Treloparea Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Έπαθε κάτι το DC++ ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Πριν 3 ώρες μπήκα για να κατεβάσω ένα τραγούδι και τώρα παλεύω να μπω και μου βγάζει σε όλα τα hubs, όπως και στη hub list: "connection reset by server" :worry: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 υπαρχει καποιο αρχειο σε φακελο του dc++ οι ρυθμισεις για τα hubs(+κωδικους για το nick κτλ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Θα ψάξεις στα αρχεία με κατάληξη .xml. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω το μtorrent να δουλέψει με σύνδεση internet on the go; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το μtorrent.ενω εχω κανει portforwarding το μtorrent συνεχιζει να δειχνει το κοκκινο θαυμαστικο ή το τριγωνακι,τα οποια σημαινουν οτι δεν εχω ανοιξει πορτες.και αυτο εχει ως αποτελεσμα την μειωση του download kai upload. πριν φυγω διακοπες ηταν το πρασινο "τικ"!μολις γυρισα και ανοιξα τα pc δειχνει το τριγωνακι ο ενας και το kokkino θαυμαστικο ο αλλος. τι παιζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το μtorrent.ενω εχω κανει portforwarding το μtorrent συνεχιζει να δειχνει το κοκκινο θαυμαστικο ή το τριγωνακι,τα οποια σημαινουν οτι δεν εχω ανοιξει πορτες.και αυτο εχει ως αποτελεσμα την μειωση του download kai upload. πριν φυγω διακοπες ηταν το πρασινο "τικ"!μολις γυρισα και ανοιξα τα pc δειχνει το τριγωνακι ο ενας και το kokkino θαυμαστικο ο αλλος. τι παιζει;;; Και σε εμένα το ίδιο έχει συμβει. Χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις, εδώ και κανά μήνα μου βγάζει το κόκκινο θαυμαστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Και σε εμένα το ίδιο έχει συμβει. Χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις, εδώ και κανά μήνα μου βγάζει το κόκκινο θαυμαστικό! Αλλαξτε torrent client :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Χρησιμοποιώ utorrent 1.6.1 και δεν βλέπω να επηρρεάζει την ταχύτητα ούτε και το connectivity στους trackers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Βάλε αυτό το url στον browser σου http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXX Όπου ΧΧΧΧ βάλε το port που χρησιμοποιείς και έχεις δηλωμένο στον client σου. Σου δείχνει ότι είναι ανοιχτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εγω παροτι δεν εχω κανει port forwarding πως και κατεβαζω με φουλ ταχυτητα?(αν φυσικα το αρχειο το κατεβαζουν πολλοι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εγω παροτι δεν εχω κανει port forwarding πως και κατεβαζω με φουλ ταχυτητα?(αν φυσικα το αρχειο το κατεβαζουν πολλοι) UPNP me lene kai ola ta paidakia klaine... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το μtorrent.ενω εχω κανει portforwarding το μtorrent συνεχιζει να δειχνει το κοκκινο θαυμαστικο ή το τριγωνακι,τα οποια σημαινουν οτι δεν εχω ανοιξει πορτες.και αυτο εχει ως αποτελεσμα την μειωση του download kai upload. πριν φυγω διακοπες ηταν το πρασινο "τικ"!μολις γυρισα και ανοιξα τα pc δειχνει το τριγωνακι ο ενας και το kokkino θαυμαστικο ο αλλος. τι παιζει;;; ολα οκ.και στα 2 pc ειναι το πρασινο τικ πλεον! χωρις να κανω κατι εγω...:blink:στο ασχετο...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 UPNP me lene kai ola ta paidakia klaine... meaning...?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 meaning...?:O http://en.wikipedia.org/wiki/Upnp Mε λίγα και απλά λόγια, αν το υποστηρίζει ο client (το utorrent το υποστηρίζει) και το router, τότε ανοίγει το port που ζητάει ο client αυτόματα. Μόλις κλείνεις τον client ή σταματάς το torrent κλείνει και το port. Κάτι σαν αυτόματο περιοδικό port forward. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Upnp Mε λίγα και απλά λόγια, αν το υποστηρίζει ο client (το utorrent το υποστηρίζει) και το router, τότε ανοίγει το port που ζητάει ο client αυτόματα. Μόλις κλείνεις τον client ή σταματάς το torrent κλείνει και το port. Κάτι σαν αυτόματο περιοδικό port forward.ευχαριστω!ναι utorrent χρησιμοποιω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ρε παιδια στο blue-white gt γιατι δεν πιανει το account μου?με διαγραψανε?δε το χρησιμοποιω και συχνα ειναι η αληθεια,γιατι ομως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πιθανόν... έχεις δει τους κανόνες; τι ratio είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ρε παιδια στο blue-white gt γιατι δεν πιανει το account μου?με διαγραψανε?δε το χρησιμοποιω και συχνα ειναι η αληθεια,γιατι ομως??? Αλλάξανε οι κανόνες εδώ και κάνα 2μηνο... Μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 χαμπαρι δεν πηρα...να στε καλα παιδια!thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Στο bwgt με ρατιο 1.040 και κάνωντας κανονικό login σε κάθε τορεντ που προσπαθώ να κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα Failure : Unregisted torrent pass. Αν με διέγραφαν θα έκανε login? Επι ένα μήνα απουσίασα απο το seeding kai από το downloading.\ Ευχαριστώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Στο bwgt με ρατιο 1.040 και κάνωντας κανονικό login σε κάθε τορεντ που προσπαθώ να κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα Failure : Unregisted torrent pass. Αν με διέγραφαν θα έκανε login? Επι ένα μήνα απουσίασα απο το seeding kai από το downloading.\ Ευχαριστώ :) Δοκίμασε να κάνεις ένα reset passkey από το control panel του tracker. Δεν ξέρω πως και τι στο blue-whitegt :P Μακρυά από μας. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Δοκίμασε να κάνεις ένα reset passkey από το control panel του tracker. Δεν ξέρω πως και τι στο blue-whitegt :P Μακρυά από μας. Με μαγικό τρόπο που δεν θα μάθω ποτέ λύθηκε.. Κακές εμπειρίες απο το bwgt? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Με μαγικό τρόπο που δεν θα μάθω ποτέ λύθηκε.. Κακές εμπειρίες απο το bwgt? Αλλεργία στην κακογουστιά και στο υπό του μηδενός layout :P Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Και άλλο πρόβλημα με το bw gt. Σε κάθε τορεντ που προσθέτω, στο tracker γράφει συνέχεια updating, και δεν βρίσκει peers/seeds. Τι φταίει? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 το demonoid ειναι free ratio; αν δεν κανω seed θα με διαγραψουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts