Pikachukaki Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Last russian ROM 2.3 θα το καψω να παει στο διαλα να ησυχασω,αφου με ξερω τι τα θελω τα σμαρτια xaaxxa!!!την ειδα και εγω αλλα απλη 2.3 φαινετε...κατι ασχετο με wipe data/factory,wipe cache και wipe dalvik φευγουν ολα απο την προηγούμενη ρομ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 ολα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) ολα.......... Αρα το ρομ ηταν πιτα στα bug γιατι ολο βγαζει ενα acore error!! :/ Για την μεταφραση οτι κιαν ψαξω θελει να κανεις και αλλαγες πριν το compile της ρομ!! :/ αλλιος παντα θα εχει μονο δυο γλωσσες και θα θες προγραμμα για να αλλαξεις!! Και ομως μολις τωρα την περασα και εχει κιαλλες γλωσσες στο wizard..xaxaxax!!!αλλα με δινει του κοσμου τα error!! :( Edited February 15, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) The only thing I see like a "news" is Google Music, nothing more. B552 = B540 + pink screen lol: συμφωνω αλλα εχει ραδιο και καλο ηχο,κατι που δεν εχουν οι custom Edited February 15, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 The only thing I see like a "news" is Google Music, nothing more. B552 = B540 + pink screen lol: συμφωνω αλλα εχει ραδιο και καλο ηχο,κατι που δεν εχουν οι custom Mετραει καθολου τη λεει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 εξαρταται τι θες αμα δεν θελεις ραδιο,να ξενοκοιμασαι καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 εξαρταται τι θες αμα δεν θελεις ραδιο,να ξενοκοιμασαι καλυτερα.. Αναθεμαμε καθε φορα για να καταλαβω τη θες να πεις!!χαχαα τι εννοεις τωρα αφου ειπες εχει ραδιο...αλλα και καλύτερο ηχο που με ενδιαφέρει!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 αμα θελεις ραδιο ειπαμε επισημη,ειδικα με ακουστικα. εαν θελεις και το καλυτερο ηχο, παλι επισημη αλλα θαρρω πως η CM 7.2 RCO την πλησιαζει σε αυτο το θεμα πλεον. αρα ξενοκοιμασαι.. θα την παλεψω καμια βδομαδα να δουμε τι κουσουρια θα βγαλει δεν τα εχω δοκιμασει και ολα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 αμα θελεις ραδιο ειπαμε επισημη,ειδικα με ακουστικα. εαν θελεις και το καλυτερο ηχο, παλι επισημη αλλα θαρρω πως η CM 7.2 RCO την πλησιαζει σε αυτο το θεμα πλεον. αρα ξενοκοιμασαι.. θα την παλεψω καμια βδομαδα να δουμε τι κουσουρια θα βγαλει δεν τα εχω δοκιμασει και ολα ακομα. Ανα γεια σου...κοιτα εγω παντος χωρις volume+ δεν ειμαι και τρελαμένος με τον ηχο που βγαζει φταιει η ρομ φταιει το κιν δεν ξερω...οχι πως και με το volume+ λεει αλλα τουλαχιστον ακουγετε και λιγο αν και βογκάει!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλημέρα. Πέρασα την MIUI 2.1.20 και εντυπωσιάστηκα. Το μόνο θέμα είναι τα ελληνικά. Υπάρχουν αρκετά μενού που είναι στα αγγλικά (αυτό δεν με πειράζει) αλλά υπάρχουν και μερικά με κινέζικα (για παράδειγμα αν πάω να καλέσω ένα τηλέφωνο που δεν υπάρχει στις επαφές οι επιλογές "προσθήκη επαφής... κλπ είναι στα κινέζικα). Υπάρχει έκδοση πιο "εξελληνισμένη"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλημέρα. Πέρασα την MIUI 2.1.20 και εντυπωσιάστηκα. Το μόνο θέμα είναι τα ελληνικά. Υπάρχουν αρκετά μενού που είναι στα αγγλικά (αυτό δεν με πειράζει) αλλά υπάρχουν και μερικά με κινέζικα (για παράδειγμα αν πάω να καλέσω ένα τηλέφωνο που δεν υπάρχει στις επαφές οι επιλογές "προσθήκη επαφής... κλπ είναι στα κινέζικα). Υπάρχει έκδοση πιο "εξελληνισμένη"; Πανω στην ωρα... Μολις τελειωσα την μεταφραση της 2.2.10 την περασα και εχω παντου ελληνικα! Μολις μπορεσω θα την ανεβασω καπου να υπαρχει. Επισης ελληνικα εχει η MIUI Multilingual 1.12.16 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 @Sofoklas Μπράβο!!!:) Ενημέρωσε αμέσως μόλις την ανεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Πανω στην ωρα... Μολις τελειωσα την μεταφραση της 2.2.10 την περασα και εχω παντου ελληνικα! Μολις μπορεσω θα την ανεβασω καπου να υπαρχει. υπαρχει κοσμος που αγωνια,που δεν κοιμαται πλεον και εσυ μολις μπρεσεις μας λες;:lol: πως τα καταφερες τελικα; μπραβο σου παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 υπαρχει κοσμος που αγωνια,που δεν κοιμαται πλεον και εσυ μολις μπρεσεις μας λες;:lol: πως τα καταφερες τελικα; μπραβο σου παντως. χαχαχα ασε δεν εχω πιει και καφε.. http://www.mediafire.com/?c3adq39bw6coiny Μεταφραζω την Valentine'sDay_Sakura_u8800proz μολις τελειωσω θα ανεβασω και το λεξικο, κατα 90% θα μεταφραζει οποιαδηποτε rom αφου δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) @Sofoklas Μόλις την πέρασα! Είσαι "Θεός" Ευχαριστώ! Μία ερώτηση. Στην προσθήκη λογαριασμών δεν μου βγάζει λογαριασμούς google. Πως τους προσθέτω; Edited February 16, 2012 by george800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) χαχαχα ασε δεν εχω πιει και καφε.. http://www.mediafire.com/?c3adq39bw6coiny Μεταφραζω την Valentine'sDay_Sakura_u8800proz μολις τελειωσω θα ανεβασω και το λεξικο, κατα 90% θα μεταφραζει οποιαδηποτε rom αφου δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες. στο XDA επισης δεν καταφερα να μπω σε recovery με 552 οτι να'ναι ρε γ@@@@@ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ 512! Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Μία ερώτηση. Στην προσθήκη λογαριασμών δεν μου βγάζει λογαριασμούς google. Πως τους προσθέτω; φλασαρε gapps-gb-111202-lite.zip http://www.mediafire.com/?bkud2okblc769rd install zip from sd card στο XDA επισης Δλδ? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) ανεβασε την και εκει αμα θελεις με τι γλωσσες που εχει μεσα. ρυθμισεις>μεθοδος εισαγωγης,μας ξεφυγε λιγο η σος αλλα ολα καλα:) back to my baby once more!!:dance::dance: μπραβο σου και παλι. Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) χαχαχα ασε δεν εχω πιει και καφε.. http://www.mediafire.com/?c3adq39bw6coiny Μεταφραζω την Valentine'sDay_Sakura_u8800proz μολις τελειωσω θα ανεβασω και το λεξικο, κατα 90% θα μεταφραζει οποιαδηποτε rom αφου δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Ελα Sofokla και εχω φαει ολο το βραδυ χτες!! :Ρ περιμενουμε με αγωνια!! http://bbs.anzhi.com/thread-4887911-1-1.html Κι'αλλη καλη!!! :Ρ αχαχαχ!! Edited February 16, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) στο μεταξυ Tune the RIL, so pass the wrong debug package, there will be no SIM card has been fixed CM code updates, resolve bugs; attribution fully upgraded, call history, contacts are to support the display of attribution, you can switch; Lunar upgrade to support the 24 solar and lunar festivals σε δουλεια να βρισκομαστε=February 16th http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=zh-CN&tl=en&u=http://bbs.anzhi.com/thread-4753512-1-1.html&usg=ALkJrhihBmW19bhwv4SWf2jxiDUob471iQ lol: Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 στο μεταξυ Tune the RIL, so pass the wrong debug package, there will be no SIM card has been fixed CM code updates, resolve bugs; attribution fully upgraded, call history, contacts are to support the display of attribution, you can switch; Lunar upgrade to support the 24 solar and lunar festivals σε δουλεια να βρισκομαστε=February 16th http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=zh-CN&tl=en&u=http://bbs.anzhi.com/thread-4753512-1-1.html&usg=ALkJrhihBmW19bhwv4SWf2jxiDUob471iQ lol: Το κινεζικο το φορουμ ειναι εντελος καψιμο τελος..δεν εχουν αλλη δουλεια εκει βγαζουν ρομ!!!θα το καψουμε το κινητακι δεν γινετε διαφορετικα!!χααχχααχ!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 του geno update ειναι αυτη που εδωσα ελπιζω να ειναι η beta τουλαχιστον λογικα αυριο θα ειναι στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) του geno update ειναι αυτη που εδωσα ελπιζω να ειναι η beta τουλαχιστον λογικα αυριο θα ειναι στο xda. Την ειδα απλα δεν εχει πλακα η cm τουλαχιστον οσο ειναι η 7! :Ρ Υπαρχει περιπτωση να μην μπει καλα μια ρομ μετα απο wipe??Να μεινουν ακομα κομματια της προηγούμενης απο κατω?? Ηθελε και format /system!!Ειπα και εγω ολες που κατεβαζω βγαζουν error!! 2.2.16MoKeeOS.U8800pro.Sakura!!! Edited February 16, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Ηθελε και format /system που ειναι αυτη η επιλογη; ειναι στο Recovery; wipe data/factory reset wipe cache partition Wipe Dalvik Cache αυτες τις τρεις εχω Edited February 16, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 που ειναι αυτη η επιλογη; ειναι στο Recovery; wipe data/factory reset wipe cache partition Wipe Dalvik Cache αυτες τις τρεις εχω Στο Mounts εχει format system λογικα με αυτα που αλλαξαμε με το gkalen γινεται πανικος στο ρομ και βαζοντας αλλο απο πανω γινεται το ελα να δεις!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts