andreas443 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 δεν πληρωνεις τελωνειο ειναι ΕΕ. σε ευχαριστώ θα ήθελα την βοήθεια σου απότι φαίνεται γνωρίζεις θέλω να αγοράσω αυτό εδώ από τον δεύτερο πολιτη http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B009RRW8LG/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new πως θα ξέρω αν είναι σφραγισμένο μεταχειρισμένο??και πως θα ξέρω με ποιον τρόπο θα μου έρθει? και μου γραφει 3 με 7 μέρες δηλαδή τόσο θα κάνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) σε ευχαριστώ θα ήθελα την βοήθεια σου απότι φαίνεται γνωρίζεις θέλω να αγοράσω αυτό εδώ από τον δεύτερο πολιτη http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B009RRW8LG/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new πως θα ξέρω αν είναι σφραγισμένο μεταχειρισμένο??και πως θα ξέρω με ποιον τρόπο θα μου έρθει? και μου γραφει 3 με 7 μέρες δηλαδή τόσο θα κάνει?? Συγγνώμη, αλλά εδώ είναι η μισή τιμή... http://www.skroutz.gr/s/1898140/Nokia-WH-930-Purity-HD-by-Monster.html Τόσο πολύ θες το κίτρινο; Πάντως, απο οτι είδα είναι καινούριο. Συνήθως πέφτουν μέσα στο χρόνο που λένε. edit:τώρα είδα πως θες τα ασύρματα Edited March 20, 2014 by Takis_dm Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Χίλια συγγνώμη παιδιά έκανα λάθος δεν είναι αυτό το προϊόν αλλα αυτό http://www.amazon.de/Nokia-02733T9-Bluetooth-Stereo-Headset-Monster/dp/B009RRW8LG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1395318057&sr=8-2&keywords=monster+purity+pro για πείτε μου γιατί είναι η πρώτη φορα που προσπαθώ να αγοράσω αυτά είναι καινούρια σφραγισμένα γιατι? βλέπω να λέει πακέτο περιλαμβάνει ακουστικά δηλαδή μονο τα ακουστικά έχει μέσα τα υπόλοιπα εξαρτήματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Λοιπόν, έκανα χτες το βράδυ την πρώτη μου παραγγελία μέσω amazon uk. Όλα πήγαν καλά, δεσμεύθηκαν τα χρήματα απο την πιστωτική και το έστειλαν σήμερα. (είναι fullfiled by amazon, αν παίζει ρόλο). Στο mail επιβεβαίωσης, πριν απο λίγο έλαβα αυτό: Να ανησυχήσω; Επίσης, όπως καταλαβαίνω, το πακέτο δεν είναι συστημένο, άρα να έχω το νου μου γιατί θα το αφήσουν στην πόρτα μου. Ισχύει αυτό; Τέλος το delivery estimate είναι ακριβές; Σύμφωνα με αυτό, το περιμένω τη Δευτέρα... Ευχαριστώ. Τζάμπα το άγχος. Μου ήρθε σήμερα, τρεις μέρες νωρίτερα, με ειδοποιητήριο κανονικά. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ερώτηση προς τους ειδικούς Έκανα στις 11 Απριλίου μια αγορά από ebay uk μιας μπαταρίας για laptop. έπρεπε να έχει έρθει από τις 28 απριλίου το αργότερο. Μέσω του ebay έστειλα ερώτημα στον πωλητή για το ζήτημα και το ebay με ενημέρωσε πως πρέπει να περιμένω μέχρι τις 17 μαίου να αποκριθεί ο πωλητής. Αλλιώς αναλαμβάνει το resolution center του ebay. Το ερώτημα μου είναι πως δεδομένου ότι η αγορά έγινε μέσω paypal πότε και αν πρέπει να εμπλέξω το paypal ανοίγοντας και εκεί case? κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να επικοινωνούμε με τον πωλητή πρώτα και σαν τελευταία επιλογή να έχουμε το ανοιγμα case στο paypal. Παρακαλώ τα φώτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Eκει, κατα τις 20 Μαϊου ειναι ημερα που κανεις dispute στο paypal. Aν θες να πιεσεις κιαλλο, κανεις dispute σε καμια βδομαδα και claim στις 20. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ερώτηση προς τους ειδικούς Έκανα στις 11 Απριλίου μια αγορά από ebay uk μιας μπαταρίας για laptop. έπρεπε να έχει έρθει από τις 28 απριλίου το αργότερο. Μέσω του ebay έστειλα ερώτημα στον πωλητή για το ζήτημα και το ebay με ενημέρωσε πως πρέπει να περιμένω μέχρι τις 17 μαίου να αποκριθεί ο πωλητής. Αλλιώς αναλαμβάνει το resolution center του ebay. Το ερώτημα μου είναι πως δεδομένου ότι η αγορά έγινε μέσω paypal πότε και αν πρέπει να εμπλέξω το paypal ανοίγοντας και εκεί case? κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να επικοινωνούμε με τον πωλητή πρώτα και σαν τελευταία επιλογή να έχουμε το ανοιγμα case στο paypal. Παρακαλώ τα φώτα σας... Το paypal ανήκει στο ebay. Οπότε κάνοντας 1 claim στο ένα, αρκεί και για τα 2. Από την στιγμή που έβγαλε το ebay, ότι πρέπει να περιμένεις, θα κάνεις ό,τι σου λέει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ερώτηση προς τους ειδικούς Έκανα στις 11 Απριλίου μια αγορά από ebay uk μιας μπαταρίας για laptop. έπρεπε να έχει έρθει από τις 28 απριλίου το αργότερο. Μέσω του ebay έστειλα ερώτημα στον πωλητή για το ζήτημα και το ebay με ενημέρωσε πως πρέπει να περιμένω μέχρι τις 17 μαίου να αποκριθεί ο πωλητής. Αλλιώς αναλαμβάνει το resolution center του ebay. Το ερώτημα μου είναι πως δεδομένου ότι η αγορά έγινε μέσω paypal πότε και αν πρέπει να εμπλέξω το paypal ανοίγοντας και εκεί case? κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να επικοινωνούμε με τον πωλητή πρώτα και σαν τελευταία επιλογή να έχουμε το ανοιγμα case στο paypal. Παρακαλώ τα φώτα σας... Λοιπόν 11/4 πλήρωσες μέχρι 24/5 μπορείς να κανεις dispute στο paypal (45 ημερες δηλαδη), και μετα εχεις προθεσμία αλλες 20 μέρες για να το γυρίσεις σε claim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Kαλημερα.Ειχα παραγγειλει μια μπαταρια για το κινητο μου απο το http://www.mpjbattery.com στις 3/4. την επομενη μερα μου ηρθε το μηνυμα "Thank you for your order .your goods ship out already .by Malaysia Post from China.eta:11-25 working days". Μου δωσανε και tracking number και οταν το βαζω στο site μου λεει οτι το αντικειμενο εφτασε Ελλαδα στις 24/4 αλλα ακομα δεν εχω λαβει χαρτακι απο το ταχυδρομιο για να παω να το παραλαβω.Τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Kαλημερα.Ειχα παραγγειλει μια μπαταρια για το κινητο μου απο το http://www.mpjbattery.com στις 3/4. την επομενη μερα μου ηρθε το μηνυμα "Thank you for your order .your goods ship out already .by Malaysia Post from China.eta:11-25 working days". Μου δωσανε και tracking number και οταν το βαζω στο site μου λεει οτι το αντικειμενο εφτασε Ελλαδα στις 24/4 αλλα ακομα δεν εχω λαβει χαρτακι απο το ταχυδρομιο για να παω να το παραλαβω.Τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Παιρνεις τηλ στα ΕΛΤΑ και τους ρωτάς που είναι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Οσο κανει να ερθει απο κινα ελλαδα αλλο τοσο θελουν τα ελτα να το στειλουν σπιτι σου, αστα να πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Kαλημερα.Ειχα παραγγειλει μια μπαταρια για το κινητο μου απο το http://www.mpjbattery.com στις 3/4. την επομενη μερα μου ηρθε το μηνυμα "Thank you for your order .your goods ship out already .by Malaysia Post from China.eta:11-25 working days". Μου δωσανε και tracking number και οταν το βαζω στο site μου λεει οτι το αντικειμενο εφτασε Ελλαδα στις 24/4 αλλα ακομα δεν εχω λαβει χαρτακι απο το ταχυδρομιο για να παω να το παραλαβω.Τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Γράψε αν θες αναλυτικά τα στοιχεία που σου βγάζει το tracking site. Οσο κανει να ερθει απο κινα ελλαδα αλλο τοσο θελουν τα ελτα να το στειλουν σπιτι σου, αστα να πανε Τουλάχιστον στην δική μου περιοχή, από όταν φτάσει πακέτο από Κίνα στο αεροδρόμιο, το έχω στα χέρια μου σε 2 μέρες. Οπότε είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τουλάχιστον στην δική μου περιοχή, από όταν φτάσει πακέτο από Κίνα στο αεροδρόμιο, το έχω στα χέρια μου σε 2 μέρες. Οπότε είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω. ναι τωρα τελευταια ερχονται αρκετα γρηγορα στο τοπικο ταχυδρομειο.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Παιρνεις τηλ στα ΕΛΤΑ και τους ρωτάς που είναι Τους λεω μονο ονοματεπωνυμο και οτι περιμενω ενα δεμα ή χρειαζεται να τους πω και τιποτα αλλο? Γράψε αν θες αναλυτικά τα στοιχεία που σου βγάζει το tracking site. -Date -Time -Process -Office -24 Apr 2014 -1503 -Item arrived -GREECE Edited May 11, 2014 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Τους λεω μονο ονοματεπωνυμο και οτι περιμενω ενα δεμα ή χρειαζεται να τους πω και τιποτα αλλο? -Date -Time -Process -Office -24 Apr 2014 -1503 -Item arrived -GREECE Δεν θέλουν ονοματεπώνυμο. Το tracking number χρειάζονται. Και αν μπορείς βάλε όλο το ιστορικό αναζήτησης με τα στοιχεία από όταν έφυγε το δέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δεν θέλουν ονοματεπώνυμο. Το tracking number χρειάζονται. Και αν μπορείς βάλε όλο το ιστορικό αναζήτησης με τα στοιχεία από όταν έφυγε το δέμα. Date Time Process Office 24-Apr-2014 1503 Item arrived GREECE GREECE 14-Apr-2014 1510 Item sent to ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) MPC PMIH (KLIA) 11-Apr-2014 2117 Item posted over the counter MPC PMIH (KLIA) 08-Apr-2014 1640 Dispatch Pre-Alert 08/04/2014 MPC PMIH (KLIA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Date Time Process Office 24-Apr-2014 1503 Item arrived GREECE GREECE 14-Apr-2014 1510 Item sent to ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) MPC PMIH (KLIA) 11-Apr-2014 2117 Item posted over the counter MPC PMIH (KLIA) 08-Apr-2014 1640 Dispatch Pre-Alert 08/04/2014 MPC PMIH (KLIA) χμμ όντως είναι περίεργο που από τις 24.4 δεν υπάρχει νεώτερο. Για δοκίμασε και στην σελίδα των ΕΛΤΑ να δεις τι βγάζει με το tracking αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) χμμ όντως είναι περίεργο που από τις 24.4 δεν υπάρχει νεώτερο. Για δοκίμασε και στην σελίδα των ΕΛΤΑ να δεις τι βγάζει με το tracking αυτό. Να σαι καλα φιλε μου,δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Μου εμφανιζει οτι εχει φτασει στο ταχυδρομιο "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25-04-2014 13:49 ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ" Θα το εκτυπωσω και θα παω να δω τι θα μου πουν.ελπιζω να το εχουν ακομη εκει. Update: Τελικα το βρηκαν.ολα καλα.ο φακελος ειχε μια σφραγιδα που ελεγε 25/4 αλλα ειχε και σφραγιδα που ελεγε "β' ειδοποιηση 6/5". Edited May 12, 2014 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα και από μένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το LG G2 είτε από amazon είτε από ebay.com.uk. Γνωρίζει κανένας να μου πει αν θα πληρώσω εγώ τον εκτελωνισμό του ή όχι; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα και από μένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το LG G2 είτε από amazon είτε από ebay.com.uk. Γνωρίζει κανένας να μου πει αν θα πληρώσω εγώ τον εκτελωνισμό του ή όχι; Αν είναι από το Αμερικάνικο Αμαζον, στο τέλος της παραγγελίας θα χρεωθείς αυτόματα έξοδα τελωνείου. Εκεί μετά δεν έχει κάτι άλλο. Από Ebay εξαρτάται από ποια χώρα θα το αγοράσεις. Αν είναι από Ευρώπη, τότε δεν έχεις τελωνείο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Από Ebay εξαρτάται από ποια χώρα θα το αγοράσεις. Αν είναι από Ευρώπη, τότε δεν έχεις τελωνείο. Δεν παίζει ρόλο αν το στείλουν με courier ή ταχυδρομείο; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Απο χώρα της Ε.Ε δεν παιζει ρόλο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δεν παίζει ρόλο αν το στείλουν με courier ή ταχυδρομείο; απλα αλλάζουν τα εξοδα αποστολης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Amazon και ebay το πιο φθηνό που μπορείς να βρεις (το 32αρι) με έξοδα αποστολής και τελωνείο είναι γύρο στα 380-400 ευρώ. Βρήκα με 369€ στο Mobileshop με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς έξοδα τελωνείου γιατί είναι μέσα στην Ε.Ε (Σλοβακία). Γνωρίζει κανένας αυτό το Site, κατά πόσο είναι αξιόπιστο και τα σχετικά; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Amazon και ebay το πιο φθηνό που μπορείς να βρεις (το 32αρι) με έξοδα αποστολής και τελωνείο είναι γύρο στα 380-400 ευρώ. Βρήκα με 369€ στο Mobileshop με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς έξοδα τελωνείου γιατί είναι μέσα στην Ε.Ε (Σλοβακία). Γνωρίζει κανένας αυτό το Site, κατά πόσο είναι αξιόπιστο και τα σχετικά; High Trust Rating. This Site Looks Safe To use. http://www.scamadviser.com/check-website/www.mobileshop.eu Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts