Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας. Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα προγραμματα peer to peer για να καταβαζω ελληνικη μουσικη κυριως, μιασ και το limewire αργοπεθαινει:)

δοκιμασε dc++ ή καλυτερα strongdc

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
προβλημα με το limewire εδω και αρκετο καιρο......εκει που κατεβαζα τραγουδακια πριν κανα χρονο περιπου,τωρα βαζω ονοματα τραγουδιων,καλλιτεχνων και τα δυο μαζι και δε βρισκει απολυτως τιποτα,οταν λεω τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ 0.μπορει να μου εξηγησει καποιος τι φταιει;απεγκατεστησα τη παλια εκδοση που ειχα και εβαλα τη τελευταια αλλα και παλι το ιδιο κανει.

Χαίρεται!

Μήπως ξέρει κανείς τι είναι το RSS feed στο μTorrent;

Επίσης, πως μπορώ να κάνω upload διάφορα αρχεία;

Ευχαριστώ.

Γεια σας. θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να κατεβασω torrents (κυριως για σειρες και ταινιες) με μια μεγαλη ποικοιλια και πολλα seeds.
XGamers.gr :)

• 2 months later...

καυεβαζω ενα torrent και μου εβγαλε ενα μηνυμα λαθους: Data error (cyclic redundacy check)

τι ειναι;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Γεια σας. θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να κατεβασω torrents (κυριως για σειρες και ταινιες) με μια μεγαλη ποικοιλια και πολλα seeds.

Το πρόβλημα στα περισσότερα tracker δεν είναι το seed στις σειρές αλλά στα υπόλοιπα αρχεία(παιχνίδια,ταινίες κλπ).Στις σειρές δεν υπάρχει πρόβλημα συνήθως.

καλησπερα παιδια μου εμφανιστηκε ενα περιεργο θεμα με το utorrent εχω ενα φακελο που μεσα εχω διαφορα αρχεια τα οποια τα εκανα seed το θεμα ειναι οτι αυτον τον φακελο τον μετεφερα στον εξωτερικο σκληρο δισκο για να μην μου τρωει μνημη στον σκληρο αλλα πλεον το προγραμμα δε τα κανει seed αλλα παει να τα ξανακατεβασει και τα αποθηκευει παλι στο σκληρο δισκο παρολο που αλλαξα τις ρυθμισεις να αποθηκευονται οτι κατεβαζω στον εξωτερικο υπαρχει καποια λυση να κανω seed τα αρχεια μου μεσω του εξωτερικου σκληρου?

πρεπει να του πεις που εβαλες τα αρχεια που σινταρες. για καθε ενα θα κανεις set download location, και μετα force recheck.

παιδια υπαρχει θεμα με το thegreekz?Δε το βρισκω σημερα,αλλαξαν σελιδα η εχουν εργασιες συντηρησης?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια υπαρχει θεμα με το thegreekz?Δε το βρισκω σημερα,αλλαξαν σελιδα η εχουν εργασιες συντηρησης?

ουτε εγω μπαινω.αλλα δεν "σκαω" κιολας...αλλωστε σαν αυτο το σαιτ υπαρχουν και αλλα και καλυτερα κατα την γνωμη μου :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ούτε και σε εμένα μου φορτώνει τη σελίδα :mad:

ουτε εγω μπαινω.αλλα δεν "σκαω" κιολας...αλλωστε σαν αυτο το σαιτ υπαρχουν και αλλα και καλυτερα κατα την γνωμη μου :cool:

έχεις να μου προτείνεις, γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω άλλο εκτός αυτού του site; :X

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

• 2 weeks later...

Τρέχει τίποτα με το mininova χτες και σήμερα?

Οι σειρές που κατεβάζω συνήθως από eztv δεν ανέβηκαν ούτε χτες αλλά ούτε και σήμερα ενώ τα επεισόδια έπαιξαν κανονικά.

εχω αυτο το περιεργο προβλημα με το utorrent αμεσως μετα την εγκατασταση του οταν πηγα να κατεβασω ενα torrent.. Να επισημανω οτι εχω κανει τις επιλογες να ειναι ο default torrent client αν αυτο παιζει ρολο..

"C:\Users\spiros\AppData\Local\Temp\Pride.and.Glory.2008.BDRip.XviD.AC3.D-Z0N3.torrent could not be opened, because the associated helper application does not exist. Change the association in your preferences."

Τι ειναι τουτο παλι?????

Shit Happens!!!

Για όσους δεν το διάβασαν..

Εγκρίθηκε οριστικά στη Γαλλία ο νόμος για τους «πειρατές» στο Διαδίκτυο

Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε οριστικά την Τετάρτη το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά της ηλεκτρονικής πειρατείας, το οποίο προβλέπει διακοπή των διαδικτυακών συνδέσεων για όσους επιμένουν να κατεβάζουν παράνομα μουσική και ταινίες.

Συνέχεια εδώ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1013309&lngDtrID=252

Για όσους δεν το διάβασαν..

Εγκρίθηκε οριστικά στη Γαλλία ο νόμος για τους «πειρατές» στο Διαδίκτυο

Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε οριστικά την Τετάρτη το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά της ηλεκτρονικής πειρατείας, το οποίο προβλέπει διακοπή των διαδικτυακών συνδέσεων για όσους επιμένουν να κατεβάζουν παράνομα μουσική και ταινίες.

Συνέχεια εδώ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1013309&lngDtrID=252

Ε τοτε στην Ελλαδα θα κλεισουν ολες οι εταιρειες παροχης Internet!! :)

Shit Happens!!!

• 3 weeks later...

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μπλε-άσπρο τζιτι.κομ ? :p

Edit: Άκυρο, στραβομάρα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245321

Ε τοτε στην Ελλαδα θα κλεισουν ολες οι εταιρειες παροχης Internet!! :)

Και θα μεινουμε ολοι χωρις ιντερνετ επισης .....:lol:

• 4 weeks later...

Διαβάζοντας τυχαία ένα άρθρο για τις εξελίξεις με το piratebay διάβασα ότι στην Σουηδία υπάρχει κόμμα Πειρατών που έχει κερδίσει και έδρα στις ευρωεκλογές και απαιτεί μερική κατάργηση των πνευματικών δικαιωμάτων και καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο.

Ελπίζω να ακολουθήσουμε το περιβόητο Σουηδικό μοντέλο και όχι το Γαλλικό :lol:

παιδια με το hub ελλιναδικο τι εγινε στο dc++????κανενα παρομοιο?(αν εχει κανεις και για house ,ευπροσδεκτο)