Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιωργο εχω θεμα ειμαι στη stallion και δοκιμαζω με το τροπο το σου το update αλλα στο δευτερο στεπ φτανει καπου στη μεση και με πεταει update failed μήπως καποια ιδεα? εχω δοκιμασει και με μπαταρια και χωρις μονο με καλωδιο

edit : μπορει τελικα να ηταν και δικια μου λαλακια επειδη ειχε γεμισει η καρτα παιζει να μην ειχε γραφτει ολοκληρο το αρχειο ξαναδοκιμαζω σε λιγο και επιστρεφω

Edited by tzivas31

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Γιωργο εχω θεμα ειμαι στη stallion και δοκιμαζω με το τροπο το σου το update αλλα στο δευτερο στεπ φτανει καπου στη μεση και με πεταει update failed μήπως καποια ιδεα? εχω δοκιμασει και με μπαταρια και χωρις μονο με καλωδιο

Καμμια αλλη καρτα ισως ...

Το ιδιο μου ειπε κι ακαλος , σ'εμενα δουλεψε ανετα ομως.

edit : μπορει τελικα να ηταν και δικια μου λαλακια επειδη ειχε γεμισει η καρτα παιζει να μην ειχε γραφτει ολοκληρο το αρχειο ξαναδοκιμαζω σε λιγο και επιστρεφω

εαν δεν παλι :να μεταφερεις τα αρχεια στο pc σου και να κανεις format στα windows στην καρτα σου,να ξεζιπαρεις το αρχειο B928 με το 7zip και οχι με το ενσωματωμενο στα windows,μετα βαλε μονο τα 4 steps μεσα και δωστου να μπει στον μαγικο κοσμο του παγωτου,

και επι τη ευκαιρια βαλε την κανουρια να μας πεις εντυπωσεις

Μαλλον , ναι , παιρνει κι αλλο βελτιωση και ...... συνεχιζουμε

Back to Ice V3

Changelog

Καποια αρχειακια ( bin και libs ) , απο μια aurora που ειχα στο pc παλιοτερα , φαινεται οτι τις πανε.

Φουλ κομπλε ρομ με ολα τα απαραιτητα gapps αυτη τη φορα ( ειχα αφησει καποια εξω ).

Easy screenshot , μια ωραια κι ελαφρια εφαρμογη για ss.

Εφυγε ο φακος ( HwFlashlight apk ) , βαλτε καλυτερα οποιο σας αρεσει απο playstore.

Αλλαγη στο εικονιδιο μπαταριας στο statusbar ( εβαλα αυτο που ειχα στην Ice Droid ).

Gallery2 apk εφυγε και μπηκε GoogleGallery apk

Download

Back to Ice V3

http://d-h.st/1rw

μολις βρω γουιφι ....χεχε

edit:Note: If your phone's OS is under 4.0 and not rooted, this app will not be able to capture an image

ετσι ακριβως!

Edited by akalos

Καμμια αλλη καρτα ισως ...

Το ιδιο μου ειπε κι ακαλος , σ'εμενα δουλεψε ανετα ομως.

Οχι τελικα εμενα ηταν δικια μου λαλακια επειδη η καρτα μου ηταν τιγκαρισμενη οταν πεταξα το στεπ2 που ειναι το μεγαλυτερο περασε τα 627, κατι mb ενω το αρχειο ειναι στην πραγματικοτητα 672, κατι mb και για αυτο κολλουσε μολις το εσβησα αδειασα λιγο χωρο στη μνημη και το ξαναπερασα τσεκαρα πρωτα αν ειχε περαστει ολο αυτη τη φορα και μετα ξαναξεκινησα τη διαδικασια και τωρα ολα καλα τελειωσε περιμενω να bootarei για να παω στο στεπ 3 ήδη με εμφανισε το ρομποτακι με την ανοιχτη κοιλια. Την διαδικασια εγω τωρα τη κανω χωρις μπαταρια μονο με καλωδιο

εχω περασει στεπ 4 παω για recovery και εβαλα να κατεβαζει τη καινουρια V3

Edited by tzivas31

Ωπ! Μολις ειχαμε κι ενα random reboot με την Back To Ice την πρωτη. Δεν το ζορισα το κινητο, απλως παω μια στιγμη να το δω ενω το ειχα στο κομοδινο κι εκεινο μολις ειχε bootάρει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον περασα τη V3 θα επιστρεψω με εντυπωσεις αυριο. Τωρα ωρα για μαμ αφου τελειωσαμε τη δυσκολη δουλεια και αργοτερα το σεταριμσμα και οι ρυθμισεις

Ωπ! Μολις ειχαμε κι ενα random reboot με την Back To Ice την πρωτη. Δεν το ζορισα το κινητο, απλως παω μια στιγμη να το δω ενω το ειχα στο κομοδινο κι εκεινο μολις ειχε bootάρει.

Ωχ δεν μ'αρεσει αυτο , για να δουμε λοιπον ...

Εγω δεν εχω ακομα , θα δουμε πως θα παει ομως

ποια πρωτη?εγω δεν καταλαβα ποια λες?γιατι με την πρωτη πρωτη και εγω ειχα αλλα η V1 ειναι βραχος

Edited by akalos

ποια πρωτη?εγω δεν καταλαβα ποια λες?γιατι με την πρωτη πρωτη και εγω ειχα αλλα η V1 ειναι βραχος

Βαλε τη V3 , ο tupac εννοει τη πρωτη πρωτη ( Βack to Ice ).

Η V3 ειναι πληρης , βρες wifi και προχωρα το ...

Βαλε τη V3 , ο tupac εννοει τη πρωτη πρωτη ( Βack to Ice ).

επειδη ανησυχησες μπερδευτηκα

αλλα ο μεγαλος ντεβ :pσου λεει οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

Οι πρωτες εντυπωσεις μου με λιγες ωρες στη V3 καλο wifi και bluetooth oμορφο UI αν και να πω την αληθεια μου λειπει το κουρτινακι της miui που τα εχεις σε μια οθονη ολα. Η φωτογραφικη πολυ ωραια με πραγματικα χρωματα. Σαν βιντεο δεν δοκιμασα. Στη κυλιση εναλλαγη οθονων κανει καποια σπασιματα δεν εχει τη σπιρταδα της miui. O φακος στο κουρτινακι ενω οταν το πατας αναβει κατευθειαν αργει στην αποκριση οταν το πατας για να το σβησεις. Αυτα προς το παρον

το πηγες λιγο μακρυα,εδω ψαχνουμε εαν σταθερη και μην μας τα μαμαει ο kernel,τα υπολοιπα θα φτιαχτουν αργα η γρηγορα

μην συγκρινεις gb με ics,τουλαχιστον οχι ακομα

Λοιπον δοκιμασα στην V3 και το gps με sygic απο κρηνη αριστοτελους ολα αψογα σε δευτερολεπτα με εδινε στιγμα και κινηση και ισως λιγο πιο γρηγορα και απο GB αν και με το sygic ποτε δεν ξερεις σιγουρα γιατι ειναι με τις μερες του απο οσο εχω καταλαβει. Παντως και απο μπαταρια την ειδα η ρομ παει καλα. Πεφτει με νορμαλ ρυθμους. Αυριο λογικα θα δω πως τα παει και απο ηχο συνομιλιας και μεσα στη βδομαδα θα τη τσεκαρω πως παει και με τα παιχνιδια. Edited by tzivas31

U8800 pro more to come...

mokee: http://www.mediafire.com/download/jc...UNOFFICIAL.zip

cm11 m3 : http://www.mediafire.com/download/8i...namiVSync2.zip

τι γινετε?καταιγισμος

κανενας βιαστικος....... καλοδεχουμενος

εγω δεν το κουναω ρουπι απο V+Gkalen

Σημερα δοκιμασα και ηχο συνομιλιας πολυ καθαρος και με πολυ καλη ενταση. Ξαναδοκιμασα gps με sygic και κλειδωσε σφαιρα σιγουρα πλεον πιο γρηγορο απο gb.Αυριο που θα ειμαι στους δρομους θα δοκιμασω και το ραδιο που ειδα οτι εχουμε το oficial app οποτε δεν χρειαζομαστε spirit καλο αυτο γιατι μια λιγοτερη εφαρμογη και θα δω και με παιχνιδια. Η μπαταρια ακομα παει καλα και πεφτει με νορμαλ ρυθμους χωρις αποτομο πεσιμο. Δεν ειχα κανενα reboot προς το παρον. Wifi και bluetooth πολυ καλη αποκριση. Απο το κουρτινακι ολα τα κουμπια εχουν αμεση ανταποκριση εκτος του φακου δεν ξερω γιατι. Με αρεσει που ανοιγει η οθονη απο τα volume buttons χωρις να το επιλεξω εγω σαν ρυθμιση. Επισης με αρεσει με τον apex που μπορω να διαλεγω εγω το μεγεθος των widget στις επιφανειες εργασιας. Η καμερα κομπλε με το παραπανω σαν φωτογραφικη, σαν βιντεο δεν με ενδιαφερει γιατι δεν την χρησιμοποιω ποτέ ετσι οποτε δεν εκφερω και γνωμη. Με αρεσει στις επαφες που σε δειχνει ολα τα τηλεφωνα της επαφης χωρις να χρειαζεται να πατησεις επανω της και να μπεις μεσα. Γενικως ειναι μια πολυ δυνατη και ωραια ρομ. Στα μειον ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω με το φακο που καποια στιγμη θα διορθωθει και αυτο πιστευω και το λιγο πιο αργο σκρολαρισμα στις επαφες και στον root explorer. Σε αυτη τη ρομ μηπως θα ειναι ισως πιο ευκολο να προσθεσουμε το εφφε της crt-off και η διμιουργια ενος hell theme? Απο launchers για ics δεν ξερω αλλα ο apex με καθεται ωραια αν και οι περισσοτεροι διαβαζω λενε για nova ισως αργοτερα τον δοκιμασω να δω πως ειναι. Παντως οπως και να εχει μπραβο στο γκαλεν για αλλη μια φορα πολυ ωραια και σταθερη ρομ καμμια σχεση με την icedroid που ειχα απογοητευθει και ειχα γυρισει σε gb σε μιση μερα. Με αυτην με βλεπω πλεον να αραζω με παγωτακι χαλλλαρα!!!!!!!

edit : Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω μηπως καποιος ξερει σε τι αποσκοπει στις ρυθμισεις συστηματος αναμεσα απο τις επιλογες για προγραμματ. και Σχετικα με το τηλεφωνο ενα κουμπι που εχει σαν επιλογη μονο ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση?

edit 2 : Δοκιμασα ραδιο η εναλλαγη με τη βελονα για ψαξιμο σταθμων κυλαει σαν βουτυρο απλα τελεια και η ενταση στα ακουστικα φοβερη καλυτερη απο οποιαδηποτε αλλη ρομ εχω δοκιμασει. Για την ενταση σαν mp3 player δεν το συζηταω στο τερμα δεν αντεχουν τα αυτια σου σε καμμια περιπτωση για εμενα κυριως που ακουω metal. Για παιχνιδι λιγο βαρυ σαν το αγαπημενο μου για εμενα extreme roadtrip 2 που δοκιμασα για λιγο εφαγε σκαλωμα και χρειαστηκε να κανω επανεκκινηση γιατι μαλλον δεν του φτανει φανταζομαι η ραμ. Αλλα δεν βαριεσαι εξαλλου το τελευταιο καιρο δεν εχω χρονο για παιχνιδια και σαν κινητο σε ολες τις αλλες λειτουργιες ειναι αψογο και την συνιστω ανεπιφυλακτα αυτη τη ρομ.

Edited by tzivas31

Μολις εκανα την εγγραφη του 720p video να δουλευει στην CM11 :D

Μακαρι τις επομενες μερες να χουμε κι αλλες βελτιωσεις στην KitKat γιατι δεν θελω με τιποτα να παω πισω σε gb

Μακαρι τις επομενες μερες να χουμε κι αλλες βελτιωσεις στην KitKat γιατι δεν θελω με τιποτα να παω πισω σε gb

Πλεον μετα και την back to ice του γκαλεν δεν πεφτουμε πιο κατω πλεον μονο προς τα πανω αν φτιαξεις και εσυ καμια καλη cm11 με τις ωραιες σου ρυθμισεις ανεβασε και απο εδω. Βασικα το κυριοτερο αν βρεις τροπο και στρωσεις τον ηχο συνομιλιας

στην M3? μαλλον στην CrysisLTU εννοεις

παντως καποιος αναφερει οτι η MK44.2-u8800pro-201403150029 δουλευει αφου εφτιαξε μονος του το wifi....

Σημερα δοκιμασα και ηχο συνομιλιας πολυ καθαρος και με πολυ καλη ενταση. Ξαναδοκιμασα gps με sygic και κλειδωσε σφαιρα σιγουρα πλεον πιο γρηγορο απο gb.Αυριο που θα ειμαι στους δρομους θα δοκιμασω και το ραδιο που ειδα οτι εχουμε το oficial app οποτε δεν χρειαζομαστε spirit καλο αυτο γιατι μια λιγοτερη εφαρμογη και θα δω και με παιχνιδια. Η μπαταρια ακομα παει καλα και πεφτει με νορμαλ ρυθμους χωρις αποτομο πεσιμο. Δεν ειχα κανενα reboot προς το παρον. Wifi και bluetooth πολυ καλη αποκριση. Απο το κουρτινακι ολα τα κουμπια εχουν αμεση ανταποκριση εκτος του φακου δεν ξερω γιατι. Με αρεσει που ανοιγει η οθονη απο τα volume buttons χωρις να το επιλεξω εγω σαν ρυθμιση. Επισης με αρεσει με τον apex που μπορω να διαλεγω εγω το μεγεθος των widget στις επιφανειες εργασιας. Η καμερα κομπλε με το παραπανω σαν φωτογραφικη, σαν βιντεο δεν με ενδιαφερει γιατι δεν την χρησιμοποιω ποτέ ετσι οποτε δεν εκφερω και γνωμη. Με αρεσει στις επαφες που σε δειχνει ολα τα τηλεφωνα της επαφης χωρις να χρειαζεται να πατησεις επανω της και να μπεις μεσα. Γενικως ειναι μια πολυ δυνατη και ωραια ρομ. Στα μειον ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω με το φακο που καποια στιγμη θα διορθωθει και αυτο πιστευω και το λιγο πιο αργο σκρολαρισμα στις επαφες και στον root explorer. Σε αυτη τη ρομ μηπως θα ειναι ισως πιο ευκολο να προσθεσουμε το εφφε της crt-off και η διμιουργια ενος hell theme? Απο launchers για ics δεν ξερω αλλα ο apex με καθεται ωραια αν και οι περισσοτεροι διαβαζω λενε για nova ισως αργοτερα τον δοκιμασω να δω πως ειναι. Παντως οπως και να εχει μπραβο στο γκαλεν για αλλη μια φορα πολυ ωραια και σταθερη ρομ καμμια σχεση με την icedroid που ειχα απογοητευθει και ειχα γυρισει σε gb σε μιση μερα. Με αυτην με βλεπω πλεον να αραζω με παγωτακι χαλλλαρα!!!!!!!

edit : Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω μηπως καποιος ξερει σε τι αποσκοπει στις ρυθμισεις συστηματος αναμεσα απο τις επιλογες για προγραμματ. και Σχετικα με το τηλεφωνο ενα κουμπι που εχει σαν επιλογη μονο ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση?

edit 2 : Δοκιμασα ραδιο η εναλλαγη με τη βελονα για ψαξιμο σταθμων κυλαει σαν βουτυρο απλα τελεια και η ενταση στα ακουστικα φοβερη καλυτερη απο οποιαδηποτε αλλη ρομ εχω δοκιμασει. Για την ενταση σαν mp3 player δεν το συζηταω στο τερμα δεν αντεχουν τα αυτια σου σε καμμια περιπτωση για εμενα κυριως που ακουω metal. Για παιχνιδι λιγο βαρυ σαν το αγαπημενο μου για εμενα extreme roadtrip 2 που δοκιμασα για λιγο εφαγε σκαλωμα και χρειαστηκε να κανω επανεκκινηση γιατι μαλλον δεν του φτανει φανταζομαι η ραμ. Αλλα δεν βαριεσαι εξαλλου το τελευταιο καιρο δεν εχω χρονο για παιχνιδια και σαν κινητο σε ολες τις αλλες λειτουργιες ειναι αψογο και την συνιστω ανεπιφυλακτα αυτη τη ρομ.

1.soft reboot κανει,οταν θελεις να κανεις reboot και ειναι ανοιχτο,κλειστο για να κανεις κανονικο reboot αμα θελεις

2.παρατησες τα παιχνιδια για χαρη του παγωτου,εισαι απιστευτος!

Edited by akalos

Η καμερα κομπλε με το παραπανω σαν φωτογραφικη

Στα μειον ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω με το φακο που καποια στιγμη θα διορθωθει και αυτο πιστευω

Σε αυτη τη ρομ μηπως θα ειναι ισως πιο ευκολο να προσθεσουμε το εφφε της crt-off και η διμιουργια ενος hell theme?

καμμια σχεση με την icedroid που ειχα απογοητευθει και ειχα γυρισει σε gb σε μιση μερα.

edit : Σχετικα με το τηλεφωνο ενα κουμπι που εχει σαν επιλογη μονο ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση?

Και σαν βιντεο , ειναι κορυφη

Αυτο με το φακο , εν αλλαζει , ετσι θα ειναι , θελει λιγα δευτερα μεχρι να σβησει

Ναι , μπορει να μπει crt off

Μπορει να γινει και hell theme αλλα οχι ακομα , να δουμε και λιγο κιτκατ και βλεπουμε που θα καταληξουμε

Για cm10 το ξεχναμε γιατι δεν εχουμε σταθερο κερνελ , οποτε θα παμε σε κιτκατ που ειναι πιο καλα τα πραματα απο θεμα κερνελ

Η IceDroid εγινε αρκετα βιαστικα , ξενερωσα γρηγορα και τα παρατησα

Το κουμπι αυτο ειναι το fastboot ... :p

Τον ηχο θελουμε πρωτα και μετα τα υπολοιπα.

Καλο βημα βεβαια κι αυτο.

Δεν εχω ασχοληθει με κιτκατ καθολου ακομα , γιατι θελω να μιλαω και στο τηλ.. και εχω προβλημα με αυτον τον δραματικο ηχο.

Εγω βεβαια δεν εχω κανενα προβλημα να γυρισω παλι σε Miui , ετσι κι αλλιως τα εφαγε τα ψωμια του το τηλ.. , σιγα-σιγα ολοι θ'αλλαξουμε συσκευη , ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι η το πολυ μεχρι τελος του χρονου να εχω μαζεψει τα φραγκα για το Μi2S και να ησυχασω ... :p

Edit

Ποιο κερνελ θεωρεις καλυτερο για κιτκατ ???

Αν μπορεις στειλτο μου ...

παιδια ενα γρηγορο οδηγο,για μας τους ασχετους που τα θελουμε ολα στο πιατο,για απροβληματιστη αναβαθμιση απο custom gb σε ics!!μολις λεμε να αραξουμε λίγακι...(ή να ψαχτουμε για αλλο κινητακι....συννενοημενοι ειστε? :p )
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

2.παρατησες τα παιχνιδια για χαρη του παγωτου,εισαι απιστευτος!

Απλά νομιζω ειναι πιο σημαντικο να μπορω να εχω την επιλογη πιο πολλων καινουριων apps απο παιχνιδια που παιζω πλεον μια στο τοσο.

Αυτο με το φακο , εν αλλαζει , ετσι θα ειναι , θελει λιγα δευτερα μεχρι να σβησει

Ναι , μπορει να μπει crt off

Μπορει να γινει και hell theme αλλα οχι ακομα , να δουμε και λιγο κιτκατ και βλεπουμε που θα καταληξουμε

Για cm10 το ξεχναμε γιατι δεν εχουμε σταθερο κερνελ , οποτε θα παμε σε κιτκατ που ειναι πιο καλα τα πραματα απο θεμα κερνελ

Δεν εχω ασχοληθει με κιτκατ καθολου ακομα , γιατι θελω να μιλαω και στο τηλ.. και εχω προβλημα με αυτον τον δραματικο ηχο.

Εγω βεβαια δεν εχω κανενα προβλημα να γυρισω παλι σε Miui , ετσι κι αλλιως τα εφαγε τα ψωμια του το τηλ.. , σιγα-σιγα ολοι θ'αλλαξουμε συσκευη , ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι η το πολυ μεχρι τελος του χρονου να εχω μαζεψει τα φραγκα για το Μi2S και να ησυχασω ... :p

Κριμα αυτο με το φακό αλλα οκ μικρο το κακό. Μακαρι να μπορεσετε σε συνεργασια με moihack να εχουμε και μια λειτουργικη κιτ κατ θα ηταν πολυ ωραια. Εγω προσωπικα μετα απο την back to ice v3 αν και νωρις για να το πω θα ηθελα να αποδειχτει βραχος και να μεινω εδω ή να παμε προς κιτ κατ. Αν και λατρεψα την miui σου και απο σπιρταδα και απο ομορφια μακαρι να μπορεσουμε να δουμε μια kit kat ή μια miui v4 ή v5. Μπορει όπως λες να εχει φαει τα ψωμια του αυτο το υπεροχο κινητακι μας και μακαρι να μπορουσαμε να παμε σε ενα xiaomi mi 3 αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι ακομα εγω προσωπικα με βλεπω τουλαχιστον ακομα ενα χρονο να πορευομαι με το προ

παιδια ενα γρηγορο οδηγο,για μας τους ασχετους που τα θελουμε ολα στο πιατο,για απροβληματιστη αναβαθμιση απο custom gb σε ics!!μολις λεμε να αραξουμε λίγακι...(ή να ψαχτουμε για αλλο κινητακι....συννενοημενοι ειστε? :p )

σε gb εισαι ακομα?

το καψες το αμαρτιομετρο!

ψαχτο στα posts του gkalen τον οδηγο,λιγο πιο πανω ειναι

για να συγχωρεθεις το λεω:P

Κατευθειαν απο stallion σε ics official μεσω ρυθμισεων με τα 4 στεπ .

Και το ιδιο πραγμα για κατεβασμα , απο IceDroid η Back to Ice σε official GB μονο με το στεπ2 της GB.

Νερακι παει το update μ'αυτο το τροπο και σωζουμε και τα κουμπια με τα πατηματα.

Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να κλεινεις το fastboot.

Στα γρηγορα το upgrade σε ics απο custom rom.

1. Φλασαρουμε stallion , και απενεργοποιουμε το fastboot , κανουμε κι ενα reboot

2. Συνδεουμε το τηλ.. και βαζουμε ολα τα στεπ μεσα στην sd card , μετονομασμενα σε .. dload1 , dload2 , dload3 και dload4

3. Μετα ανοιγουμε file manager και ξεκιναμε ... μετονομασια το dload1 σε dload

4. Παμε , ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση sd και προχωραει

5. Τελειωνει και αφηνουμε το τηλ.. να bootαρει

6. Ανοιγουμε file manager , σβηνουμε το φακελο dload και μετονομαζουμε το dload2 σε dload

7. Παμε , ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση sd και προχωραει

8. Αφηνουμε το τηλ.. να bootαρει , αλλα αυτη τη φορα θα παρει λιγο παραπανω χρονο γιατι θα μπουταρει σε ICS

9. Ξανακλεινουμε το fastboot και ανοιγουμε file manager ... σβηνουμε το dload φακελο και μετονομαζουμε το επομενο dload3 σε dload

10. Παμε , ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση sd και προχωραει

11. Ξανα τα ιδια να ξεκλειδωσουμε και τη ροζ οθονη ... σβηνουμε το dload φακελο και μετονομαζουμε το dload4 σε dload

12. Παμε , ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση sd και προχωραει

13. Τελειωσαμε , ειμαστε σε ICS με ξεκλειδωτο bootloader

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ICS σε GB

1. Φλασαρουμε το Back to Ice , κλεινουμε το fastboot .

2. Συνδεουμε το τηλ.. και βαζουμε στην sd card το στεπ2 απο official GB ( μετονομασμενο σε UPDATE.APP , στη περιπτωση που το'χετε σαν UPDATE_g.APP ) μεσα σε φακελο dload

3. Παμε , ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση sd και προχωραει

4. Αραξτε λιγο και το τηλ.. θα μπουταρει σε official GB

Ευκολα και γρηγορα , χωρις αγχος και χωρις χρηση κουμπιων.

Tο εχω ηδη προσθεσει και στον οδηγό μου μαζι με τα απαραιτητα λινκς για τη B928 και το 4ο step αλλα και την ολοφρεσκια Back to Ice V3 μπορεις να την βρεις μεσω της υπογραφης μου

Edited by tzivas31

Παιδια εχει λιγη ωρα που περασα αυτη την ρομ του mokee.Αυτο που μπορω να πω,ειναι οτι ο ηχος κλησης εχει τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.Δεν δοκιμασα ουτε βιντεο ουτε φωτο.Λεω να την αφησω σημερα να δω αν εχει random reboots.

Γιωργο δες το κι εσυ,μαλλον παμε για κατι καλο.

Πρωτο boot 183mb

Βιντεο 480p κι οχι 720p

Και σουπερ browsing

Edited by petros1969