akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 μαλιστα,την ξερω αυτην, αλλα την αποφευγω σαν τον διαολο με το λιβανι γιατι; γιατι εαν παει κατι στραβα στο φλασαριαμα της νεας rom μπορει να μεινω και χωρις τηλεφωνο που απλα μπορει να εχει καει,hard η soft. μακρυα απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 μαλιστα,την ξερω αυτην, αλλα την αποφευγω σαν τον διαολο με το λιβανι γιατι; γιατι εαν παει κατι στραβα στο φλασαριαμα της νεας rom μπορει να μεινω και χωρις τηλεφωνο που απλα μπορει να εχει καει,hard η soft. Λες να ειναι επικίνδυνο??Αφου μετα το φλασαρισμα της ρομ περναει το δικο του System μεσα και συν τις αλλης τραβας ενα restore backup και ολα καλα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Format system και data καντε αφοβα, ετσι κι αλλιως οταν περνας μια ρομ κανει φορματ το system αλλα μερικες φορες μενουν υπολειμματα. Το boot μην κανετε format. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Wiping this partition will remove Android from the device without rendering it unbootable, and you will still be able to put the phone into recovery or bootloader mode to install a new ROM Formatting the system partition will remove your ROM and leave your phone without an operating system while wiping the boot partition may brick your phone unless you restore or flash another one before rebooting your device. δεν μου ετυχε,αλλα εγω τα αποφευγω κατι τετοια. μακρυα απο εμας....φτου! μηπως αντι αυτου εχεις προβλημα με Permissions και νομιζες οτι ετσι καθαριζεις; απλα καλο ειναι να τραβαμε και ενα Fix Permissions ""Fixes the file permissions for the internal memory partitions back to default. This is very useful as a fix for several errors and Force-Closes that start appearing after you or an application you installed and provided root access end up messing up the permissions of important file"" Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Format system και data καντε αφοβα, ετσι κι αλλιως οταν περνας μια ρομ κανει φορματ το system αλλα μερικες φορες μενουν υπολειμματα. Το boot μην κανετε format. Ε ναι και εβαλα 2 φορες το valentines και να μου βγαζει του κοσμου τα error και λεω τη εκανα με τη μεταφραση!!Sofokla ειχαμε κανενα νεοτερο στη ρομ του sakura? Στο boot λεει akalos αρα το System το φορμαρουμε αφοβα... Να σου πω μετα το φορματ System ολα δουλευουν ρολοι τωρα τα permission που λεει εκει λεει για app που ζητανε root...εγω με το που φλασαρα την κινεζικη εφαγα force close σε status bar σε ενα acore στο phone στα settings στα παντα ολα κοινως!!Αλλα απο τη στιγμη που το καινουργιο ρομ περναει το δικο του system και εσυ στην προηγουμενη σου ρομ εχεις πειραξει το system με διαφορα tweaks λογικο ειναι να πρεπει να καθαρισεις και το system σου!! Edited February 16, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-clockworkmod-recovery-and-how-to-use-it-on-android-complete-guide/ especially the boot and system partitions. ακα μακρυα απο μενα,....να'χουμε τα μισα ..... μια φορα που αντιμετωπισα προβλημα παντως εφτιαξε με Fix Permissions Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-clockworkmod-recovery-and-how-to-use-it-on-android-complete-guide/ especially the boot and system partitions. ακα μακρυα απο μενα,....να'χουμε τα μισα ..... μια φορα που αντιμετωπισα προβλημα παντως εφτιαξε με Fix Permissions /system This partition basically contains the entire operating system, other than the kernel and the bootloader. This includes the Android user interface as well as all the system applications that come pre-installed on the device. Wiping this partition will remove Android from the device without rendering it unbootable, and you will still be able to put the phone into recovery or bootloader mode to install a new ROM. Αρα λαλακια θα κανουμε μονο αν κανουμε format το boot!!! Fix permissions fix_permissions is a script included in many Android ROMs and recovery images that ensures sure apps and data match each other. The script can fix some Force Close issues on certain applications after upgrading your ROM. When To Run: If you get multiple FC (Force Close) messages after trying to run apps after installing a new ROM. After removing packages.xml to fix other issues. Πανω κατω τα ιδια ειναι απλα πιστευω με το format system εισαι ποιο σιγουρος!! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παντως στο Χ3 η ρομ που περασα ελεγε: 1- Do all backups (contact, messages, etc..) 2- Turn off phone 3- Turn phone on by pressing the VOL+ button with the energy button at the same time. 4- Mount and storage 5- Format Boot, Format Cache, Format Data e Format System. 6- Back to the Recovery Clockwork main menu and select Install zip from sdcard 7- Select the first choice and search for X3 ICS CM7 [teammat3].zip on your sd card 8- Reboot system και τα γερμανακια δεν ειπα τιποτα ωστε ειναι πολυ επιφοβο κλπ κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Αυτο που λεει ο akalos ειναι οτι αν εχει προβλημα το zip και δεν μπαινει η καινουρια rom, τοτε ναι, μενεις χωρις κινητο. Εκτος αν εχεις αλλο zip στην συσκευη που δουλευει η εχεις backup, σε αυτη την περιπτωση κανεις restore και εισαι οκ. Αν κανεις format το boot, τον ηπιες.. Δεν μπαινει καν σε recovery, ανοιγει μονο μια μπλε οθονη. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλα ας πεταμε μια την ρομ με απλο wipe cache kai wipe data και σε περιπτωση FC βλεπουμε τη κανουμε!!Μονο με τις κινεζικες ειχα προβλημα παντος!! Αυτο που λεει ο akalos ειναι οτι αν εχει προβλημα το zip και δεν μπαινει η καινουρια rom, τοτε ναι, μενεις χωρις κινητο. Εκτος αν εχεις αλλο zip στην συσκευη που δουλευει η εχεις backup, σε αυτη την περιπτωση κανεις restore και εισαι οκ. Αν κανεις format το boot, τον ηπιες.. Δεν μπαινει καν σε recovery, ανοιγει μονο μια μπλε οθονη. Και μετα κλαις??Η φτιαχνεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Αυτο που λεει ο akalos ειναι οτι αν εχει προβλημα το zip και δεν μπαινει η καινουρια rom, τοτε ναι, μενεις χωρις κινητο. Εκτος αν εχεις αλλο zip στην συσκευη που δουλευει η εχεις backup, σε αυτη την περιπτωση κανεις restore και εισαι οκ. Αν κανεις format το boot, τον ηπιες.. Δεν μπαινει καν σε recovery, ανοιγει μονο μια μπλε οθονη. μονο εσυ με καταλαβαινεις τωρα,κατι αλλο 4 Way Reboot μπορουμε να φλασαρουμε με ασφαλεια εαν βρουμε καποιο zip αραγε? π.χ http://www.mediafire.com/?c0yncv738exyvbs Καλα ας πεταμε μια την ρομ με απλο wipe cache kai wipe data και σε περιπτωση FC βλεπουμε τη κανουμε!!Μονο με τις κινεζικες ειχα προβλημα παντος!! και ο geno ειναι Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Και μετα κλαις??Η φτιαχνεται? Φακελο dload και εισαι οκ. μεχρι να το κανω ομως, εψαχνα την αποδειξη για την εγγυηση :lol::lol: Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Φακελο dload και εισαι οκ. μεχρι να το κανω ομως, εψαχνα την αποδειξη για την εγγυηση :lol::lol: σε soft,σε hard=ισως και διμηνο και εαν:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Αυτο που λεει ο akalos ειναι οτι αν εχει προβλημα το zip και δεν μπαινει η καινουρια rom, τοτε ναι, μενεις χωρις κινητο. Εκτος αν εχεις αλλο zip στην συσκευη που δουλευει η εχεις backup, σε αυτη την περιπτωση κανεις restore και εισαι οκ. Αν κανεις format το boot, τον ηπιες.. Δεν μπαινει καν σε recovery, ανοιγει μονο μια μπλε οθονη. Φακελο dload και εισαι οκ. μεχρι να το κανω ομως, εψαχνα την αποδειξη για την εγγυηση :lol::lol: Κυριλε!!οσο εχω 25ρομ στο pc δεν νιωθω τπτ!!χααχαχ!!Ειχαμε τπτ νεοτερο με την sakura??Να δουμε ποια απο τις δυο του ειναι καλυτερη!!Μεχρι στιγμης η αλλη δεν εβγαλε καποιο προβλημα περα απο το οτι μου κρασαρει το titanium Μετα το restore τον app μου και δεν μπορω να το βγαλω!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Κυριλε!!οσο εχω 25ρομ στο pc δεν νιωθω τπτ!!χααχαχ!!Ειχαμε τπτ νεοτερο με την sakura??Να δουμε ποια απο τις δυο του ειναι καλυτερη!!Μεχρι στιγμης η αλλη δεν εβγαλε καποιο προβλημα περα απο το οτι μου κρασαρει το titanium Μετα το restore τον app μου και δεν μπορω να το βγαλω!! Τη μεταφραζω, ειμαι περιπου στη μεση. Για ποια μιλας, την z? Προεπιλεγμενη γλωσσα ειχε τα κινεζικα η τα αγγλικα? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Τη μεταφραζω, ειμαι περιπου στη μεση. Για ποια μιλας, την z? Προεπιλεγμενη γλωσσα ειχε τα κινεζικα η τα αγγλικα? Και η z και η pro ειναι ιδια απλα αλλαζει κατι στο θεμα της...προεπιλεγμενα ειχε κινεζικα και στο setup wizard ειχε μονο κινεζικα καμια αλλη γλωσσα!!Κατι καταφερα χτες οταν εβαλα το ελληνικο dictonary που εδωσες και εβγαλε κιαλλες γλωσσες στην αρχη αλλα μετα πεταγε του κοσμου τα FC και την εβγαλα (δεν ηξερα για το format system η τα Permissions!) απλα να ξερεις οτι τα widgets και τα settings (εικονιδιο μενου) δεν τα μετεφραζε λογικα ειναι καινουργιο xml δικο του!οποτε μεταφραζεις με το χερι!! Με τη τη μεταφραζεις με το apkwizard που εδωσε ο dancer χτες? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Και η z και η pro ειναι ιδια απλα αλλαζει κατι στο θεμα της...προεπιλεγμενα ειχε κινεζικα και στο setup wizard ειχε μονο κινεζικα καμια αλλη γλωσσα!!Κατι καταφερα χτες οταν εβαλα το ελληνικο dictonary που εδωσες και εβγαλε κιαλλες γλωσσες στην αρχη αλλα μετα πεταγε του κοσμου τα FC και την εβγαλα (δεν ηξερα για το format system η τα Permissions!) απλα να ξερεις οτι τα widgets και τα settings (εικονιδιο μενου) δεν τα μετεφραζε λογικα ειναι καινουργιο xml δικο του!οποτε μεταφραζεις με το χερι!! Με τη τη μεταφραζεις με το apkwizard που εδωσε ο dancer χτες? Ναι το ξερω εχει πολλα κινεζικα μεσα αλλα απ'οτι βλεπω εχει αρκετες ρυθμισεις. Με αυτο που εδωσε ο akalos μεταφραζω και με το λεξικο που βρηκα απλα ειναι πολλα που δεν ειναι μεταφρασμενα και τα προσθετω, εχω προσθεσει πανω απο 2000 φρασεις αλλα το καλο ειναι οτι αν βγει καμια καινουρια miui πχ θα την μεταφρασουμε τσακ μπαμ γιατι οι αλλαγες θα ειναι λιγες. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Αυτο που λεει ο akalos ειναι οτι αν εχει προβλημα το zip και δεν μπαινει η καινουρια rom, τοτε ναι, μενεις χωρις κινητο. Εκτος αν εχεις αλλο zip στην συσκευη που δουλευει η εχεις backup, σε αυτη την περιπτωση κανεις restore και εισαι οκ. Αν κανεις format το boot, τον ηπιες.. Δεν μπαινει καν σε recovery, ανοιγει μονο μια μπλε οθονη. εγω μια φορα ,φλασαρα χαλασμενο ζιπ και εκανα , τα παρακατω (σελ 71 ,ποστ 1054) ,,χωρις να χρειαστει να κανω update απο την αρχη στραβωσαν τα πραγματα,,,και στο τηλεφωνο ανοιξε μια μπλε οθονη,,παταγα power on και μπλε οθονη,τιποτα,,,η ροζ οθονη δουλευε,αλλα,ο image folder αδειος,,ανοιγα τον φακελο και ηταν αδειος,,σκεφτομουν να κανω upgrade καθως εχω τις official,,,αλλα ειχα ομως και τον φακελο image αντεγραμενο στον υπολογιστη μου,,ειχα διλλημα για το τι απο τα 2 να κανω γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω αν το συστημα του τηλεφωνου υπηρχε εσωτερικα η ειχαν διαγραφει τα παντα,,,τελικα απλα,μπηκα ροζ οθονη, αντεγραψα το φακελο image απο το pc ,,παταω volume+ kai power on και ανοιγει ξανα το recovery, κανω restore ,,και ολα τζαμι ξανα,,,, Edited February 16, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ναι το ξερω εχει πολλα κινεζικα μεσα αλλα απ'οτι βλεπω εχει αρκετες ρυθμισεις. Με αυτο που εδωσε ο akalos μεταφραζω και με το λεξικο που βρηκα απλα ειναι πολλα που δεν ειναι μεταφρασμενα και τα προσθετω, εχω προσθεσει πανω απο 2000 φρασεις αλλα το καλο ειναι οτι αν βγει καμια καινουρια miui πχ θα την μεταφρασουμε τσακ μπαμ γιατι οι αλλαγες θα ειναι λιγες. Τωρα σε τη το μεταφραζεις γιατι αγγλικα εχει μεσα αν εξερεσεις οπως ειπα πριν τα widget και τα settings απλα δεν βγαζει σαν αρχικη επιλογη την αγγλικη γλωσσα θελει δλδ κατι σαν το morelocale αν το μεταφραζεις στα ελληνικα εκει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Τωρα σε τη το μεταφραζεις γιατι αγγλικα εχει μεσα αν εξερεσεις οπως ειπα πριν τα widget και τα settings απλα δεν βγαζει σαν αρχικη επιλογη την αγγλικη γλωσσα θελει δλδ κατι σαν το morelocale αν το μεταφραζεις στα ελληνικα εκει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!! Ελληνικα βρηκα: Use Near Field Communication to read and exchange tags :!: Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ελληνικα βρηκα: Use Near Field Communication to read and exchange tags :!: Κρύβετε στα εσώψυχα του χ5 ενα Chip NFC!!xaxaax Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια ειμαι ευχαριστημενος με CM7 RC0. Με τι tweaks μου προτινετε να συνεχισω? Εχω busybox v1.19.3. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλη η mokeeos μεχρι στιγμης αν και εχω ενα θεμα με τη μπαταρια...μεσα στο 4ωρο με πολλα πειραματα βασικα και ενα κατεβασμα 400mb επεσε στο 40% και τωρα λιγο ραδιακι μεσω νετ και επεσε 4-5%...δεν ξερω κατα ποσο φυσιολογικες ειναι αυτες οι τιμες οσοι την εχετε ψαξει καλυτερα....και Plus οποιος εχει παιξει το GTA μπορει να πει αν ηταν Smooth η οχι?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά, ξέρετε τι συμβαίνει και γιατί όταν τρέχω το quadrant standrard το x5 pro αργεί να ξεκινήσει να κάνει τα τεστ και μου το βγάζει τρίτο μετά το samsung galaxy και το nexus? έχω εγκαταστήσει το 2.3.5 gingerbread. Και τι τροποποιήσεις πρέπει να κάνω στο toolrom για να τρέχει σφαίρα? Edited February 17, 2012 by nekmaria 2η σκέψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Με τι tweaks μου προτινετε να συνεχισω? οπως το λεει ειναι RC0 καλυτερα να περιμενεις final για να αρχισεις να περνας tweaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts