mixanikosgr Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Όπως καταλάβατε είμαι ακόμη με στοκ ρομ, απλά έκανα root και πήρα backup το ΙΜΕΙ σύμφωνα με τον οδηγό. Μετά από διάβασμα των σελίδων του φόρουμ όσο και του xda κατάλαβα (ίσως), ότι οι πιο σταθερές και αξιόπιστες (αυτό ψάχνω) ρομ είναι του δικού μας gkalen (και μπράβο), η horsemageddon για froyo και η stallion για gingerbread. Λόγω της πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας όλων εδώ μέσα, ρωτάω το εξής: Αξίζει να κάνω upgrade και να περάσω την stallion ή να περάσω την horsemageddon; Ποιες είναι οι πρακτικές διαφορές στις συγκεκριμένες ρομ (εκτός από το TVout που μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω); πχ: η μπαταρία, η ποιότητα του ήχου του ακουστικού και του μεγαφώνου (κλήσεις και Multimedia),υποστήριξη περισσότερων αρχείων ήχου, η ποιότητα της κάμερας (φώτο και βίντεο), εμπειρία χρήσης συνολικά, οι λιγότερες ασυμβατότητες, και τελικά αν κερδίζω κάτι με το gingerbread; Περιμένω τις προτάσεις σας για να το κάνω σήμερα που έχω χρόνο. Edited November 10, 2013 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Όπως καταλάβατε είμαι ακόμη με στοκ ρομ, απλά έκανα root και πήρα backup το ΙΜΕΙ σύμφωνα με τον οδηγό. Μετά από διάβασμα των σελίδων του φόρουμ όσο και του xda κατάλαβα (ίσως), ότι οι πιο σταθερές και αξιόπιστες (αυτό ψάχνω) ρομ είναι του δικού μας gkalen (και μπράβο), η horsemageddon για froyo και η stallion για gingerbread. Λόγω της πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας όλων εδώ μέσα, ρωτάω το εξής: Αξίζει να κάνω upgrade και να περάσω την stallion ή να περάσω την horsemageddon; Ποιες είναι οι πρακτικές διαφορές στις συγκεκριμένες ρομ (εκτός από το TVout που μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω); πχ: η μπαταρία, η ποιότητα του ήχου του ακουστικού και του μεγαφώνου (κλήσεις και Multimedia),υποστήριξη περισσότερων αρχείων ήχου, η ποιότητα της κάμερας (φώτο και βίντεο), εμπειρία χρήσης συνολικά, οι λιγότερες ασυμβατότητες, και τελικά αν κερδίζω κάτι με το gingerbread; Περιμένω τις προτάσεις σας για να το κάνω σήμερα που έχω χρόνο. Kοιτα αν εισαι αναμεσα σε horsemageddon και stallion θα σε προτεινα να περασεις την horsemageddon για να γλιτωσεις τη μανουρα του update ή αν πηρες το κινητο με 2.3 εγκατεστημενη περνα τη stallion για να γλιτωσεις τη μανουρα του downgrade. Update θα σε προτεινα να κανεις αν εισαι σε 2.2 μόνο και μονο αν ηθελες τις ομορφιες και ευκολιες μιας cyanogen ή miui horsemageddon και stallion δεν εχουν καποια σοβαρη διαφορα κατα την αποψη μου καλα βεβαια θα ηταν να ελεγε τη γνωμη του και ο gkalen σαν κατασκευαστης τους. Απο εκει και περα ειναι και θεμα τι θες να κανεις με το κινητο γιατι υπαρχουν και καποιες εφαρμογες που δεν δουλεουν σε 2.2 και θελουν απο 2.3 και πανω εσυ θα το δεις αυτο. Αυτα λοιπον κατα την προσωπικη μου αποψη Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 @Tupac Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε το μικρόβιο της αλλαγής και είμαστε και λίγο "γκατζετάκηδες" γι'αυτο και μπλεκομαστε με φλασαρίσματα, upgrading κοκ, οποτε αν εχεις τα χρήματα και θέλεις να πάρεις κάτι πραγματικα καλό για να το ευχαριστηθείς, προχωρά το!!! Εγώ θα αγόραζα όμως το nexus, ειτε το νεο ειτε το παλιό, γιατί για τα λεφτά που δινεις παίρνεις φοβερό κινητο, αλλά και το γεγονός πως οτι καινούργιο θα βγαίνει σε android θα το εχεις πρώτος - να μη συζητησουμε το τι υπάρχει διαθέσιμο σε custom ROM, γιατί θα χαθεί η μπάλα!! Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) :pΚαλησπέρα σε όλους. Όπως καταλάβατε είμαι ακόμη με στοκ ρομ, απλά έκανα root και πήρα backup το ΙΜΕΙ σύμφωνα με τον οδηγό. Μετά από διάβασμα των σελίδων του φόρουμ όσο και του xda κατάλαβα (ίσως), ότι οι πιο σταθερές και αξιόπιστες (αυτό ψάχνω) ρομ είναι του δικού μας gkalen (και μπράβο), η horsemageddon για froyo και η stallion για gingerbread. Λόγω της πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας όλων εδώ μέσα, ρωτάω το εξής: Αξίζει να κάνω upgrade και να περάσω την stallion ή να περάσω την horsemageddon; Ποιες είναι οι πρακτικές διαφορές στις συγκεκριμένες ρομ (εκτός από το TVout που μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω); πχ: η μπαταρία, η ποιότητα του ήχου του ακουστικού και του μεγαφώνου (κλήσεις και Multimedia),υποστήριξη περισσότερων αρχείων ήχου, η ποιότητα της κάμερας (φώτο και βίντεο), εμπειρία χρήσης συνολικά, οι λιγότερες ασυμβατότητες, και τελικά αν κερδίζω κάτι με το gingerbread; Περιμένω τις προτάσεις σας για να το κάνω σήμερα που έχω χρόνο. ωραια , καλα το πηγες μεχριτωρα. το πιο γρηγορο ( οπως εισαι τωρα ) ,ειναι η horsemageddon ( βαζεις recovery μεσω ροζ οθονης και μετα φλασαρεις το horsemageddon , οπως λεω και στις οδηγιες στο πρωτο ποστ στο xda) .... πολυ ευκολα και γρηγορα καθαρισες. μπορεις να τη δοκιμασεις καμμια βδομαδα και μετα αναβαθμιζεις ( δε σε βλεπω να θες αλλο froyo .. :p) για να φλασαρεις καποιο αλλο ρομ , πρεπει ν'αναβαθμισεις σε gb 2.3 . αναλυτικο οδηγο και λινκ για αναβαθμιση σε 2.3 , θα βρεις στην υπογραφη του tzivas31 . για μενα , αφου μπαινεις στο τρυπακι ... δοκιμασε απ'ολα :rolleyes: @ για το offtopic με τα τηλ.. κι εγω προς το παρον μενω εδω . δεν παιρνω ακριβα τηλ.. , μ'αρεσει να παιρνω φθηνα τηλ.. με καλα χαρακτηριστικα και τα φτιαχνω τα υπολοιπα μονος μου ( γι αυτο εχω πεσει στη κινεζικη αγορα ). δεν μ'αρεσουν ουτε οι μεγαλες συσκευες , δεν θ'αγοραζα τηλ.. μεγαλυτερο απο 4.0 ιντσες ( αντε 4.2 αν ηταν κατι που θα μου αρεσε ) , μετα μεγαλωνει πολυ το πραμα για τα γουστα μου ). να πω την αληθεια ομως , αυτο που γλυκοκοιταζω ομως αυτη τη στιγμη ειναι το zte blade V (159 ευρω)... πριν απο λιγους μηνες κοιταζα το huawei Y300 (159 η 149 ευρω σημερα) στο μελλον θα δουμε , προς το παρον U8800 pro ... :p:p @ tzivas31 οπως καταλαβαινεις ειμαι σε φτιαξιμο του Hell MIUI theme παρε ενα ματι στο πρωτο σταδιο ... [ATTACH]37307[/ATTACH] [ATTACH]37308[/ATTACH] [ATTACH]37309[/ATTACH] [ATTACH]37310[/ATTACH] θελει ακομα χρονο ομως .. ακομα τα βαρια δεν τα'χω πιασει .. ειμαι σε καλο δρομο ομως και χειριζομαι καλυτερα το photoshop πλεον. για να δουμε ... Edited November 11, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) καλημερα φιλε gkalen, μια ερωτηση.στο λινκ της υπογραφης σου,για την MUI βλεπω οτι υπαρχουν διαφορες βερσιον,πια απ'ολες να περασω? εβαλα την MIUI_ReBorn ειναι οκ? ευχαριστω :) Edited November 11, 2013 by gp_r5gt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλημερα φιλε gkalen, μια ερωτηση.στο λινκ της υπογραφης σου,για την MUI βλεπω οτι υπαρχουν διαφορες βερσιον,πια απ'ολες να περασω? εβαλα την MIUI_ReBorn ειναι οκ? ευχαριστω :) Η πιο τελευταια ειναι η ReBorn ... Εισαι οκ μ'αυτη ... σκεφτομαι βεβαια ενα update σε καμερα με στερεοφωνικο ηχο και αλλαγη στο binarie "bootanimation" , γιατι προσεξα οτι μ'αυτο το binarie δεν δεχεται το bootanimation σε αλλαγη θεματος ( ολα μπαινουν σωστα, εκτος του bootanimation, αν καποιο θεμα εχει) . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 @ tzivas31 οπως καταλαβαινεις ειμαι σε φτιαξιμο του Hell MIUI theme παρε ενα ματι στο πρωτο σταδιο ... [ATTACH]37307[/ATTACH] [ATTACH]37308[/ATTACH] [ATTACH]37309[/ATTACH] [ATTACH]37310[/ATTACH] θελει ακομα χρονο ομως .. ακομα τα βαρια δεν τα'χω πιασει .. ειμαι σε καλο δρομο ομως και χειριζομαι καλυτερα το photoshop πλεον. για να δουμε ... Καλα γιωργο με τα σχεδια που δειχνεις με εφτιαξες τρελα με την ησυχια σου οποτε εχεις χρονο αλλα απο οσο βλεπω θα ειναι και μαμω τα hell themes. Διαβασα οτι δεν εισαι της μεγαλης οθονης σε κινητο και πολυ αλλα δες reviews για huawei honor 3 και πες μου μετα δεν το γλυκοκοιταζεις? Βρηκες τελικα τι γινεται με το σωσιμο επαφων απο dialer? Και κατι προς ολους που με συνεβει τις προαλλες για να ξερετε οσοι θελετε ειχα χρησιμοποιησει αρκετες φορες τις τελευταιες μερες το sygic ξαφνικα το ανοιγω και δεν εβλεπε ουτε ενα δορυφορο βρε αμαν λεω τι παιχτηκε ανοιγω το sygic το κλεινω ποσες φορες δεν ουτε ενας δορυφορος το κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση με δεδομενα και χωρις μεσω του titanium παλι τιποτα. Να εχω αρχισει να τρωγομαι τωρα μηπως και χαλασε ο δεκτης gps του κινητου τελικα η λυση ηταν τοσο μα τοσο απλη απλα εκανα επανεκιννηση το κινητο και ξαναρχισε να δουλευει νορμαλ βρισκοντας δορυφορους μεσα σε 20 δευτερολεπτα όπως πριν. Απλο αλλα με τα τοσα πειραγματα ψαχνουμε για λυση με τον πιο δυσκολο τροπο και δεν σκεφτομαστε τα αυτονοητα. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλα γιωργο με τα σχεδια που δειχνεις με εφτιαξες τρελα με την ησυχια σου οποτε εχεις χρονο αλλα απο οσο βλεπω θα ειναι και μαμω τα hell themes. Διαβασα οτι δεν εισαι της μεγαλης οθονης σε κινητο και πολυ αλλα δες reviews για huawei honor 3 και πες μου μετα δεν το γλυκοκοιταζεις? Βρηκες τελικα τι γινεται με το σωσιμο επαφων απο dialer... Nα εχω αρχισει να τρωγομαι τωρα μηπως και χαλασε ο δεκτης gps του κινητου τελικα η λυση ηταν τοσο μα τοσο απλη απλα εκανα επανεκιννηση το κινητο και ξαναρχισε να δουλευει νορμαλ βρισκοντας δορυφορους μεσα σε 20 δευτερολεπτα όπως πριν. Απλο αλλα με τα τοσα πειραγματα ψαχνουμε για λυση με τον πιο δυσκολο τροπο και δεν σκεφτομαστε τα αυτονοητα. Οχι δεν κοιταζω τηλ.. πανω απο 4 ιντσες ... το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι οι ιντσες και μετα ολα τ'αλλα. Για το gps, εχουμε πει και παλιοτερα οτι θελει reboot να ξεκολλησει .. Με τις επαφες δεν εχω βρει κατι και δεν βρισκω ουτε στο google, αλλα δεν ειναι τιποτα σημαντικο. Το hell theme θα ειναι απιθανο, αμα θες θα σου στειλω αυτο που εχω μεχρι τωρα. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Οχι δεν κοιταζω τηλ.. πανω απο 4 ιντσες ... το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι οι ιντσες και μετα ολα τ'αλλα. Για το gps, εχουμε πει και παλιοτερα οτι θελει reboot να ξεκολλησει .. Με τις επαφες δεν εχω βρει κατι και δεν βρισκω ουτε στο google, αλλα δεν ειναι τιποτα σημαντικο. Το hell theme θα ειναι απιθανο, αμα θες θα σου στειλω αυτο που εχω μεχρι τωρα. Αμα θες στειλε οτι εχεις κανει να το δω επανω στο κινητο και με την ησυχια σου περιμενω ολοκληρωμενο το εργο σου που θα ειναι κολαση ειμαι σιγουρος για αυτο. Μιας και το τζιβας ξερω πλεον να το προσθεσω και μονος μπορεις να το ανεβασεις σαν hell theme και για οποιον αλλο γουσταρει θανασακηδες. Να'σαι καλα ρε παντως που νοιαζεσαι για τα γουστα ολων ξερω ειναι για σενα ωρες, μερες και μηνες καψιματος για ολα αυτα τα αποτελεσματα που εμεις απολαμβανουμε κατευθειαν στην τελικη μορφη. Μακαρι ολοι να μπορουσαμε να δινουμε εστω και τα μισα απο οσα εσυ μας εχεις δωσει. Ευγε απο εμενα για μια πολλοστη φορα Edited November 11, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Η πιο τελευταια ειναι η ReBorn ... Εισαι οκ μ'αυτη ... σκεφτομαι βεβαια ενα update σε καμερα με στερεοφωνικο ηχο και αλλαγη στο binarie "bootanimation" , γιατι προσεξα οτι μ'αυτο το binarie δεν δεχεται το bootanimation σε αλλαγη θεματος ( ολα μπαινουν σωστα, εκτος του bootanimation, αν καποιο θεμα εχει) . πολυ ωραια! ειναι οντως πολυ καλη,απλα ενημερωτικα οταν ανοιγω το facebook mesenger ,κανει reboot,και με τα sms εχω ενα προβλημα,μπορω να στειλω(δεν δουλευει και η αναφορα μυν.) αλλα δεν μου ερχεται τποτα οταν στελνω απο αλλο κινητο. ο παροχος μου ειναι η wind Edited November 12, 2013 by gp_r5gt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) πολυ ωραια! ειναι οντως πολυ καλη,απλα ενημερωτικα οταν ανοιγω το facebook mesenger ,κανει reboot,και με τα sms εχω ενα προβλημα,μπορω να στειλω(δεν δουλευει και η αναφορα μυν.) αλλα δεν μου ερχεται τποτα οταν στελνω απο αλλο κινητο. ο παροχος μου ειναι η wind Διαβασε καλα το πρωτο ποστ στο xda ... Ανοιξε το superuser και απενεργοποιησε τη διαχειρηση δικαιωματων. Τα γραφω ολα στο πρωτο ποστ στο xda, διαβασε το ολο και θα δεις κι αλλα κολπα. Το πρωτο πραγμα μετα το φλασαρισμα του ρομ , ειναι ν'ανοιξεις superuser και να κλεισεις τη διαχειρηση δικαιωματων, αλλιως αυτα παθαινεις με τα sms. Τεςπα, διαβασμα και θα βρεις ολα τα κολπα για να δουλευουν ολα σωστα ... @ tzivas31 κατεβασε αυτο ... http://www.mediafire.com/download/7q3wc33dqimf3ve/Hell6Miui.mtz δοκιμασε το , εχει ακομα πολυ πραμα ομως , αυτες ειναι οι πρωτες αλλαγες . και θα σου στελνω κι αλλα σιγα σιγα Edited November 12, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 @ tzivas31 κατεβασε αυτο ... http://www.mediafire.com/download/7q3wc33dqimf3ve/Hell6Miui.mtz δοκιμασε το , εχει ακομα πολυ πραμα ομως , αυτες ειναι οι πρωτες αλλαγες . και θα σου στελνω κι αλλα σιγα σιγα Γιωργο για καποιο λογο δεν κατεβαινει οταν παταω download σε αυτο το λινκ αν θες τσεκαρε το και εσυ. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Γιωργο για καποιο λογο δεν κατεβαινει οταν παταω download σε αυτο το λινκ αν θες τσεκαρε το και εσυ. Δουλευει κανονικα το λινκ, μολις το εβαλα να κατεβει απο το τηλ.. και κατεβηκε. Ισως να βαλεις τον browser σε android mod, γιατι σε desktop μου'βγαζε διαφημισεις ... μηπως γι'αυτο δεν κατεβαινει. Να ξερεις ομως οτι σχεδον καθε μερα η μερα παρα μερα , θα σου στελνω και πιο καινουριο θεμα. Σημερα θ'ασχοληθω με τον dialer ισως και contacts αν προλαβω. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δουλευει κανονικα το λινκ, μολις το εβαλα να κατεβει απο το τηλ.. και κατεβηκε. Ισως να βαλεις τον browser σε android mod, γιατι σε desktop μου'βγαζε διαφημισεις ... μηπως γι'αυτο δεν κατεβαινει. Να ξερεις ομως οτι σχεδον καθε μερα η μερα παρα μερα , θα σου στελνω και πιο καινουριο θεμα. Σημερα θ'ασχοληθω με τον dialer ισως και contacts αν προλαβω. Το κατεβασα ενταξει τελικα και το περασα πολυ ωραιο αλλα μηπως ξερεις αν γινεται για εικονιδια των εφαρμογων να εχει αυτα του θεματος του wow? Γιατι τα εικονιδια των εφαρογων ειναι λιγο μεγαλα και εντονα χρωματα και θυμιζουν official rom και χαλανε την εικονο απο το θανασακη του wallpaper. Καλα ρε εσυ στην οθονη κλειδωματος οταν παταω πανω στη νεκροκεφαλη πως εκανες το εφε επανω απο τη νεκροκεφαλη για ενα επιπεδο να εχει αλλα χρωματα και σχεδια απο οτι ο θανασακης της συγκεκριμενης οθονης? Απο θανασακηδες προς το παρον πολυ ωραιοι και πολυ γαματα χρωματα που κανουν την οθονη παρολο που η μεμβρανη εχει πιασει λιγο σκονη να φαινεται πιο καθαρη!Ωραια το πας προς το παρον Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το κατεβασα ενταξει τελικα και το περασα πολυ ωραιο αλλα μηπως ξερεις αν γινεται για εικονιδια των εφαρμογων να εχει αυτα του θεματος του wow? Γιατι τα εικονιδια των εφαρογων ειναι λιγο μεγαλα και εντονα χρωματα και θυμιζουν official rom και χαλανε την εικονο απο το θανασακη του wallpaper. Καλα ρε εσυ στην οθονη κλειδωματος οταν παταω πανω στη νεκροκεφαλη πως εκανες το εφε επανω απο τη νεκροκεφαλη για ενα επιπεδο να εχει αλλα χρωματα και σχεδια απο οτι ο θανασακης της συγκεκριμενης οθονης? Απο θανασακηδες προς το παρον πολυ ωραιοι και πολυ γαματα χρωματα που κανουν την οθονη παρολο που η μεμβρανη εχει πιασει λιγο σκονη να φαινεται πιο καθαρη!Ωραια το πας προς το παρον Τα εικονιδια δεν τα'χω αλλαξει ακομα, ψαχνω να βρω καλυτερα. Μπορεις να βαλεις του wow τα εικονιδια (icons) μεσα στο .mtz και ετοιμος. Ειναι HD εικονες που φαινονται τελεια και γυαλιζουν πανω στην οθονη. Το εφε με τις φωτιες πανω απο τη νεκροκεφαλη ειναι δυναμη, αλλα θα το κανω ακομα πιο ωραιο ( σκεφτομαι να το βαλω κι απο κατω ) .. οπως σου'πα στη miui το hell theme θα'ναι απιθανο . Μη νομιζεις οτι αυτο θα'ναι και η τελικη μορφη, θ'αλλαχτουν κι αλλα πραγματα, απλα τα βλεπω σιγα σιγα καθως το στηνω. Αυτο ηταν η εκτη δοκιμη και κομπλαρισμενη απο τα χρωματα των γραμματων γιατι μου'φαγε χρονο να βρω τα χρωματα στα γραμματα ( πεφταν μαυρο πανω σε μαυρο η ασπρο πανω σε ασπρο ) , τωρα που κομπλαρα τα γραμματα θα παει πιο γρηγορα το πραμα. Συνεχιζουμε και βλεπουμε, αν οχι σημερα, αυριο θα σου στειλω νεο .mtz ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Τα εικονιδια δεν τα'χω αλλαξει ακομα, ψαχνω να βρω καλυτερα. Μπορεις να βαλεις του wow τα εικονιδια (icons) μεσα στο .mtz και ετοιμος. Ειναι HD εικονες που φαινονται τελεια και γυαλιζουν πανω στην οθονη. Το εφε με τις φωτιες πανω απο τη νεκροκεφαλη ειναι δυναμη, αλλα θα το κανω ακομα πιο ωραιο ( σκεφτομαι να το βαλω κι απο κατω ) .. οπως σου'πα στη miui το hell theme θα'ναι απιθανο . Μη νομιζεις οτι αυτο θα'ναι και η τελικη μορφη, θ'αλλαχτουν κι αλλα πραγματα, απλα τα βλεπω σιγα σιγα καθως το στηνω. Αυτο ηταν η εκτη δοκιμη και κομπλαρισμενη απο τα χρωματα των γραμματων γιατι μου'φαγε χρονο να βρω τα χρωματα στα γραμματα ( πεφταν μαυρο πανω σε μαυρο η ασπρο πανω σε ασπρο ) , τωρα που κομπλαρα τα γραμματα θα παει πιο γρηγορα το πραμα. Συνεχιζουμε και βλεπουμε, αν οχι σημερα, αυριο θα σου στειλω νεο .mtz ... Στο προτεινω σαν ιδεα εμπιστευομαι οτι και αν κανεις νομιζω το κοκκινο σε γραμματα δειχνει ωραιο αν εχεις απο πισω μαυρο backround Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) δοκιμασε καποιος το Cyanogen installer app https://play.google.com/store/apps/details?id=org.cyanogenmod.oneclick edit:αφηστε καλυτερα,απλα ειναι αστειοι οι τυποι εκει Edited November 13, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 δοκιμασε καποιος το Cyanogen installer app https://play.google.com/store/apps/details?id=org.cyanogenmod.oneclick edit:αφηστε καλυτερα,απλα ειναι αστειοι οι τυποι εκει δεν ειναι αυτοι αστειοι. απλα η συσκευη μας δεν υποστηριζεται :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) μονο η συσκευη μας δεν υποστηριζεται!P ολες οι αλλες ειναι μεσα,ξυλουν θελουν,πως τολμησαν να υποστηριζουν συσκευες που ηδη εχουν υποστηριξη φοβερο κατορθωμα,δεν λεω δεν ξερεις ποια να πρωτο διαλεξεις απο την λιστα τους,ατελειωτη!! μου λεει και να συνεχισω με δικο μου ρισκο,δηλ θα μου περασει καποια nexus?????? off topic-edit:ποιος dialer εχει επιλογη να στειλω εισερχομενη κληση σε voice mail ex-dialer ειχε αλλα σε καποια αναβαθμιση χαθηκε Edited November 13, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Διαβασε καλα το πρωτο ποστ στο xda ... Ανοιξε το superuser και απενεργοποιησε τη διαχειρηση δικαιωματων. Τα γραφω ολα στο πρωτο ποστ στο xda, διαβασε το ολο και θα δεις κι αλλα κολπα. Το πρωτο πραγμα μετα το φλασαρισμα του ρομ , ειναι ν'ανοιξεις superuser και να κλεισεις τη διαχειρηση δικαιωματων, αλλιως αυτα παθαινεις με τα sms. Τεςπα, διαβασμα και θα βρεις ολα τα κολπα για να δουλευουν ολα σωστα ... εχεις δικιο φιλε δεν το προσεξα :rolleyes: σ¨ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ελα γιωργο το hell theme τα σπαει εχω αλλαξει και τα εικονιδια με αυτα απο το wow theme οπως με ειπες αργοτερα λεω να βαλω και το τζιβας στο κουρτινακι και την πριονοκορδελα για εικονιδιο φορτωματος αλλα οι θανασακηδες που βαζαμε αντι για τα ρομποτακια στη συνδεση και αποσυνδεση του κινητου με κανουν φτωχοι μπροστα στους υπολοιπους θανασακηδες που εχεις βαλει σε αυτο το θεμα αν βρεις τιποτα γαματους ή τους ιδιους που ειχαμε αλλα σε HD καλα θα ηταν. Κατα τα αλλα το θεμα μαμει και δερνει με αρεσαν παρα πολυ και οι συνδυασμοι χρωματων στα κουμπια στο κουρτινακι αλλα και στις ρυθμισεις. Α κατι τελευταιο πως μπορω να μεγαλωσω ή και να αλλαξω τη γραμματοσειρα απο την ημερομηνία στην οθόνη κλειδωματος? Παντως αυτο το θεμα θα γραψει ιστορια κυριως στους μεταλλαδες!!!!!! Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ελα γιωργο το hell theme τα σπαει εχω αλλαξει και τα εικονιδια με αυτα απο το wow theme οπως με ειπες αργοτερα λεω να βαλω και το τζιβας στο κουρτινακι και την πριονοκορδελα για εικονιδιο φορτωματος αλλα οι θανασακηδες που βαζαμε αντι για τα ρομποτακια στη συνδεση και αποσυνδεση του κινητου με κανουν φτωχοι μπροστα στους υπολοιπους θανασακηδες που εχεις βαλει σε αυτο το θεμα αν βρεις τιποτα γαματους ή τους ιδιους που ειχαμε αλλα σε HD καλα θα ηταν. Κατα τα αλλα το θεμα μαμει και δερνει με αρεσαν παρα πολυ και οι συνδυασμοι χρωματων στα κουμπια στο κουρτινακι αλλα και στις ρυθμισεις. Α κατι τελευταιο πως μπορω να μεγαλωσω ή και να αλλαξω τη γραμματοσειρα απο την ημερομηνία στην οθόνη κλειδωματος? Παντως αυτο το θεμα θα γραψει ιστορια κυριως στους μεταλλαδες!!!!!! Χαχα ... θα παθεις πλακα με το τελικο αποτελεσμα ... αυτο που εχεις τωρα ηταν απλα η αρχη, θ'αλλαχτουν πολλα ακομα. Περιμενε γιατι σε λιγο σου στελνω το επομενο τεστ , ψιλοεφτιαξα και τον dialer αλλα θελει ακομα κι αλλες αλλαγες ( γι'αρχη καλος ειναι , θελει ομως αλλαγες στα εικονιδια των επαφων κ.λ.π.). Και ναι , για οσους ακουνε μεταλ, θα ειναι το θεμα του αιωνα ( εισαι τυχερος που ακουω μεταλ κι εγω, αλλιως να δω ποιος θα στα'φτιαχνε :p:p:p ). Σε λιγη ωρα βαζω αλλο λινκ. Για τη γραμματοσειρα ημερομηνιας στο lockscreen δεν ξερω, θα το ψαξω ... αλλα νομιζω αλλαζει αν αλλαξεις fonts, εκτος αν θελεις ν'αλλαξεις μονο την ημερομηνια στη lockscreen edit κατεβασε αυτο ... http://www.mediafire.com/download/7q3wc33dqimf3ve/Hell6Miui.mtz παρε ματι dialer ..:wacko: :blink::shock: Edited November 14, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Χαχα ... θα παθεις πλακα με το τελικο αποτελεσμα ... αυτο που εχεις τωρα ηταν απλα η αρχη, θ'αλλαχτουν πολλα ακομα. Περιμενε γιατι σε λιγο σου στελνω το επομενο τεστ , ψιλοεφτιαξα και τον dialer αλλα θελει ακομα κι αλλες αλλαγες ( γι'αρχη καλος ειναι , θελει ομως αλλαγες στα εικονιδια των επαφων κ.λ.π.). Και ναι , για οσους ακουνε μεταλ, θα ειναι το θεμα του αιωνα ( εισαι τυχερος που ακουω μεταλ κι εγω, αλλιως να δω ποιος θα στα'φτιαχνε :p:p:p ). Σε λιγη ωρα βαζω αλλο λινκ. Για τη γραμματοσειρα ημερομηνιας στο lockscreen δεν ξερω, θα το ψαξω ... αλλα νομιζω αλλαζει αν αλλαξεις fonts, εκτος αν θελεις ν'αλλαξεις μονο την ημερομηνια στη lockscreen edit κατεβασε αυτο ... http://www.mediafire.com/download/7q3wc33dqimf3ve/Hell6Miui.mtz παρε ματι dialer ..:wacko: :blink::shock: Ο dialer ωραιος προσθεσα και την πριονοκορδελα και τα usb αλλά ενω αλλαξα και στο systemmui to status_bar_close_on_09 κανοντας το τζιβας αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη κατω στο κουρτινακι δειχνει οπως πριν τι μπορει να εκανα λαθος? Στο ανεβαζω να το δεις πως το εχω κανει να με πεις αν βλεπεις κατι που δεν βλεπω http://www.mediafire.com/download/n86i35x4m01dikk/HellMiui.mtz Παντως προχώρα κατα τα αλλα ολα ειναι μπαμπατσα :P . Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εδώ και λίγες μέρες έχω περάσει GB και δοκιμάζω διάφορες roms, αλλά σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: όποια ρομ κι αν πάω να περάσω, μου βγάζει το μήνυμα "E: Can't open /sdcard/.....(όνομα της ρομ).zip (bad) και μετά "Installation aborted". Ξαναπέρασα τη στοκ 2.3 αλλά πάλι τζίφος - ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μήπως να δοκιμάσω με άλλη κάρτα; Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εδώ και λίγες μέρες έχω περάσει GB και δοκιμάζω διάφορες roms, αλλά σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: όποια ρομ κι αν πάω να περάσω, μου βγάζει το μήνυμα "E: Can't open /sdcard/.....(όνομα της ρομ).zip (bad) και μετά "Installation aborted". Ξαναπέρασα τη στοκ 2.3 αλλά πάλι τζίφος - ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μήπως να δοκιμάσω με άλλη κάρτα; Μπορει με καποιο ασυναισθητο χτυπημα να μετακινηθηκε η καρτα οποτε δοκιμαζεις να τν βγαλεις τελειως και να την ξαναβαλεις εφαρμοζοντας την καλα, αν δεις οτι παλι τα ιδια σε κανει δοκιμασε τοτε με αλλη καρτα. Αυτη ειναι η προσωπικη μου άποψη Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts