Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 μέρες πακέτο από Κίνα και από USA περιμένω 3 βδομάδες και ακόμα τίποτα...

Ένας λόγος να αγοράζεις από Κίνα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Γειά σας έχει κανένας καμία εμπειρία από το συγκεκριμένο birdphone; 'Εχουν καλές τιμές (για Ελλάδα) αν όχι τις καλύτερες σε κινητά τηλέφωνα. Παραλαμβάνεις Refurbished ή (Σφραγισμένο) τι τρομερή ευκαιρία από Ιταλία, Γερμανία ή κάπου στην EU που βρήκαν..:worry: Edited by iGreenHeart
xxx

Γειά σας έχει κανένας καμία εμπειρία από το συγκεκριμένο birdphone; 'Εχουν καλές τιμές (για Ελλάδα) αν όχι τις καλύτερες σε κινητά τηλέφωνα. Παραλαμβάνεις Refurbished ή (Σφραγισμένο) τι τρομερή ευκαιρία από Ιταλία, Γερμανία ή κάπου στην EU που βρήκαν..:worry:

Από τα καλύτερα καταστήματα κινητών, αν όχι το καλύτερο.

Σας ενημερώνω προκειμένου να αποφύγετε την ταλαιπωρία που έφαγα... 12 Νοεμβρίου παράγγειλα

στο Mobilehellas ένα Nokia C2-02 με Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπίας (όπως αναφέρεται και στο

παραστατικό που έχω στα χέρια μου). Διευκρινίζω ότι πέραν της τιμής βασικό κριτήριο αγοράς ήταν η κατ'

οίκον παράδοση (με χρέωση). Η συσκευή ήρθε κανονικά μέσα σε 3-4 ημέρες, αλλά... surprise! Όταν την

άναψα, Ελληνικά γιόκ! Σκέφθηκα ότι ήταν θέμα ρύθμισης, μπήκα στα μενού, τίποτα! Κάλεσα την Nokia

Hellas, τους έδωσα το IMEI της συσκευής και με ενημέρωσαν ότι η συσκευή προορίζεται για την...

Ουγγαρία, οπότε ναι μεν καλύπτεται από την πανευρωπαϊκή εγγύηση, αλλά για την προσθήκη Ελληνικού

μενού υπάρχει χρέωση. Τώρα πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά η

δικηγόρος μου που την ρώτησα μου είπε ότι ναι στον κόσμο των δικηγόρων γίνεται! (Ίσως είναι ένας από

τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...). Στην συνέχεια τηλεφώνησα στο mobilehellas, τους

ανέφερα το πρόβλημα, και μου είπαν να τους το πάω για να επιληφθούν του θέματος. Σε ερώτησή μου

αν θα το έφτιαχναν επί τόπου η κοπέλα με την οποία μίλησα μου είπε "υποθέτω πως ναί". Έδωσα τόπο

στην οργή (δεν είναι και δίπλα μου το Περιστέρι) και πήγα, όπου μου είπαν με τον πλέον φυσικό τρόπο

ότι θα το έστελναν στην Nokia να το φτιάξει, και θα με ειδοποιούσαν για να το παραλάβω... Όταν τους

είπα να μου το στείλουν φώναξαν τον υπεύθυνο, ο οποίος μου ζήτησε έξοδα αποστολής! Δηλαδή μου

πούλησαν ένα τηλέφωνο χωρίς Ελληνικό μενού, η αντιπροσωπία έχει το θράσος να ζητάει χρήματα για

να βάλει Ελληνικά σε συσκευή στην εγγύηση που πουλήθηκε εντός Ελληνικής επικράτειας, και το μαγαζί

εκτός από την ταλαιπωρία να τους το πάω ζητάει χρήματα για να μου το στείλει επισκευασμένο!

Από ότι είδα στο Σκρούτζ έχουν συμβεί διάφορα με τους συγκεκριμένους, ίσως γι αυτό προσπαθώ να

μπω στην αξιολόγηση από το μεσημέρι και ακόμα περιμένω τον τετραψήφιο κωδικό στο κινητό μου...

Το παρόν έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και μόνο, αν πιστεύετε ότι αδικώ κάποιον ή έχω υπερβολικές

απαιτήσεις, είμαι ανοιχτός σε διάλογο...

αρκετά eshops πουλάνε συσκευές παραεισαγωγης. για αυτό και η χαμηλη τιμή αυτ'ων :)

btw δε θα με πειραζε η αγορ'α παραεισαγωμενης συσκευής αν σύμφερε την τσέπη μου :)

Φιλε @fufutos εχεις σε ολα δικιο, για αυτο ποτε δεν αγοράζω συσκευές που επηρεάζονται απο την γλωσσα κλπ απο ονλινε καταστήματα, προτιμώ να παω να τα δω και να τα δοκιμάσω.

αρκετά eshops πουλάνε συσκευές παραεισαγωγης. για αυτό και η χαμηλη τιμή αυτ'ων :)

btw δε θα με πειραζε η αγορ'α παραεισαγωμενης συσκευής αν σύμφερε την τσέπη μου :)

Ποιά χαμηλή τιμή? Βενζίνη πήγαινε - έλα, ταλαιπώρια και η Nokia ζητάει 17€ για να περάσει Ελληνικά... αντί να έχει το firmware ελεύθερο μαζί με οδηγίες. Τουλάχιστον τα windows phones θα σπάσουν πρίν καν κυκλοφορήσουν... :)

Το θέμα είναι η αντιμετώπιση, δηλαδή προτιμάνε να χάσουν για πάντα τον πελάτη καθώς και μερικούς ακόμα που ενημερώνονται από εδώ και μερικά ακόμα forum, αντί να "επενδύσουν" 5€ το μαγαζί ή 5 λεπτά η Nokia...

Το Σκρούτζ εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά, ή είναι πλέον "στον αυτόματο"? Προσπαθώ από χθες να γράψω αξιολόγηση και το σύστημα δεν ανταποκρίνεται. Σε προσπάθεια μου να τους στείλω mail, λαμβάνω μηνύματα λάθους... Υπέροχος κόσμος αγγελικά πλασμένος :lol:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

παρήγγειλα μέσω κινητού από eshop. καταλάθος στην καταληξη του mail έγραψα fr αντί για gr! μπορώ να ακυρώσω την παραγγελια και να την ξανακάνω με σωστά στοιχεία; δεν έχω τον αριθμο παραγγελίας

καταλάθος το έγραψα

στην φόρμα παραγγελίας, στο box του e-mail αντί για ...@yahoo.gr πληκτρολόγησα ...@yahoo.fr

Τόσο σημαντικό είναι; Δες το ιστορικό στον browser και έτσι θα βρεις και τον αριθμό παραγγελίας. Αλλιώς, σηκώνεις το ακουστικό...και μπλα μπλα μπλα...

όχι, δεν είναι σημαντικό. άλλωστε έχω ΄δωσει σταθερό και κινητό τηλέφωνο :)

δε βρίσκω τον αριθμο παραγγελίας στο ιστορικό του browser του κινητού όμως

τεσπα, θα περιμένω sms.

Εχεις πληρώσει με κάρτα; Καλύτερα να πάρεις τηλ. γιατί μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην παραγγελία και να αργήσεις να το πάρεις πρέφα.

Ποιά χαμηλή τιμή? Βενζίνη πήγαινε - έλα, ταλαιπώρια και η Nokia ζητάει 17€ για να περάσει Ελληνικά... αντί να έχει το firmware ελεύθερο μαζί με οδηγίες. Τουλάχιστον τα windows phones θα σπάσουν πρίν καν κυκλοφορήσουν... :)

Μα γιατί να πληρώσεις 17€?

Διαβάζεις ένα tutorial πώς κάνεις debrand σε ΝΟΚΙΑ και το κάνεις μόνος σου.

Το μόνο που θες είναι ένα pc και κάποια δωρεάν προγράμματα.

Ελεύθερο είναι το firmware απλά θέλει κατέβασμα μέσω navifirm.

Δες το λίγο στο google. ;)

Amazon Fire stick 4k max

Καλό μου ακούγεται, θα το ψάξω κι αν δεν βγάλω άκρη θα σε ενοχλήσω με pm... ;)

Αν κατάλαβα καλά το debrand αφορά συσκευές κλειδωμένες λόγω αγοράς από εταιρεία με συμβόλαιο. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η περίπτωσή μου...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν κατάλαβα καλά το debrand αφορά συσκευές κλειδωμένες λόγω αγοράς από εταιρεία με συμβόλαιο. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η περίπτωσή μου...

Όχι αποκλειστικά.

Με αυτόν τον τρόπο περνούσα εγώ Ελληνικά σε όσα κινητά ΝΟΚΙΑ αγόραζα από Αγγλία.

Τώρα αν το δικό σου έχει περιορισμό λόγω της έκδοσης του Symbian που φοράς, δεν το ξέρω.

Καλύτερα να ρωτήσεις στο επίσημο θέμα εδώ.

Amazon Fire stick 4k max

Κατ'αρχήν ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν αφορά τη θεματολογία,αλλά θα ήθελα μία γνώμη.

Απο μία αγορα μέσω ebay απο Αμερική, περιμένω ένα δέμα αλλά με το tracking number μου βγάζει αυτά :

Priority Mail International Parcels , International Parcels

Acceptance, December 02, 2011, 5:05 pm FLUSHING, NY 11354

Dispatched to Sort Facility, December 02, 2011, 5:45 pm, FLUSHING, NY 11354

Processed through USPS Sort Facility, December 02, 2011, 8:29 pm, BETHPAGE, NY 11714

Depart USPS Sort Facility, December 03, 2011, BETHPAGE, NY 11714

Processed through USPS Sort Facility,December 07, 2011, 6:32 am KEARNY, NJ 07032

Arrived at Sort Facility,December 07, 2011, 1:01 pm, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099

Processed Through Sort Facility, December 07, 2011, 1:04 pm, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099

Εχω την εντύπωση οτι κάνει βολτούλες,ξέρει κανείς κάτι?

Κατ'αρχήν ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν αφορά τη θεματολογία,αλλά θα ήθελα μία γνώμη.

Απο μία αγορα μέσω ebay απο Αμερική, περιμένω ένα δέμα αλλά με το tracking number μου βγάζει αυτά :

Εχω την εντύπωση οτι κάνει βολτούλες,ξέρει κανείς κάτι?

Δεν μπορεί κανείς να κρίνει γιατί μια ταχυδρομική εταιρεία ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδρομή.

Έτσι την βολεύει προφανώς. ;)

Σε λίγες μέρες πάντως θα το έχεις.Σημασία έχει ότι κινείται.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν μπορεί κανείς να κρίνει γιατί μια ταχυδρομική εταιρεία ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδρομή.

Έτσι την βολεύει προφανώς. ;)

Σε λίγες μέρες πάντως θα το έχεις.Σημασία έχει ότι κινείται.

οκ ευχαριστώ για την απάντηση

Ειδα οτι στη Γερμανια τα gaming laptops ειναι αρκετα φθηνοτερα και θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν ειναι αξιοπιστο e-shop το http://www.notebook.de

• 2 weeks later...