ginalovu Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας. Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα προγραμματα peer to peer για να καταβαζω ελληνικη μουσικη κυριως, μιασ και το limewire αργοπεθαινει:) δοκιμασε dc++ ή καλυτερα strongdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 το hdbits εχει freeleech.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 προβλημα με το limewire εδω και αρκετο καιρο......εκει που κατεβαζα τραγουδακια πριν κανα χρονο περιπου,τωρα βαζω ονοματα τραγουδιων,καλλιτεχνων και τα δυο μαζι και δε βρισκει απολυτως τιποτα,οταν λεω τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ 0.μπορει να μου εξηγησει καποιος τι φταιει;απεγκατεστησα τη παλια εκδοση που ειχα και εβαλα τη τελευταια αλλα και παλι το ιδιο κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Χαίρεται! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι το RSS feed στο μTorrent; Επίσης, πως μπορώ να κάνω upload διάφορα αρχεία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Γεια σας. θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να κατεβασω torrents (κυριως για σειρες και ταινιες) με μια μεγαλη ποικοιλια και πολλα seeds. Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 καυεβαζω ενα torrent και μου εβγαλε ενα μηνυμα λαθους: Data error (cyclic redundacy check) τι ειναι; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 http://lmgtfy.com/?q=Data+error+(cyclic+redundancy+check)+torrent Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Γεια σας. θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να κατεβασω torrents (κυριως για σειρες και ταινιες) με μια μεγαλη ποικοιλια και πολλα seeds. Το πρόβλημα στα περισσότερα tracker δεν είναι το seed στις σειρές αλλά στα υπόλοιπα αρχεία(παιχνίδια,ταινίες κλπ).Στις σειρές δεν υπάρχει πρόβλημα συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 καλησπερα παιδια μου εμφανιστηκε ενα περιεργο θεμα με το utorrent εχω ενα φακελο που μεσα εχω διαφορα αρχεια τα οποια τα εκανα seed το θεμα ειναι οτι αυτον τον φακελο τον μετεφερα στον εξωτερικο σκληρο δισκο για να μην μου τρωει μνημη στον σκληρο αλλα πλεον το προγραμμα δε τα κανει seed αλλα παει να τα ξανακατεβασει και τα αποθηκευει παλι στο σκληρο δισκο παρολο που αλλαξα τις ρυθμισεις να αποθηκευονται οτι κατεβαζω στον εξωτερικο υπαρχει καποια λυση να κανω seed τα αρχεια μου μεσω του εξωτερικου σκληρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 πρεπει να του πεις που εβαλες τα αρχεια που σινταρες. για καθε ενα θα κανεις set download location, και μετα force recheck. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 paidia mia voitheia se ayta ta asyrmata #g internet den douleuei to revconnet. epeidi exo to modem usb tis vodafone k den ta kataferno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδια υπαρχει θεμα με το thegreekz?Δε το βρισκω σημερα,αλλαξαν σελιδα η εχουν εργασιες συντηρησης? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδια υπαρχει θεμα με το thegreekz?Δε το βρισκω σημερα,αλλαξαν σελιδα η εχουν εργασιες συντηρησης? ουτε εγω μπαινω.αλλα δεν "σκαω" κιολας...αλλωστε σαν αυτο το σαιτ υπαρχουν και αλλα και καλυτερα κατα την γνωμη μου :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδια υπαρχει θεμα με το thegreekz?Δε το βρισκω σημερα,αλλαξαν σελιδα η εχουν εργασιες συντηρησης? ούτε και σε εμένα μου φορτώνει τη σελίδα :mad: ουτε εγω μπαινω.αλλα δεν "σκαω" κιολας...αλλωστε σαν αυτο το σαιτ υπαρχουν και αλλα και καλυτερα κατα την γνωμη μου :cool: έχεις να μου προτείνεις, γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω άλλο εκτός αυτού του site; :X Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Τρέχει τίποτα με το mininova χτες και σήμερα? Οι σειρές που κατεβάζω συνήθως από eztv δεν ανέβηκαν ούτε χτες αλλά ούτε και σήμερα ενώ τα επεισόδια έπαιξαν κανονικά. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 εχω αυτο το περιεργο προβλημα με το utorrent αμεσως μετα την εγκατασταση του οταν πηγα να κατεβασω ενα torrent.. Να επισημανω οτι εχω κανει τις επιλογες να ειναι ο default torrent client αν αυτο παιζει ρολο.. "C:\Users\spiros\AppData\Local\Temp\Pride.and.Glory.2008.BDRip.XviD.AC3.D-Z0N3.torrent could not be opened, because the associated helper application does not exist. Change the association in your preferences." Τι ειναι τουτο παλι????? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Για όσους δεν το διάβασαν.. Εγκρίθηκε οριστικά στη Γαλλία ο νόμος για τους «πειρατές» στο Διαδίκτυο Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε οριστικά την Τετάρτη το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά της ηλεκτρονικής πειρατείας, το οποίο προβλέπει διακοπή των διαδικτυακών συνδέσεων για όσους επιμένουν να κατεβάζουν παράνομα μουσική και ταινίες. Συνέχεια εδώ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1013309&lngDtrID=252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Για όσους δεν το διάβασαν.. Εγκρίθηκε οριστικά στη Γαλλία ο νόμος για τους «πειρατές» στο Διαδίκτυο Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε οριστικά την Τετάρτη το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά της ηλεκτρονικής πειρατείας, το οποίο προβλέπει διακοπή των διαδικτυακών συνδέσεων για όσους επιμένουν να κατεβάζουν παράνομα μουσική και ταινίες. Συνέχεια εδώ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1013309&lngDtrID=252 Ε τοτε στην Ελλαδα θα κλεισουν ολες οι εταιρειες παροχης Internet!! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ποιο το νόημα ψήφισης ενός τέτοιου νόμου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Πιστεύουν πως θα καταπολεμήσουν την πειρατεία με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μπλε-άσπρο τζιτι.κομ ? :p Edit: Άκυρο, στραβομάρα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Θα 'χει πλάκα να κλεισε το μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ε τοτε στην Ελλαδα θα κλεισουν ολες οι εταιρειες παροχης Internet!! :) Και θα μεινουμε ολοι χωρις ιντερνετ επισης .....:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Διαβάζοντας τυχαία ένα άρθρο για τις εξελίξεις με το piratebay διάβασα ότι στην Σουηδία υπάρχει κόμμα Πειρατών που έχει κερδίσει και έδρα στις ευρωεκλογές και απαιτεί μερική κατάργηση των πνευματικών δικαιωμάτων και καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο. Ελπίζω να ακολουθήσουμε το περιβόητο Σουηδικό μοντέλο και όχι το Γαλλικό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 παιδια με το hub ελλιναδικο τι εγινε στο dc++????κανενα παρομοιο?(αν εχει κανεις και για house ,ευπροσδεκτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts