perastikoss Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 καλησπερα πηρα και εγω το σαββατο αυτο το κινητο το πρωτο μου android να ρωτησω κατι..:) κατεβασα την αναβαθμιση, και το τηλ λεει εκδοση android 2.3.4,εκδοση kernel 2.6.32.9,εκδοση LGE LGP990-V20l 1) μετα την αναβαθμιση, νομιζω..οτι σκαλωνει λιγο στο ρολαρισμα πανω κατω..μπορω να κανω κατι για αυτο? 2) εχω και εγω το προβλημα με το πληκτρολογιο με τα αγγλικα,γερμανικα μετα απο καθε restart.... αυτα... για δωστε κανα λινκ ευχαριστω..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με τα Γερμανικά η λύση είναι αναβάθμιση με το smartflash και ελληνικό rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 και μετά παίζει μία χαρά. (κατά την αναβάθμιση θα χάσεις τα πάντα οπότε το νου σου) Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3877694#post3877694 Eυχαριστω κ εγω... Εκανα την αναβαθμιση με αυτον τον τροπο κ ολα πηγαν καλα.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Που είναι η αναβάθμιση οεεεοοοοο! LG που είσαι 7/12. :chair::chair::chair::chair::chair:: LG model NLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Σημειωτέον ότι η 2.3.4 δεν γίνεται root με τη διαδικασία του SuperOneClick, αλλά θέλει τη CWM μέθοδο που θα βρείτε εδώ ή εδώ Edited December 7, 2011 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 τι φταίει ??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 τι φταίει ??? :confused: Aπό ότι φαίνεται και από όσο καταλαβαίνω, δεν κατέβασε σωστά το upgrade....αφού φαίνεται να σου κολλάει στο download και να μην βρίσκει το αρχείο... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Aπό ότι φαίνεται και από όσο καταλαβαίνω, δεν κατέβασε σωστά το upgrade....αφού φαίνεται να σου κολλάει στο download και να μην βρίσκει το αρχείο... καμμια άλλα εναλακτική λύση υπάρχει?? χθες δοκίμασα με το Clockwork Recovery αλλά τπτ γιατι δεν έχω Εξωτερική SD :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καμμια άλλα εναλακτική λύση υπάρχει?? χθες δοκίμασα με το Clockwork Recovery αλλά τπτ γιατι δεν έχω Εξωτερική SD :( Μπορείς κάλλιστα να το κάνεις από την εσωτερική μνήμη, το Clockwork βλέπει και τις δύο "κάρτες"... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Σημειωτέον ότι η 2.3.4 δεν γίνεται root με τη διαδικασία του SuperOneClick, αλλά θέλει τη CWM μέθοδο που θα βρείτε εδώ ή εδώ Έχει βγει νέα έκδοση super one click από ότι είδα στο twitter? Δεν δουλεύει ούτε με την καινούργια; Edit: Μόλις είδα ότι δεν δουλεύει ακόμα . Ετοιμάζουν fix (γενικά) γιατί σε πολλές συσκευές δεν δουλεύει Edited December 8, 2011 by jedimastermaniac Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλημέρα παιδιά!!! χθες επιτέλους κατάφερα να βάλω την 2.3.4 στο καινούργιο μου Optimus :D τόκανα μέσω smartflash (κατέβασα και τα 2 αρχεία bin/fls) k σενα 10λεπτα ήμουν έτοιμος :) πιστεύω νακανα την σωστή διαδικασια για να πάρει το τηλέφωνο μου Gingerbread ! καπως ετσι ειναι η διαδικασια αν κ μόλις τόβαλα ξανα στο LGMobile update να δω τη θα μου γράψει . . . μου εμφάνισε οτι εχω την V20l αλλα κ οτι εχω διαθέσιμη μια αναβάθμηση :confused: ...παταω start upgrade . . . μετα απο 2 min μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη . . . ! στον έλενχο μεσα απτο τηλ για ενημερωση λογισμικου ,παταω κ μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση . . . ! είμαι ok ή έκανα κατι λάθος??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μια χαρα εισαι! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Να γραψω και εγω 2-3 πραγματα σχετικα,πηγα το τηλ στο servis για το οτι εσβηνε στα καλα καθουμενα,δεν ανοιγε το wifi,δεν ειχα ηχο κλησης ξαφνικα,μου περασαν την 2.3.4 και το πηρα.Το δοκιμαζα αφου εγκατεστησα ξανα το dont panic (ginius) και ειδα οτι,δεν λειτουργει το gps και οτι εαν εχω ανοιξει την αφυπνιση δεν εχω στην διαρκεια της ημερας ηχο!!! στα πληκτρα και ηχο κλησης,μερικες φορες συμβαινει την επομενη ημερα.Το ξαναπηγα servis το κρατησαν 4-5 ημερες και μου το εδωσαν λεγοντας δεν εχει τιποτα.Εβαλα αμεσως αφυπνιση και μετα απο 6-7 ωρες δεν ειχα ηχο κλησης ουτε πληκτρων.Το ξαναπηγα χθες στο γνωστο μερος και τους ειπα να μην με ξαναπαρουν τηλεφωνο για παραλαβη εαν δεν το φτιαξουν.Eιχε κανεις σας τετοιο προβλημα?Τελικα μετα την αναβαθμιση το εικονιδιο του gps πο εμφανιζοταν πανω εκει που φαινονται ολα wifi, bluetooth,εξαφανιζετε? εμενα δεν υπαρχει πια,και κατι ακομα τσεκαρα το gps με το gps test η καπως ετσι τελοσπαντον και βρηκε δορυφορους,αλλα το προγραμα δεν μου δουλευει,θελει ξανα εγκατασταση τι θελει?εχω εικονα χαρτη του δινω διαδρομη και αυτο μενει στην διαδικασια υπολογισμου διαδρομης.Δεν ξερω τι αλλο να κανω, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τελικά ρε παιδιά ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για αναβάθμιση σε GB. Μέσω smartflash ή μέσω LG Tool; Η εγγύηση ισχύει ούτως η άλλως; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 @mike67 Δε νομιζω πως ειναι φυσιολογικο ουτε αυτο με τον ηχο ουτε αυτο με το gps.Με το gps η 2.3 εχει θεμα αλλα αυτο με τον ηχο πρωτη φορα το ακουω.Να ξερεις πως και ανοιχτο να το εχεις το gps το εικονιδιο εμφανιζεται μονο οταν καποια εφαρμογη χρειαστει το gps.Απο αυτα που εγραψες δε καταλαβα αν αυτη τη στιγμη το εχεις στα χερια σου ή ειναι στο σερβις... @gkagg Και οι δυο το ιδιο ασφαλεις ειναι.Απλα μεσω smartflash σβηνονται τα παντα ενω μεσω lg tool οχι.Υπαρχει και τριτη λυση που ειναι αντιστοιχη του smartflash χωρις ομως να σβηνεται τιποτα αλλα ειναι λιγο πιο πολυπλοκη(nvflash) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τελικά ρε παιδιά ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για αναβάθμιση σε GB. Μέσω smartflash ή μέσω LG Tool; Η εγγύηση ισχύει ούτως η άλλως; Για μένα ... αλλα δεν είσαι καλημένος από εγγύηση .. SMARTFLASH!!! Το επίσημο σε μένα μου έκανε brick το τηλέφωνο ....lol Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Για μένα ... αλλα δεν είσαι καλημένος από εγγύηση .. SMARTFLASH!!! Το επίσημο σε μένα μου έκανε brick το τηλέφωνο ....lol Γιατί δεν είσαι καλυμμένος. Ποιος θα καταλάβει με ποιον τρόπο έκανες την αναβάθμιση; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το τηλεφωνο δε γινεται να brickαρει.Ειτε με nvflash ειτε με smartflash επανερχεται! Κανεις δε θα θα καταλαβει οτι εκανες αναβαθμιση μεσω smartflash.Αρκει να βαλεις τη σωστη rom. Αν το εχεις παρει απεξω και βαλεις την ελληνικη θα φανει... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 @mike67 Δε νομιζω πως ειναι φυσιολογικο ουτε αυτο με τον ηχο ουτε αυτο με το gps.Με το gps η 2.3 εχει θεμα αλλα αυτο με τον ηχο πρωτη φορα το ακουω.Να ξερεις πως και ανοιχτο να το εχεις το gps το εικονιδιο εμφανιζεται μονο οταν καποια εφαρμογη χρειαστει το gps.Απο αυτα που εγραψες δε καταλαβα αν αυτη τη στιγμη το εχεις στα χερια σου ή ειναι στο σερβις... @gkagg Και οι δυο το ιδιο ασφαλεις ειναι.Απλα μεσω smartflash σβηνονται τα παντα ενω μεσω lg tool οχι.Υπαρχει και τριτη λυση που ειναι αντιστοιχη του smartflash χωρις ομως να σβηνεται τιποτα αλλα ειναι λιγο πιο πολυπλοκη(nvflash) Το τηλ ειναι στο servis 3 φορα για το θεμα του ηχου βασικα,το gps εικονιδιο με ανοιχτο το dont panic δεν εμφανιζεται πια πανω στην κεντρικη οθονη ενωω οπως οταν ανοιγω και φαινονται το wifi η το bluetooth,ειναι σωστο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μου αλλαξανε πλακετα το εχω στα χερια μου απο χθες και το τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μου αλλαξανε πλακετα το εχω στα χερια μου απο χθες και το τσεκαρω Περιμενουμε εντυπωσεις.Ελπιζω να εισαι κομπλε. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Done :D Έχει περίπου 15 ημέρες που έχω την 2,3,4 και είμαι για πρώτη φορά ικανοποιημένος από την χρήση του κινητού. Δεν κολλάει δεν lagari δεν κάνει restart από μόνο του κλπ. Δεν κατάφερα να την κάνω online και πήγα από το service . Εξυπηρετικότατοι και άμεσοι . Σε 30-35 λεπτά ήμουν έτοιμος. 2 είναι τα βασικά προβλήματα . 1) οι επαφές δεν σορτάρονται με το επίθετο ότι και αν προσπάθησα . 2) Το GPS απο την 10d και μετά δεν έχει την ακρίεια που είχε στα στα custom προγράμματα της GoogleMaps. Καμιά ιδέα πώς να τα ξεπεράσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 1) Δοκιμασε αλλες εφαρμογες απο το μαρκετ για τις επαφες π.χ Go contacts ,dialer one (δε ξερω αν κανουν αυτο που θες αλλα ειναι αρκετα παραμετροποιησιμα δοκιμασε και πες μας) 2)Εδω δεν εχω ιδεα γιατι ουτε στοκ ρομ εχω ουτε χρησιμοποιω πολυ google maps. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Παιδια μπηκα σημερα εκει που ελεγχεις το ιμει σου για αναβαθμιση και απο v10d που ηταν πηγε σε v20m και οχι v20l. τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evspko Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Καλησπερα, Αγορασα προσφατα το κινητο και προσπαθω να κανω την αναβαθμιση με το tool της LG αλλα οποτε φτανει στο 4% στην καρτελα "Αναβαθμιση" δεν συνεχιζει και μου λεει οτι υπηρξε προβλημα επικοινωνιας. Καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts