Jump to content

Παραλειπόμενα: Κάρμα

OverClocker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (22 Απρ. 2004 , 15:29)

OverClocker, αφού δηλώσω ότι συμφωνώ 100% με τον Wappy, να σου πω επίσης ότι αν θεωρείς ότι ένας άνθρωπος 30+ ετών δεν καταλαβαίνει τι γράφεις, όπως και όλοι οι άλλοι που σου λένε να ξεκολλήσεις.... μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις στον τρόπο που σκέφτεσαι.

Take it easy man...

Συμφωνω...Και επιπλεον πριν ασχοληθεις περαιτερω με οποιοδηποτα καρμα...Κοιταξε καλα την υπογραφη σου...Και τα οσα πρεπει να αλλαξεις....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (23 Απρ. 2004 , 00:25)

nai... vale stin ipografi sou ena HTA prin apo to ... "gnomi sas metraei"...

kai episis mporeis na grapseis...

Manos the Glift is here again stronger and better :p :p :p

asteievomai...

Sorry την άλλαξα από τον Opera wirelwss και έλειπα μέχρι σήμερα!

Θένκς θα την αλλάξω.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ego de simfono mazi sas... to karma den tha allaksei kati pou tha eprepe na sas eksorgizei :p toso...

px. kai 5mavra na apoktiso... pali tha diavazete afta pou exo na po... kai pali oi info mou tha einai egires... :p

opote mi skiazeste! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (25 Απρ. 2004 , 00:25)

ego de simfono mazi sas... to karma den tha allaksei kati pou tha eprepe na sas eksorgizei :p toso...

px. kai 5mavra na apoktiso... pali tha diavazete afta pou exo na po... kai pali oi info mou tha einai egires... :p

ΔΕΝ ήθελα να το πώ,κρατήθηκα στο συγκεκριμένο τόπικ,αλλά τώρα σε τρώει ο κ.... :p :lol: Εγκυρες πληροφορίες???Με 100 ευρώ απόκλιση πάνω κάτω??????Καρα καραλόλ :lol: :lol:

Πάντως βλέπω ότι μπίλιες πάνε και έρχονται...ωραίο παιχνίδι!! ;)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από kinitoneidimonas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (25 Απρ. 2004 , 00:25)

ΔΕΝ ήθελα να το πώ,κρατήθηκα στο συγκεκριμένο τόπικ,αλλά τώρα σε τρώει ο κ.... :p :lol: Εγκυρες πληροφορίες???Με 100 ευρώ απόκλιση πάνω κάτω??????Καρα καραλόλ :lol: :lol:

poly sosta...paixnidi kai tipota allo...alla ti na kanoume...8a paiksoume....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (24 Απρ. 2004 , 23:01)

ox... kai esi....

nai vre matia mou... oi times pou dino einai oi anotates tis antiprosopias... kai sigekrimena gnorizoume oloi poso pio kato peftei ena kinito...

diladi kinito pou kostologeite 700euro... tha vgei stin agora konta 580... kai kinito pou kostologeite 400euro tha vgei konta 350... einai toso aplos ipologismos...

de dino apoklisi 100 euro... panta eimai akrivestatos... apla mallon merikoi den thelete gia kapoio logo (entiposiasmou 'i kakias) na katalavete ti grafo... :mad: :cool:

apo do kai pera omos tha grafo kai gia "esas" pio sigekrimena...

kai mi ksexnas oti einai times afstrias opote an de simfonoun me ta timologia sou... prospathise na katalaveis oti edo exoume kai 20%fpa... :)

o nrg δεν κάμει λάθος σε αυτά... ξέρει πολλά παραπάνω απόσο νομίζουμε (και νόμιζα) :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (26 Απρ. 2004 , 22:04)

Εξαιρετικά αφιερωμένο:

Radiohead - Karma Police

Αυτό τι σχέση έχει; Σχολιασμός είναι εδώ, όχι πατάτα...

Μπορείς να με ψηφίσεις αρνητικά τώρα... :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (17 Απρ. 2004 , 09:33)

Επιτέλους θα δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα ποστ κάποιου... :whistle:

Ξέρεις τώρα θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει. :rolleyes:

Δυστυχώς η ποιότητα των post διασφαλίζεται μονάχα απ'την προσωπικότητα του καθενός και τις γνώσεις του σε κάθε τομέα, όχι απ'τους βαθμούς που ο καθένας αραδιάζει στον άλλο με βάση προσωπικές έριδες και συμπάθιες. Ίσως και να είσαι τυχερός που έχεις κοτσαρισμένο το myphone staff δίπλα στ'όνομά σου και δε μπορεί ο κοσμάκης να πει πραγματικά τι νιώθει για σένα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (28 Απρ. 2004 , 14:45)

Ξέρεις τώρα θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει. :rolleyes:

Δυστυχώς η ποιότητα των post διασφαλίζεται μονάχα απ'την προσωπικότητα του καθενός και τις γνώσεις του σε κάθε τομέα, όχι απ'τους βαθμούς που ο καθένας αραδιάζει στον άλλο με βάση προσωπικές έριδες και συμπάθιες. Ίσως και να είσαι τυχερός που έχεις κοτσαρισμένο το myphone staff δίπλα στ'όνομά σου και δε μπορεί ο κοσμάκης να πει πραγματικά τι νιώθει για σένα.

Έτσι έτσι!!! Αυτό ούτε και εγώ δεν το δέχομαι. Πρέπει όλοι να βαθμολογούνται ακόμα και οι μοδς όλοι. Ο χ χρήστης έχει την ψ άποψη για έναν μοδ που του κλείδωσε το θρεαντ και θέλει να αξιολογίσει την κίνησή του. Γιατί να μην μπορεί; Οχηρόνονται πίσω από την ιδιότητα του staff,mod κτλ. Γιατί να γίνετε αυτό; Και δεν μπορούμε να τους αξιολογίσουμε αντιθέτος αυτοί μπορούν!

Βέβαια ξέρω πως μοδ και σταφ δεν είναι όποιος και όποιος αλλά ακόμα και έτσι να είναι πρέπει να αξιολογούνται.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (28 Απρ. 2004 , 14:52)

Έτσι έτσι!!! Αυτό ούτε και εγώ δεν το δέχομαι,ανέχομαι. Πρέπει όλοι να βαθμολογούνται ακόμα και οι μοδς όλοι. Ο χ χρήστης έχει την ψ άποψη για έναν μοδ που του κλείδωσε το θρεαντ και θέλει να τον αξιολογίσει την κίνησή του. Γιατί να μην μπορεί; Οχηρόνονται πίσω από την ιδιότητα του staff,mod κτλ. Και δεν μπορούμε να τους αξιολογίσουμε αντιθέτος αυτοί μπορούν!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=360637#post360637

για 2η φορά....

Τι τους τα λες ρε Wappy... σε ποιούς τα λες, και... τι να καταλάβουν απο αυτά που λες... :(

Ρε που έχουμε μπλέξει εδώ μέσα...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (28 Απρ. 2004 , 15:08)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=360637#post360637

για 2η φορά....

Συγνώμη, αλλά δεν το είχα δει! :(

Μετά, την συγκλονιστική επέμβαση ενός χρήστη του mIRC ανωνύμου παρακαλώ, καθώς και την καίρια επέμβαση του κ. Βαγγέλη κατάλαβα τα εξής απλά:

Όσο αναφορά τώρα την αξιολόγιση τών μοντ και γενικά του προσωπικού διαχείρησης πιστεύω πως αφού είναι σε αυτή την θέση η οποία τους έχει δοθεί από τον φίλτατο διαχειριστή μας δεν νομίζω ότι τους δόθηκε τυχαία.

Σε αυτή την θέση λοιπόν, αξιολογούνται καθημερινά μέσα από τα λεγόμενά τους και γενικά την συνησφορά τους στο forum. Η αξιολόγιση αυτή φένετε μέσα από τις 10 πράσινες μπίλιες. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το γεγονός ότι το προσωπικό διαχείρησης μπορεί να αξιολογίσει εμάς και εμείς δεν μπορούμε να αξιολογίσουμε αυτούς. Γιατί υπάρχει κριτική μόνο από την δική τους πλευρά. Μου άρεσε έτσι όπως ήταν στην αρχή που δεν είχαν αυτή την δυνατότητα.

Αλλά τι να γίνει αυτή είναι η ζωή και αυτό δεν είναι εφικτό να αλλάξει και πρέπει να προσαρμοστείς με αυτή την κατάσταση, στα σημερινά δεδομένα.

Υστερόγραφο: Ότι είπα και ότι έγραψα δεν απευθυνόταν σε κανέναν, έκανα μόνο ένα γενικό σχόλιο.

Hello manos the greek, τα παράπανά σου μπορείς για το staff ή τους mods ή για εμένα μπορείς να τα εκφράσεις προσωπικά σε εμένα ανά πάσα στιγμή. Όπως πολύ καλά περιέγραψε ο Μythozz πριν από αρκετά post, όλα τα παιδιά που επιλέχθηκαν γι αυτές τις θέσεις χαίρουν τις προσωπικής μου εκτίμησης και μπορούν να συμμετέχουν στο κάρμα.

Αυτή είναι η ομάδα μας και από ότι φαίνεται χαίρει και τις δικής σας εκτίμησης - αφού διαφορετικά εδώ και καιρό θα μας είχατε αφήσει μόνους μας.

Αγαπητέ prof ή κόσμάκη, τα ίδια ισχύουν και για εσένα. Το ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν εκτιμάς τη συνεισφορά του Trobocop και την προσωπικότητά του είναι κάτι που έχει γίνει ευρέως γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Το έχεις εκφράσει, έχει καταγραφεί και σε ευχαριστούμε για την άποψή σου. Ωστόσο, επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη από εσένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν "πηγαίνω" τη δική σου προσωπικότητα. Αντίθετα, θεωρώ ότι τα μηνύματά σου προκαλούν αντιδράσεις και άρα αυξάνεται η κίνηση :p Επέτρεψέ μου όμως να πω ότι στην προκειμένη περίπτωση, έκανες quote ένα μήνυμα, το οποίο υπέθεσες ότι αναφέρεται σε εσένα και το σχολίασες προσωπικά. Αν και μπορώ κάλλιστα να σου κάνω παρατήρηση γι αυτήν σου την κίνηση, μήπως θα ήταν καλύτερο να συμβιβαστώ μαζί σου; Αυτή είναι η κοινότητά μας και επιτέλους θα πρέπει να γίνεις πραγματικό μέλος της. Τα προβλήματά σου με άλλα μέλη θα σε παρακαλέσω να τα λύσεις σε προσωπικό επίπεδο[b/] με PM, e-mail, κάποιο τηλεφώνημα ή ακόμη και σε ένα meeting σε κάποιο καφέ, αρένα, γήπεδο ή τηλεοπτικό σόου.

DayDreamer, ναι το Karma Police είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια και έχει ξεχωριστή θέση και σε αυτό το thread. Σε ευχαριστώ για την ευχάριστη "νότα" μέσα σε 8 σελίδες αντιπαραθέσεων και ανούσιων διαξιφισμών.

Αναφέρω προκαταβολικά, ότι όλα τα άσχετα σχόλια προς άλλους χρήστες (επώνυμα, ανώνυμα κ.ο.κ.) θα διαγραφούν σύντομα από αυτό το thread. Η ανοχή μου μόλις εξαντλήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό :) Αν δεν το έχετε καταλάβει, μαζευτήκαμε εδώ για να κάνουμε την πλάκα μας και το χαβαλέ μας, αλλά και για να πληροφορηθούμε για τα τεκταινόμενα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Αν οι σκοποί σας είναι διαφορετικοί μην με απασχολείτε άλλο plz :) Thank you :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (28 Απρ. 2004 , 15:45)

Αγαπητέ prof ή κόσμάκη, τα ίδια ισχύουν και για εσένα. Το ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν εκτιμάς τη συνεισφορά του Trobocop και την προσωπικότητά του είναι κάτι που έχει γίνει ευρέως γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Το έχεις εκφράσει, έχει καταγραφεί και σε ευχαριστούμε για την άποψή σου. Ωστόσο, επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη από εσένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν "πηγαίνω" τη δική σου προσωπικότητα. Αντίθετα, θεωρώ ότι τα μηνύματά σου προκαλούν αντιδράσεις και άρα αυξάνεται η κίνηση :p Επέτρεψέ μου όμως να πω ότι στην προκειμένη περίπτωση, έκανες quote ένα μήνυμα, το οποίο υπέθεσες ότι αναφέρεται σε εσένα και το σχολίασες προσωπικά. Αν και μπορώ κάλλιστα να σου κάνω παρατήρηση γι αυτήν σου την κίνηση, μήπως θα ήταν καλύτερο να συμβιβαστώ μαζί σου; Αυτή είναι η κοινότητά μας και επιτέλους θα πρέπει να γίνεις πραγματικό μέλος της. Τα προβλήματά σου με άλλα μέλη θα σε παρακαλέσω να τα λύσεις σε προσωπικό επίπεδο με PM, e-mail, κάποιο τηλεφώνημα ή ακόμη και σε ένα meeting σε κάποιο καφέ, αρένα, γήπεδο ή τηλεοπτικό σόου.

Εθελοτυφλείς μήπως; Είναι φως φανάρι ότι τα γράφει για μένα, πιστεύοντας δε ότι θα στενοχωρεθώ κιόλας... λες και χθες γράφτηκα πρώτη φορά σε forum και με νοιάζει το post count ή το karma. Όσο για τον Trobocop πολλοί έχουν κάνει τελευταία παράπονα (μου έρχεται στο μυαλό η "παρεξήγηση" με τον lewton αλλά και πιο παλιές) για την ειρωνική κενολογία του Τρομποαστυνόμου ο οποίος πραγματικά μας έχει ζαλήσει με τα μηδενιστικά του μηνύματα για κάθε νέα συσκευή φέρνοντας εξωπραγματικά επιχειρήματα (ο Θεός να τα κάνει επιχειρήματα!!) και αψυχολόγητα παραδείγματα. Συν της άλλης το απίστευτο spamming με τις φατσούλες και ο μακρύς, γεμάτος κενά τρόπος γραφής που μόνο screen estate καταναλώνει είναι εντελώς αντιεπαγγελματικός. Α να προσθέσω και την αγαπημένη του έκφραση εδώ: "κολλημένος με την μπάλα" και σε μένα την είπε μάλιστα τις πρώτες εβδομάδες που ούτε γνωριζόμασταν και λες και με ξέρει κι από χθες.

Τώρα... για μένα το Karma θα πρέπει να πηγαίνει σε όλους για να έχεις κι εσύ μια μορφή feedback ανώνυμη αλλά ουσιαστική για να μη νομίζεις ότι μιλάω στον αέρα. Υπάρχει λύση και γι'αυτό... βάλε το Karma να υπάρχει για όλους αλλά μην το κάνεις public για το staff.

Ταύτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (28 Απρ. 2004 , 20:48)

Εθελοτυφλείς μήπως; Είναι φως φανάρι ότι τα γράφει για μένα, πιστεύοντας δε ότι θα στενοχωρεθώ κιόλας... λες και χθες γράφτηκα πρώτη φορά σε forum και με νοιάζει το post count ή το karma. Όσο για

Σε νοιάζουν όμως αυτά που γράφονται, ακόμη και όταν δεν απευθύνονται σε εσένα. Ξέρεις κάτι ; Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Βαρέθηκα. Πήγαινε σε άλλο forum, πάρε και τον Trobocop μαζί αν θέλει να έρθει. Εδώ όμως ΔΕΝ θα ξαναγράψεις τίποτα για αυτόν και δεν θα χαρακτηρίσεις ξανά κανέναν, δημόσια. Απαγορεύεται. Το απαγορεύω για να ακριβολογούμε. Δεν σου αρέσουν οι ιδέες του και δεν σε υποχρεώνει κανείς να τις υιοθετήσεις. Βαρέθηκα όμως να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Κουράστηκα. Μια χάρη λοιπόν. Αν με σέβεσαι όπως είχες γράψει στο παρελθόν, κάνε μου μια χάρη. Μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Βαρέθηκα να σε κυνηγάω από πίσω.

Τώρα... για μένα το Karma θα πρέπει να πηγαίνει σε όλους για να έχεις κι εσύ μια μορφή feedback ανώνυμη αλλά ουσιαστική για να μη νομίζεις ότι μιλάω στον αέρα. Υπάρχει λύση και γι'αυτό... βάλε το Karma να υπάρχει για όλους αλλά μην το κάνεις public για το staff.

Yeap! Κάνε submit το σχόλιό σου στο feedback ως guest αν θέλεις να παραμείνεις ανώνυμος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...