Jump to content

Polls @ myphone.gr: Nokia - to MeeGo or... not to MeeGo?

TN97
 Κοινοποίηση

Η Nokia πρέπει...  

385 members have voted

1. 1. Η Nokia πρέπει...

• ...να ασχοληθεί περισσότερο με το MeeGo OS
      316
    • ...να συνεχίσει να δίνει βαρύτητα στο Windows Phone OS
      69

Recommended Posts

Πολύπλοκο επειδή έχει υπομενού;

1. Εγώ θα το έλεγα οικείο - τότε.

2. Και πλούσιο σε επιλογές και δυνατότητες.

3. Και οργανωμένο.

4. Θα έλεγα επίσης ότι μπορείς να τα βγάλεις όλα στο μενού αν θες.

5. Και ότι δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις αφού έτσι και αλλιώς ότι χρησιμοποιείς το έχεις στην αρχική οθόνη, όπως σε όλα τα λειτουργικά.

(Αυτά στην έκδοση ^3 γιατί ήδη από την Anna είναι πιο χύμα - αν δε κάνω λάθος. Οπότε είναι μία ιστορία που αποτελεί έτσι και αλλιώς παρελθόν.)

Τέτοια ήταν η κριτική στα reviews των αμερικάνικων site. Επιφανειακή και ασαφής. Και αντί η Nokia να κάνει αντίλογο (να προασπιστεί το προϊόν της βρε αδερφέ...) άφησε αυτού του είδους την κριτική αναπάντητη...

τα ιδια sites ομως μιλανε με τα καλυτερα λογια για το meego...δεν ειναι θεμα επιφανειακης κριτικης αλλα θεμα οργανωσης του symbian που αποθαρρυνει το μεσο χρηστη...τα λειτουργικα τα βλεπουμε συγκριτικα και προφανως απο αποψη ευχρηστιας τοσο το ios οσο και το android (το πρωτο κυριως) πατανε κατω το symbian^3

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

• Απαντήσεις 132
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν γραφανε και κατακεραυνωνανε το Symbian ητανε πολεμος απο Αμερικανακια..Τωρα που βγαζουνε τρομερο το ΜeEgo τι ειναι;;;Σωστοι;;;

Φιλικά Γιώργος

Οταν γραφανε και κατακεραυνωνανε το Symbian ητανε πολεμος απο Αμερικανακια..Τωρα που βγαζουνε τρομερο το ΜeEgo τι ειναι;;;Σωστοι;;;

Φαντάσου πόσο τρομερό είναι το MeeGo που δεν μπορούν να πουν τίποτα .. Το κινητό θα το πιάσει στα χέρια του ο κόσμος, θα δει ποιος παραπληροφορούσε και ποιος έλεγε την αλήθεια ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Φαντάσου πόσο τρομερό είναι το MeeGo που δεν μπορούν να πουν τίποτα .. Το κινητό θα το πιάσει στα χέρια του ο κόσμος, θα δει ποιος παραπληροφορούσε και ποιος έλεγε την αλήθεια ...

δεν μπορει να το πιστευεις αυτο...... αν θελει να πει καποιος κατι αρνητικο θα βρει παρα πολυ ευκολα... θα κολλουσαν στο οτι δεν εχει εφαρμογες, στο οτι το swipe δε βολευει,τα features που λειπουν, τα μικροκολληματα της συσκευης κτλ, κτλ....... ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ... το προβλημα ηταν αλλο... το symbian πολυ απλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ!!! δεν ειναι θεμα ουτε προπαγανδας αλλα ουτε και παραπληροφορησης....το symbian 3 ειναι ενα os με πολλα features που σου προκαλει πονοκεφαλο για να τα χρησιμοποιησεις.....δεν ειμαι κανενας hater....ημουν στο τσακ να αγορασω το n8 μεχρι που το δοκιμασα και απογοητευτηκα.... σου δινει την αισθηση ενος ''παλιου OS''

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

δεν μπορει να το πιστευεις αυτο...... αν θελει να πει καποιος κατι αρνητικο θα βρει παρα πολυ ευκολα... θα κολλουσαν στο οτι δεν εχει εφαρμογες, στο οτι το swipe δε βολευει,τα features που λειπουν, τα μικροκολληματα της συσκευης κτλ, κτλ....... ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...

΄Οχι, δεν βρίσκεις πάντα αρνητικά στο οτιδήποτε, όπως στο παράδειγμα "εσύ" δεν βρήκες ... Δημιούργησες αρνητικά μέσω της λογικής σου ..

Αν ήσουν site θα σε έπαιρναν με τις ντομάτες και ο αριθμός των επισκεπτών σου θα έπεφτε στον αριθμό των haters και αν δεν το καταλαβαίνεις, αυτό θα ήταν κακό για ένα τέτοιο blog/forum/whatever ...

Δηλαδή όποιος λέει ότι το Ν9 έχει αρνητικά είναι για να φάει ντομάτες; Πιστεύεις πραγματικά ότι το Ν9 είναι αψεγάδιαστο από όλες τις πλευρές; Και δεν νομίζω ότι ο bahamut δημιούργησε από το μυαλό του κάτι το αρνητικό. Ότι είπε υπάρχει.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Εκ του ασφαλούς είναι.

1. Το Maemo/Harmattan είχε μετρημένα ψωμιά όταν γράφονταν αυτές οι κριτικές.

2. Η δε Nokia είναι πλέον υπό τον έλεγχο της Microsoft.

3. Όλες οι διθυραμβικές κριτικές καταλήγουν στο "ναι μεν αλλά" συμπέρασμα: δε θα υποστηριχθεί άρα μη το αγοράσετε.

4. Το προϊόν που υποστηρίζουν είναι φτυστό το wp Lumia 800, που δεν έχει το παραπάνω πρόβλημα.

@ Stewe

Ότι είπε υπήρχε;

δεν εχει εφαρμογες, στο οτι το swipe δε βολευει,τα features που λειπουν, τα μικροκολληματα της συσκευης κτλ, κτλ.......

1. Οι εφαρμογές μπορούν εύκολα να περάσουν στο Maemo/Harmattan λόγω Qt.

2. To swipe δε βολεύει; --> :D

3. Για να αποτελέσουν έλειψη κάποια features πρέπει να είναι στοιχειωδώς καθιερωμένα. Ποια στοιχεωδώς καθιερωμένα features λείπουν από το Meego; To Bleutooth ας πούμε; :shifty:

4. Μικροκολλήματα; Εμφανίστηκαν μικροκολλήματα και δεν το έδειξε κανένας σε κανένα βίντεο; Κι αν ήταν λόγω beta έκδοσης;

5. Κτλ κτλ;; :confused:;

Ένα ωραίο παράδειγμα επιφανειακής και ασαφούς κριτικής μας έδωσε ο Bahumut.

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

επειδη βλεπω αρκετα ειπωθηκαν ολα οσα ειπα τα εχω δει/διαβασει σε reviews....δεν εχω πιασει το N9 στα χερια μου και για το λογο αυτο αναπαραγω τα οσα εχω διαβασει.

το swipe δε βολευει πχ στη photo gallery (βγαινεις στο κεντρικο μενου κατα λαθος), λειπουν features σε συγκριση με android/symbian, μικροκολληματα υπαρχουν οταν τρεχουν πολλες εφαρμογες (το λενε ολοι λιγο πολυ στο review).οσο για τις εφαρμογες ως γνωστον εχει τις λιγοτερες απο ολα τα αλλα os. επισης γιατι πιστευετε οτι η κοινοτητα θα ασχοληθει με τη συσκευη??? το meego πεθανε.... ηταν λογικο να ασχολειται η κοινοτητα με το n900 γιατι υποτιθεται οτι το maemo θα ηταν το μελλον της nokia....πλεον με ποιο κινητρο να ασχοληθει καποιος developer??? γιατι να μη μεταπηδησει σε αλλη πλατφορμα?

^ το meego θα πεθανει οταν θα σταματησει ο κοσμος να παραγει εφαρμογες (και οχι μονο) για αυτο.

εδω το maemo ζει ακομα

*ατακες τυπου "το ταδε OS πεθανε" εχουν γινει κουραστικες πια.

**κρινοντας και λιγο απο το poll εδω... χμμ δεν μου φαινεται και πολυ νεκρο...

αρκετο ενδιαφερον/προσδοκιες εχουν δημιουργηθει γυρω απο το εν λογω λειτουργικο

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ok γραψε λαθος....φυτοζωει. με μια μονο συσκευη στην αγορα τι ακριβως μπορει να κανει???

ξερω γω?

τι δεν κανει για παραδειγμα ο προ διετιας προκατοχος του?

σχεδον τα παντα κανει.

γιατι το Ν9 λοιπον με φρεσκοτερο λειτουργικο να μην αγγιξει και αυτο την τελειοτητα?

με αλλα λογια τι δεν θα κανει το Ν9?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ξερω γω?

τι δεν κανει για παραδειγμα ο προ διετιας προκατοχος του?

σχεδον τα παντα κανει.

γιατι το Ν9 λοιπον με φρεσκοτερο λειτουργικο να μην αγγιξει και αυτο την τελειοτητα?

με αλλα λογια τι δεν θα κανει το Ν9?

για πες μου ποσο πουλησε ο προκατοχος.... το οποιο ηταν ενα geeky phone με μηδενικο appeal στο μεσο καταναλωτη... αν μας εχει δειξει ενα πραγμα η βιομηχανια τα τελευταια χρονια ειναι οτι ΔΕ μετραει το ποσα πραγματα κανει μια συσκευη αλλα το ΠΩΣ τα κανει

συζηταμε για συσκευες και λειτουργικα εδω η για οικονομικα?

εγω μιλαω για συσκευες , λειτουργικα, εμπειρια χρησης και δυνατοτητες/ικανοτητες

δεν με νοιαζουν οι πωλησεις

αν με ενοιαζαν θα ειχα 3110 οταν το ειχε ολη η γη και οχι το 7110

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

προφανως παντως δε σε ενδιαφερει το user experience που αποκομιζεις....το meego ειναι καλη πλατφορμα.... θα την επελεγα κιολας αν τη διαλεγε η nokia για να βασιστει σε αυτη.... αλλα αργησε παααρα πολυ να εξελιχθει... καπου διαβασα οτι το swipe UI το ειχαν ετοιμο λιγες μερες πριν παρουσιαστει το Ν9... ειναι να τρελαινεσαι!!!! το maemo ειναι τοσα χρονια σε αναπτυξη!!! ο βασικος του ανταγωνιστης ειναι το android (εχουν ιδια φιλοσοφια-linux κτλ) αλλα το meego αναπτυσσεται σημαντικα πιο αργα.....μιλουσαμε στο αλλο thread για notification bar.... εχει καμια σχεση η android υλοποιηση με αυτη του maemo? καμια! στο maemo σε πιανει πονοκεφαλος μονο που το κοιταζεις!!!

Χαχαχα!!! :p

πονοκεφαλος? γιατι ετσι ρε συ?

εγω με το android παθαινω μια ζαλη

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το poll που εγινε εδω ειναι ενταξει ενω αυτο που ειχε γινει σε μεγαλο φορα των symbian που ελεγε οτι οι μισοι χρηστες θα αγορασουνε wp συσλευη ητανε ελεεινη...εγω πιστευω οτι θα βγουνε εφαρμογες,αλλα ποσες;;;1000το χρονο;;;και με τι ποιοτητα και θεμα..της προαλλες καποιο παιδι ειχε πει οτι δεν σκρολαρει τοσο καλα οσο ενα wp και πεσατε να τον φατε...εδω κατηγορειτε τον ελοπ και για την υποτιθεμενη ταμπλετα λεγοντας τι επρεπε να κανει πριν 6χρονια που ο ανθρωπος δεν ηξερε που πεφτει η φιλανδια...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Τάσσομαι και εγώ υπέρ του MeeGo και θεωρώ πως η εταιρία έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί λιγάκι πιο σοβαρά με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και έπειτα να εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Microsoft για smartphone με WP.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

τι επρεπε να κανει η εταιρια γενικοτερα λεμε.

anyway, σχετικα με το smoothness δεν νομιζω να χτυπαει καποιο λειτουργικο στα ισα το wp7

αλλα στα υπολοιπα? εκει τι γινεται?

υγ: κατσε, ακομα ουτε το πρωτο update δεν εχει βγει για meego (PR 1.1)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δηλαδή όποιος λέει ότι το Ν9 έχει αρνητικά είναι για να φάει ντομάτες; Πιστεύεις πραγματικά ότι το Ν9 είναι αψεγάδιαστο από όλες τις πλευρές; Και δεν νομίζω ότι ο bahamut δημιούργησε από το μυαλό του κάτι το αρνητικό. Ότι είπε υπάρχει.

Δημιούργησε από το μυαλό του ... Να μου λεγε χάλια το n9 επειδή δεν υποστηρίζει USB OTG να πω ναι, επειδή δεν έχει επέκταση μέσω κάρτας μνήμης να συμφωνήσω, αλλά θόλωσε η κρίση του μάλλον στα συγκεκριμένα δύο .. :rolleyes:

Το n9 καλά καλά δεν κυκλοφόρησε και έχει αρκετές εφαρμογές, κάποιες κιόλας καλύπτουν τα τεράστια κενά που είχε από την μάνα του όπως ραδιόφωνο, ελληνικά, διαχείρηση αρχείων ...

Μα δεν είπε ότι είναι χάλια το Ν9. Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο. Ο άνθρωπος απλά είπε τα αρνητικά που έχει εντοπίσει ο ίδιος σε απάντηση προηγουμένου μηνύματος ότι το Ν9 είναι κινητάρα και ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι το αρνητικό για αυτό. Θεώρησε αρνητικό το swipe (το οποίο είναι υποκειμενικό, τι να κάνουμε), θεώρησε αρνητικό ότι λείπουν πράγματα (και όντως λείπουν όπως για παράδειγμα η επεκτάσιμη μνήμη, η έλλειψη flash, η ενσωματωμένη μπαταρία) και θεώρησε αρνητικό κάποια μικρολαγκαρίσματα. Από κει και πέρα το κινητό δεν το έβγαλε για πέταμα.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Μα δεν είπε ότι είναι χάλια το Ν9. Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο. Ο άνθρωπος απλά είπε τα αρνητικά που έχει εντοπίσει ο ίδιος σε απάντηση προηγουμένου μηνύματος ότι το Ν9 είναι κινητάρα και ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι το αρνητικό για αυτό. Θεώρησε αρνητικό το swipe (το οποίο είναι υποκειμενικό, τι να κάνουμε), θεώρησε αρνητικό ότι λείπουν πράγματα (και όντως λείπουν όπως για παράδειγμα η επεκτάσιμη μνήμη, η έλλειψη flash, η ενσωματωμένη μπαταρία) και θεώρησε αρνητικό κάποια μικρολαγκαρίσματα. Από κει και πέρα το κινητό δεν το έβγαλε για πέταμα.

Μάλλον ο prodigy προσπαθεί να πει ότι:

1) όντως είναι υποκειμενικό το θέμα του swipe αλλά κατά ΓΕΝΙΚΗ ομολογία, είναι πολύ πιο εύκολο εκεί που κουνάς το δάχτυλο να κλείνεις την χ,ψ εφαρμογή

2) Πόση παραπάνω μνήμη θες από 64GB; :happy:

3) Από τη στιγμή που όλη η κοινότητα δείχνει στροφή για το html5 για τα online videos ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με flash; Και να εγκαταληφθεί το MeeGo αυτό το Tizen λέει θα χτιστεί εν γένει με πρότυπα html5 :rolleyes:

4) Αν υπάρχει κουμπί για να κάνεις το hard reset σου ακόμα και στην περίπτωση κολλήματος από φλασαρίσματα δεν βλέπω γιατί είναι αρνητικό η ενσωματωμένη μπαταρία, ίσα ίσα λιγότερα κινούμερα μέρη-->μεγαλύτερη συνοχή

5) Μικρολαγκαρίσματα όπως είπε και ο Lied στο review του είδε μόνο στο μενού και όχι πχ στην gallery και με πολλές φωτογραφίες, που σημαίνει μάλλον bug της PR1.0 κι όχι αδυναμία hardware αφήστε που μέχρι να το πάρουμε και εδώ, επίσημα, παίζει να έχει ήδη καμιά 1.1 πάνω, άντε στη χειρότερη να αργήσει κάναν μήνα

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

επειδη βλεπω αρκετα ειπωθηκαν ολα οσα ειπα τα εχω δει/διαβασει σε reviews....δεν εχω πιασει το N9 στα χερια μου και για το λογο αυτο αναπαραγω τα οσα εχω διαβασει.

το swipe δε βολευει πχ στη photo gallery (βγαινεις στο κεντρικο μενου κατα λαθος), λειπουν features σε συγκριση με android/symbian, μικροκολληματα υπαρχουν οταν τρεχουν πολλες εφαρμογες (το λενε ολοι λιγο πολυ στο review).οσο για τις εφαρμογες ως γνωστον εχει τις λιγοτερες απο ολα τα αλλα os. επισης γιατι πιστευετε οτι η κοινοτητα θα ασχοληθει με τη συσκευη??? το meego πεθανε.... ηταν λογικο να ασχολειται η κοινοτητα με το n900 γιατι υποτιθεται οτι το maemo θα ηταν το μελλον της nokia....πλεον με ποιο κινητρο να ασχοληθει καποιος developer??? γιατι να μη μεταπηδησει σε αλλη πλατφορμα?

1. Μιλούσαμε για τις κριτικές που πήρε όταν ήταν παρουσιάστηκε κι εσύ μου αναφέρεις πράγματα από σημερινά reviews...

2. To swipe βολεύει στην έκθεση, αν ο Βλαχάκης πατούσε αλλού γι'αλλού είναι δικό του πρόβλημα. Να πατάω κι εγώ άλλα αντί άλλων σε ένα λειτουργικό και να πεις μετά εσύ ότι φταίει το λειτουργικό.

Στα υπόλιπα πήρες απάντηση.

ok γραψε λαθος....φυτοζωει. με μια μονο συσκευη στην αγορα τι ακριβως μπορει να κανει???

3. Μιλούσαμε για δυνατότητες και απάντησες για πωλήσεις... :blink:

προφανως παντως δε σε ενδιαφερει το user experience που αποκομιζεις....το meego ειναι καλη πλατφορμα.... θα την επελεγα κιολας αν τη διαλεγε η nokia για να βασιστει σε αυτη.... αλλα αργησε παααρα πολυ να εξελιχθει... καπου διαβασα οτι το swipe UI το ειχαν ετοιμο λιγες μερες πριν παρουσιαστει το Ν9... ειναι να τρελαινεσαι!!!! το maemo ειναι τοσα χρονια σε αναπτυξη!!! ο βασικος του ανταγωνιστης ειναι το android (εχουν ιδια φιλοσοφια-linux κτλ) αλλα το meego αναπτυσσεται σημαντικα πιο αργα.....μιλουσαμε στο αλλο thread για notification bar.... εχει καμια σχεση η android υλοποιηση με αυτη του maemo? καμια! στο maemo σε πιανει πονοκεφαλος μονο που το κοιταζεις!!!

4. Δείξε μας πού το διάβασες. Ελπίζω να εξηγείται τί πάει να πεί "έτοιμο" στην πηγή σου. Ελπίζω επίσης να μας διευκρινίζει πόσο καιρό πριν τις παρουσιάσεις άλλω συσκευών με νέο λειτουργικό, είναι έτοιμο το λειτουργικό τους.

Το poll που εγινε εδω ειναι ενταξει ενω αυτο που ειχε γινει σε μεγαλο φορα των symbian που ελεγε οτι οι μισοι χρηστες θα αγορασουνε wp συσλευη ητανε ελεεινη...εγω πιστευω οτι θα βγουνε εφαρμογες,αλλα ποσες;;;1000το χρονο;;;και με τι ποιοτητα και θεμα..της προαλλες καποιο παιδι ειχε πει οτι δεν σκρολαρει τοσο καλα οσο ενα wp και πεσατε να τον φατε...εδω κατηγορειτε τον ελοπ και για την υποτιθεμενη ταμπλετα λεγοντας τι επρεπε να κανει πριν 6χρονια που ο ανθρωπος δεν ηξερε που πεφτει η φιλανδια...

5. Το Poll που έγινε στο μεγάλο φόρα ακόμα να το στείλεις να το δούμε. Τί ρωτούσε εκείνο και τί αυτό; Θα αγοράζανε ήταν, όχι θα αγοράσουνε - η "μετάφραση" τουλάχιστον. Αλήθεια ποιο ήταν το ερώτημα και ποιες οι απαντήσεις;

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Το ερωτημα ειναι οτι οι μισοι κατοχοι και παραπανω να αγορασουνε μετα το symbian,wp.το ερωτημα ειναι οτι κραζατε το iphone που δεν εβγαινε η μπαταρια,που δεν επερνε extra μνημη που δεν ειχε flash και πολλα αλλα και στο N9 θα δεχοσασταν ακομα και την ελειψη bt,κραζατε τα wp για την μη υποστηριξη Ελληνικων(συμφωνω)αλλα εδω δεν τρεχει τιποτα...ειστε κολλημενοι οπως ησασταν και με το symbian και κραζετε τα παντα πλην αυτων που θελετε...το μονο που δεν ακουσα ειναι οτι για την κριση στην Ελλαδα φταιει ο ελοπ η Ms και η apple...ειδη στην Γαλλια τo wp800 παει πολυ καλα.

Φιλικά Γιώργος

mass memory

χαλια καμερα

οχι βιντεο

οχι bt

οχι ραδιο

"κλειστο" εντελως λειτουργικο

videocalls

αναφορες στα μηνυματα

αυτα "κραζαμε"

και αυτα που λες εσυ ειναι ελλειψεις αλλα οχι τοσο μεγαλες.

την μπαταρια δεν τη θεωρω μειονεκτημα. ισα ισα, δινει καλυτερη αισθηση στο μασιφ σωμα της συσκευης.

τωρα σχετικα με το flash player... το Ν9 εχει HTML 5 που ακουω πως ειναι το μελλον (δηλωνω ασχετος με html5, διορθωσε με αν κανω λαθος)

*εξτρα μνημη , τι να την κανεις με 64gb?

*ελληνικα θα εχει το Ν9 κανονικοτατα. 10 δευτερολεπτα δουλιτσα ειναι

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

και αυτα που λες εσυ ειναι ελλειψεις αλλα οχι τοσο μεγαλες.

Να συμπληρώσω πως στο iOS ή Windows Phone θα ήθελα ένα slot για κάρτα μνήμης κυρίως γιατί είτε οι χωρητικότητες είναι φαρμάκι είτε γιατί είναι κλειδωμένα τα Bluetoothια, αλλά θα βόλευε σαν μέσο μεταφοράς ...

64Gb με ανοιχτό ταχύ BT & NFC, η έλλειψη microSD είναι απλά ένα "damn", κάτι που κάθε κινητό έχει, κανένα δεν είναι τέλειο ...

Αλλά όταν ακούω από χρήστες WP, να προσπαθούν να πείσουν για την microSD του n9, ένα κινητό που απέκτησε File Manager & οδεύει προς USB OTG, απλά "νιαουρίζω" ... :rolleyes: