Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε εγω επιδει δεν ηθελα να δωσω πιστωτικη μεσω νετ πηγα και πληρωσα εκει και μετα ολα τζαμαικα εβαλα και ατοκες τα παντα

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε εγω επιδει δεν ηθελα να δωσω πιστωτικη μεσω νετ πηγα και πληρωσα εκει και μετα ολα τζαμαικα εβαλα και ατοκες τα παντα

Το πλαισιο απ οτι ξερω δινει σε πολλα προιοντα του χαμηλωτερες τιμες αν η αγορα γινει μεσω ιντερνετ.Εσενα ειχε ιδια τιμη και μεσω ιντερνετ και απο το καταστημα????

:lol: το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;; :lol:

Το εσοπ είναι μόνο για άδεια σιντι και μαρκαδόρους...

Γιατι εχεις αγορασει απο εκει τιποτα η απλα υποθεσεις κανεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω "προσπαθήσει" να αγοράσω από εκεί!

ΚΑΙ τα 9 στα 10 παράπονα για αγορές στην Ελλάδα τα έχει το εσοπ...

ΣΕ ΟΠΟΙΟ φόρουμ κι αν μπεις τα ίδια διαβάζεις.

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

Πλαισιο και πάλι Πλαισιο.

Αγορασα τα Xριστουγεννα Η/Υ τον TURBO-X GAMERS και ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την ολη εξυπηρετηση και υποστηριξη. Και φυσικα ο Η/Υ φυσαει!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Eχω αγορασει πολλα πραγματα απο το eshop.Καρτες γραφικων,ηχεια,πληκτρολογια,στικακια,υπολογιστη και πολλα αλλα και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.

Πλαισιο και πάλι Πλαισιο.

Αγορασα τα Xριστουγεννα Η/Υ τον TURBO-X GAMERS και ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την ολη εξυπηρετηση και υποστηριξη. Και φυσικα ο Η/Υ φυσαει!

Και γω αγορασα τον οκτωβριο υπολογιστη innovator gamers edition απο το eshop και κανενα προβλημα.Και επισης ο υπολογιστης φυσαει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγω τα ιδια εχω ακουσει και παθει.μια φορα περιμενα 2 μηνες ενα zen απο το το service

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Eχω αγορασει πολλα πραγματα απο το eshop.Καρτες γραφικων,ηχεια,πληκτρολογια,στικακια,υπολογιστη και πολλα αλλα και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.

Και γω αγορασα τον οκτωβριο υπολογιστη innovator gamers edition απο το eshop και κανενα προβλημα.Και επισης ο υπολογιστης φυσαει.

Το πρόβλημα δεν είναι αν σου δουλεύουν όλα ρολόι ή όχι.Έχει να κάνει με το after sales service που στη περίπτωση του e-shop είναι χάλια.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Γεια σας!

θέλω να ρωτήσω, οταν αγοράζω απο το νετ σε λίρες Αγγλίας και ο λογαριασμός μου που ειναι συνδεδεμένη η κάρτα μου ειναι σε ευρώ πώς μπορώ να γνωρίζω απο πρίν με ποια ισοτιμία θα γίνει η συναλλαγή? (Η τραπεζα ειναι η Aplhabank αν αυτο έχει σημασία)

Εχει αγοράσει κανείς από το http://www.oroloi.gr ; Εντυπώσεις;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Για δες κι εδώ http://www.oro.gr. Σε μερικά είναι λίγο πιο φθηνό από το oroloi. Δεν έχω αγοράσει ακόμα τίποτα αλλά από επικοινωνία που είχα μαζί τους για κάποιες διευκρινήσεις που ήθελα για κάποιο ρολόι, η ανταπόκριση ήταν άμεση.

• 2 weeks later...

Χαιρετώ όλο τον όμορφο κόσμο του MyPhone!!

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

Έχω βρει άκρη με ένα φίλο μου που μένει στην Αμερική και μπορεί να μου αγοράσει από εκεί υπολογιστή (laptop) μιας και όπως έχουν τα δεδομένα, η διαφορά τιμής έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.......

Το πρόβλημα είναι ότι το καλοκαίρι που έχω προγραμματίσει αυτήν την αγορά, ο φίλος μου μάλλον θα είναι σε μετακόμιση, οπότε και δεν μπορεί να μου το φέρει ο ίδιος αυτοπροσώπως, ως δικό του και να μου το δώσει, οπότε η επόμενη λύση είναι να μου το στείλει με ένα δέμα....

Η περίπτωση αυτή θα μπορέσει (από ότι ξέρω μέχρι στιγμής) να γίνει αν το βαλει σε ένα δέμα και να γράψει από έξω την ένδειξη "gift".....

Δεν ξέρω όμως τί ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις και θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος που το έχει κάνει, προκειμένου να αποφύγουμε τις παγίδες και εν πάσει περιπτώσει να μου πει πώς πρέπει να γίνει αυτή η φάση....

Όλες οι προτάσεις-παρατηρήσεις-σχόλια είναι ευπρόσδεκτα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια..

Ψώνισα απο το freshpair.com γύρω στα 100$ παραγγελία.

Πολύ καλό site και απίστευτα γρήγορο shipping (λιγότερο από εβδομάδα). Φυσικά πολύ καλύτερες τιμές από Ελλάδα, ειδικά με την ισοτιμία που υπάρχει.

Lumens απο τελωνείο πλήρωσες τιποτα? είχες κάνει καμια συνεννόηση μαζί τους πιο πριν?

Όχι, δε πλήρωσα τίποτα, ήρθαν πολύ γρήγορα, και όλα ήταν αυθεντικά 100% και στα κουτάκια τους. Ούτε χρειάστηκε να τους πω κάτι. Κατευθείαν. Μη φοβάσαι το τελωνείο, μέχρι 6-7 κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε λίγο καιρό θα πάρω κιάλλα. Με την υπάρχουσα ισοτιμία βγαίνει μισή τιμή ;)

Πρόβλημα είχα συναντήσει εγώ στο Πλαίσιο όταν είχα πάρει τον υπολογιστή μου...

(Και αυτός είναι ο λόγος ο οποίος θα προτιμήσω άλλο κατάστημα τον Σεπτέμβρη που θα πάρω άλλον)

Η αγορά είχε γίνει Ιούνιο (2002 εάν θυμάμαι καλά) και είχα πάει με την μητέρα μου...

Ο υπολογιστής (μόνο η μονάδα) κόστισε 1100 ευρώ...

Μετά απο μερικές μέρες που τον παρέλαβα (χωρίς Windows, τα οποία θα έβαζα εγώ γιατί είχα ήση στην κατοχή μου)...

Τέλος πάντων όλο το καλοκαίρι, μέρα παρα μέρα, κυριολεκτικά έτρεχα στο Service και άκουγα τον υπεύθυνο συνέχεια να μου λέει το ίδιο πράγμα...

Φταίνε τα Windows σου φταίνε οι drivers φταίει το ένα φταίει το άλλο...

Δηλαδή με λίγα λόγια μόνο εγώ έφταιγα...

Ενώ το πρόβλημα ήταν εμφανές, δηλαδή κάθε φορά που άνοιγες το PC το ίδιο πρόβλημα είχες, δεν ήταν κάτι περιστασιακό...

Τον Σεπτέμβρη...

Μετά την χιλιοστή μου επίσκεψη ο υπεύθυνος που είπε πως υπήρχε ασυμβατότητα μεταξύ κάρτας γραφικών και motherboard...

(Άρα, συμπέρασμα, όλους τους προηγούμενους μήνες δεν δοκίμαζαν κάποιο άλλο hardware για να δουν εάν λύνετε το πρόβλημα!)

Άρα τα 300 ευρώ που είχε σπαταλήσει η μητέρα μου να τους πληρώνει κάθε φορά, γιατί όπως έλεγαν έκαναν έλεγχο και δεν έβρισκαν κάτι, τα έδωσε τσάμπα...

Ξεφτίλα κύριοι...

(Αυτό το post έγινε με αφορμή το Service του Πλαισίου που αναφέρθηκε παραπάνω)

Το πλαισιο απ οτι ξερω δινει σε πολλα προιοντα του χαμηλωτερες τιμες αν η αγορα γινει μεσω ιντερνετ.Εσενα ειχε ιδια τιμη και μεσω ιντερνετ και απο το καταστημα????

Οχι ειχε αλλει τιμη μεσω νετ 200ευρα λιγοτερο εγω ομως δεν το εμπιστευομουνα με πιστωτικη και πηγα εκει και τους το ειπα μου εδωσαν ενα τελ απο αθηνα εκανα την παραγγελια μεσω μετρητων και στα σχολεια εγραψα εναν κωδικο και πληρωμη μεσω πιστωτικης καρτας.Αμεσω με πηρε το πλαισιο και μου ειπε ελεατε να δωσετε πιστωτικη να γινει η χρεωση.Και ειναι 90€*12μηνες=1280€

Σε 2 μερουλες το ειχα σπιτι μου και δουλευε.

• 4 weeks later...
Υπαρχει καποιο προβλημα με το e-shop??Απο χθες δεν ανοιγει η σελιδα!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Υπαρχει καποιο προβλημα με το e-shop??Απο χθες δεν ανοιγει η σελιδα!

Αυτό εγώ θα το έλεγα ...λύση του προβλήματος!!! :D :rolleyes:

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

• 2 weeks later...
καλα θα εκανες να μην παρεις τιποτα απο εκει υπαρχουν αρκετα τετοια sites,μονο και μονο που δινει διευθυνση hotmail για email το κανει υποπτο...κανενα σοβαρο καταστημα δεν θα εδινε τετοια διευθυνση.Αποφυγε το!

• 3 weeks later...
εχω να κανω μια ερωτηση.Αν εχω μετανιωσει για μια παραγγελια μου στο ebay πρεπει να στειλω μαιλ στον πωλητη ή απλα να μην προχωρησω στην επιβεβαιωση της πληρωμης της παραγγελιας.Το λεω γιατι εκανα bid για ενα προιον και βρηκα μια πιο συμφερουσα προσφορα
Υπογραφή....

• 4 weeks later...
Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα απο το pixmania και μετά μου ήρθε e-mail κ μου ζητούσε να τους στείλω φωτοτυπία ταυτότητας κ αντίγραφο από ένα λογαριασμό δεη/οτε για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης μου.Δεν τα έστειλα όμως γιατί είναι πολύ προσωπικά στοιχεία κ δεν ήθελα να τα δώσω.Γιατί όμως άλλα e-shops δε μου έχουν ζητησει κ ζητησε αυτό?Οταν πηρατε απο το pixmania στειλατε κ εσεις αυτα τα στοιχεια που ζητησε κ εμενα?