Jump to content

Αναβάθμιση σε 2.3.4;

cartoonistas
 Κοινοποίηση

ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?  

50 members have voted

1. 1. ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?

• ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΜΙΣΗ
    • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Recommended Posts

Παιδια μπηκα σημερα εκει που ελεγχεις το ιμει σου για αναβαθμιση και απο v10d που ηταν πηγε σε v20m και οχι v20l. τι σημαινει αυτο?

Με ota update σου ηρθε? Εγω ειμαι ακομη σε v10d. Android version τι εχεις ?

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ota update σου ηρθε? Εγω ειμαι ακομη σε v10d. Android version τι εχεις ?

εχω 2.2.2. μεχρι χθες ελεγχοντας αυτο ( http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= ) μετα το = βαζεις το ιμει σου.

μεχρι χθες λοιπον μου εβγαζε v10d. και ενω οσοι ελεγεαν οτι πηραν την αναβαθμιση τους εβγαζε v20l σε μενα βγαζει v20m...

Είναι η αναβάθμιση για Ολλανδικά κινητά αλλά και άλλων χωρών.Εμένα είναι Ολλανδικό και τώρα που μιλάμε κάνω την αναβάθμιση.Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερη από την L μια και είναι μετά η Μ. :)

Για πες εμπειρίες απο την 20m γιατί και εμένα είναι Ολλανδικο και με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του. τώρα έχω 20l rooted
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Είναι η αναβάθμιση για Ολλανδικά κινητά αλλά και άλλων χωρών.Εμένα είναι Ολλανδικό και τώρα που μιλάμε κάνω την αναβάθμιση.Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερη από την L μια και είναι μετά η Μ. :)

την περασα και μου φαινετε καλη. απο την L δεν ξερω αν ειναι καλυτερη αλλα σε σχεση με την προηγουμενη τωρα ειναι πιο γρηγορο το κινητο και σταματησαν καποια μικροκολληματα που ειχε.

Ναι είναι το update για τους υπόλοιπους πάντα στην ώρα της η lg. Τι παρατήρησα στο δικό μου μετά το update,(και format)ενώ συνολικά το τηλ. δείχνει πιο γρήγορο.1)Μέσα στα μενού το scroll δεν είναι πολύ ομαλό(για την ακρίβεια χάλι μαύρο).2)Το gps κάνει για πάντα να κλειδώσει.3)Όταν το κλείνω δεν κλείνει αμέσως πρώτα χαμηλώνει η φωτεινότητα και μετά κλείνει σιγά σιγά, και στο άνοιγμα το ίδιο (σαν χαλασμένο), το κάνει και σε άλλους αυτό?, αλήθεια που πήγε εκείνο το περιβόητο tv screen fx? 4)Από το πλήκτρο του μενού δεν μπορώ να πάω στην μπάρα ειδοποιήσεων, στην θέση αυτή υπάρχει ο φακός της αναζήτησης, άχρηστο αφού υπάρχει dedicated πλήκτρο για αυτό.5)Δεν δουλεύει καμία εφαρμογή για led notification,εκτός και αν το κάνω root.6)Μετά από reboot αντί για την home ανοίγει στην τελευταία οθόνη. Το μόνο θετικό είναι η κατανάλωση που έχει βελτιωθεί. Υπάρχει κανένας Normal τρόπος(όχι flash κτλ) να γυρίσω στην 2.2?

Έχω βάλει χειροκίνητα την V20L να μείνω εκεί η να βάλω την V20M (το τηλέφωνο ειναι ολλανδικό)..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Έχω βάλει χειροκίνητα την V20L να μείνω εκεί η να βάλω την V20M (το τηλέφωνο ειναι ολλανδικό)..!

κ μένα ολλανδικό ειναι κ έβαλα κ γω την V20l χειροκίνητα!

απο εδώ έκανες με smartflash?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by athanaso77

κ μένα ολλανδικό ειναι κ έβαλα κ γω την V20l χειροκίνητα!

απο εδώ έκανες με smartflash?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041

Έκανα την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με KDZ γιατί έτσι δεν χάνονται τα δεδομένα που έχει μέσα η συσκευή...!!!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18946763&postcount=1

Έκανα την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με KDZ γιατί έτσι δεν χάνονται τα δεδομένα που έχει μέσα η συσκευή...!!!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18946763&postcount=1

εμένα ήταν καινούργιο (δεν είχα βάλει τπτ ακομη μέσα) καΙ τουκανα καπακι το upgrade!

Eρώτηση: έκανα καλά που του έβαλα τα Original ROM's GREECE, ITALY (BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0) ?

επειδή το τηλ είναι ολλανδικό μηπως επρεπε να βαλω τα Original ROM's NETHERLANDS η δεν εχει σημασια ? :confused:

• Administrators
επειδή το τηλ είναι ολλανδικό μηπως επρεπε να βαλω τα Original ROM's NETHERLANDS η δεν εχει σημασια ? :confused:

Η ίδια rom είναι (EUR), δεν έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

Η ίδια rom είναι (EUR), δεν έχεις πρόβλημα.

thanks!! παντως εχω παρατηρησει οτι ψιλοκολαει στην αρχικη οθονη (εναλλαγες στις 7 καρτελες δηλ) το smouth!

οταν μπαινω στο menu των εφαρμογων η στις επαφες, το smouth / scroll παει μπαλα (πολυ αμεσο,δεν εχει κοληματα)!

τι φταιει κ ψιλοσερνει στην αρχικη?? :confused:

thanks!! παντως εχω παρατηρησει οτι ψιλοκολαει στην αρχικη οθονη (εναλλαγες στις 7 καρτελες δηλ) το smouth!

οταν μπαινω στο menu των εφαρμογων η στις επαφες, το smouth / scroll παει μπαλα (πολυ αμεσο,δεν εχει κοληματα)!

τι φταιει κ ψιλοσερνει στην αρχικη?? :confused:

H LG! Για την ακρίβεια ο stock Launcher

Βάλε ένα άλλο Launcher (πχ Go Launcher) που είναι άψογος και free.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

σκεφτομαι να δοκιμασω αυτον http://www.youtube.com/watch?v=V96NEFuEgMo&context=C2d76cADOEgsToPDskKN3rJ0Of0v8Rc_gwyOKrUh&fb_source=message

kαλος ειναι ?? :)

Και η nvidia μη ξεχνιομαστε,και αν δε κανουν smooth ενας launcher και mobile browser με 2 ghz cpu και μιας δυνατης gpu θα θυμομαστε,και τη αξια μεταπωλησης που πηρε το κινητο μας και την αποδοση του στα δυσκολα εξαιτιας τους.

Edited by inactiveaccount54432

Καλημερα σε ολους σας.

Προχθες αγορασα και εγω το 2χ σε αντικατασταση του galaxy s.

Το τηλεφωνο εχει μεσα την 2.2.2 εκανα 2 update OTA και μετα οταν το συνδεσα στο pc μου εβγαλε οτι υπαρχει νεα εκδοση.

Οπως ανεφερθηκε και πιο πανω ενω κατεβαινει κανονικα η εγκατασταση στο 4% σταματαει και βγαζει οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να συνεχιστει.

το δοκιμασα 3 φορες αλλα παντα τα ιδια.

Επικοινωνησα με lg μεσω mail και μου απαντησαν οτι αν υπαρχει προβλημα στο update μπορουν να το κανουν εκεινοι αλλα πρεπει να παει στην Αθηνα(απο θεσ.νικη)

Υπαρχει μηπως καποιος αλλος τροπος να γινει το update η ξερετε τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω προκαταβολικα

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

Καλημερα σε ολους σας.

Το τηλεφωνο εχει μεσα την 2.2.2 εκανα 2 update OTA και μετα οταν το συνδεσα στο pc μου εβγαλε οτι υπαρχει νεα εκδοση.

Οπως ανεφερθηκε και πιο πανω ενω κατεβαινει κανονικα η εγκατασταση στο 4% σταματαει και βγαζει οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να συνεχιστει.

Επικοινωνησα με lg μεσω mail και μου απαντησαν οτι αν υπαρχει προβλημα στο update μπορουν να το κανουν εκεινοι αλλα πρεπει να παει στην Αθηνα(απο θεσ.νικη)

Υπαρχει μηπως καποιος αλλος τροπος να γινει το update η ξερετε τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Σε προηγούμενα post έχει αναφερθεί ο τρόπος με smartflash. Δοκίμασε να κάνεις ετσι την αναβάθμιση...

Καλημερα σε ολους σας.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Μετά τα 2 update OTA δεν μας είπες τι έχει πλέων μέσα....2.3.4. V20L για παράδειγμα, η την V10D 2.2.2. ?

Μετά τα 2 update OTA δεν μας είπες τι έχει πλέων μέσα....2.3.4. V20L για παράδειγμα, η την V10D 2.2.2. ?

Να έχει V20L λίγο δύσκολο φίλε mariodj. Η έκδοση αυτή από όσο ξέρω δεν έρχεται με ΟΤΑ. Μάλλον V10d θα έχει...

Να έχει V20L λίγο δύσκολο φίλε mariodj. Η έκδοση αυτή από όσο ξέρω δεν έρχεται με ΟΤΑ. Μάλλον V10d θα έχει...

Δίκιο έχεις, αλλά 2 update ? τι είχε μέσα V10a ?:wacko:

• Administrators
σκεφτομαι να δοκιμασω αυτον http://www.youtube.com/watch?v=V96NEFuEgMo&context=C2d76cADOEgsToPDskKN3rJ0Of0v8Rc_gwyOKrUh&fb_source=message

kαλος ειναι ?? :)

Και η nvidia μη ξεχνιομαστε,και αν δε κανουν smooth ενας launcher και mobile browser με 2 ghz cpu και μιας δυνατης gpu θα θυμομαστε,και τη αξια μεταπωλησης που πηρε το κινητο μας και την αποδοση του στα δυσκολα εξαιτιας τους.

Να θυμίσω ότι στο παρόν θέμα συζητάμε για την αναβάθμιση και μόνο. Υπάρχουν άλλα thread για τέτοιες συζητήσεις.

Modpic.gif

Να θυμίσω ότι στο παρόν θέμα συζητάμε για την αναβάθμιση και μόνο. Υπάρχουν άλλα thread για τέτοιες συζητήσεις.

Αυτο το θεμα ειναι για να δουμε ποιοι εχουν λαβει την αναβαθμιση 2.3.4 και ποιοι οχι. Επισης οποιος θα ήθελε θα μπορούσε να γραφει και εντυπωσεις , για το τοσο πολυαναμενομενο Gingerbread της συσκευης

Εντύπωση απο τη 2.3 μη smooth μενου και browser ξανα καθώς ο kernel είναι ο ίδιος με της 2.2 για το λόγο που προανέφερα.Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Καλημερα σε ολους και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Μετα τα 2ΟΤΑ update το κινητο εχει μεσα την 2.2.2. v10d

δεν αλλαξε κατι (η τουλαχιστον δεν παρατηρησα εγω κατι να αλλαζει).

Οποτε οπως καταλαβαινω μονο με smartflash ειναι η λυση η αποστολη στην LG.

Aπο την αλλη τα update εχουν γινει ο φοβος μου μιας και σε αναλογη περιπτωση σε update το galaxy s

ειχα τρελο battery drain και ηταν και ο βασικος λογος που νευριασα και το αλλαξα.

Για την ωρα το LG τα παει πολυ καλα εκτος το οταν ανοιγω το wifi οπου πραγματικα νομιζεις οτι ανοιγεις καποια βανα.

Αλλα αν δεν υπαρχουν τετοια ειδους προβληματα με την 2.3.4 (battery drain κτλ)να το δοκιμασω τοτε με το smartflash....

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

Καλημερα σε ολους και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Μετα τα 2ΟΤΑ update το κινητο εχει μεσα την 2.2.2. v10d

δεν αλλαξε κατι (η τουλαχιστον δεν παρατηρησα εγω κατι να αλλαζει).

Οποτε οπως καταλαβαινω μονο με smartflash ειναι η λυση η αποστολη στην LG.

Aπο την αλλη τα update εχουν γινει ο φοβος μου μιας και σε αναλογη περιπτωση σε update το galaxy s

ειχα τρελο battery drain και ηταν και ο βασικος λογος που νευριασα και το αλλαξα.

Για την ωρα το LG τα παει πολυ καλα εκτος το οταν ανοιγω το wifi οπου πραγματικα νομιζεις οτι ανοιγεις καποια βανα.

Αλλα αν δεν υπαρχουν τετοια ειδους προβληματα με την 2.3.4 (battery drain κτλ)να το δοκιμασω τοτε με το smartflash....

Σε 2.3 εχεις λιγοτερο battery drain. Γενικα Γινετε το κινητο οπως θα επρεπε να εχει ερθει. Προσωπικα δεν παρατηρησα προβληματα στο gps αν και το εχω παντα ανοιχτο (δεν χαλαει μπαταρια αν δεν χρησιμοποιητε απο καποιο προγραμμα οποτε γιατι να το εχεις off)

Το κινητο ειναι σχεδον unbrickable. Δεν ξερω κανεναν που να του εχει κολησει απο πειραγματα software και να μην φριαχνετε.

Του εχω κανει μεχρι repartitioning.

Γενικοτερα η 2.3 ειναι must και για οποια κινητα την περνουν εχει βγει και η 20M (η πρωτη επισημη 2.3 ήταν η 20L)

Εχει οδηγο για το kdz σε stikie. Εσυ απλα αντι για την 10d κατεβασε απο εδω την 20M. http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20m_00/V20M_00.kdz

Αν δεν σου δουλευει το link πηγενε πρωτα εδω http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=251736251403353

οπoυ 251736251403353 βαλε το imei σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]