Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε αυτο το zip λοιπον φτιαχνονται τα widgets και ταυτοχρονα γινεται ομορφο το κουρτινακι των ειδοποιησεων!

Το φλασαρουμε κανονικα απο recovery (παντα ενα backup πριν το φλασαρισμα zip!) Εγω εκανα και ενα καθαρισμα cache και dalvik cache πριν και μετα το φλασαρισμα,δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο αλλα παντως δεν ειναι κακο..!

link--> http://www.sendspace.com/file/3yc0v8

πολυ καλο , μπραβο .. :up:

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Δεν το καταλαβαίνω αυτό .....εμενα δουλεύει και απο cwm (5.0.2.7),και κανονικά.

Μήπως εχεις άλλο recovery??

Μπες recovery , πήγαινε mounts and storage και κοίταξε να είναι όλα mount , έκτος απο το δεύτερο (unmount/cache ).

Για δοκιμασε κι αυτό , να δουμε ......

οχι δεν εχω αλλο ρεκοβερυ,τσεκαρα και αυτα που λες με το mounts &storage αλλα ειναι οπως τα λες

οχι δεν εχω αλλο ρεκοβερυ,τσεκαρα και αυτα που λες με το mounts &storage αλλα ειναι οπως τα λες

Sorry, αλλα δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι ...

Το θεμα με το τηλ.. μου , ελαβε τελος ...

το πηρα σημερα, μετα απο 2 βδομαδες και ολα καλα.

Θα σας πω το στορυ σε λιγο που θα παω σπιτι , μολις εβαλα miui ξανα ...

Το πηρα με ics b926, ενω τους ειχα πει οτι δεν θελω αναβαθμιση σε ics.

Δεν αντεξα ομως να περιμενω μεχρι να παω σπιτι και κατεβασα την Β572 απο το γνωστο λινκ, περασα το androzip apk για να το ξεζιπαρω, και εκανα το downgrade επιτοπου στη δουλεια.

Ξεζιπαρα με androzip, εφτιαξα φακελο dload, εβαλα το 2 στεπ μεσα και τραβηξα το downgrade επιτοπου στη δουλεια , και δεν χρειαστηκε καν , να πατησω τα κουμπια, το δοκιμασα κατευθειαν απο "ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση λογισμικου/αναβαθμιση καρτας sd/ και επιλεγεις" , και εγινε το downgrade κανονικοτατα.

Μετα ειπα σε ενα φιλο να μου φερει το λαπτοπ του για να περασω recovery και φλασαρα miui.

Ολα ομορφα λοιπον .

Edit

To story λοιπον εχει ως εξης ...

Μετα που φλασαρα το στοκ GB rom (Β521) , που εφτιαξα για να το παω στο σερβις, ειπα να δοκιμασω ν'αλλαξω και το cust.img με το ελληνικο cust.img (οπως ελεγα και στον antonius) , και μπηκα ροζ οθονη, αλλαξα το recovery 5.0.2.7 με το στοκ και αλλαξα και το cust.img .... ελα ομως που μετα το reboot ειδα οτι ελειπε το ΙΜΕΙ ( γι'αυτο ειπα ΜΗΝ το δοκιμασετε κι εσεις) .

Βεβαια ειχα backup του ΙΜΕΙ μου , αλλα σκεφτηκα να μην το επαναφερω και να το παω ετσι στη wind για να μη μου λενε οτι τη χαλασα εγω την οθονη .

Και παω λοιπον στη wind και τους λεω οτι ενω ημουνα στο skype( ουτε που εχω skype, χαχα) , ξαφνικα μαυρισε η οθονη και μου εγραψε "imei nulled" , σβηνει το τηλ.. ξανανοιξε και μετα η οθονη μου ειχε γινει η μιση μαυρη καιδεν ειχα και imei ...

Μου λεει η υπαλληλος, αααα αυτο πρεπει να εγινε απο ιο ( virus) , , το ειδε κι ενας αλλος που ηξερε περισσοτερα και μου λεει οτι σιγουρα ειναι ιος ( δεν μπορουσα να κρατηθω, αλλα θα χαλαγα το θεατρο).

Ερχεται μετα κι ενα τσακαλι και μπαινει στο stock recovery για να κανει wipe data, και τον ρωταω τι ειναι αυτο?" ... αυτο ειναι κρυφο μενου, δεν τα ξερεις αυτα μου λεει, αυτα τα ξερουμε εμεις που ειναι η δουλεια μας ( ε, μη με ρωτατε πως δεν επεσα κατω απο τα γελια).

Ετσι εγινε λοιπον, κι εχω ξανα την οθονη μου και το imei μου και μεσα σε 2 βδομαδες.

Edit 2

Οποιος θελει το στοκ ρομ ( Official GingerBread B521 )σε ζιπ για να το φλασαρει ας μου πει να τ'ανεβασω, δοκιμασμενο, εγγυημενο, ετσι το'στειλα στο service και ολα τζαμι, δεν μπορει να το καταλαβει κανεις .

Φλασαρουμε οπως καθε ρομ και μετα βαζουμε το stock recovery και τελειωσαμε, ουτε καρτες, card reader κ.λ.π.

Ψεκαστε,σκουπιστε τελειωσατε.

Edited by gkalen

Ετσι εγινε λοιπον, κι εχω ξανα την οθονη μου και το imei μου και μεσα σε 2 βδομαδες.

Edit 2

Οποιος θελει το στοκ ρομ ( Official GingerBread B521 )σε ζιπ για να το φλασαρει ας μου πει να τ'ανεβασω, δοκιμασμενο, εγγυημενο, ετσι το'στειλα στο service και ολα τζαμι, δεν μπορει να το καταλαβει κανεις .

Φλασαρουμε οπως καθε ρομ και μετα βαζουμε το stock recovery και τελειωσαμε, ουτε καρτες, card reader κ.λ.π.

καλα τα περασες εκει στη wind..!

Aυτο με το στοκ ρομ σε zip τι παιζει εχω χασει επεισοδια?!

Το θεμα με το τηλ.. μου , ελαβε τελος ...

το πηρα σημερα, μετα απο 2 βδομαδες και ολα καλα.

Θα σας πω το στορυ σε λιγο που θα παω σπιτι , μολις εβαλα miui ξανα ...

Το πηρα με ics b926, ενω τους ειχα πει οτι δεν θελω αναβαθμιση σε ics.

Δεν αντεξα ομως να περιμενω μεχρι να παω σπιτι και κατεβασα την Β572 απο το γνωστο λινκ, περασα το androzip apk για να το ξεζιπαρω, και εκανα το downgrade επιτοπου στη δουλεια.

Ξεζιπαρα με androzip, εφτιαξα φακελο dload, εβαλα το 2 στεπ μεσα και τραβηξα το downgrade επιτοπου στη δουλεια , και δεν χρειαστηκε καν , να πατησω τα κουμπια, το δοκιμασα κατευθειαν απο "ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση λογισμικου/αναβαθμιση καρτας sd/ και επιλεγεις" , και εγινε το downgrade κανονικοτατα.

Μετα ειπα σε ενα φιλο να μου φερει το λαπτοπ του για να περασω recovery και φλασαρα miui.

Ολα ομορφα λοιπον .

Edit

To story λοιπον εχει ως εξης ...

Μετα που φλασαρα το στοκ GB rom (Β521) , που εφτιαξα για να το παω στο σερβις, ειπα να δοκιμασω ν'αλλαξω και το cust.img με το ελληνικο cust.img (οπως ελεγα και στον antonius) , και μπηκα ροζ οθονη, αλλαξα το recovery 5.0.2.7 με το στοκ και αλλαξα και το cust.img .... ελα ομως που μετα το reboot ειδα οτι ελειπε το ΙΜΕΙ ( γι'αυτο ειπα ΜΗΝ το δοκιμασετε κι εσεις) .

Βεβαια ειχα backup του ΙΜΕΙ μου , αλλα σκεφτηκα να μην το επαναφερω και να το παω ετσι στη wind για να μη μου λενε οτι τη χαλασα εγω την οθονη .

Και παω λοιπον στη wind και τους λεω οτι ενω ημουνα στο skype( ουτε που εχω skype, χαχα) , ξαφνικα μαυρισε η οθονη και μου εγραψε "imei nulled" , σβηνει το τηλ.. ξανανοιξε και μετα η οθονη μου ειχε γινει η μιση μαυρη καιδεν ειχα και imei ...

Μου λεει η υπαλληλος, αααα αυτο πρεπει να εγινε απο ιο ( virus) , , το ειδε κι ενας αλλος που ηξερε περισσοτερα και μου λεει οτι σιγουρα ειναι ιος ( δεν μπορουσα να κρατηθω, αλλα θα χαλαγα το θεατρο).

Ερχεται μετα κι ενα τσακαλι και μπαινει στο stock recovery για να κανει wipe data, και τον ρωταω τι ειναι αυτο?" ... αυτο ειναι κρυφο μενου, δεν τα ξερεις αυτα μου λεει, αυτα τα ξερουμε εμεις που ειναι η δουλεια μας ( ε, μη με ρωτατε πως δεν επεσα κατω απο τα γελια).

Edit 2

Καπως ετσι παιζω και εγω με τους υπαλληλους στα public που συνηθως δεν ξερουν ουτε τα μισα χαρσκτηριστικα ενος κινητου αν δεν εχουν μπροστα τους το βιβλιαρακι τους. Είχα παει να ρωτησω για το huawei honor αν το εχουν με 1 ή 2 gb ram με λεει με 2gb όλο καμαρι του λεω εγω εχω διαβασει σε μερικες μονο χωρες της Ευρωπης και Αμερικη παει με 2gb ram ενω Ελλαδα και αλλες χωρες ερχεται με 1gb ram στο κινητο και απο εξωτερικο το βρισκω λιγο πιο ακριβο αλλα ξερω οτι εχει 2gb ram και εσεις πουλατε με το 1gb ram στην ιδια σχεδον τιμη? Δεν μπορουσαμε να το ελεγξουμε γιατι ηταν αφορτιστο αλλα και αυτος οταν του ειπα ολα αυτα αρχισε να κοιταει στο site του πλαισιου για να δει χαρακτηριστικα μιας και στο δικο τους δεν ειχαν αλλα και παλι δεν ηταν σιγουρος και ετσι τον αφησα να ψαχνει και λεω καλα γεια.

Πάντως εγω το δικο μου κινητο αν θυμασαι οταν το ειχα ανοιξει και ειχα πειραξει το λαμακι και δεν λειτουργουσε το gps τους το πηγα στη wind με την Β572 και δεν με ειπαν τιποτα. Απλα το πηρα μετα απο κανα μηνα επειδη τη πρωτη φορα το στειλανε στις 15 μερες και απλως ειχανε κανει αναβαθμιση χωρις να φτιαξουν το gps και την 2η μετα απο αλλες 15 μερες με το πηρανε αποφαση και το κανανε αντικατασταση αν και ολα δουλέυανε κανονικα εκτος απο το gps.

Α και αν και offtopic δεν κρατιεμαι καπου ηθελα να το πω παω προχθες στα κεπ και τους ζηταω επειδη δεν ειχα ιντερνετ εκεινες τις μερες(πονεμενη ιστορια) αν μπορω να βγαλω απο εκει βεβαιωση ανεργιας μεσω του site του οαεδ δινοντας τους τον κλειδαριθμο μου και τι με απανταει η μεσηλιξ κυρια πισω απο το γκισε? Α δεν μπορω να μπω στο site του οαεδ μπορει να κολλησω ιό!!!!!!!!Απο που απο το site του οαεδ ελεος!!!!!!!

Edited by tzivas31

Α ρε gkalen.... Ηθελα να ημουν σε μια γωνια και να παρακολουθουσα την παράστασή σου!

Παιδια, πολλοι υπαλληλοι καταστηματων ηλεκτρονικων ειδων δεν ξερουν σχεδον τιποτα. Αυτο ειναι κριμα γιατι υπαρχει πολυς νεος κοσμος ο οποιος ψαχνει δουλεια και εχει χομπι κινητα, υπολογιστες, φωτογραφικες, τηλεορασεις, κ.α. και θα ηταν πολυ πιο αποδοτικος σε τετοιες θεσεις.

Ρε συ tziva, πώς τολμας να ζητας να βαλεις σε κινδυνο την ασφαλεια της κυριας;;; Δεν ντρεπεσαι;;;;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ρε gkalen.... Ηθελα να ημουν σε μια γωνια και να παρακολουθουσα την παράστασή σου!

Παιδια, πολλοι υπαλληλοι καταστηματων ηλεκτρονικων ειδων δεν ξερουν σχεδον τιποτα. Αυτο ειναι κριμα γιατι υπαρχει πολυς νεος κοσμος ο οποιος ψαχνει δουλεια και εχει χομπι κινητα, υπολογιστες, τηλεορασεις, κ.α. και θα ηταν πολυ πιο αποδοτικος σε τετοιες θεσεις.

Ετσι πεστα αλλα μας εφαγαν οι ρουσφετιες συγγενων φιλων και γνωστων και το ωραιο παρουσιαστικο λες και ο αλλος αν ειναι χοντρος δεν μπορει να ξερει απο ηλεκτρονικα αστα να πανε tupac για αυτο δεν λυπαμαι καθολου τους υπαλληλους και παιζω μαζι τους!!!

Διάβασε τον πολύ λεπτομερή οδηγό του tzivas εδώ και νομίζω οτι θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Ξες κατι εγω δεν εχω κανει backup tin official ics 4.0.3 και ετσι δεν μπορω να κανω restore apo το recovery.Επισης εχω διαβασει καμποσες φορες αυτο το λινκ που μου εδωσες και το μονο που καταλαβα οτι λεει για downgrade ειναι το:Για να κανετε downgrade περνατε στην καρτα sd τον φακελο dload απο το 2 step και κανετε τα γνωστα βηματα με μπαταρια και usb .Οταν λεει αυτα τα γνωστα βηματα εννοει τα λιγο πιο πανω που γραφει για να κανεις upgrade πρεπει να 1)..... 2)...... κτλ.? Plz help me!

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δεν πειραζει βρε φιλε :),λιγο το κακο :rolleyes:

να σαι καλα gkalen που βοηθας τον κοσμο εδω μεσα :respect:

To κυριοτερο προβλημα που αντιμετωπισα με την miui,(και δεν υπαρχει μαλλον καποια λυση)ειναι αυτο με την αλλαγη της sd card.Με το που κλεινω το τηλεφωνο για να αλλαξω καρτα,το τηλεφωνο,κανει ΠΑΝΤΑ reboot.

ξεχασε το , κατι δεν παει καλα με τις καρτες σου , δεν ξερω ..

εβαλα δυο sd card ( 1gb και 2gb ) , και το τηλ... ανοιγει κανονικα

χθες εβαλα miui και πριν απο λιγο εβαλα τις δυο καρτες και μετα ξανα την 16αρα καρτα που χρησιμοποιω.

Δεν πειραζει βρε φιλε :),λιγο το κακο :rolleyes:

να σαι καλα gkalen που βοηθας τον κοσμο εδω μεσα :respect:

thanks , σν κσι , δεν ειναι και "λιγο το κακο" ...

εμενα βγαινουν τρεις θεσεις , οταν συνδεσω το usb σε pc η laptop..

στο pc μου , βγαινουν ως εξης ...

1.η εσωτερικη sd card (2gb) , σαν αφαιρουμενος δισκος (Κ)

2.η εξωτερικη sd card , σαν αφαιρουμενος δισκος (F)

3.αυτο που λες και συ , η μοναδα CD (E) .. που χρησιμοποιουμε μεσω recovery (mount usb).

εσενα δεν ειναι καπως ετσι ??

Καπως ετσι παιζω και εγω με τους υπαλληλους στα public που συνηθως δεν ξερουν ουτε τα μισα χαρσκτηριστικα ενος κινητου αν δεν εχουν μπροστα τους το βιβλιαρακι τους.

ειναι λιγο δυσκολο παντως και μαλλον απιθανο , ο υπαλληλος ακομα και να ξερει δεν μπορει να το αποδειξει.

κι'εγω να ημουν στη θεση του και μου φερνατε τα τηλ.. σας με το οfficial ρομ και stock recovery , δεν θα μπορουσα ν'αποδειξω οτι εχει "πειραχτει" το τηλ...

αυτο που θα μ'εβαζε σε υποψια , θα ηταν , αν ηταν γυμνο το τηλ... απο εφαρμογες, λογαριασμο gmail κ.λ.π. . αλλα και παλι δεν απαγορευεται να κανεις εργοστασιακη επαναφορα ( ειχα φροντισει και γι'αυτο :p , τους ειπα οτι εκανα εργοστασιακη επαναφορα μηπως στρωσει , αλλα δεν )

για τα αλλα ομως με ασχετους σε λαθος θεσεις ... δυστυχως γνωστο το ρουσφετι στην χωρα μας , σε ολα ... :(

Ξες κατι εγω δεν εχω κανει backup tin official ics 4.0.3 και ετσι δεν μπορω να κανω restore apo το recovery.Επισης εχω διαβασει καμποσες φορες αυτο το λινκ που μου εδωσες και το μονο που καταλαβα οτι λεει για downgrade ειναι το:Για να κανετε downgrade περνατε στην καρτα sd τον φακελο dload απο το 2 step και κανετε τα γνωστα βηματα με μπαταρια και usb .Οταν λεει αυτα τα γνωστα βηματα εννοει τα λιγο πιο πανω που γραφει για να κανεις upgrade πρεπει να 1)..... 2)...... κτλ.? Plz help me!

τι ακριβως θες να κανεις ?

downgrade σε 2.3.. ??

η να βαλεις official ICS για να πας στο service ???

δεν βρισκω αλλο λογο να θες official ics .......

πρεπει να ξανακανεις οτι εκανες για να βαλεις ics , απο την αρχη , ολα τα στεπ

Edited by gkalen

Παράθεση απo gkalen

τι ακριβως θες να κανεις ?

downgrade σε 2.3.. ??

η να βαλεις official ICS για να πας στο service ???

δεν βρισκω αλλο λογο να θες official ics .......

πρεπει να ξανακανεις οτι εκανες για να βαλεις ics , απο την αρχη , ολα τα στεπ

Εχω εγκατεστημενη μια custom rom την cm10 και θελω να κατεβω σε official για να βαλω μετα καποια αλλη custom rom η gingerbread i kapia froyo, θα το δω στη συνεχεια αυτο.Για να το κανω ομος αυτο θα πρεπει να μαι στην αναλογη official πρωτα.Ετσι δεν ειναι, Σωστα δεν τα λεω? Δηλαδη με αλλα λογια να κατεβω απο την jb που εχω τωρα σε official.Γινεται αυτο?

Ευχαριστω!

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

Εχω εγκατεστημενη μια custom rom την cm10 και θελω να κατεβω σε official για να βαλω μετα καποια αλλη custom rom η gingerbread i kapia froyo, θα το δω στη συνεχεια αυτο.Για να το κανω ομος αυτο θα πρεπει να μαι στην αναλογη official πρωτα.Ετσι δεν ειναι, Σωστα δεν τα λεω? Δηλαδη με αλλα λογια να κατεβω απο την jb που εχω τωρα σε official.Γινεται αυτο?

Ευχαριστω!

Οτι εισαι με cm10 και θες να πας σε ics official το'πες ...

Και τ'αλλα σωστα τα λες για να φλασαρεις ρομ πρεπει να εισαι και στο αναλογο baseband

Τι θες να κανεις ομως? ??

Αν θες να βαλεις αλλο ρομ based σε ics ( που εισαι τωρα) , δεν χρειαζεται να βαλεις official ics ξανα .. μπορεις να φλασαρεις οπως εισαι οποιοδηποτε ics,cm9,cm10,JB rom θελεις.

Αν θελεις να φλασαρεις gingerbread rom, τοτε μονο πρεπει να κατεβεις σε gingerbread official.

Γι'αυτο σε ρωταω τι θες να κανεις? ?

Αν θες official ics κανεις ολα τα στεπ της official ics απο την αρχη, αν θες να κατεβεις σε gingerbread κανεις ΜΟΝΟ το στεπ2 της official gingerbread.

Πως ειχες κανει την αναβαθμιση απο froyo σε GB και απο GB σε ics? ???

Εχω οδηγιες στ'αγγλικα εδω .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146856

Αν θες να κατεβεις σε gingerbread για να φλασαρεις gingerbread based rom θα διαβασεις το κομματι που λεει "TO DOWNGRADE FROM ICS TO GINGERBREAD" ...

Edited by gkalen

Οτι εισαι με cm10 και θες να πας σε ics official το'πες ...

Τι θες να κανεις ομως? ??

Αν θες να βαλεις αλλο ρομ based σε ics ( που εισαι τωρα) , δεν χρειαζεται να βαλεις official ics ξανα .. μπορεις να φλασαρεις οπως εισαι οποιοδηποτε ics,cm9,cm10,JB rom θελεις.

Αν θελεις να φλασαρεις gingerbread rom, τοτε μονο πρεπει να κατεβεις σε gingerbread official.

Γι'αυτο σε ρωταω τι θες να κανεις? ?

Αν θες official ics κανεις ολα τα στεπ της official ics απο την αρχη, αν θες να κατεβεις σε gingerbread κανεις ΜΟΝΟ το στεπ2 της official gingerbread.

Πως ειχες κανει την αναβαθμιση απο froyo σε GB και απο GB σε ics? ???

Θελω να φλασαρω καποια σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις να κανει επανακινησεις συνεχεια γιατι αυτη η cm10 με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου! Επισης καταλαβα οτι jb kai ics δεν ειναι για αυτο το κινητο ειναι γενικα βαριες.Για αυτο καποι gb ή froyo θελω.

Απο τις ρυθμισεις μεσω καρτας sd

εχω κανει τις αναβαθμισεις.Δεν εχω κανει update με τον αλλον τροπο του tziva, ουτε downgrade εχω κανει ποτε.Αλα εχω δει τον οδηγο του tziva gia update που γραφει με τον συνδιαζμο των πληκτρων +- καιpower button kai usb.Απο αυτον τον οδηγο γινεται να κατεβω ετσι?

Προτεινε μου καποια καλη αμα μπορεις συμφωνα με τις παραπανω προυποθεσις που ανεφερα λιγο πιο πανω.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Θελω να φλασαρω καποια σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις να κανει επανακινησεις συνεχεια γιατι αυτη η cm10 με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου! Επισης καταλαβα οτι jb kai ics δεν ειναι για αυτο το κινητο ειναι γενικα βαριες.Για αυτο καποι gb ή froyo θελω.

εχω κανει τις αναβαθμισεις.Δεν εχω κανει update με τον αλλον τροπο του tziva, ουτε downgrade εχω κανει ποτε.Αλα εχω δει τον οδηγο του tziva gia update που γραφει με τον συνδιαζμο των πληκτρων +- καιpower button kai usb.Απο αυτον τον οδηγο γινεται να κατεβω ετσι?

Προτεινε μου καποια καλη αμα μπορεις συμφωνα με τις παραπανω προυποθεσις που ανεφερα λιγο πιο πανω.

θα σε προτεινα σε gb να βαλεις την stallion ή cm7 εγω προσωπικα φοραω την miui reborn αλλα ειναι λιγο μπελαλιδικη μεχρι να την περασεις και να κατσει καλα. Αν βεβαια θες να εχεις και επιλογη tv out τοτε πας στην froyo και περνας την horsemageddon. Προσοχη ομως αν αποφασισεις να πας σε froyo πρωτα θα κατεβεις σε gingerbread και μετα σε froyo μην κανεις το λαθος και πας απο ics σε froyo θα κολλησεις το κινητο. Ναι καλα καταλαβες η ics δεν ειναι για το κινητο μας την περασα παλιοτερα και εγω και δεν αντεξα ουτε μιση μερα να κατσω που ειχα βαλει και την icedroid του gkalen που ηταν οτι καλυτερο για την αποψη μου για την ics. Αλλα η ics εχει θεματα και με πολλα αλλα κινητα οχι μονο με το δικο μας.Μην τρωτε κολλημα με το να εχετε την τελευταια ρομ στο κινητο σας να κοιτατε να εχετε την πιο λειτουργικη που εκμεταλλευεται ολες τις δυνατοτητες του κινητου που κατα την αποψη μου αυτο επιτυγχανεται μονο με custom roms.

θα σε προτεινα σε gb να βαλεις την stallion ή cm7 εγω προσωπικα φοραω την miui reborn αλλα ειναι λιγο μπελαλιδικη μεχρι να την περασεις και να κατσει καλα. Αν βεβαια θες να εχεις και επιλογη tv out τοτε πας στην froyo και περνας την horsemageddon. Προσοχη ομως αν αποφασισεις να πας σε froyo πρωτα θα κατεβεις σε gingerbread και μετα σε froyo μην κανεις το λαθος και πας απο ics σε froyo θα κολλησεις το κινητο. Ναι καλα καταλαβες η ics δεν ειναι για το κινητο μας την περασα παλιοτερα και εγω και δεν αντεξα ουτε μιση μερα να κατσω που ειχα βαλει και την icedroid του gkalen που ηταν οτι καλυτερο για την αποψη μου για την ics. Αλλα η ics εχει θεματα και με πολλα αλλα κινητα οχι μονο με το δικο μας.Μην τρωτε κολλημα με το να εχετε την τελευταια ρομ στο κινητο σας να κοιτατε να εχετε την πιο λειτουργικη που εκμεταλλευεται ολες τις δυνατοτητες του κινητου που κατα την αποψη μου αυτο επιτυγχανεται μονο με custom roms.

Οκ.Θα τις κοιταξω καποια στιγμη και θα επιλεξω.Με τον οδηγο που εχεις κανει μπορω να κατεβω ετσι?

Και τελος παντων ινε απαρετητο το backup της ρομ που εχω τωρα πρωτου να κατεβω? και του ιμει πρεπει? Και τι εινε το baseband?

Επισης θελω να ξερω αν επηρεαζει τιποτα το recovery menu στο downgrade και για το downgrade πρωτου να το κανω μιπως μεσα απο αυτο το recovery menu πρεπει να κανω τιποτα wipe?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Οκ.Θα τις κοιταξω καποια στιγμη και θα επιλεξω.Με τον οδηγο που εχεις κανει μπορω να κατεβω ετσι?

Και τελος παντων ινε απαρετητο το backup της ρομ που εχω τωρα πρωτου να κατεβω? και του ιμει πρεπει? Και τι εινε το baseband?

Επισης θελω να ξερω αν επηρεαζει τιποτα το recovery menu στο downgrade και για το downgrade πρωτου να το κανω μιπως μεσα απο αυτο το recovery menu πρεπει να κανω τιποτα wipe?

Ναι τα γραφω ολα τα βηματα με οσο πιο απλα λογια γινεται απλα διαβασε καλα πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε.Απαραιτητο ειναι το backup του imei γιατι οταν κανεις συχνα αλλαγες ρομ ειτε official ειτε custom μπορει καποια στιγμη να διαγραφει το imei και μετα να εχεις θεμα και να μην μπορεις να κανεις ουτε downgrade ουτε upgrade. Baseband ειναι η official rom που εχεις στο κινητο σου και πανω σε αυτην σαν βαση φορας μια custom.Oταν αλλαζεις official rom και πας απο 2.2 σε 2.3 ή 4.0 ή και προς τα πισω το κινητο αυτομάτως γυρναει στη στοκ recovery και αν θες να περασεις custom rom θα πρεπει να αλλαζεις τη στοκ recovery στη 5.0.27 recovery. Tα βήματα με τα wipes τα κανεις μονο πριν περασεις custom rom οχι πριν αλλαξεις official rom.

Ναι τα γραφω ολα τα βηματα με οσο πιο απλα λογια γινεται απλα διαβασε καλα πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε.Απαραιτητο ειναι το backup του imei γιατι οταν κανεις συχνα αλλαγες ρομ ειτε official ειτε custom μπορει καποια στιγμη να διαγραφει το imei και μετα να εχεις θεμα και να μην μπορεις να κανεις ουτε downgrade ουτε upgrade. Baseband ειναι η official rom που εχεις στο κινητο σου και πανω σε αυτην σαν βαση φορας μια custom.Oταν αλλαζεις official rom και πας απο 2.2 σε 2.3 ή 4.0 ή και προς τα πισω το κινητο αυτομάτως γυρναει στη στοκ recovery και αν θες να περασεις custom rom θα πρεπει να αλλαζεις τη στοκ recovery στη 5.0.27 recovery. Tα βήματα με τα wipes τα κανεις μονο πριν περασεις custom rom οχι πριν αλλαξεις official rom.

Δηλαδη να περασω το αναλογο image αναλογα με την εκδοση της οfficial μπαινοντας στην ροζ οθονη.Αυτο που εκανα για να περασω την 5.0.27 recovery ετσι?

Παντως ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.Με λυσατε πολες αποριες!

:)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δηλαδη να περασω το αναλογο image αναλογα με την εκδοση της οfficial μπαινοντας στην ροζ οθονη.Αυτο που εκανα για να περασω την 5.0.27 recovery ετσι?

Ασε τον image ησυχο. Κανε dload φακελο στην SD με το UPDATE.APP απο το step 2 της Gingerbread μεσα και φλασαρε. Μετα αφου θα εχεις την 2.3 θα αλλαξεις το recovery μεσω image και θα περασεις την custom ROM που θες. Διαβασε τον οδηγο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα αν εισαι ακομα στην CM10 και το πηρες αποφαση να κατεβεις σε GB περνα το στοκ image της ics και αφου το κανεις αυτο κανε το βημα με τον dload φακελο και το 2ο στεπ της Β572. Αλλα και κατευθειαν να περασεις στο βημα με dload φακελο δεν υπαρχει θεμα απλως μερικες φορες οχι παντα αν δεν κανεις το βημα με τον image τρωει σκαλωμα και ισως να σκαλωσει μερικες φορες και να πεταει μηνυμα update failed αλλα μετα απο κανα δυο τρεις φορες το ξεπερναει. Μετα πλεον θα εισαι σε official 2.3 με το στοκ recovery απο εκει και περα αναλογως τι θες να κανεις ειτε κανεις τα βηματα για να κατεβεις σε 2.2 ειτε μενεις σε gb και αλλαζεις το recovery σε 5.0.27 ετσι ωστε να εισαι ετοιμος να φλασαρεις οποια custom rom επιλεξεις.

Edited by tzivas31

εχω κανει τις αναβαθμισεις.Δεν εχω κανει update με τον αλλον τροπο του tziva, ουτε downgrade εχω κανει ποτε.

Δοκιμασε να φλασαρεις το icedroid rom στην υπογραφη μου και δοκιμασε να κανεις το downgrade μεσα απο ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/ κ.λ.π.

Θα φλασαρεις το icedroid, μετα θα βαλεις στην εξωτερικη sd card ενα φακελο "dload" και θα βαλεις μεσα το στεπ2 της official gingerbread.

Μετα, πηγαινε ...ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση λογισμικου/ μπλαπλα και ελπιζω οτι θα γινει ..

Αν δεν γινει , τοτε δοκιμαζεις με τα 3 κουμπια (vol+ , vol- και power on).

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΠ 2 ΤΗΣ GINGERBREAD, ΣΕ ... UPDATE.APP ( αν ειναι UPDATE_g.APP θα το κανεις .. UPDATE.APP).

Edited by gkalen

Δοκιμασε να φλασαρεις το icedroid rom στην υπογραφη μου και δοκιμασε να κανεις το downgrade μεσα απο ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/ κ.λ.π.

Θα φλασαρεις το icedroid, μετα θα βαλεις στην εξωτερικη sd card ενα φακελο "dload" και θα βαλεις μεσα το στεπ2 της official gingerbread.

Μετα, πηγαινε ...ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/αναβαθμιση λογισμικου/ μπλαπλα και ελπιζω οτι θα γινει ..

Αν δεν γινει , τοτε δοκιμαζεις με τα 3 κουμπια (vol+ , vol- και power on).

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΠ 2 ΤΗΣ GINGERBREAD, ΣΕ ... UPDATE.APP ( αν ειναι UPDATE_g.APP θα το κανεις .. UPDATE.APP).

Αυτη η icedroid που λες δεν ινε αυτη που λεει icedroid v1 ics?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Αυτη η icedroid που λες δεν ινε αυτη που λεει icedroid v1 ics?

Ναι αυτη ειναι ........

thanks , σν κσι , δεν ειναι και "λιγο το κακο" ...

εμενα βγαινουν τρεις θεσεις , οταν συνδεσω το usb σε pc η laptop..

στο pc μου , βγαινουν ως εξης ...

1.η εσωτερικη sd card (2gb) , σαν αφαιρουμενος δισκος (Κ)

2.η εξωτερικη sd card , σαν αφαιρουμενος δισκος (F)

3.αυτο που λες και συ , η μοναδα CD (E) .. που χρησιμοποιουμε μεσω recovery (mount usb).

εσενα δεν ειναι καπως ετσι ??

Εμενα γιατι μου βγαζει μονο την 3 επιλογη? :mad:

σκεφτομουν να ξαναπερασω την ρομ,μπας και δεν εχει κατσει κατι καλα.

πια βηματα στο cwm recovery να ακολουθησω ωστε να κανω καθαρη εγκατασταση ,format system-wipe-k.lp? :):)

καλα τα περασες εκει στη wind..!

Aυτο με το στοκ ρομ σε zip τι παιζει εχω χασει επεισοδια?!

Δεν εχεις χασει επεισοδια, ουτε εχω ανεβασει τιποτα ακομα.

Εχω φτιαξει ενα στοκ ρομ ( officialB521.zip) , το οποιο και χρησιμοποιησα για να παω το τηλ.. μου στο σερβις.

Μπορει να χρησιμοποιηθει ΜΟΝΟ απο οσους ειναι σε 2.3 GingerBread baseband.

Φλασαρα λοιπον αυτο το ρομ οπως ολα τα ρομ ( full wipes και format system) , μετα αλλαξα το cwm recovery με το στοκ recovery ( μεσω ροζ οθονης) και το πηγα στο σερβις.

Μου φανηκε πιο ευκολο και γρηγορο, απο το να φτιαχνω dload φακελο κ.λ.π. κ.λ.π

Εμενα γιατι μου βγαζει μονο την 3 επιλογη? :mad:

σκεφτομουν να ξαναπερασω την ρομ,μπας και δεν εχει κατσει κατι καλα.

πια βηματα στο cwm recovery να ακολουθησω ωστε να κανω καθαρη εγκατασταση ,format system-wipe-k.lp? :):)

Εγκατασταση, οπως κανουμε παντα ..

Advanced /reboot recovery

Wipe /data factory reset

Wipe /cache partition

Advanced /wipe dalvik cache

Mounts and storage /format system

Install zip from sd card /choose zip from sd card ... φλασαρισμα το ρομ και τελος.

Δεν νομιζω να φταιει η εγκατασταση παντως ...

Μηπως εχεις εγκατεστημενο το pc suite????

Το'χεις δοκιμασει σε αλλο pc η laptop, να δεις αν κανει τα ιδια???

Edited by gkalen