Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπαθε κάτι το DC++ ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Πριν 3 ώρες μπήκα για να κατεβάσω ένα τραγούδι και τώρα παλεύω να μπω και μου βγάζει σε όλα τα hubs, όπως και στη hub list: "connection reset by server" :worry:
Destiny found.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω το μtorrent να δουλέψει με σύνδεση internet on the go; Ευχαριστώ:)
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το μtorrent.ενω εχω κανει portforwarding το μtorrent συνεχιζει να δειχνει το κοκκινο θαυμαστικο ή το τριγωνακι,τα οποια σημαινουν οτι δεν εχω ανοιξει πορτες.και αυτο εχει ως αποτελεσμα την μειωση του download kai upload.

πριν φυγω διακοπες ηταν το πρασινο "τικ"!μολις γυρισα και ανοιξα τα pc δειχνει το τριγωνακι ο ενας και το kokkino θαυμαστικο ο αλλος.

τι παιζει;;;

αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το μtorrent.ενω εχω κανει portforwarding το μtorrent συνεχιζει να δειχνει το κοκκινο θαυμαστικο ή το τριγωνακι,τα οποια σημαινουν οτι δεν εχω ανοιξει πορτες.και αυτο εχει ως αποτελεσμα την μειωση του download kai upload.

πριν φυγω διακοπες ηταν το πρασινο "τικ"!μολις γυρισα και ανοιξα τα pc δειχνει το τριγωνακι ο ενας και το kokkino θαυμαστικο ο αλλος.

τι παιζει;;;

Και σε εμένα το ίδιο έχει συμβει. Χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις, εδώ και κανά μήνα μου βγάζει το κόκκινο θαυμαστικό!

Και σε εμένα το ίδιο έχει συμβει. Χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις, εδώ και κανά μήνα μου βγάζει το κόκκινο θαυμαστικό!

Αλλαξτε torrent client :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλε αυτό το url στον browser σου

http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXX

Όπου ΧΧΧΧ βάλε το port που χρησιμοποιείς και έχεις δηλωμένο στον client σου. Σου δείχνει ότι είναι ανοιχτό;

εγω παροτι δεν εχω κανει port forwarding πως και κατεβαζω με φουλ ταχυτητα?(αν φυσικα το αρχειο το κατεβαζουν πολλοι)

UPNP me lene kai ola ta paidakia klaine...

τι παιζει;;;

ολα οκ.και στα 2 pc ειναι το πρασινο τικ πλεον!

χωρις να κανω κατι εγω...:blink:στο ασχετο...:happy:

meaning...?:O

http://en.wikipedia.org/wiki/Upnp

Mε λίγα και απλά λόγια, αν το υποστηρίζει ο client (το utorrent το υποστηρίζει) και το router, τότε ανοίγει το port που ζητάει ο client αυτόματα. Μόλις κλείνεις τον client ή σταματάς το torrent κλείνει και το port.

Κάτι σαν αυτόματο περιοδικό port forward.

http://en.wikipedia.org/wiki/Upnp

Mε λίγα και απλά λόγια, αν το υποστηρίζει ο client (το utorrent το υποστηρίζει) και το router, τότε ανοίγει το port που ζητάει ο client αυτόματα. Μόλις κλείνεις τον client ή σταματάς το torrent κλείνει και το port.

Κάτι σαν αυτόματο περιοδικό port forward.

ευχαριστω!ναι utorrent χρησιμοποιω!

Guest Tankwart
ρε παιδια στο blue-white gt γιατι δεν πιανει το account μου?με διαγραψανε?δε το χρησιμοποιω και συχνα ειναι η αληθεια,γιατι ομως???

ρε παιδια στο blue-white gt γιατι δεν πιανει το account μου?με διαγραψανε?δε το χρησιμοποιω και συχνα ειναι η αληθεια,γιατι ομως???

Αλλάξανε οι κανόνες εδώ και κάνα 2μηνο... Μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι :p

Destiny found.

Στο bwgt με ρατιο 1.040 και κάνωντας κανονικό login σε κάθε τορεντ που προσπαθώ να κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα Failure : Unregisted torrent pass.

Αν με διέγραφαν θα έκανε login?

Επι ένα μήνα απουσίασα απο το seeding kai από το downloading.\

Ευχαριστώ

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο bwgt με ρατιο 1.040 και κάνωντας κανονικό login σε κάθε τορεντ που προσπαθώ να κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα Failure : Unregisted torrent pass.

Αν με διέγραφαν θα έκανε login?

Επι ένα μήνα απουσίασα απο το seeding kai από το downloading.\

Ευχαριστώ

:)

Δοκίμασε να κάνεις ένα reset passkey από το control panel του tracker. Δεν ξέρω πως και τι στο blue-whitegt :P Μακρυά από μας.

Δοκίμασε να κάνεις ένα reset passkey από το control panel του tracker. Δεν ξέρω πως και τι στο blue-whitegt :P Μακρυά από μας.

Με μαγικό τρόπο που δεν θα μάθω ποτέ λύθηκε.. Κακές εμπειρίες απο το bwgt?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με μαγικό τρόπο που δεν θα μάθω ποτέ λύθηκε.. Κακές εμπειρίες απο το bwgt?

Αλλεργία στην κακογουστιά και στο υπό του μηδενός layout :P

• 2 weeks later...

Και άλλο πρόβλημα με το bw gt.

Σε κάθε τορεντ που προσθέτω, στο tracker γράφει συνέχεια updating, και δεν βρίσκει peers/seeds.

Τι φταίει?

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]