Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χρησιμοποιω εδω και μερικες μερες αυτη την εκδοση του μtorrent 1.8.0.11813,κατεβαζω καποιες ταινιες,στην αρχη τα κατεβαζει μετα κολλαει και δε κατεβαζει τιποτα,ενω ηταν μπλε και κατεβαζε μετα εγινε κοκκινο και σταματησε,τι συμβαινει ξερει κανεις;

χρησιμοποιω εδω και μερικες μερες αυτη την εκδοση του μtorrent 1.8.0.11813,κατεβαζω καποιες ταινιες,στην αρχη τα κατεβαζει μετα κολλαει και δε κατεβαζει τιποτα,ενω ηταν μπλε και κατεβαζε μετα εγινε κοκκινο και σταματησε,τι συμβαινει ξερει κανεις;

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στην ίδια ακριβώς έκδοση του μτorrent. Ανακάλυψα ότι έφταιγε το ΝΟD32 το οποίο μόλις κατέβασα την τελευταία έκδοση λύθηκε αμέσως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια ενα φιλος μου εχει το μtorrent και συγκεκριμενα την εκδοση 1.7.7 και η θυρα του δεν ειναι σωστα ρυθμισμενη το modem του ειναι το baudtec kay 40068194 με ethernet αγορασμενο απο οτε με φιρμα conn-x πανω. εκανε αυτα που λεει για να ρυθμισει την σωστη θυρα αλλα και παλι τιποτα. τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδες μια δουλευει μια δε δουλευει το συγκεκριμενο προγραμμα,μια τα βελακια ειναι μπλε που σημαινει οτι κατεβαζει και μια ειναι κοκκινα που σημαινει οτι δε κατεβαζει,τι γινεται που θα βρω παλαιοτερη εκδοση;

τελικα διεγραψα οτι εκδοση τορεντ ειχα μεσα στο pc και κατεβασα απο δω http://www.utorrent.com/ τη καινουργια εκδοση,δουλευει μια χαρα

ρε παιδια ενα φιλος μου εχει το μtorrent και συγκεκριμενα την εκδοση 1.7.7 και η θυρα του δεν ειναι σωστα ρυθμισμενη το modem του ειναι το baudtec kay 40068194 με ethernet αγορασμενο απο οτε με φιρμα conn-x πανω. εκανε αυτα που λεει για να ρυθμισει την σωστη θυρα αλλα και παλι τιποτα. τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

portforward.com Εκεί μήπως μπορεί να βρει άκρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Παίδες έχω μία απορία.. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Emule.. Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. Αλλά θέλω και τι γνώμη σας, νομίζετε οτι το kazza lite είναι καλήτερο για download mp3s από το Emule?
.!.

Καλησπερα παιδια. Μηπως ξερετε αν μπορω με καποιον τροπο να κανω μια σειριακη αναζητηση στις πορτες του router μου να δω ποιες ειναι ανοιχτες; Γιατι εχω ξεχασει τα username κ pass ενω τα ειχα αλλαξει.

Η καποιον τροπο να επανεφερω τα default pass k username. Εχω router το linksys το κλασσικο ασυρματο που δινει η forthnet(WAG200 κατι νομιζω)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Βάλε οδοντογλυφίδα απο πίσω, πάνω απο το Power εκεί που λέει reset και κράτα το πατημένο για αρκετή ώρα (20 ή 40 δευτερόλεπτα, δε θυμάμαι πόσο) για να γυρίσει σε factory defaults (δηλαδή user:admin pass:admin).

Βέβαια θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις, όπως π.χ. τα logins της σύνδεσής σού, Port forwarding κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κουμπί reset σχεδόν σε όλες αυτές τις συσκευές. Βέβαια θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις. Περισσότερα για routers στο forum Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα.

μμμ ****το μαλλον το reset δεν με βολευει.. οσον αφορα την αναζητηση ανοιχτων ports;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

torrentit is BACK (οι παλιοί που ήταν γραμμένοι θα τους έχει έρθει mail)

ΠΛΑΚΑ --- ΚΑΝΕΙΣ

OMG η πειρατίνα. ΠΟΣΟ μ χε λείψει. Τα παλιά accounts ισχύουν;

EDIT: Όχι δεν ισχύουν. Έχουν σταλεί invites στα emails απλά.

Παίδες έχω μία απορία.. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Emule.. Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. Αλλά θέλω και τι γνώμη σας, νομίζετε οτι το kazza lite είναι καλήτερο για download mp3s από το Emule?

Μείνε στο emule ή δοκίμασε το Dc++.Μακριά από kazaa lite κτλ.?Πριν 10 χρόνια καλά ήταν

• 4 weeks later...
Να ρωτησω κατι: Το traffic shaping απο OTENet στα torrents συνεχιζεται ή εχει σταματησει; Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο και να βαλω ConnX ή OnDSL, αλλα κατεβαζω σχεδον αποκλειστικα απο torrents, οποτε...;)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Να ρωτησω κατι: Το traffic shaping απο OTENet στα torrents συνεχιζεται ή εχει σταματησει; Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο και να βαλω ConnX ή OnDSL, αλλα κατεβαζω σχεδον αποκλειστικα απο torrents, οποτε...;)

η otenet εγινε connx....

ondsl ειναι otenet....

μαλλον εχεις μπερδευτει...

η otenet εγινε connx....

ondsl ειναι otenet....

μαλλον εχεις μπερδευτει...

O ΟΤΕ παρεχει ιντερνετ ειτε μεσα απο δικο του πακετο (ConnX) ειτε μεσω πακετου της ΟΤΕΝet (OnDSL). Και στις δυο περιπτωσεις, την συνδεση ιντερνετ, ομως, την παρεχει η ΟΤΕΝet.

Εμενα με ενδιαφερει να βαλω ειτε ConnX ειτε OnDSL kit, αν και θα πρεπει να τονισω οτι μιλαω για φοιτητικο πακετο (μεσω Διοδος) οπου πιθανως να υπαρχει διαφορα στην υπαρξη ή μη traffic shaping.

O ΟΤΕ παρεχει ιντερνετ ειτε μεσα απο δικο του πακετο (ConnX) ειτε μεσω πακετου της ΟΤΕΝet (OnDSL). Και στις δυο περιπτωσεις, την συνδεση ιντερνετ, ομως, την παρεχει η ΟΤΕΝet.

Εμενα με ενδιαφερει να βαλω ειτε ConnX ειτε OnDSL kit, αν και θα πρεπει να τονισω οτι μιλαω για φοιτητικο πακετο (μεσω Διοδος) οπου πιθανως να υπαρχει διαφορα στην υπαρξη ή μη traffic shaping.

εγω που ειχα ρωτησει την οτενετ(που ειμαι) μου ειπαν οτι το ondsl καταργηθηκε.μονο connx υπαρχει πλεον.και να θες ondsl δεν υπαρχει πλεον!εγω παντως κατεβαζω ταινιες ασυστολα (γιγα πολλα) και δεν ειχα ποτε προβλημα

εγω που ειχα ρωτησει την οτενετ(που ειμαι) μου ειπαν οτι το ondsl καταργηθηκε.μονο connx υπαρχει πλεον.και να θες ondsl δεν υπαρχει πλεον!εγω παντως κατεβαζω ταινιες ασυστολα (γιγα πολλα) και δεν ειχα ποτε προβλημα

Οντως τωρα που το ξαναειδα, εχεις εν μερει δικιο. Εδω λεει οτι πλεον ενοποιηθηκαν τα προιοντα ConnX και OnDSL και εγιναν ολα ConnX.

Αλλα οσον αφορα το φοιτητικο, αλλες προσφορες βγαζει ο ΟΤΕ και αλλες η OTENet. Εχει ConnX για αριστουχους, και OnDSL για φοιτητες, και τα δυο μεσω διοδος. Τωρα το γιατι...:ninja:

Το βασικο ειναι ομως, το αν οι ταχυτητες ειναι μειωμενες σε torrents. Απο ο,τι καταλαβα εσυ κατεβαζεις με σχετικα full ταχυτητες και μεσω torrents ετσι;

Οντως τωρα που το ξαναειδα, εχεις εν μερει δικιο. Εδω λεει οτι πλεον ενοποιηθηκαν τα προιοντα ConnX και OnDSL και εγιναν ολα ConnX.

Αλλα οσον αφορα το φοιτητικο, αλλες προσφορες βγαζει ο ΟΤΕ και αλλες η OTENet. Εχει ConnX για αριστουχους, και OnDSL για φοιτητες, και τα δυο μεσω διοδος. Τωρα το γιατι...:ninja:

Το βασικο ειναι ομως, το αν οι ταχυτητες ειναι μειωμενες σε torrents. Απο ο,τι καταλαβα εσυ κατεβαζεις με σχετικα full ταχυτητες και μεσω torrents ετσι;

κοιτα αναλογως βεβαια και το τορρεντ(αν ειναι δημοφιλες η οχι) εγω εχω 8αρα συνδεση και πιανω και 700.αλλα και 200-400 ειναι συνηθως.αλλα για 700 divx ταινια μια χαρα ειναι!