gerakas Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Aυτό το site το γνωρίζει κανείς? http://www.electronics-mac-sony.com/ Έχει υπερβολικά χαμηλές τιμές αλλά βρίσκεται στην Κίνα και ο μόνος τρόπος πληρωμής που δέχεται είναι με western Union και μόνο σε όσους έχουν κάνει περισσότερες από 5 αγορές δέχεται pay pal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Υπαρχει και συνέχεια. Επικοινώνησα με Jabra, έστειλα το bluetooth στο service centre στην Ολλανδία και μου το αντικατέστησαν αμέσως. Ετσι για να ξέρουμε τι θα πει customer service στο εξωτερικό. Οσο για τους δικούς μας τους ελληνάρες του e-shop... Αχ, αν είχαμε σωστή προστασία του καταναλωτή θα τους είχανε κλείσει την άλλη μέρα!!! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SHOPS... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρα παιδιά, να σας περιγράψω και γω την ιστορία μου για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας στο πώς να αντιδράσω και να συμπεριφερθώ.. Αποφάσισα να αγοράζω ένα usb stick. Καθότι είμαι αρκετά ατσούμπαλος και μου αρέσουν και τα περίεργα πραγματάκια κατέληξα στο: OCZ ATV Turbo USB 2.0 Flash Drive στα 4gb. Έπειτα από την καθιερωμένη έρευνα αγοράς στο αξιαγάπητο skroutz.gr και βρήκα ότι το συγκεκριμένο πωλείται σε ανταγωνιστικότατη τιμή σε ένα συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (ονόματα θα πούμε αν και όποτε χρειαστεί, σίγουρα στο τέλος). Χαρούμενος γαρ, κάνω εγγραφή στο κατάστημα και προβαίνω στην παραγγελία του. Την επόμενη μέρα που μπήκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα είδα ότι στη θέση της τιμής του προϊόντος υπήρχε "μη διαθέσιμο". Σκέφτηκα ότι είμαι τυχερός και ότι μάλλον παρήγγειλα το τελευταίο κομμάτι. Την τρίτη μέρα το πρωί λαμβάνω email από τον product manager που με ενημέρωνε αυτολεξεί ότι: "Το προϊόν που μας ζητήσατε δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο στις αποθήκες. Αν θέλετε κάποιο άλλο παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας." Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι αυτό το προϊόν τελικά δεν υπάρχει στις αποθήκες. Φυσικά τους είπα ότι είναι δικό τους πρόβλημα η μη ενημέρωση της ιστοσελίδας και ότι επιμένω να μου δώσουν το συγκεκριμένο προϊόν. Φυσικά έκανα print screen την παραγγελία και έχω σώσει την εικόνα. Η απάντηση είναι ότι δεν το έχει η αποθήκη, ο προμηθευτής δεν το φέρνει και ο κύριος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και εγώ τι να κάνω τώρα; Τι φταίω που μου έδωσαν τη δυνατότητα να το παραγγείλω και το έκανα; Συνειδητοποίησαν ότι είχαν χαμηλή τιμή και το απέσυραν; Να πω τι; Να ζητήσω τον ανώτερο; Να απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία καταναλωτή; Τι λέτε και εσείς; Μου πρότεινε κάποια άλλα προϊόντα αλλά όχι σαν αυτό που ήθελα.. Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρα παιδιά, να σας περιγράψω και γω την ιστορία μου για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας στο πώς να αντιδράσω και να συμπεριφερθώ.. Αποφάσισα να αγοράζω ένα usb stick. Καθότι είμαι αρκετά ατσούμπαλος και μου αρέσουν και τα περίεργα πραγματάκια κατέληξα στο: OCZ ATV Turbo USB 2.0 Flash Drive στα 4gb. Έπειτα από την καθιερωμένη έρευνα αγοράς στο αξιαγάπητο skroutz.gr και βρήκα ότι το συγκεκριμένο πωλείται σε ανταγωνιστικότατη τιμή σε ένα συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (ονόματα θα πούμε αν και όποτε χρειαστεί, σίγουρα στο τέλος). Χαρούμενος γαρ, κάνω εγγραφή στο κατάστημα και προβαίνω στην παραγγελία του. Την επόμενη μέρα που μπήκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα είδα ότι στη θέση της τιμής του προϊόντος υπήρχε "μη διαθέσιμο". Σκέφτηκα ότι είμαι τυχερός και ότι μάλλον παρήγγειλα το τελευταίο κομμάτι. Την τρίτη μέρα το πρωί λαμβάνω email από τον product manager που με ενημέρωνε αυτολεξεί ότι: "Το προϊόν που μας ζητήσατε δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο στις αποθήκες. Αν θέλετε κάποιο άλλο παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας." Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι αυτό το προϊόν τελικά δεν υπάρχει στις αποθήκες. Φυσικά τους είπα ότι είναι δικό τους πρόβλημα η μη ενημέρωση της ιστοσελίδας και ότι επιμένω να μου δώσουν το συγκεκριμένο προϊόν. Φυσικά έκανα print screen την παραγγελία και έχω σώσει την εικόνα. Η απάντηση είναι ότι δεν το έχει η αποθήκη, ο προμηθευτής δεν το φέρνει και ο κύριος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και εγώ τι να κάνω τώρα; Τι φταίω που μου έδωσαν τη δυνατότητα να το παραγγείλω και το έκανα; Συνειδητοποίησαν ότι είχαν χαμηλή τιμή και το απέσυραν; Να πω τι; Να ζητήσω τον ανώτερο; Να απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία καταναλωτή; Τι λέτε και εσείς; Μου πρότεινε κάποια άλλα προϊόντα αλλά όχι σαν αυτό που ήθελα.. Επειδή υποψιάζομαι το μαγαζί που υπονοείς και επειδή και εγώ έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με άλλο προϊόν, αναγκάστηκα και παρήγγειλα κάτι άλλο μια και το είχα πληρώσει με κάρτα electron και δεν επιστρέφονταν τα λεφτά. Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο εκτός και αν έχεις πληρώσει με πιστωτική οπότε αποδεσμεύεται το ποσόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ξέρετε κανένα e-shop (ελληνικό) με προιόντα της Formula 1? Έκανα μία μικρή αναζήτηση αλλά δεν βρήκα τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Επειδή υποψιάζομαι το μαγαζί που υπονοείς και επειδή και εγώ έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με άλλο προϊόν, αναγκάστηκα και παρήγγειλα κάτι άλλο μια και το είχα πληρώσει με κάρτα electron και δεν επιστρέφονταν τα λεφτά. Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο εκτός και αν έχεις πληρώσει με πιστωτική οπότε αποδεσμεύεται το ποσόν. Το μαγαζί είναι εύκολο να το βρεις. Αν κάνεις μια σύντομη έρευνα αγοράς στο skroutz για το συγκεκριμένο προϊόν θα καταλάβεις..το δίνουν φθηνότερα από όλα τα άλλα eshops. Συγνώμη όμως δεν είναι δικό μου το λάθος. Το προϊόν ήταν κανονικά αναρτημένο στην ιστοσελίδα τους με την τιμή εκείνη. Το παρήγγειλα ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες. Δικαιούμαι να παραλάβω το προϊόν το οποίο παρήγγειλα. Δηλαδή οι κύριοι αυτοί βάζουν ένα κράχτη προϊόν, σε αναγκάζουν να δώσεις τα λεφτά σου και μετά σου λένε διάφορα; Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε επιλέγω πληρωμή με αντικαταβολή. Οπότε δεν έχω χάσει κάτι. Βέβαια το όλο πείσμα με έχει πιάσει γιατί ο τύπος μου έλεγε συνέχεια "δε μπορώ να κάνω τίποτα". Ναι αλλά τη βλακεία μπόρεσαν να την κάνουν..:mad: Μίλησα με τη γενική γραμματεία καταναλωτή και μου είπαν ότι εφόσον δεν έχω δώσει χρήματα δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Οπότε..μόνο στο φιλότιμο μπορώ να τον πιάσω; Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 το 1 απο τα 6 ηχεια ειναι χαλασμενο..εχει ψιλοχαλια ποιοτητα στη μουσικη!θα τα παω αυριο απο το e-shop ..οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο το τμημα του service..και ελπιζω να σας εχω καλα νεα..αλλη μια φορα παντως που χρειαστηκε αλλαγη ηταν αψογοι!για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 καλησπερα! εχω σκοπο να αγορασω ενα ipod touch.ειδα οτι οι τιμες πανω κατω για τα 8giga ειναι 300 ευρω και για τα 16 giga 400 ευρω.στο applestore ομως εχουν $229.00 και $299.00 αντιστοιχα.σχεδον μιση τιμη σε ευρω. και ερωτω: μπορω να παραγειλω μεσω του applestore?αν ναι,σε τιμη θα μου ερθει στην ελλαδα?μαζι με εξοδα αποστολης κλπ.μηπως τελικα συμφερει να το αγορασω απο ελλαδα κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 αν και δεν εχω αγορασει τιποτα, εχω ακουσει οτι με το τελωνειο και ολα αυτα , τελικα η τιμη θα ειναι η ιδια πανω κατω !!!! εκτος βεβαια κι αν εχεις καποιον στην αμερικη να στο αγορασει και να στο στειλει σαν δωρο !! τοτε δεν πληρωνεις φορους στο τελωνειο ..... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλημέρα σε όλους... θα ήθελα τα "φώτα" σας για μια αγορά που έκανα πρόσφατα απο το Internet. Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πάρα ΠΟΛΛΕΣ αγορές απο το Internet(απο Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό), αλλά νομίζω εδώ πως στην συγκεκριμένη αγορά υπάρχει ένα πρόβλημα και θα ήθελα να μου δώσετε κάποια συμβουλή καθώς ποια είναι τα δικαιώματα ενός καταναλωτή στην συγκεκριμένη περίπτωση. Στις 14 Σεπτεμβρίου αγόρασα απο ένα γνωστό Ελληνικό βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο που ήθελα. Θα το αγόραζα απο το εξωτερικό μιας και είναι ξενόγλωσσο αλλά επειδή το ήθελα εγκαίρως έκανα την αγορά απο Ελλάδα. Πέρασαν 8 μέρες και τηλεφώνησα να δώ γιατί δεν μου είχε έρθει. Μου είπαν πως έγραφε στα ψιλά γράμματα πως θα είναι διαθέσιμο σε 10 μέρες και μου είπαν πως δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία γιατί έχει εκδοθεί τιμολόγιο και το περιμένουν απο το εξωτερικό. Έκανα υπομονή και περίμενα. Ο μήνας τελειώνει και το βιβλίο έχει καθυστερήσει αρκετά. Έχω απογοητευτεί και πλέον δεν το χρειάζομαι το βιβλίο. Θα δώσω 30 Ευρώ και θα μου είναι άχρηστο. Τι μπορώ να κάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση; Είχα επιλέξει αντικαταβολή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) Υ.Γ Αν κάποιος moderator πιστέυει πως πρέπει να μεταφερθεί το topic ας γίνει αλλά δν βρήκα κάποιο ανάλογα topic. Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 http://www.firetrust.com/en/blog/chris/the-bigger-list-of-chinese-scams κινεζικα ψευτικα eshops Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλημέρα σε όλους... θα ήθελα τα "φώτα" σας για μια αγορά που έκανα πρόσφατα απο το Internet. Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πάρα ΠΟΛΛΕΣ αγορές απο το Internet(απο Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό), αλλά νομίζω εδώ πως στην συγκεκριμένη αγορά υπάρχει ένα πρόβλημα και θα ήθελα να μου δώσετε κάποια συμβουλή καθώς ποια είναι τα δικαιώματα ενός καταναλωτή στην συγκεκριμένη περίπτωση. Στις 14 Σεπτεμβρίου αγόρασα απο ένα γνωστό Ελληνικό βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο που ήθελα. Θα το αγόραζα απο το εξωτερικό μιας και είναι ξενόγλωσσο αλλά επειδή το ήθελα εγκαίρως έκανα την αγορά απο Ελλάδα. Πέρασαν 8 μέρες και τηλεφώνησα να δώ γιατί δεν μου είχε έρθει. Μου είπαν πως έγραφε στα ψιλά γράμματα πως θα είναι διαθέσιμο σε 10 μέρες και μου είπαν πως δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία γιατί έχει εκδοθεί τιμολόγιο και το περιμένουν απο το εξωτερικό. Έκανα υπομονή και περίμενα. Ο μήνας τελειώνει και το βιβλίο έχει καθυστερήσει αρκετά. Έχω απογοητευτεί και πλέον δεν το χρειάζομαι το βιβλίο. Θα δώσω 30 Ευρώ και θα μου είναι άχρηστο. Τι μπορώ να κάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση; Είχα επιλέξει αντικαταβολή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) Υ.Γ Αν κάποιος moderator πιστέυει πως πρέπει να μεταφερθεί το topic ας γίνει αλλά δν βρήκα κάποιο ανάλογα topic.εχω την εντυπωση πως ισχυει οτι και με τις πωλησεις δια τηλεφωνου. εχεις ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα να το επιστρεψεις,χωρις καμια απολυτως κυρωση Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Σε ευχαριστώ FREAK_OF_NATURE, ούτε σήμερα ήρθε κάτι. Αν έρθει τι κάνω; Δεν δέχομαι το δέμα ή το στέλνω πίσω και πληρώνω μεταφορικά...;:worry: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 καλο θα ειναι(αποψη μου) να τους ενημερωσεις εγραφως για την ακυρωση της παραγγελιας σου,λογω μεγαλης καθυστερησης στην παραδοση κτλ κτλ εν συνεχεια-οταν και αν ερθει το δεμα,πολυ απλα δε το δεχεσαι,και παει πισω. το ποιος θα πληρωσει τα μεταφορικα δεν σε αφορα,καθως εσυ ηδη εχεις ενημερωσει εγγραφως πως ακυρωνεις την παραγγελια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erreway Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 plz,8elo na moy phte poy mporo na bro sto internet magazia apo thn eyroph kai apo thn asia kai apo olon to kosmo!plzzzzzz:worry::(:O:cold::bow::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ebay (.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 καλο θα ειναι(αποψη μου) να τους ενημερωσεις εγραφως για την ακυρωση της παραγγελιας σου,λογω μεγαλης καθυστερησης στην παραδοση κτλ κτλ εν συνεχεια-οταν και αν ερθει το δεμα,πολυ απλα δε το δεχεσαι,και παει πισω. το ποιος θα πληρωσει τα μεταφορικα δεν σε αφορα,καθως εσυ ηδη εχεις ενημερωσει εγγραφως πως ακυρωνεις την παραγγελια. Έστειλα ένα e-mail αναλυτικό με κωδικούς παραγγελίας και τους ενημέρωσα για την ακύρωση παραγγελίας λόγω της μεγάλης καθυστέρησης. Αν τυχόν αύριο έρθει πολύ απλά δεν το δέχομαι σωστά; Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι παράνομο στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή δεν το δέχομαι; Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 κατ αρχην δεν νομιζω να ερθει αυριο. δεν ξερω απο που το παρηγγειλες και τι ορους εχει,καπου πρεπει να τους αναφερει παντως. εγω στην θεση σου θα εστελνα μια συστημενη επιστολη μεσω δικηγορου και ουτε γατα ουτε ζημεια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 το 1 απο τα 6 ηχεια ειναι χαλασμενο..εχει ψιλοχαλια ποιοτητα στη μουσικη!θα τα παω αυριο απο το e-shop ..οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο το τμημα του service..και ελπιζω να σας εχω καλα νεα..αλλη μια φορα παντως που χρειαστηκε αλλαγη ηταν αψογοι!για να δουμε! ρε παιδια ,περασαν ~4 βδομαδες κ ακομα τιποτα..τα στειλαν στα σερβις κ περιμενουν απ αυτους τωρα..πηρα σημερα κ ειπαν θα παρουν τηλ αθηνα να ενημερωθουν κ να περιμενω τηλ αυριο..ειναι δυνατον?logitech εταιρια ειναι, οχι sharkoon :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Φιλε εαν δεν τους πρηξεις αρκετα δουλεια δεν γινεται..... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ε ,εχω παρει ποσα τηλ..τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 τελικα ηρθε σημερα η κουτα με τα νεα ηχειακια μου..g51 :music: αν κ λιγο καθυστερησε αξια η logitech! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 κατ αρχην δεν νομιζω να ερθει αυριο. δεν ξερω απο που το παρηγγειλες και τι ορους εχει,καπου πρεπει να τους αναφερει παντως. εγω στην θεση σου θα εστελνα μια συστημενη επιστολη μεσω δικηγορου και ουτε γατα ουτε ζημεια ρε που βρισκονται αυτοι και δουλευουν εδω και τοσο καιρο τον κοσμο:mad:δεν θελουν ουτε δικηγορουs ουτε εξοδικα:mad:ξυλο θελουν:mad::shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλησπερα.Ξερει κανενας eshop(ξενο) που να στελνει pc parts(συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για ενα ποντικι)στην Σουηδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 @wael μπες prisjakt.nu και γραψε το μοντελλο του ποντικιου που θελεις, θα σου δειξει την χαμηλοτερη τιμη και το καταστημα που το πουλαει στο διαδυκτιο. Που στην Σουηδια εισαι αν επιτρεπεται; Εγω ειμαι Linköping οπως βλεπεις και στο profile. Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts