CarpeNoctum Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Παιδιά θέλω την άποψή σας. Από την αρχή χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox.Ποτέ δεν μπήκα στο internet με internet explorer. Και πάλι μπορεί να έχω κολλήσει spyware?? Δεν έχω κανένα anti spyware πρόγραμμα. Το ότι χρησιμοποιείς Mozilla αντί για MS iexplorer δε σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις spyware. Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ένα καλό anti-spyware προγραμματάκι από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω και να σκανάρεις τον υπολογιστή σου.. Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, θα εκπλαγείς μάλλον.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Το ότι χρησιμοποιείς Mozilla αντί για MS iexplorer δε σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις spyware. Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ένα καλό anti-spyware προγραμματάκι από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω και να σκανάρεις τον υπολογιστή σου.. Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, θα εκπλαγείς μάλλον.. Σ'ευχαριστώ!Για windows millenium υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Όσα προσπάθησα να βάλω είναι για 2000 και xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Σ'ευχαριστώ!Για windows millenium υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Όσα προσπάθησα να βάλω είναι για 2000 και xp Millenium??? Πώπώ.. που τα θυμήθηκες? Δεν βάζεις xp καλύτερα?? EDIT: Για να μην πω βλακεία και γίνει κάνα λάθος, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα για το compatibility και ποιό λειτουργικό είναι συναφές για να αναζητήσεις εκδόσεις γι αυτό Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Millenium??? Πώπώ.. που τα θυμήθηκες? Δεν βάζεις xp καλύτερα?? EDIT: Για να μην πω βλακεία και γίνει κάνα λάθος, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα για το compatibility και ποιό λειτουργικό είναι συναφές για να αναζητήσεις εκδόσεις γι αυτό Έχω και τα xp. Τα millenium μόνο για internet Tα δοκίμασα αλλά δεν τρέχουν(ούτε καν εγκατάσταση) To spybot λέει ότι είναι και για millenium.Μόνο του θα κάνει δουλειά? EDIT: OK Σ'ευχαριστώ CarpeNoctum:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Το κοίταξα αυτό που σου είπα.. Για mellenium κάνουν και οι εκδόσεις που είναι για win95 & 98. Το spybot είναι αρκετά καλό! Αν κάνει βάλτο και τρέξτο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 εγω χρησιμοποιω το counterspy. Καλο αλλα πολυ βαρυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Spyware doctor...γιατρεύει τα πάντα χωρίς φακελάκι. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Spyware doctor...γιατρεύει τα πάντα χωρίς φακελάκι. :lol: Έχω τα παράπονά μου από τον ντόκτορα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στη registry και χάλασε τους ήχους των windows. Γι' αυτό από μένα spybot και spysweeper. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 To spySweeper το συστηνει και η τραπεσα πειραιως ;) http://www.winbank.gr/ecportal.asp?id=222441&nt=85 Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Carpe, μια χαρά είναι και όλα δουλεύουν ρολόγι...:lol: καλά το τι προτείνει η τράπεζα ας μην το σχολιάσω, από πότε γίνανε οι ειδικοί του "βάλτε ΙΕ για να δουλέψει το e-banking" ? :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Carpe, μια χαρά είναι και όλα δουλεύουν ρολόγι...:lol: καλά το τι προτείνει η τράπεζα ας μην το σχολιάσω, από πότε γίνανε οι ειδικοί του "βάλτε ΙΕ για να δουλέψει το e-banking" ? :lol: Δε διαφωνώ ότι είναι καλό πρόγραμμα, απλά είχα κακή εμπειρία γι αυτό και το ανέφερα. Το πρόβλημα που μου δημιούργησε δεν είκάζω ότι προκλήθηκε από αυτό. Το εντόπισα Online ότι φταίει αυτό. Επίσης για μένα είναι λίγο βαρύ ως πρόγραμμα με 512 RAM στο λαπτοπ, οπότε δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή όπως καταλαβαίνεις. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Χρησιμοποιω για μηνες SpySweeper και NOD32 και το PC πεταει.Bεβαια ειναι ενα Pentium4 3.2GHz/800FSB 1536MB Ram :) Υπαρχει ενα ελληνικο φορουμ που ασχολειται με ιους.Αν θελετε ριξτε μια ματια _ΕΔΩ_ ;) Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Δε διαφωνώ ότι είναι καλό πρόγραμμα, απλά είχα κακή εμπειρία γι αυτό και το ανέφερα. Το πρόβλημα που μου δημιούργησε δεν είκάζω ότι προκλήθηκε από αυτό. Το εντόπισα Online ότι φταίει αυτό. Επίσης για μένα είναι λίγο βαρύ ως πρόγραμμα με 512 RAM στο λαπτοπ, οπότε δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή όπως καταλαβαίνεις. :) α σε τέτοιο λαπτοπ ναι... εγώ στο σταθερό που το έχω είναι c2d 2,13GHz με 2GB Ram. στο λαπτοπ που έχω κι εγώ 512ΜΒ δεν έχω τίποτα. Δεν σερφάρω πολύ με εκείνο και μπορώ να το ελέγξω μια στο τόσο. και το spysweeper είναι πολύ καλό. για μένα η 3αδα είναι Spyware doctor/Spysweeper/Counterspy.:cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts