Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλιστα!

θα υπαρξει στο μελλον καποια διορθωση για το συγκεκριμενο "προβλημα"???

thanks

Δεν νομιζω , γιατι οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και τιποτα που προβληματιζει ιδιαιτερα .

στην cyanmobile ποιον flash player βαζουμε?Θελει καποιον συγκεκριμενο η πεταμε οποιον να ναι απο gingerbread?

Eπισης οταν φτιαχτει το radio θα μπορει να μπει στην πρωτη rom με κανα update.zip η κανα paste αρχειων η θα θελει φλασαρισμα παλι ολη η rom?

Βαλε τον flash player που εχω στη miui λιγο πιο πισω, τελευταια version και θα'σαι κομπλε.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Gkalen να σε πω αν εχω κανει backup απο recovery τη miui με το hell theme και ολες τις εφαρμογες μου και ρυθμισεις μου και θελω να πεταχτω μια βολτα απο cyanmobile και μετα να επιστρεψω στη miui μεσω restore θα πρεπει πριν το restore να ξανακανω τα διπλα wipes μονό wipes ή κατευθειαν restore?

Gkalen να σε πω αν εχω κανει backup απο recovery τη miui με το hell theme και ολες τις εφαρμογες μου και ρυθμισεις μου και θελω να πεταχτω μια βολτα απο cyanmobile και μετα να επιστρεψω στη miui μεσω restore θα πρεπει πριν το restore να ξανακανω τα διπλα wipes μονό wipes ή κατευθειαν restore?

μονο τα βασικα,factory reset και cach απο recovery

Πέρασα και εγώ τη MIUI final και όλα ΟΚ! .... πρέπει να παραδεχτώ ότι η MIUI τ'αγάπησε το κινητάκι μου από την αρχή :).

Τρώει όμως και reboot ανα δεν προλάβω γρήγορα να βάλω το πιν στην αρχή...:lol:

Και τώρα κάτι άσχετο .. μπορεί όμως και σχετικό...ασ μας πουν οι ειδικοί....

το παρακάτω είναι MIUI V5 ανεπίσημο ρομ (για το honor), μας βοηθάει εμάς για το δικό μας κινητό πουθενά;

http://miuirom.xiaomi.com/rom/u10895081/3.12.13/miui_u8860_z499238_3.12.13_234eb95b52_4.1.zip

(το βρήκα εδώ: https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3278)

Καλησπερα,

θελω να κατεβασω εφαρμογη που ειχα παλια κ στο store μου γραφει οτι δεν υποστηριζει την

συσκευη μου, ενω παλαιοτερα ολα οκ! εχω custom rom HORSEMAGEDDON .

απλα επειδη δεν το κατεχω το αντικειμενο μηπως καμια βοηθεια?

Υ.Γ. παρακολουθω τις εξελιξεις με τις νεες ρομ. συγχαρητηρια στους devs.

μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξω σε μια απ τις νεοτερες ρομ του gkalen?

ποια θεωρειτε την καλυτερη κ αν υπαρχει καποιος οδηγος εγκαταστασης?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπερα,

θελω να κατεβασω εφαρμογη που ειχα παλια κ στο store μου γραφει οτι δεν υποστηριζει την

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μηπως παλιοτερα ησουν σε 2.3 και τωρα που εισαι στην 2.2 η εφαρμογη δεν υποστιριζεται;

Αν πας σε 2.3 δοκιμασε μια απο αυτες στην υπογραφη του gkalen.

Εδω και ο οδηγος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4286505

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

λογικα εκανε καποια αναβαθμιση η εφαρμογη και χρησιμοποιησε καποια λειτουργια που δεν υποστηριζεται απο την froyo.Αν ριξεις μια ματια στις τελευταιες σελιδες θα βρεις οτι χρειαζεσαι για νεες rom και οδηγιες εγκαταστασης

Καλησπερα,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Θα σε προτεινα να ανεβεις σε 2.3 γιατι θα υποστηριζονται περισσοτερες εφαρμογες απο playstore για το κινητο σου και να περασεις οποια custom rom θελεις εγω προσωπικα θα σε προτεινα τη MIUI του γκαλεν για αναλυτικο οδηγο όλων μπορεις να διαβασεις εδώ

Μονο στην εγκατασταση διπλα wipes , στο restore κανονικα μονα wipes οπως παντα...

Πέρασα και εγώ τη MIUI final και όλα ΟΚ! .... πρέπει να παραδεχτώ ότι η MIUI τ'αγάπησε το κινητάκι μου από την αρχή :).

Τρώει όμως και reboot ανα δεν προλάβω γρήγορα να βάλω το πιν στην αρχή...:lol:

Και τώρα κάτι άσχετο .. μπορεί όμως και σχετικό...ασ μας πουν οι ειδικοί....

το παρακάτω είναι MIUI V5 ανεπίσημο ρομ (για το honor), μας βοηθάει εμάς για το δικό μας κινητό πουθενά;

http://miuirom.xiaomi.com/rom/u10895081/3.12.13/miui_u8860_z499238_3.12.13_234eb95b52_4.1.zip

(το βρήκα εδώ: https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3278)

Δεν υπαρχει αυτο με το πιν που λες, καθεται οση ωρα θες στο πιν ...

Εισαι σιγουρος οτι διαβασες σωστα ολα τις οδηγιες στο xda? ??

Διαβασε καλα ολο το πρωτο ποστ της miui στο xda και θα λυσεις ολα σου τα προβληματα..

Καποιες φορες ισως σου τυχει ( oχι παντα ) , αν εχεις ξεχασει το wifi ανοιχτο και κανεις reboot, τοτε με το που θ'ανοιξει το τηλ... θα κανει ενα μινι reboot και ολα καλα μετα, ισως να'παθες αυτο ..

Καλησπερα,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αυτο που λεει ο azuli ...

Αυτη ειναι η μοναδικη λαλακια με τη froyo, οσο περναει ο καιρος οι εφαρμογες αρχιζουν να μην υποστηριζονται, αυτο δεν ειναι προβλημα του ρομ η του playstore.

Αν θες περισσοτερες συμβατες εφαρμογες, πρεπει να πας σε gingerbread

Edit

Νεο wpa finder στο μαρκετ, τρεξτε να το προλαβετε πριν το βγαλουν ...

Edited by gkalen

Καποιες φορες ισως σου τυχει ( oχι παντα ) , αν εχεις ξεχασει το wifi ανοιχτο και κανεις reboot, τοτε με το που θ'ανοιξει το τηλ... θα κανει ενα μινι reboot και ολα καλα μετα, ισως να'παθες αυτο ..

Συνήθως ή σχεδόν πάντα, τοχω ανοιχτό, οπότε είναι αυτό που λες ....

Το music player της MIUI μπορεί να απεγκατασταθεί και πως; .... ή θα δημιουργηθούν προβλήματα;

Τα πληκτρολόγια που δοκίμασα τρώνε 20mb μνήμη εκτός από το Greek keyboard, υπάρχει κάποιο άλλο ελαφρύ;

@jp7rgv

Και εγώ πρόσφατα μπήκα στο χορό των ρομ και δοκίμασα πρώτα τη horse αλλά λόγω προβλημάτων με κάποιες εφαρμογές ή δυνατότητες αυτών πήγα μετά σε 2.3 επίσημη

και μετά στη stallion με τo update του gkalen στο post10207 (πιο κοντά με τη horse),

την CM7 και κατέληξα στη MIUI λόγω εμφάνισης, παραμετροποίησης των πάντων, σε μένα τρέχει πολύ γρήγορα, λειτουργούν όλα που έχω δοκιμάσει και έχω πρώτη φορά μνήμη 210mb free, ενώ σε όλες ήμουν 50 λιγότερα (μπορεί να έφταιγα και εγώ) και τέλος πραγματική ελληνική αναζήτηση στις επαφές Ελπίζω να σε βοήθησα ...αν και αρχάριος.

Το music player της MIUI μπορεί να απεγκατασταθεί και πως; .... ή θα δημιουργηθούν προβλήματα;

Τα πληκτρολόγια που δοκίμασα τρώνε 20mb μνήμη εκτός από το Greek keyboard, υπάρχει κάποιο άλλο ελαφρύ;

To miui music player γιατι θες να το σβήσεις? Anyway θα πας μεσω explorer στο system/app και το σβηνεις απο εκει

Δοκιμασες το smart keyboard? Eμενα 6 κομμα κατι mb με τρωει οποτε νομιζω καλα ειναι

Edited by tzivas31

Καλησπερα,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Νομίζω οτι η καλύτερη λύση θα είναι να πάς σε 2.3 (GB) και μετά έχεις πολλές εναλλακτικές, είτε του gkalen είτε του moihack - αν διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω ή και στις υπογραφές τους θα βρείς τις πιο πρόσφατες.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

παιδια sos!!!εκανα την αναβαθμιση σε 2,3 και τωρα το κινητο εχει κινεζικα!!!

τι να κανω?

οκ κομπλε!!!! false alarm καταφερα κ το αλλαξα

Γιωργο (gkalen) εισαι κορυφαιος!!!χιλια ευχαριστω!!!

σαν να πηρα καινουργιο κινητο!!!:thanks:

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

στην MIUI την εφαρμογή Email που έχει πως την δουλεύουμε?? βάζω τα στοιχεία μου αλλά μου λέει unable to open connection to server το mail μου είναι σε hotmail.gr

To miui music player γιατι θες να το σβήσεις? Anyway θα πας μεσω explorer στο system/app και το σβηνεις απο εκει

Δοκιμασες το smart keyboard? Eμενα 6 κομμα κατι mb με τρωει οποτε νομιζω καλα ειναι

To music player δεν μου ρυθμίζει τον ήχο σωστά στο εκουαλάιζερ δηλαδή: τα 100 Ηz δεν λειτουργούν και τα 500 ρυθμίζουν τα 100, το 1Κ τα 500, τα 4Κ το 1Κ και το 16Κ τα 4Κ, οπότε δεν έχω ρύθμιση στην πράξη για τα 16Κ .... οπότε ... χρησιμοποιώ άλλο ... αν και θα ήθελα το ενσωματωμένο ... όσα λιγότερα apps και καλύτερα...

Το smart keyboard το δοκίμασα αλλά δεν πέφτει σε μένα κάτω από τα 15mb (15-20mb), ενώ το Greek keyboard είναι συνήθως στα 2-4mb ..... Οπότε χρησιμοποιώ συτό και όποτε χρειάζεται το αγαπημένο μου Hackers keyboard στη φουλ διάταξη που χρησιμοποιεί 15-20mb.

Ευχαριστώ πάντως

To music player δεν μου ρυθμίζει τον ήχο σωστά στο εκουαλάιζερ δηλαδή: τα 100 Ηz δεν λειτουργούν και τα 500 ρυθμίζουν τα 100, το 1Κ τα 500, τα 4Κ το 1Κ και το 16Κ τα 4Κ, οπότε δεν έχω ρύθμιση στην πράξη για τα 16Κ .... οπότε ... χρησιμοποιώ άλλο ... αν και θα ήθελα το ενσωματωμένο ... όσα λιγότερα apps και καλύτερα...

Το smart keyboard το δοκίμασα αλλά δεν πέφτει σε μένα κάτω από τα 15mb (15-20mb), ενώ το Greek keyboard είναι συνήθως στα 2-4mb ..... Οπότε χρησιμοποιώ συτό και όποτε χρειάζεται το αγαπημένο μου Hackers keyboard στη φουλ διάταξη που χρησιμοποιεί 15-20mb.

Ευχαριστώ πάντως

Να σε πω ο player που χρησιμοποιεις σε βρισκει και τους στιχους των τραγουδιων? Γιατι εγω που ακουω rock metal punk με βρισκει στιχους αλλα αλλων ασχετων τραγουδιων αν αυτος που χρησιμοποιεις κανει δουλεια δεν με λες κανενα ονομα?

Οσο για το smart keyboard και τωρα που το κοιταξα στις τρεχονετς εφαρμογες με λεει 5,7 mb μήπως εχεις κανει καπου κανενα λαθος σε εγκατασταση ρομ και στο βγάζει τόσο πολύ ή τα επηρεαζει καμια αλλη εφαρμογή που χρησιμοποεις?γιατι τα 5.7 mb με τα 15 είναι μεγαλη διαφορα. Βασικα κατι που προσεξα τωρα δικο μου λαθος εχω το smart keyboard το pro μήπως αυτό φταίει?

παιδια sos!!!εκανα την αναβαθμιση σε 2,3 και τωρα το κινητο εχει κινεζικα!!!

τι να κανω?

οκ κομπλε!!!! false alarm καταφερα κ το αλλαξα

Γιωργο (gkalen) εισαι κορυφαιος!!!χιλια ευχαριστω!!!

σαν να πηρα καινουργιο κινητο!!!:thanks:

Χαίρου!

Ποια εβαλες τελικα;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σε πω ο player που χρησιμοποιεις σε βρισκει και τους στιχους των τραγουδιων? Γιατι εγω που ακουω rock metal punk με βρισκει στιχους αλλα αλλων ασχετων τραγουδιων αν αυτος που χρησιμοποιεις κανει δουλεια δεν με λες κανενα ονομα?

Οσο για το smart keyboard και τωρα που το κοιταξα στις τρεχονετς εφαρμογες με λεει 5,7 mb μήπως εχεις κανει καπου κανενα λαθος σε εγκατασταση ρομ και στο βγάζει τόσο πολύ ή τα επηρεαζει καμια αλλη εφαρμογή που χρησιμοποεις?γιατι τα 5.7 mb με τα 15 είναι μεγαλη διαφορα. Βασικα κατι που προσεξα τωρα δικο μου λαθος εχω το smart keyboard το pro μήπως αυτό φταίει?

Έβαλα τον playerpro που είχε σε προηγούμενο ποστ. Αλλά επειδή με τους στίχους απ'ότι κατάλαβα δεν τα καταφέρνει κανένα καλά ... τί έκανα εγώ:

Κατεβάζεις από το playstore το lyrics grabber και το last.fm το κανονικό (το οποίο δεν θα χρειαστεί ούτε να το ανοίξεις, απλώς να υπάρχει).

Έτσι με το που παίζει ένα τραγούδι βγαίνει notification με τους στίχους, τους οποίους μπορείς να κάνεις αντιγραφή το κείμενο και επικκόληση στο ID3 tag μέσω του playerpro ώστε μετά θα τους δείχνει μέσω αυτού. Αν η διαδικασία είναι βαρετή τότε θα τους βλέπεις μέσω notification.

Από στίχους υπάρχει ότι έχω ψάξει: iron maiden, metallica, slayer κτλ ακόμη και Πίσσα και Πούπουλα, που μάλλον θα τους ξέρεις ...

Σαν το winamp 5 στο pc με lyrics plugin και autotag δεν υπάρχει.....

Για το πληκτρολόγιο το προ ήταν αλλά δεν πειράζει ...

Edited by mixanikosgr

Έβαλα τον playerpro που είχε σε προηγούμενο ποστ. Αλλά επειδή με τους στίχους απ'ότι κατάλαβα δεν τα καταφέρνει κανένα καλά ... τί έκανα εγώ:

Κατεβάζεις από το playstore το lyrics grabber και το last.fm το κανονικό (το οποίο δεν θα χρειαστεί ούτε να το ανοίξεις, απλώς να υπάρχει).

Έτσι με το που παίζει ένα τραγούδι βγαίνει notification με τους στίχους, τους οποίους μπορείς να κάνεις αντιγραφή το κείμενο και επικκόληση στο ID3 tag μέσω του playerpro ώστε μετά θα τους δείχνει μέσω αυτού. Αν η διαδικασία είναι βαρετή τότε θα τους βλέπεις μέσω notification.

Από στίχους υπάρχει ότι έχω ψάξει: iron maiden, metallica, slayer κτλ ακόμη και Πίσσα και Πούπουλα, που μάλλον θα τους ξέρεις ...

Σαν το winamp 5 στο pc με lyrics plugin και autotag δεν υπάρχει.....

Για το πληκτρολόγιο το προ ήταν αλλά δεν πειράζει ...

Λοιπον καηκα λιγο ολο το βραδυ αλλα αξιζε ο κοπος βρηκα το musixmatch player o οποιος χωρις εξτρα αλλες εφαρμογες παιζει και σε βρισκει lyrics και για pantera,ratt,alice cooper,static x,slipknot,twisted sister,la guns αν βρισκει για αυτα οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ πιο πιθανο να το βρισκει απλα τη πρωτη φορα ακους το τραγουδι και σε βγαζει τα lyrics αρκει να εισαι συνδεμενος με wifi ή internet και αν δεν βρει απευθειας τα lyrics πατας fix ή loading metadata και επιλεγεις την σωστη ονομασια του τραγουδιου και του δισκου και σε βρισκει τους στιχους σε δευτερολεπτα. Αφου παιξεις απο μια φορα ολα τα τραγουδια σου με ανοιχτο ιντερνετ πλεον μπορεις να το κλεισεις και να δεις να παιζει τα τραγουδια σου με στιχους. Τωρα απο equalizer δεν ξερω πως θα σε κατσει εσενα εμενα πάντως αυτο που ηθελα το κανει χρησιμοποιώντας μονο ενα app και οχι 3(player pro,lyrics,grabber,last f.m.). Το musixmatch player το βρισκετε στο playstore δωρεαν.

Παιδια με τις κατασκευες ρομ σας προτεινω να το προσθεσετε στις επομενες αντι για αλλον music player.

Edited by tzivas31

Λοιπον καηκα λιγο ολο το βραδυ αλλα αξιζε ο κοπος βρηκα το musixmatch player o οποιος χωρις εξτρα αλλες εφαρμογες παιζει και σε βρισκει lyrics και για pantera,ratt,alice cooper,static x,slipknot,twisted sister,la guns αν βρισκει για αυτα οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ πιο πιθανο να το βρισκει απλα τη πρωτη φορα ακους το τραγουδι και σε βγαζει τα lyrics αρκει να εισαι συνδεμενος με wifi ή internet και αν δεν βρει απευθειας τα lyrics πατας fix ή loading metadata και επιλεγεις την σωστη ονομασια του τραγουδιου και του δισκου και σε βρισκει τους στιχους σε δευτερολεπτα. Αφου παιξεις απο μια φορα ολα τα τραγουδια σου με ανοιχτο ιντερνετ πλεον μπορεις να το κλεισεις και να δεις να παιζει τα τραγουδια σου με στιχους. Τωρα απο equalizer δεν ξερω πως θα σε κατσει εσενα εμενα πάντως αυτο που ηθελα το κανει χρησιμοποιώντας μονο ενα app και οχι 3(player pro,lyrics,grabber,last f.m.). Το musixmatch player το βρισκετε στο playstore δωρεαν.

Παιδια με τις κατασκευες ρομ σας προτεινω να το προσθεσετε στις επομενες αντι για αλλον music player.

Παλαιότερα είχα δοκιμάσει όλους τους Player και κανένας δεν έκανε αυτά που ήθελα .... ο συγκεκριμένος που λες θα τον ξαναδοκιμάσω τώρα γιατί παλαιότερα κράσαρε, μπούκωνε από τις διαφημίσεις κλπ και ήχο δεν έιχε και τον πρώτο .... αλλά για στίχους μάλλλον είναι μπροστά και θα ξαναδώ και τον ήχο του... λόγω ΣΚ θα τους ξαναπιάσω πάλι και βλέπουμε .... πάντως μου είχε αρέσει ο winamp στη φουλ έκδοση....

Το καλύτερο είναι φυσικά να έχεις ενημερωμένα στα αρχεία το ID3 από το pc μέσω winamp5 οπότε να μην χρειάζεσαι καθόλου εφαρμογή που να μπαίνει ίντερνετ και να ψάχνει στίχους ... Για αρχεία χωρίς κανένα στοιχείο και εγγραφές ή ήχους βάζω το soundhound και μου τα βρίσκει...

Αφού βρήκες λύση όμως για αυτό που ήθελες να κάνει πάλι καλά...

Πλεον υπαρχει και working FM.apk στην CM7 (οποτε λογικα και στην CyanMobile). Ο geno ειχε outdated libaudio στο device tree του και μιας και δεν ξερω C++ αναγκαστικα δυστυχως θα αρκεστουμε σε precompiled libraries απο την τελευταια CM7 του. Δεν θα κανω release αμεσα γιατι θελω να ελεγξω λιγο καλυτερα ποια libraries ηταν αυτα που διορθωσαν το προβλημα γιατι αλλαξα 4-5 μαζι και τωρα πρεπει να τα ελεγξω ενα-ενα, ετσι ωστε να κανω χρηση οσο το δυνατον λιγοτερων precompiled libraries.

Μπορω ομως να υποσχεθω οτι η νεα CM7 θα ναι τελειως διαφορετικη απο αυτη που ανεβασα ηδη και αρκετα πιο smooth στο ματι ακομα και χωρις tweaks.

Συντομα λοιπον τα ξαναλεμε :)

Παλαιότερα είχα δοκιμάσει όλους τους Player και κανένας δεν έκανε αυτά που ήθελα .... ο συγκεκριμένος που λες θα τον ξαναδοκιμάσω τώρα γιατί παλαιότερα κράσαρε, μπούκωνε από τις διαφημίσεις κλπ και ήχο δεν έιχε και τον πρώτο .... αλλά για στίχους μάλλλον είναι μπροστά και θα ξαναδώ και τον ήχο του... λόγω ΣΚ θα τους ξαναπιάσω πάλι και βλέπουμε .... πάντως μου είχε αρέσει ο winamp στη φουλ έκδοση....

Το καλύτερο είναι φυσικά να έχεις ενημερωμένα στα αρχεία το ID3 από το pc μέσω winamp5 οπότε να μην χρειάζεσαι καθόλου εφαρμογή που να μπαίνει ίντερνετ και να ψάχνει στίχους ... Για αρχεία χωρίς κανένα στοιχείο και εγγραφές ή ήχους βάζω το soundhound και μου τα βρίσκει...

Αφού βρήκες λύση όμως για αυτό που ήθελες να κάνει πάλι καλά...

Κοιταξε για διαφημισεις εγω εχω κατεβασει απο εδώ και εχω αντικαταστησει στο system/etc το hosts.conf. Αφου πριν οταν το εχω πρωτα ακομα στο φακελο system εχω αλλαξει τα permissions του στο κλασσικο Γ owner-group-others read και μονο owner write. Με αυτο το αρχειακι πλεον ουτσε παιχνιδια ουτε σε εφαρμογες εχω διαφημισεις και ειμαι καλυμενος.