Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου αποσυνδέεται συνέχεια αλλά τσουπ αμέσως ξανασυνδέεται :(

τα έχει παίξει τελείως :(

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (15 Φεβ. 2004 , 19:22)

Εμένα μου αποσυνδέεται συνέχεια αλλά τσουπ αμέσως ξανασυνδέεται :(

τα έχει παίξει τελείως :(

Οπότε μάπα το καινουριο. :(

Επίσης μήπως ξέρετε ποιες port πρέπει να είναι ανοιχτές για το shareaza?

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (15 Φεβ. 2004 , 18:57)

Ρε παιδιά συμβαίνει σε κανέναν με το kazaa (Kazaa Lite Resurrection 0.0.6) να του κόβετε και να μην μπορεί να κάνει search (ούτε να μπορεί να μπει στις επιλογές search-download για λίγο) αλλά το download να γίνετε κανονικά? :eek: :worry:

Το κανει και σε μενα καποιες φορες.

Να ρωτησω (συγουρα το εχετε ξανα γραψει, αλλα αντε να ψαχνεις...)

το καζαα ρεσουρεξιον εχει αντι-ριαα, αϊ-πι μπλοκερ κλπ;;

Nai exei prostasia apo tis eteries

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Phoenix (16 Φεβ. 2004 , 23:32)

Να ρωτησω (συγουρα το εχετε ξανα γραψει, αλλα αντε να ψαχνεις...)

το καζαα ρεσουρεξιον εχει αντι-ριαα, αϊ-πι μπλοκερ κλπ;;

Ναι ευτυχώς τα έχει όλα :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (17 Φεβ. 2004 , 20:53)

Εκείνο το bad mp3 checker τι ακριβώς κάνει?

Ελέγχει τα μισοκατεβασμένα mp3, για να δει μήπως είναι χαλασμένα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα κατεβάσεις ολόκληρα... :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (18 Φεβ. 2004 , 08:52)

Ελέγχει τα μισοκατεβασμένα mp3, για να δει μήπως είναι χαλασμένα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα κατεβάσεις ολόκληρα... :cool:

ναι,είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα :)

A...ok...έτσι κι'αλλιώς τα κατεβάζω σφαίρα, οπότε δεν πειράζει...
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Βρε παιδιά τι έπαθε ξαφνικά το καζά και δε συνδέεται καθόλου;

Χρησιμοποιώ kazaa lite ressurection 2.4.9. Αν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα πείτε πλιζ

EDIT: Ok, το έλυσα. :)

Το πολύ παίξιμο με το kazupernodes έφταιγε :cool:

Wirelessly posted (SonyEricssonT68/R502)

Αρχικό Μήνυμα από manoz

Κυκλοφόρησε:

Kazaa Lite Resurrection 0.0.6 (2.4.9) By: Darth Vikram

Aaaaaa poly spazomai pou prepei na katevasei k alla kata thn egatastash!poios exypnos to skefthke?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (19 Φεβ. 2004 , 01:11)

Βρε παιδιά τι έπαθε ξαφνικά το καζά και δε συνδέεται καθόλου;

Χρησιμοποιώ kazaa lite ressurection 2.4.9. Αν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα πείτε πλιζ

EDIT: Ok, το έλυσα. :)

Το πολύ παίξιμο με το kazupernodes έφταιγε :cool:

Tι είναι τα kazupernodes? :o

Φιλικά Δημήτρης

Είναι ένα πρόγραμμα που συνοδεύει αρκετές εκδόσεις του καζά λάιτ.

Είναι πολύ χρήσιμο καθώς σου δίνει μία μεγάλη λίστα με όλους τους διαθέσιμους supernodes που είναι συνδεμένοι στο καζα. Η λίστα περιλαμβάνει πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες για τους supernodes

Ανάμεσα σε όλους αυτούς μπορείς να επιλέξεις κάποιον της αρεσκείας σου ώστε να είναι πιο σταθερή η σύνδεση σου με το δίκτυο.

Για ό,τι άλλες απορίες έχεις ρώτα :)

ξερετε αν υπαρχει καποιοσ bit torrent client που να κανει καθολικη ερευνα στο web για την ευρεση torrent links

(οχι client που ψαχνουν μονο ενα site)

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (17 Φεβ. 2004 , 20:53)

Εκείνο το bad mp3 checker τι ακριβώς κάνει?

pou to vriskoume auto?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pitsi (19 Φεβ. 2004 , 17:58)

pou to vriskoume auto?

Είναι ενσωματωμένο εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=244581#post244581

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (19 Φεβ. 2004 , 15:33)

Είναι ένα πρόγραμμα που συνοδεύει αρκετές εκδόσεις του καζά λάιτ.

Είναι πολύ χρήσιμο καθώς σου δίνει μία μεγάλη λίστα με όλους τους διαθέσιμους supernodes που είναι συνδεμένοι στο καζα. Η λίστα περιλαμβάνει πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες για τους supernodes

Ανάμεσα σε όλους αυτούς μπορείς να επιλέξεις κάποιον της αρεσκείας σου ώστε να είναι πιο σταθερή η σύνδεση σου με το δίκτυο.

Για ό,τι άλλες απορίες έχεις ρώτα :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά οι supernodes είναι για να αλλάζουν την ip που συνδέετε το καζζα ή δεν έχω καταλάβει τίιποτα :o

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (19 Φεβ. 2004 , 22:01)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά οι supernodes είναι για να αλλάζουν την ip που συνδέετε το καζζα ή δεν έχω καταλάβει τίιποτα :o

Λοιπόν με απλά λόγια το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω είναι ένα πρόγραμμα διαχείρησης supernodes.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις τι είναι οι supernodes!

O supernode είναι ένας χρήστης με γρήγορη σύνδεση που είναι host για πολούς άλλους χρήστες. Τι σημαίνει αυτό; Οι χρήστες στο καζα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

1) στους απλούς που τα searches τους και όλα τα song requests περνάνε μέσα από τους supernodes/hosts και

2) τους supernode που κρατάει ο καθένας τους μια ομάδα χρηστών.

Συμπεράσματα;

-Αν τύχει να σε "κρατάει" ένας σχετικά αργός supernode θα εμφανίζονται λιγότερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις σου και θα αργεί γενικά το πρόγραμμα.

-Αν σταματήσουν να υπάρχουν διαθέσιμοι supernodes οι χρήστες δε θα μπορούν να συνδεθούν καθόλου στο καζά καθώς μόνο αν είσαι supernode μπορείς να συνδεθείς απευθείας στο δίκτυο αρχείων και να μην αξαρτάσαι από άλλους χρήστες.

Κι ένα πρακτικό παράδειγμα: Άμα σε συνατήσω στο καζά και σου στείλω ένα μήνυμα αυτό θα πάει πρώτα στον supernode μου (δε θα το δει :p ) και μετά αυτός με τη σειρά του αυτός θα το προωθήσει στον δικό σου κι αυτός σε σένα (που θα το δεις ;) ). Ομοίως δρομολογούνται και οι αιτήσεις για τα αρχεία, για τη λίστα με τα shared files σου κτλ.

Μόνο άμα είσαι εσύ supernode έχεις άμεση πρόσβαση στο δίκτυο με κόστος όμως το χαμένο bandwidth από την ομάδα απλών χρηστών που σου φορτώνονται...

Βεβαίως ό,τι άλλο θες μη διστάσεις να ρωτήσεις :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (19 Φεβ. 2004 , 22:24)

Λοιπόν με απλά λόγια το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω είναι ένα πρόγραμμα διαχείρησης supernodes.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις τι είναι οι supernodes!

O supernode είναι ένας χρήστης με γρήγορη σύνδεση που είναι host για πολούς άλλους χρήστες. Τι σημαίνει αυτό; Οι χρήστες στο καζα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

1) στους απλούς που τα searches τους και όλα τα song requests περνάνε μέσα από τους supernodes/hosts και

2) τους supernode που κρατάει ο καθένας τους μια ομάδα χρηστών.

Συμπεράσματα;

-Αν τύχει να σε "κρατάει" ένας σχετικά αργός supernode θα εμφανίζονται λιγότερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις σου και θα αργεί γενικά το πρόγραμμα.

-Αν σταματήσουν να υπάρχουν διαθέσιμοι supernodes οι χρήστες δε θα μπορούν να συνδεθούν καθόλου στο καζά καθώς μόνο αν είσαι supernode μπορείς να συνδεθείς απευθείας στο δίκτυο αρχείων και να μην αξαρτάσαι από άλλους χρήστες.

Κι ένα πρακτικό παράδειγμα: Άμα σε συνατήσω στο καζά και σου στείλω ένα μήνυμα αυτό θα πάει πρώτα στον supernode μου (δε θα το δει :p ) και μετά αυτός με τη σειρά του αυτός θα το προωθήσει στον δικό σου κι αυτός σε σένα (που θα το δεις ;) ). Ομοίως δρομολογούνται και οι αιτήσεις για τα αρχεία, για τη λίστα με τα shared files σου κτλ.

Μόνο άμα είσαι εσύ supernode έχεις άμεση πρόσβαση στο δίκτυο με κόστος όμως το χαμένο bandwidth από την ομάδα απλών χρηστών που σου φορτώνονται...

Βεβαίως ό,τι άλλο θες μη διστάσεις να ρωτήσεις :) :)

Και εγώ που θα ξέρω ποιος είναι αργός και ποιος γρήγορος?

Πως μπορώ (αν γίνετε )να διαλέξω έναν νέο supernode?

Kαι επίσης αναλόγος ποιος supernode με ''φιλοξενεί'' αλλάζει και η πόρτα στο firewall που πρέπει να είναι ανοιχτή ή δεν έχει καμιά σχέση με αυτό?

Και αν δεν έχει πως μπορώ να αλλάξω και να του βάλω δικιά μου port στο kazza γιατί μάλλον αυτή η port που μπαίνει το kazza δεν με αφήνει να μπω συνέχεια αλλά μου κλείνει για αρκετή ώρα.

Sorry για τις πολλές απορίες φίλε :o μου και πάλι σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (20 Φεβ. 2004 , 11:30)

1)Και εγώ που θα ξέρω ποιος είναι αργός και ποιος γρήγορος?

2)Πως μπορώ (αν γίνετε )να διαλέξω έναν νέο supernode?

3)Kαι επίσης αναλόγος ποιος supernode με ''φιλοξενεί'' αλλάζει και η πόρτα στο firewall που πρέπει να είναι ανοιχτή ή δεν έχει καμιά σχέση με αυτό?

4)Και αν δεν έχει πως μπορώ να αλλάξω και να του βάλω δικιά μου port στο kazza γιατί μάλλον αυτή η port που μπαίνει το kazza δεν με αφήνει να μπω συνέχεια αλλά μου κλείνει για αρκετή ώρα.

Sorry για τις πολλές απορίες φίλε :o μου και πάλι σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου :)

1)Πράγματι ανοίγοντας το πρόγραμμα kazupernodes απλά σου δίνει απλά μία λίστα με ips και τη χώρα προέλευσης. Κάτω αριστερά υπάρχουν 4 κουμπιά:

-το πρώτο που κάνει ανανέωση της λίστας και προσθέτει τους νέους supernodes που συνδέθηκαν στο δίκτυο

-Το δεύτερο κουμπί είναι η απάντηση στο ερώτημα σου απλά θα πρέπει να περιμένεις να τους τεστάρει όλους και να σου εμαφνίσει τη λίστα με όλες τις λεπτομέρεις που πήρε. Αυτοί που είναι με πράσινο χρώμα είναι οι πλέον απροβλημάτιστοι. Επίσης να ψάξεις το χρόνο απόκρισης που επίσης εμφανίζεται ώστε να επιλέξεις αυτούς που χουν το μικρότερο χρόνο απόκρισης (μικρότερος χρόνος απόκρισης=λιγότερη καθυστέρηση)

-το τρίτο κουμπί βρίσκει μέχρι και την πόλη από την οποία προέρχεται ο supernode

-το 4ο επαναφέρει την παλιά λίστα

2) Απλά κάνεις διπλό κλικ πάνω σε αυτόν που θες και μετά πας στο πεδίο κάτω δεξία "new supernode" και πατάς στο κουμπί που λέει "connect to new supernode".

Άμα θες να πάρεις περισσότερες πληροφορίες πριν συνδεθείς σε αυτόν πατάς το διπλανό κουμπάκι πρώτα "check status"

3)Όχι δεν επηρεάζεται τίποτα από αυτή τη διαδικασία :)

4) Αν παρατηρείς το κλασικό πρόβλημα να σε αποσυνδέει συνεχώς και να σε ξανασυνδέει είναι επειδή δυστυχώς η εταιρία του καζά έχει αποκλείσει όλους όσους χρησιμοποιούν έκδοση του καζά λάιτ που βασίζεται στον πυρήνα kazaa v2,4. Δηλαδή πιο απλά όσοι έχουμε το καζά λάιτ ressurection δε μπορούμε να συνδεθούμε σε supernodes που τρέχουν το απλό καζά αλλά μόνο σε supernodes με καζά λάιτ (κι αυτοί λιγοστεύουν συνεχώς). Είναι μια ταλαιπωρία που θα διορθωθεί όταν επιτέλους βγει νέα έκδοση του καζά λάιτ που να βασίζεται σε νεότερο καζά

Το πρόβλημα δεν υπάρχει στα άλλα 2 πειραγμένα καζά, clean KMD και Kazaa LiteRC14 καθώς αυτά βασίζονται στο καζά 2,6 άρα δε μπλοκάρονται.

Κι ένα σχόλιο για το πρόγραμμα kazupernodes. Δεν είναι πανάκεια. Χρησιμοποιήστε το με εγκράτεια, γιατί μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει (δες πρώτο σχετικό ποστ μου)

Φυσικά περιμένω με ενδιαφέρον τις απορίες σου :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (20 Φεβ. 2004 , 12:02)

1)Πράγματι ανοίγοντας το πρόγραμμα kazupernodes απλά σου δίνει απλά μία λίστα με ips και τη χώρα προέλευσης. Κάτω αριστερά υπάρχουν 4 κουμπιά:

-το πρώτο που κάνει ανανέωση της λίστας και προσθέτει τους νέους supernodes που συνδέθηκαν στο δίκτυο

-Το δεύτερο κουμπί είναι η απάντηση στο ερώτημα σου απλά θα πρέπει να περιμένεις να τους τεστάρει όλους και να σου εμαφνίσει τη λίστα με όλες τις λεπτομέρεις που πήρε. Αυτοί που είναι με πράσινο χρώμα είναι οι πλέον απροβλημάτιστοι. Επίσης να ψάξεις το χρόνο απόκρισης που επίσης εμφανίζεται ώστε να επιλέξεις αυτούς που χουν το μικρότερο χρόνο απόκρισης (μικρότερος χρόνος απόκρισης=λιγότερη καθυστέρηση)

-το τρίτο κουμπί βρίσκει μέχρι και την πόλη από την οποία προέρχεται ο supernode

-το 4ο επαναφέρει την παλιά λίστα

2) Απλά κάνεις διπλό κλικ πάνω σε αυτόν που θες και μετά πας στο πεδίο κάτω δεξία "new supernode" και πατάς στο κουμπί που λέει "connect to new supernode".

Άμα θες να πάρεις περισσότερες πληροφορίες πριν συνδεθείς σε αυτόν πατάς το διπλανό κουμπάκι πρώτα "check status"

3)Όχι δεν επηρεάζεται τίποτα από αυτή τη διαδικασία :)

4) Αν παρατηρείς το κλασικό πρόβλημα να σε αποσυνδέει συνεχώς και να σε ξανασυνδέει είναι επειδή δυστυχώς η εταιρία του καζά έχει αποκλείσει όλους όσους χρησιμοποιούν έκδοση του καζά λάιτ που βασίζεται στον πυρήνα kazaa v2,4. Δηλαδή πιο απλά όσοι έχουμε το καζά λάιτ ressurection δε μπορούμε να συνδεθούμε σε supernodes που τρέχουν το απλό καζά αλλά μόνο σε supernodes με καζά λάιτ (κι αυτοί λιγοστεύουν συνεχώς). Είναι μια ταλαιπωρία που θα διορθωθεί όταν επιτέλους βγει νέα έκδοση του καζά λάιτ που να βασίζεται σε νεότερο καζά

Το πρόβλημα δεν υπάρχει στα άλλα 2 πειραγμένα καζά, clean KMD και Kazaa LiteRC14 καθώς αυτά βασίζονται στο καζά 2,6 άρα δε μπλοκάρονται.

Κι ένα σχόλιο για το πρόγραμμα kazupernodes. Δεν είναι πανάκεια. Χρησιμοποιήστε το με εγκράτεια, γιατί μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει (δες πρώτο σχετικό ποστ μου)

Φυσικά περιμένω με ενδιαφέρον τις απορίες σου :) :)

Είσαι μια αστήρευτη πηγή γνώσης φίλε μου πάνω στο kazaa! :)

Στα τρία πρώτα ερωτήματα μου με κάλυψες πλήρως!

Στο τέταρτο ναι μεν με κάλυψες πλήρος αλλά μου δημιουργήθηκε και μια άλλη απορία :o

Ποια η διαφορά του clean kazaa με το lite/resurection κτλ?

Θα πρέπει να εγκαταστήσω το kazza και μετά να βάλω το clean ή κατευθείαν το clean.

Έχει λιγότερα πράγματα στο find?

Και παλι σε ευχαριστώ :)

Φιλικά Δημήτρης