Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηδη την έβαλα και την εβγαλα 2-3 φορές, αλλά τζίφος. Τα αρχεία τα βλέπει όλα, αλλά για κάποιο λόγο δε διαβάζει αυτά με τις ρομ...μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω με άλλη όταν πάω σπίτι, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο άλλο workaround γι'αυτό.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Ο dialer ωραιος προσθεσα και την πριονοκορδελα και τα usb αλλά ενω αλλαξα και στο systemmui to status_bar_close_on_09 κανοντας το τζιβας αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη κατω στο κουρτινακι δειχνει οπως πριν τι μπορει να εκανα λαθος? Στο ανεβαζω να το δεις πως το εχω κανει να με πεις αν βλεπεις κατι που δεν βλεπω http://www.mediafire.com/download/n86i35x4m01dikk/HellMiui.mtz Παντως προχώρα κατα τα αλλα ολα ειναι μπαμπατσα :P .

Κατι δεν παει καλα με το status bar close on, αλλα ακομα δεν ξερω τι ειναι, θα το δω αργοτερα, εχω ακομα πολυ πραμα ν'αλλαξω, ασ'το τελευταιο αυτο.

Τα usb θα τ'αλλαξω κι αυτα ... οπως ειπα δεν ειναι ετοιμο ακομα, θελει πολλες αλλαγες ... αυτο ειναι για να παρεις μια εικονα του θεματος και θα σου στελνω καινουρια .mtz οσο προχωραω, για να βλεπεις πως παει.

Εδώ και λίγες μέρες έχω περάσει GB και δοκιμάζω διάφορες roms, αλλά σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: όποια ρομ κι αν πάω να περάσω, μου βγάζει το μήνυμα "E: Can't open /sdcard/.....(όνομα της ρομ).zip (bad) και μετά "Installation aborted". Ξαναπέρασα τη στοκ 2.3 αλλά πάλι τζίφος - ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μήπως να δοκιμάσω με άλλη κάρτα;

Δοκιμασε να κατεβασεις παλι τα ρομ που θες και δοκιμασε και κανενα αλλο recovery.img

Ισως ομως να φταιει και η καρτα.

Edited by gkalen

Δοκιμασε να κατεβασεις παλι τα ρομ που θες και δοκιμασε και κανενα αλλο recovery.img

Ισως ομως να φταιει και η καρτα.

Τα είχα ήδη κατεβάσει 2 και 3 φορές, αλλά πάλι τίποτα. Τώρα δοκίμασα και με την TWRP, αλλά πάλι τα ίδια - αυτό όμως με κάνει να πιστεύω οτι κάτι έπαθε η κάρτα και δε μπορεί να το διαβάσει απο εκεί. Τωρα ξαναπερνάω στοκ, θα κοιτάξω να βρω μια άλλη κάρτα να δοκιμάσω και βλέπουμε.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Κατι δεν παει καλα με το status bar close on, αλλα ακομα δεν ξερω τι ειναι, θα το δω αργοτερα, εχω ακομα πολυ πραμα ν'αλλαξω, ασ'το τελευταιο αυτο.

Τα usb θα τ'αλλαξω κι αυτα ... οπως ειπα δεν ειναι ετοιμο ακομα, θελει πολλες αλλαγες ... αυτο ειναι για να παρεις μια εικονα του θεματος και θα σου στελνω καινουρια .mtz οσο προχωραω, για να βλεπεις πως παει.

Ναι οκ εσυ ξερεις με τους δικους σου ρυθμους. Παντως με τον κλασικο τροπο αλλαγης για τα usb και την πριονοκορδελα δουλεψε κανονικα οπως θα ειδες στο θεμα που σε ανεβασα απλα κοιταω να κανω καποια πραγματα χωρις να στα ζηταω να τα κανεις ολα εσυ και να σε ελαφρωσω λιγο απο την δουλεια σου. Παντως με αυτες ολες τις hd εικονες εχει γινει μαματο.

Τελικά και με άλλη κάρτα δεν είχα αποτέλεσμα, τα ίδια μου κανει. Τώρα πέρασα στοκ 2.3 επειδή βαρεθηκα τα βάλε βγάλε, αλλά μου κανει κάτι άλλο: βγάζει μια πράσινη οθόνη με δυο παραλληλόγραμμα κοκκινο και μπλε και δεν κανει τίποτα! Τελικα με force upgrade πήρε μπρος, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμασω κι ακούω προτάσεις... Edited by Spyros_V_S

Τελικά και με άλλη κάρτα δεν είχα αποτέλεσμα, τα ίδια μου κανει. Τώρα πέρασα στοκ 2.3 επειδή βαρεθηκα τα βάλε βγάλε, αλλά μου κανει κάτι άλλο: βγάζει μια πράσινη οθόνη με δυο παραλληλόγραμμα κοκκινο και μπλε και δεν κανει τίποτα! Τελικα με force upgrade πήρε μπρος, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμασω κι ακούω προτάσεις...

Αν τη πρασινη οθονη με τα δυο παραλληλογραμμα στη βγαζει αντι για το λουλουδι της huawei , φλασαρε το stallion για να επανελθει το boot logo.

Κατι τρεχει με τα ρομ του herna η της taurus team , την εχουν πατησει κι αλλοι ... μαλλον μονο σε ics baseband δεν θα'χεις προβληματα πια ... δεν ξερω αν υπαρχει λυση σ'αυτο για να μεινεις σε gb ... σε βλεπω ν'αναγκαστεις να μεινεις με ics based roms.

Edited by gkalen

Το περίεργο είναι οτι είχα τη δική σου 7.2 πριν μου κανει τα κόλπα και δοκίμαζα του moihack και τη miui του sofokla, αλλά δεν προλαβα να τελειώσω τις δοκιμές...τεσπα, θα ξαναφλασαρω μάλλον την ICS γιατί δε βλέπω λύση για το πρόβλημα που έχω στην GB.

Το περίεργο είναι οτι είχα τη δική σου 7.2 πριν μου κανει τα κόλπα και δοκίμαζα του moihack και τη miui του sofokla, αλλά δεν προλαβα να τελειώσω τις δοκιμές...τεσπα, θα ξαναφλασαρω μάλλον την ICS γιατί δε βλέπω λύση για το πρόβλημα που έχω στην GB.

Ακριβως , μετα το πρωτο φλασαρισμα ρομ αφου εκανες το downgrade, αρχισαν τα κολπα.

Αυτα να τα διαβαζουν και να προσεχουν καποιοι που λεγανε για jellybean απο herna μην κλαινε μετα το κινητό τους

Ακριβως , μετα το πρωτο φλασαρισμα ρομ αφου εκανες το downgrade, αρχισαν τα κολπα.

Για την ακρίβεια είχα περάσει πρωτα τη Reborn, αλλά επειδή είχα πρόβλημα με το calendar και δε συγχρόνιζε, δοκιμασα του moihack και μετα τη δική σου. Πριν περάσω όμως τη miui του σοφοκλα κόλλησε το σύμπαν!!! Μάλλον αύριο θα ξαναπερασω την ICS και droid, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο αν βγει η κιτκατ για το τηλέφωνο μας.

Αυτα να τα διαβαζουν και να προσεχουν καποιοι που λεγανε για jellybean απο herna μην κλαινε μετα το κινητό τους

Δεν ειναι σιγουρο, αλλα νομιζω οτι κατι τρεχει μ'αυτα τα ρομ γιατι ειχανε κι αλλοι παρομοιο προβλημα μετα απο downgrade σε gb απο τα συγκεκριμενα ρομ.

Το'χα γραψει και στο xda και εδωσε καποιες οδηγιες ο herna γι'αυτο, αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν στο thread της miui η της cm7.

Κι εμενα μου φερανε το τηλ.. με ics αλλα δεν φλασαρα τιποτα, κατεβηκα κατευθειαν σε gb και εχω φλασαρει ολα τα ρομ χωρις προβλημα.

Για την ακρίβεια είχα περάσει πρωτα τη Reborn, αλλά επειδή είχα πρόβλημα με το calendar και δε συγχρόνιζε, δοκιμασα του moihack και μετα τη δική σου. Πριν περάσω όμως τη miui του σοφοκλα κόλλησε το σύμπαν!!! Μάλλον αύριο θα ξαναπερασω την ICS και droid, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο αν βγει η κιτκατ για το τηλέφωνο μας.

Ξεκολειστε ρε παιδι μου αντι να ευχεσαι ισως να βρεις καποια ακρη και να μπορεσεις να κατεβεις μετα σε gb που εχει σταθερες και λειτουργικες ρομ εσυ εκει το χαλβα σου με κιτ κατ και κολοκυθια τουμπανα ελεος δηλαδή θες να το φας το κεφαλι σου και να μπρικαρεις τελειως το κινητο σου παρε ενα sammy και φαε οσες σοκολατες θες πια σορρυ χωρις παρεξηγηση αλλα με εσκασες :P :P :P

Ασε - αμα ήθελα να χώσω λεφτά θα έπαιρνα ένα nexus 4 και θα καθάριζα, αλλα δυστυχώς δεν παίζουν τώρα αυτα τα λεφτά, οπότε μένω οπως είμαι. Θα ξανακάνω Upgrade σε ics και ξανα downgrade μπας και παίξει τίποτα, αλλιώς αναμονή. Ετσι κι αλλιώς τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί είμαι εξωτερικό

ΥΓ: Κι η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Οτι κέρδισα ενα nexus 7 σε ενα διαγωνισμο της κιτκατ, αλλά δεν εχει έρθει ακόμα!!!

Ασε - αμα ήθελα να χώσω λεφτά θα έπαιρνα ένα nexus 4 και θα καθάριζα, αλλα δυστυχώς δεν παίζουν τώρα αυτα τα λεφτά, οπότε μένω οπως είμαι. Θα ξανακάνω Upgrade σε ics και ξανα downgrade μπας και παίξει τίποτα, αλλιώς αναμονή. Ετσι κι αλλιώς τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί είμαι εξωτερικό

ΥΓ: Κι η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Οτι κέρδισα ενα nexus 7 σε ενα διαγωνισμο της κιτκατ, αλλά δεν εχει έρθει ακόμα!!!

Δοκιμασε να βαλεις το ζιπ στην εσωτερικη μνημη

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Δοκιμασε να βαλεις το ζιπ στην εσωτερικη μνημη

Το δοκίμασα κι αυτό αλλά πάλι μου βγάζει "Bad" και σταματαει. Τώρα πέρασα την 1.0.6 του pikachukaki και νομίζω οτι θα κάτσω (εκτος κι αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη/αξιόπιστη πρόταση να δοκιμάσω) , γιατί η miui που είχα δοκιμασει, ενώ είναι κούκλα μου κόλλαγε και δεν είχε την αίσθηση που περιμενα.

Το δοκίμασα κι αυτό αλλά πάλι μου βγάζει "Bad" και σταματαει. Τώρα πέρασα την 1.0.6 του pikachukaki και νομίζω οτι θα κάτσω (εκτος κι αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη/αξιόπιστη πρόταση να δοκιμάσω) , γιατί η miui που είχα δοκιμασει, ενώ είναι κούκλα μου κόλλαγε και δεν είχε την αίσθηση που περιμενα.

Αν εισαι ακομα σε gb baseband, μηπως μπορεις να δοκιμασεις να κανεις partition την καρτα sd ( αν εχεις καμμια για δοκιμη ) , οπως λεω στο thread της cm7.2 η της miui, και μετα να ξαναδοκιμασεις να φλασαρεις ρομ απ'την αρχη.

Ετσι για να δουμε αν θα δουλεψει .... :confused:

Αν δεν πιασει κι αυτο εχω ακομα μια αλλη ιδεα, θα σου φτιαξω ενα νεο ρομ να το δοκιμασεις ( με αλλαγη στο META INF) και να δουμε μηπως πετυχει αλλιως δεν εχω αλλη λυση.

Edited by gkalen

Καλησπέρα σε όλους. Όπως καταλάβατε είμαι ακόμη με στοκ ρομ, απλά έκανα root και πήρα backup το ΙΜΕΙ σύμφωνα με τον οδηγό. Μετά από διάβασμα των σελίδων του φόρουμ όσο και του xda κατάλαβα (ίσως), ότι οι πιο σταθερές και αξιόπιστες (αυτό ψάχνω) ρομ είναι του δικού μας gkalen (και μπράβο), η horsemageddon για froyo και η stallion για gingerbread. Λόγω της πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας όλων εδώ μέσα, ρωτάω το εξής: Αξίζει να κάνω upgrade και να περάσω την stallion ή να περάσω την horsemageddon; Ποιες είναι οι πρακτικές διαφορές στις συγκεκριμένες ρομ (εκτός από το TVout που μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω); πχ: η μπαταρία, η ποιότητα του ήχου του ακουστικού και του μεγαφώνου (κλήσεις και Multimedia),υποστήριξη περισσότερων αρχείων ήχου, η ποιότητα της κάμερας (φώτο και βίντεο), εμπειρία χρήσης συνολικά, οι λιγότερες ασυμβατότητες, και τελικά αν κερδίζω κάτι με το gingerbread; Περιμένω τις προτάσεις σας για να το κάνω σήμερα που έχω χρόνο.

Ευχαριστώ τους tzivas31 και gkalen για τις προτάσεις τους. Τελικά πέρασα τότε την horsemageddon γιατί ήταν πιο εύκολο και είμαι μ'αυτή έως τώρα.Μου άρεσε πολύ. Στο ΣΚ όπως λέει και ο gkalen μάλλον θα πάω σε gb και θα δοκιμάσω και τη stallion. Έχω κάτι προβληματάκια όμως με τη horsemageddon:

1. Στις επαφές αν γράψω ένα γράμμα για αναζήτηση εμαφανίζονται οι επαφές πχ 5 στον αριθμό αλλά δεν βλέπω τα ονόματα, μόλις ακουμπήσω την οθόνη εμφανίζεται το όνομα, μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στον launcher? (δες φώτο)

Έβαλα άλλη εφαρμογή από το playstore και φαίνονται κανονικά άρα μάλλον κάτι παίζει με τα φόντα διαφάνειες κτλ

2. Το ακουστικό bluetooth ακουγόταν χαμηλά αλλά όταν πήγα να το ανεβάσω με τα πλήκτρα ήχου δεν άκουγα τίποτα (και τώρα είναι χωρίς bt)

3. Δεν μου δουλεύει το dsp pack στο playerpro (δείχνει το on-off το ρυθμίζεις κτλ αλλά δεν αλλάζει ο ήχος)

Ποιος μπορεί να βοηθήσει? Μήπως ο φίλος μας ο gkalen?

ή να μην ασχολούμαι άλλο με 2.2 γιατί όλοι έχετε πάει σε 2,3 και άλλες ρομ?

Edited by mixanikosgr

1. Στις επαφές αν γράψω ένα γράμμα για αναζήτηση εμαφανίζονται οι επαφές πχ 5 στον αριθμό αλλά δεν βλέπω τα ονόματα, μόλις ακουμπήσω την οθόνη εμφανίζεται το όνομα, μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στον launcher? (δες φώτο)

Έβαλα άλλη εφαρμογή από το playstore και φαίνονται κανονικά άρα μάλλον κάτι παίζει με τα φόντα διαφάνειες κτλ

2. Το ακουστικό bluetooth ακουγόταν χαμηλά αλλά όταν πήγα να το ανεβάσω με τα πλήκτρα ήχου δεν άκουγα τίποτα (και τώρα είναι χωρίς bt)

3. Δεν μου δουλεύει το dsp pack στο playerpro (δείχνει το on-off το ρυθμίζεις κτλ αλλά δεν αλλάζει ο ήχος)

Ποιος μπορεί να βοηθήσει? Μήπως ο φίλος μας ο gkalen?

ή να μην ασχολούμαι άλλο με 2.2 γιατί όλοι έχετε πάει σε 2,3 και άλλες ρομ?

1. Αυτο συμβαινει γιατι αλλαξα το background σε μαυρο αλλα δεν μπορουσα να το αλλαξω παντου ( λογω κλειδωμενων εφαρμογων συστηματος απο τη huawei ), κι ετσι το αφησα ετσι ... μπορω να στο φτιαξω κανοντας το background λευκο ξανα.

2. Και το θεμα με το ακουστικο bluetooth μπορω να στο φτιαξω.

3. Σ'αυτο δεν γινεται τιποτα, δεν δουλευει σε froyo ο dsp manager, μονη λυση ο mixzing player που εχει ενσωματωμενο dsp equalizer και δουλευει κανονικα.

Αν πας σε 2.3 δεν χρειαζεται να φτιαξω κατι ... και να ξερεις οτι σε 2.3 δεν υπαρχει μονο το stallion, αλλα πολλα ακομα ρομ, που μπορεις να δοκιμασεις.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μάλλον το διήμερο θα πάω σε gb και μετά πρώτα σε stallion .... το έχω κατεβάσει ήδη, όπως και το Β572 και έχω έτοιμη τη 2giga κάρτα. Προφανώς θα χρειαστώ και τη βοήθειά σας ... Ελπίζω όμως καλύτερα να μην τη χρειαστώ... Ας δούμε β' ημίχρονο τώρα

Αν εισαι ακομα σε gb baseband, μηπως μπορεις να δοκιμασεις να κανεις partition την καρτα sd ( αν εχεις καμμια για δοκιμη ) , οπως λεω στο thread της cm7.2 η της miui, και μετα να ξαναδοκιμασεις να φλασαρεις ρομ απ'την αρχη.

Ετσι για να δουμε αν θα δουλεψει .... :confused:

Αν δεν πιασει κι αυτο εχω ακομα μια αλλη ιδεα, θα σου φτιαξω ενα νεο ρομ να το δοκιμασεις ( με αλλαγη στο META INF) και να δουμε μηπως πετυχει αλλιως δεν εχω αλλη λυση.

Ευχαριστώ gkalen αλλά ηδη πέρασα ICS και έβαλα τη frozen pika, οπου και λέω να κάτσω λίγο γιατί αυτό το βάλε βγάλε το εκανα σήμερα καμια εικοσαριά φορές και με κούρασε. Τώρα θα περιμένω να δω αν θα βγει κάτι νεότερο ή καλυτερο σε ICS.

Να ρωτησω το greenify μπορει να μπει στο κινητο μας;

αν θελεις το δοκιμαζεις , προσωπικα δεν το'χω

Ο dialer ωραιος προσθεσα και την πριονοκορδελα και τα usb

τι ωραιος .. :p , αυτος ηταν απλα η πρωτη δοκιμη , τωρα τον εχω ψιλοετοιμο , θελει ακομα καποια πραγματα , αλλα τωρα πηρε μορφη .

αλλαξα και τα usb και τη lockscreen λιγο ακομα.

αντε να δουμε πως θα γινει οταν ολοκληρωθει :p:p

κατεβασε , αυτο το HellMiui theme ... http://www.mediafire.com/download/43ov76hb8r7sq68/HellMiui.mtz

ετσι , για να δεις τι σε περιμενει .. :p:D:rolleyes::wacko:

αν θελεις το δοκιμαζεις , προσωπικα δεν το'χω

τι ωραιος .. :p , αυτος ηταν απλα η πρωτη δοκιμη , τωρα τον εχω ψιλοετοιμο , θελει ακομα καποια πραγματα , αλλα τωρα πηρε μορφη .

αλλαξα και τα usb και τη lockscreen λιγο ακομα.

αντε να δουμε πως θα γινει οταν ολοκληρωθει :p:p

κατεβασε , αυτο το HellMiui theme ... http://www.mediafire.com/download/43ov76hb8r7sq68/HellMiui.mtz

ετσι , για να δεις τι σε περιμενει .. :p:D:rolleyes::wacko:

Ωραιος κατεβαζω το θεμα ευθυσ αμεσως και δοκιμάζω και αναφέρω

Κατι για ολους τους υπολοιπους που ψαχνονται για handsfree για το κινητο μας εχει βαλει αυτα που εχω παρει και εγω πριν καιρο σε προσφορα στα crazy sundays το eshop http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006420&sid=1. Δεν με αρεσει να κανω διαφημιση σε κανενα μαγαζι αλλα επειδη εγω προσωπικα ειμαι πολυ στενα οικονομικα και ξερω και πολυς ακομα κοσμος τα προτεινω γιατι ειναι πολυ φτηνα με αυτη τη προσφορα και δοκιμασμενα εγω αυτα εχω αυτη τη στιγμη και ειμαι ικανοποιημενος απο ενταση οσες ρομ και αν εχω βαλει και τα εχω δοκιμασει και ενιωθα υποχρεωση να σας ενημερωσω

Εdit : Γιώργο καλα οι φωτιες κολαση και σε lockscreen κσι σε dialer. Οι θανασακηδες στα usb τα σπανε κυριολεκτικα!!! Με αρεσουν και γενικως σε ολα τα υπολοιπα που εχεις δεσει μαυρο με μπλέ, αλλα ειδα παλι εβγαλες τις πριονοκορδελες μαλλον δεν σε αρεσουν εγω πάντως θα τις ξαναπροσθεσω επισης ειδα στο κουρτινακι τερμα κατω εβγαλε μια μπαρα παραπανω μαλλον τωρα αν βαλω και το tzivas στο close_on θα το εμφανισει πιστευω θα σε πω εννοειται μολις το δοκιμασω αλλα ενταξει για αλλη μια φορα εχεις κανει και μαμω τις δουλειες

Edited by tzivas31

Δοκιμασω να το βαλω αλλα δεν μπαινει.υπαρχει κατι αλλο αντίστοιχο γιατι ωρες ωρες τρώει κολληματα;

Για τι ακριβως μιλας? Δοκιμασες να βαλεις τι? Να ειστε λιγο πιο συγκεκριμενοι στο τι ρωτατε

Αν μιλας για το θεμα του gkalen πρεπει καταρχην να εχεις miui για να το φορεσεις κατα δευτερον το κατεβαζεις και το βαζεις στην sdcard στο φακελο miui/theme και μετα πας απο την εφαρμογη θεματα και το φορτωνεις. Αν το δοκιμαζεις με κανεναν αλλο τροπο που δεν νομιζω υπαρχει λογικο θα ειναι να κανεις κατι λαθος και σε κολλαει