμα το ξαναβγάλει (και αν το ξαναβγάλει μας και βάζω την καινούρια έκδοση) θα σου πω. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Παιδιά , το kazaa εδώ και 2 μέρες δεν μου συνδέεται. Το είχα βγάλει και από τότε που το έβάλα(2 μέρες πριν) δεν συνδέεται με τίποτα, ενώ το winmx συνδέεται αμέσως. Τι μπορεί να φταίει??? :confused: Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 2 Ιούν. 2004 , 02:13) Νομίζω όχι απαραίτητα, εγώ στα προηγούμενα δεν έκανα πάντως :) Ξαναποστάρω για να με διορθώσω, καθώς τελικά απ' ό,τι διαπίστωσα για να εγκατασταθεί η νέα έκδοση είναι απαραίτητη η ύπαρξη της παλιάς εγκατεστημένης στο σύστημα. :!: Αυτό συμβαίνει γιατί η νέα έκδοση δεν είναι παρά μόνο ένα update στην παλιά και στα προγράμματα της ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Εγώ πάντως πέταξα τελείως την παλιά και έβαλα τη καινούρια χω΄ρις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Ρε παιδιά το νέο kazaa lite resurrection,είχε από μόνο του ενεργοποιημένο το adult filter... Συμβαίνει και σε σας αυτό? :blink: :wacko: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 epidi teleutea arixsa na pezo me tus torrent clients pion theorite ton kalitero??pu na se afini na katebazeis xoris na su troei olo to upload ke kata sinepeia kai to bandwith? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 5 Ιούν. 2004 , 07:45) Ρε παιδιά το νέο kazaa lite resurrection,είχε από μόνο του ενεργοποιημένο το adult filter... Συμβαίνει και σε σας αυτό? :blink: :wacko: :confused: Ναι συμβαίνει σε όλους. Όχι μόνο αυτή αλλά και η προηγούμενη έκδοση το είχε αυτό το πράγμα. Πριν απο λίγες μέρες είχα δώσει ένα θέμα που έλεγε ότι το fbi συνεργάζετε με το kazza και με τα άλλα p2p ώστε να πιάσουν ώσους κάνουν share με παιδικό πορνό. Γι'αυτό είναι κλειστό απο την αρχή :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 5 Ιούν. 2004 , 12:16) epidi teleutea arixsa na pezo me tus torrent clients pion theorite ton kalitero??pu na se afini na katebazeis xoris na su troei olo to upload ke kata sinepeia kai to bandwith? Eγώ χρησιμοποιώ τον ABC Client! Έχει επιλογή να περιορίσεις το Upload μέχρι 3 kb/s. Παρακάτω δεν σε αφήνει να το πας.΄ Δεν νομίζω όμως να χρειάζεται κιόλας. Μη γίνουμε και τελείως λαμόγια. Άλλωστε υπάρχουν και εξειδικευμένα προγράμματα για να περιορίσεις το upload του κάθε προγράμματος. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Siga re sis netlimiter epilegis se ola ta programata oti limit thes kai gia upload kai gia download :) korifi. Egw pantos kai me DSL de prokite na asxolithw me mularia kai bittorrnet nomizw einai mia mpip kai misi pio poli upload kanis para download ..... to opio gia na piasi mia kali speed prepi na perasoun oreeeeeeees :) dc++ kai kserw psomi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Aυτό το emule δεν με ικανοποίησε ΚΑΘΟΛΟΥ..! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 5 Ιούν. 2004 , 12:16) epidi teleutea arixsa na pezo me tus torrent clients pion theorite ton kalitero??pu na se afini na katebazeis xoris na su troei olo to upload ke kata sinepeia kai to bandwith? BitTornado Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 εγω χρησιμοποιω το shareazaa, αλλα ενω λειτουργουσε μετα απο ενα defragment δεν κανει connect με τπτ. εχω κατεβασει την εκδοση 2. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts