spartak Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Εν έτοι 2006 για ηλεκτρονικές αγορές, μιλάς για χαρτιά και αποδείξεις; :confused: :p Μην ανησυχείς δεν έρχεται απόδειξη, αλλά αυτή βρίσκεται ηλεκτρονικά αν πας στο ιστορικό αγορών σου. Οποιαδήποτε στιγμή την εκτυπώνεις εσύ. :) Χεχε! Έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Παρηγγειλα μια σειρα απο το play.com(πρωτη φορα που παιρνω κατι).Υποτιθεται οτι ερχεται σε 3-5 μερες και αυριο θα ειναι η 5η(εργασιμες παντα).Εχω τα εξης ερωτηματα για οσους εχουν παρει καποια πραγματα απο εκει. 1.Στο delivery adress,εχει 3 σειρες.Στην πρωτη γραφω την διευθυνση μου,στην δευτερη την πολη,στην τριτη τι γραφω?Επειδη επρεπε οπωσδηποτε να γραψω κατι,εγραψα χωρα,αν και εχει αλλον τομεα γι'αυτο. 2.Οσοι μενετε σε πολυκατοικιες,σας αφηνει οτι εχετε παραγγειλει φορα παρτιδα στην πολυκατοικια ή αφηνει ειδοποιητηριο για να πατε να παραλαβετε απο το ταχυδρομειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παρηγγειλα μια σειρα απο το play.com(πρωτη φορα που παιρνω κατι).Υποτιθεται οτι ερχεται σε 3-5 μερες και αυριο θα ειναι η 5η(εργασιμες παντα).Εχω τα εξης ερωτηματα για οσους εχουν παρει καποια πραγματα απο εκει. 1.Στο delivery adress,εχει 3 σειρες.Στην πρωτη γραφω την διευθυνση μου,στην δευτερη την πολη,στην τριτη τι γραφω?Επειδη επρεπε οπωσδηποτε να γραψω κατι,εγραψα χωρα,αν και εχει αλλον τομεα γι'αυτο. 2.Οσοι μενετε σε πολυκατοικιες,σας αφηνει οτι εχετε παραγγειλει φορα παρτιδα στην πολυκατοικια ή αφηνει ειδοποιητηριο για να πατε να παραλαβετε απο το ταχυδρομειο? Aπλά τα στέλνει το Play.com, απλούστατα, φόρα παρτίδα στην πολυκατοικία. Aν όμως δεν σου έρθουν εντός 14ημερών είναι ασφαλισμένα και τα ξαναστέλνει χωρίς κανένα απολύτως κόστος για σένα. Σε μένα ήρθε στις 10 μέρες ένα παιχνίδι. Ε εντάξει τώρα με τις σειρές δεν είναι εκεί το πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν ειναι πολλες οι 5 εργασιμες, συνηθως οντως κανει 3-5 αλλα εχει κανει και πολλες παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ηρθε σημερα.Eξαιρετικες τιμες το play,αλλα πρεπει να εχεις το νου σου ποτε θα ερθει ο ταχυδρομος γιατι οντως τα αφηνουν φορα παρτιδα στην πολυκατοικια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εμένα με έχει μάθει ο ταχυδρόμος και ότι του φαλινεται σημαντικό μου το δίνει στο χέρι... :D Ακόμα μια επιτυχημένη συναλλαγή με το Play την περασμένη εβδομάδα, Αγγλία-->Αθήνα 5 ημερολογιακές (3 εργάσιμες) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Συνενώθηκαν 11 θέματα από 3 διαφορετικά forums και δημιουργήθηκε ένα ενιαίο θέμα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα γενικότερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Συνενώθηκαν 11 θέματα από 3 διαφορετικά forums και δημιουργήθηκε ένα ενιαίο θέμα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα γενικότερα... Ευτυχώς μπήκε μια τάξη boss. :D Και στο ebay, paypal και εδώ. Ήταν ψιλομπάχαλο. Θενξ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Αν και ειμαι στην Αγγλια πρωτη φορα ακουω αυτο το site, θα μου πεις τοσα που υπαρχουν... Στο ψητο τωρα. Στη θεση σου θα τους ελεγα να μου κανουν εκπτωση οσο θα μου κοστισει η τραπεζικη μεταφορα + καποια αποζημειωση για τη ταλαιπωρια. Αν τους αρεσει, αν δεν τους αρεσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλοι που ψωνίζουν από το έν λόγω site. Έχετε ξαναδεί το παρακάτω; MR ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, We are sorry to inform you that we are unable to process your order at present due to the security risks involved regarding the high value of the items ordered. In this situation we require payment via international bank transfer, the information for this are as below: Barclays Bank Address; 21, Birmingham Road Sutton Coldfield West Midlands B72 1PW Account Name - Mobile Fun Ltd IBAN - GB18BARC20841320813788 SWIFT - BARCGB22 PLEASE NOTE: YOUR BANK MAY CHARGE £6 GBP FOR THIS SERVICE, MAKE SURE TO INCLUDE THEIR FEE WHEN YOU PAY,OTHERWISE A DELAY IN DESPATCHING YOUR ORDER MAY OCCUR Once you have conducted the bank transfer, please contact us after 4 working days to confirm this has been done by replying using this form below. WHEN PERFORMING THE TRANSFER IT IS ESSENTIAL THAT YOU STATE YOUR ORDER ID AS A REFERENCE SO WE CAN IDENTIFY THE TRANSACTION AT OUR END. IF YOU DO NOT KNOW YOUR ORDER ID, THEN CONTACT US BEFORE MAKING THE TRANSFER! NAME: ________________________________ ORDER ID: ___________ AMOUNT TO US IN GPB: £_____ DATE OF TRANSFER: _________________ Once we have received and cleared the balance of the order your goods will be dispatched without any further delay. Please contact us via email (customer.services@mobilefun.co.k or telephone (+44 870 420 4001) to confirm the payment has been made. Το "high value" είναι το αστρονομικό ποσό των 60 GBP από τις οποίες μάλιστα οι 10 είναι ταχυδρομικά. Και το παραπάνω mail λέει ότι μπορεί να χρειαστούν και άλλες 6GBP για την τράπεζα... Μου φαίνεται τόσο γελοίο που νόμιζα στην αρχή ότι είναι κάποια απάτη από τρίτο που έκανε intercept την παραγγελία και πήγε να φάει τα λεφτά. Όμως είναι αυθεντικό αφού είδα το status παραγγελίας και λέει Please contact us regarding your order. Θα τους ρωτήσω ποιο είναι το όριο για να μην χρειάζεται τράπεζα αλλά γίνεται και ασύμφορο με τόσα ταχυδρομικά. Κρίμα και είχε ωραία πράγματα δεν βλέπω να ξαναπαίρνω από εκεί. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Τους ρώτησα για το όριο και τους "ενημέρωσα" ότι για παραγγελία 60 GBP με 10 GBP ταχυδρομικά, αν προστεθούν και 6 GBP για την τράπεζα οι τιμές τους γίνονται ασύμφορες. Μετά από 7 μέρες που δεν απάντησαν ξαναέστειλα mail για να μου απαντήσουν και να ακυρώσω ή να τροποποιήσω την παραγγελία. Απάντησαν αυθημερόν ότι το όριο είναι 50 GBP. Άλλαξα την παραγγελία και πήγε ακριβώς 49 και κάτι και πλέον είναι στο δρόμο. Για επόμενη φορά θα το σκεφτώ πολύ ομως... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 παιδια ΜΑΚΡΙΑ απο το 9volto!!! το περασμενο καλοκαιρι πηρα απο αυτους το 7280.απο την αχρη ειχε προβλημα κ εξωτερικα(φθορες,γρατζουνιες κτλ)και απο θεμα λειτουργιας ειχε προβλημα.μου ειχαν πει πως εχει εγγυηση για ενα χρονο. πριν μια εβδομαδα το κινητο τα παιξε κανονικα.δεν ανοιγε... πηγα χθες στη νοκια κ ακουστε: ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΜΙΡΑΤΑ!!! ειναι δυνατον???αυτο σημαινει οτι εκτος οτι μου πουλησαν κινητο μεταχειρισμενο για καινουριο ηταν αγορασμενο κ απο τα αραβικα εμμιρατα που η εγγυηση ισχυει μονο για εκει κ για καμοια αλλη χωρα...! Για το καλο το δικο σας κ για το κακο το δικο τους (που τους αξιζει)ΜΗΝ αγοραζετε τιποτα απο εκει...Θελουν να μας το παιξουν μαγκεσ δηλαδη?Τα περνουν πολυ πιο φθηνα απο εκει κατω,κ μας τα πουλανε εδω με ιδιες η και ακριβοτερες τιμες απο οτι στη νοκια κ σε αλλα καταστηματα. επισης θελω να πω πως πριν το παρω το κινητο απο εκει ρωτησα αν θα εχει εγγυηση κ που θα μπορω να παω αμα γινει κατι.και μου απαντησαν πως μπορω να παω σε οποιοδηποτε καταστημα που κανει service σε νοκια κινητα,κ στην νοκια,κ μπορω να το στειλω κ σε αυτους...δεν ειχα καμοια ενημερωση για αραβικα εμμιρατα... Βγαλτε τωρα εσεις τα δικα σας συμπερασματα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλοι που ψωνίζουν από το έν λόγω site. Έχετε ξαναδεί το παρακάτω;...Πάλι καλά! Πριν από κάποσο καιρό, τα "security risks" δεν τα συνδύαζαν με την αξία της παραγγελίας, αλλά με τη χώρα προορισμού... Είχα αναφέρει την ιστορία εδώ. Ητανε η πρώτη και τελευταία μου παραγγελία απ' αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πάλι καλά! Πριν από κάποσο καιρό, τα "security risks" δεν τα συνδύαζαν με την αξία της παραγγελίας, αλλά με τη χώρα προορισμού... Είχα αναφέρει την ιστορία εδώ. Ητανε η πρώτη και τελευταία μου παραγγελία απ' αυτούς. Όπως και σε άλλα πράγματα: Φωνάζουμε για τα δικά μας "μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά" και "θεοποιούμε" τα ξένα. Ας προσέχουμε. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω κάτι μπλούζες απο το amazon.com αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα τίποτα παρά μόνο βιβλία. Υπάρχει κάποια εταιρία που να αναλαμβάνει την αποστολή τους?? Συμφέρει?? Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στο τελωνείο μέχρι και στα ρούχα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων._ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 To amazon.co.uk το δοκίμασες?? ή το γαλλικό (.fr)? Λογικά και αυτά έχουν την ίδια ποικιλία...και στέλνουν και ό,τι θες οπουδήποτε στην Ευρώπη (κ Ελλάδα δηλαδή!) όσο για το τελωνείο, I don't know αλλά Ελλάδα είμαστε όλα γίνονται :O :O :blink: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Τα άλλα καταστήματα δεν πουλάνε ρούχα..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις τα ιδια στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Το e-bay στέλνει Ελλάδα?? Μετά εχει μόνο μεταχειρισμένα ή κανω λάθος?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 αναλογα την αγγελια-δημοπρασια.... παντως οι περισσοτερες με κουριερ στελνουν Ελλαδα (μιλαω για ebay) και εχει και καινουρια οχι μονο μεταχειρισμενα Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Πότε άλλαξε το amazon.COM και δε στέλνει Ελλάδα? ΜΕχρι και πριν λιγους μήνες, έπαιρνα αβέρτα dvd και όλα έφταναν αβίαστα και σε τέλεια κατάσταση.... !!!! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Πότε άλλαξε το amazon.COM και δε στέλνει Ελλάδα? ΜΕχρι και πριν λιγους μήνες, έπαιρνα αβέρτα dvd και όλα έφταναν αβίαστα και σε τέλεια κατάσταση.... !!!! Yeap... alla fenetai oti oi faneles pou dialexe den einai kateuthian apo tin Amazon alla apo kapoio metapwliti tis. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Oson afora to telwneio sta rouxa, xlwmo to blepw.. Rouxa einai. . . Dn vazw kai to xeri mou sth fwtia omws. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ηλεκτρονικα δεν στελνει, σωστα? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Σωστα, ουτε το .com ουτε το .co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts