tzivas31 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 παιδια πολυ καλη!!!απιστευτα γρηγορη,πολυ παραμετροποιησιμη,ομορφη!μια ωρα την εχω,μολις τελειωσα βεβαια το στησιμο,αλλα ολα φαινονται τελεια.πολυ γρηγορο wifi,κλειδωνει δορυφορο σε 5 δευτερολεπτα μεσα στο σπιτι(τουλαχιστον ετσι μου εκανε εμενα!)μετα απο reboot τα widgets εκει που τα αφησα.Παιρνω backup με cmw τωρα,και αν προκυψει κατι στραβο,θα ενημερωσω.Ολα φαινονται ρολοι ομως!! δοκιμασες με handsfree πως πάει? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εχω τα μαμισια ακουστικα και bluetooth.θα δοκιμασω σε λιγο,αν και μουσικη δεν ακουω πολυ.μονο κλησεις.. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Λοιπο την ξαναπερασα και το wifi οπως και ο φωτισμος των soft keys δουλευουν μια χαρα. Το μονο που μενει ειναι οτι το home key δεν δουλευει. Ουτε με απλο πατημα ουτ εμε παρατεταμενο. Παιζει μηπως καμια ρυθμιση που το ενεργοποιει; Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα; 3 φορες την εχω φλασαρει με πολλαπλα wipes και καμια φορα δεν δουλεψε. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Λοιπο την ξαναπερασα και το wifi οπως και ο φωτισμος των soft keys δουλευουν μια χαρα. Το μονο που μενει ειναι οτι το home key δεν δουλευει. Ουτε με απλο πατημα ουτ εμε παρατεταμενο. Παιζει μηπως καμια ρυθμιση που το ενεργοποιει; Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα; 3 φορες την εχω φλασαρει με πολλαπλα wipes και καμια φορα δεν δουλεψε. :cry: πηγαινε ρυθμισεις adw/χειρονομιες/δεσμευση κουμπιου home μηπως ειναι επιλεγμενο το none,και βαλε εκει τι θες να κανει το κουμπι Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aki95fro95 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδια εχω φαει τρελη ξενερα!!! Σημερα μου ηρθαν τα skullcandy ακουστικα με μικροφωνο που τοσο πολυ περιμενα και μολις τα συνδεω στο κινητο ο ηχος ειναι βαθεις και καθολου καλος!!! Τα δοκιμαζω στο pc μου ο ηχος κρυσταλος ,το ιδιο και στο mp3player!!! Μηπως μπορειτε να μου δωσετε τις λαμπες σας? Γινεται να καταφερω να ακουσω κανονικα σε αυτο το ****κινητο που πηγα και αγορασα? Δεν "φταίει" ακριβώς το τηλέφωνο. Το πρόβλημα με τον κακό ήχο έχει να κάνει με τα δύο πρότυπα σύνδεσης που υπάρχουν στα hands-free headsets. Πρόκειται για διαφορετική συνδεσμολογία στο 3.5 mm stereo jack (εναλλαγή mic και ground). Το παλιό (OMTP) και το νεώτερο (CTIA). Αυτό που χρειάζεσαι είναι είτε adapter (πχ. Sony R800 / R800X EC250 Headphones Adaptor) για να χρησιμοποιήσεις αυτά που αγόρασες, είτε τύπος CTIA ακουστικών με μικρόφωνο. Το τηλέφωνο και ο ήχος του είναι μια χαρά και φαίνεται από το γεγονός ότι αν συνδέσεις ακουστικά (χωρίς μικρόφωνο) όπου δεν υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δεν θα ακούσεις τον κακό ήχο που περιγράφεις, όπως επίσης και αν συνδέσεις τύπου CTIA και ακούς μουσική έχοντας πατημένο το κουμπί που ενεργοποιεί το μικρόφωνο. Στα handsfree της Sony (σε ορισμένα τουλάχιστον) το ίδιο μοντέλλο υπάρχει και στους δύο τύπους (το νεώτερο CTIA μοντέλλο έχει ένα C τέλος, πχ. Sony Ericsson Livesound MH-1 (OMTP) και Sony Ericsson Smart Headset MH1c (CTIA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πηγαινε ρυθμισεις adw/χειρονομιες/δεσμευση κουμπιου home μηπως ειναι επιλεγμενο το none,και βαλε εκει τι θες να κανει το κουμπι Ηταν ενεργοποιημενο το previews αλλα οτι και να βαλω δεν κανει τπτ. Νεκρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Δεν "φταίει" ακριβώς το τηλέφωνο. Το πρόβλημα με τον κακό ήχο έχει να κάνει με τα δύο πρότυπα σύνδεσης που υπάρχουν στα hands-free headsets. Πρόκειται για διαφορετική συνδεσμολογία στο 3.5 mm stereo jack (εναλλαγή mic και ground). Το παλιό (OMTP) και το νεώτερο (CTIA). Αυτό που χρειάζεσαι είναι είτε adapter (πχ. Sony R800 / R800X EC250 Headphones Adaptor) για να χρησιμοποιήσεις αυτά που αγόρασες, είτε τύπος CTIA ακουστικών με μικρόφωνο. Το τηλέφωνο και ο ήχος του είναι μια χαρά και φαίνεται από το γεγονός ότι αν συνδέσεις ακουστικά (χωρίς μικρόφωνο) όπου δεν υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δεν θα ακούσεις τον κακό ήχο που περιγράφεις, όπως επίσης και αν συνδέσεις τύπου CTIA και ακούς μουσική έχοντας πατημένο το κουμπί που ενεργοποιεί το μικρόφωνο. Στα handsfree της Sony (σε ορισμένα τουλάχιστον) το ίδιο μοντέλλο υπάρχει και στους δύο τύπους (το νεώτερο CTIA μοντέλλο έχει ένα C τέλος, πχ. Sony Ericsson Livesound MH-1 (OMTP) και Sony Ericsson Smart Headset MH1c (CTIA). επειδη σε βλέπω γνώστη του θεματος μπας και δουμε ασπρη μερα εχεις καποια που προτεινεις για το κινητό μας/? είτε handsfree είτε ανταπτορα? πραγματι δοκιμασα με απλα ακουστικα και ο ηχος του κινητου ειναι γαματος με τρελα μπασα θελουμε αρα εναν ανταπτορα για μικροφωνο και είμαστε κομπλέ. Παλλικαρι αν μπορεις δωσε μας τα φωτα σου Edited May 22, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ηταν ενεργοποιημενο το previews αλλα οτι και να βαλω δεν κανει τπτ. Νεκρο.. πολυ περιεργο...και ειπες οτι τα αλλα δουλευουν κανονικα.δε ξαναχες προβλημα με αυτο το κουμπι?(εννοω μηπως ειναι θεμα hardware).Δε ξερω κιολας,μπορει να λεω βλακιες,ισως σε βοηθησει καποιος αλλος που ξερει περισσοτερα απο μενα. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) πολυ περιεργο...και ειπες οτι τα αλλα δουλευουν κανονικα.δε ξαναχες προβλημα με αυτο το κουμπι?(εννοω μηπως ειναι θεμα hardware).Δε ξερω κιολας,μπορει να λεω βλακιες,ισως σε βοηθησει καποιος αλλος που ξερει περισσοτερα απο μενα. Ναι ειναι περιεργο γιαυτο μου εμοιασε σαν καποια ρυθμιση τις cyanogen. Με ολες τις προηγουμενες stalion δεν ειχε κανενα θεμα το κουμπι ειτε απλο πατημα ειτε παρατεταμενο Μολις ξανακατεβασα το rom και το ξαναπερασα και τιποτα δεν αλλαξε. Ολα τα υπολοιπα μου δουλευουν ρολοι. Τι να πω. Γυρναω σε stalion και επανερχομαι καποια αλλη στιγμη οταν θα εχουμε καποιο update ισως. UPDATE Παρατηρωντας την stalion που μολις ξαναπερασα βλεπω οτι ο φωτισμος στα softkeys ειναι πολυ ποιο φωτεινος αποτι στην cyangen και το κουμπι home δουλευει κανονικοτατα. Ισως σχετιζονται αυτα. Παιζει κατι που να δημιουργει αυτο το μικροπροβλημα στα softkeys. Ελπιζω να βρεθει καμια ακρη γιατι ι cg πραγματικα φανηκε τουρμπο, οπως ακριβως θελω το κινητο μου (δεν παιζω ουτε παιχνιδια ουτε τπτ. το ζητουμενο ειναι καλη διαχειρηση της ραμ και γενικοτερη γρηγορη αποκριση χωρις πολλα πολλα eye candies) Edited May 22, 2013 by mcrenas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) παιδια ενα θεματακι.εκανα backup απο cmw.(αφου πρωτα εκανα reboot recovery γιατι στη αρχη μου εβγαζε fail στο backup).Mετα το εκανε κανονικα,και συνδεοντας το κιν στο pc ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει φακελος clockworkmod.που μπορει να πηγε?Στη καρτα μου περασα καποια δεδομενα,αλλα φαινονται δεσμευμενα αλλα 800mb που λογικα ειναι το backup.To θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω πουθενα!! το μονο που ανακαλυψα και μου φαινεται περιεργο ειναι οτι ο φακελος LOST.DIR μεσα στην sd μου,εχει μεγεθος 750ΜΒ!Λεω περιεργο γιατι(επειδη κραταω παντα και ξεχωριστο backup της sd )σε ολα τα προηγουμενα backup Μου αυτος ο φακελος ηταν σχεδον αδειος.. Edited May 22, 2013 by steliosamos update Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) παιδια ενα θεματακι.εκανα backup απο cmw.(αφου πρωτα εκανα reboot recovery γιατι στη αρχη μου εβγαζε fail στο backup).Mετα το εκανε κανονικα,και συνδεοντας το κιν στο pc ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει φακελος clockworkmod.που μπορει να πηγε?Στη καρτα μου περασα καποια δεδομενα,αλλα φαινονται δεσμευμενα αλλα 800mb που λογικα ειναι το backup.To θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω πουθενα!! το μονο που ανακαλυψα και μου φαινεται περιεργο ειναι οτι ο φακελος LOST.DIR μεσα στην sd μου,εχει μεγεθος 750ΜΒ!Λεω περιεργο γιατι(επειδη κραταω παντα και ξεχωριστο backup της sd )σε ολα τα προηγουμενα backup Μου αυτος ο φακελος ηταν σχεδον αδειος.. Σβησε τον φακελο lost.dir. Ξαναμπες recovery, κανε reboot recovery και παρε νεο backup. @mcrenas Ξαναφλασαρε μεχρι να δουλεψει .. Δεν ξερω πως το'χεις παθει αυτο, αλλα το home δουλευει κανονικα. Edited May 22, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aki95fro95 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 επειδη σε βλέπω γνώστη του θεματος μπας και δουμε ασπρη μερα εχεις καποια που προτεινεις για το κινητό μας/? είτε handsfree είτε ανταπτορα? πραγματι δοκιμασα με απλα ακουστικα και ο ηχος του κινητου ειναι γαματος με τρελα μπασα θελουμε αρα εναν ανταπτορα για μικροφωνο και είμαστε κομπλέ. Παλλικαρι αν μπορεις δωσε μας τα φωτα σου Τα Sony Ericsson Livesound MH-1 που αναφέρω και στο μήνυμά μου είναι αξιοπρεπέστατα (και με καλώδιο λαζάνι), αλλά συνδυασμό ποιότητας ήχου και πρακτικότητας δίνει ένα bluetooth headset όπως τα Sony MW600. (Φαντάσου ότι γενικά αποφεύγω τα προϊόντα της Sony). Sorry για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τα Sony Ericsson Livesound MH-1 που αναφέρω και στο μήνυμά μου είναι αξιοπρεπέστατα (και με καλώδιο λαζάνι), αλλά συνδυασμό ποιότητας ήχου και πρακτικότητας δίνει ένα bluetooth headset όπως τα Sony MW600. (Φαντάσου ότι γενικά αποφεύγω τα προϊόντα της Sony). Sorry για το off topic. ναι και εγω κανονικα το mw600 είχα στο ματι αλλα ειναι ακριβά θα κοιταξω να δω αν με κανενα ανταπτορα για μικροφωνο και απλα ακουστικα που εχω αν μπορω να το κανω ετσι και με βγει πιο φτηνα γιατι και με απλα ακουστικα που δοκιμασα με την official B572 κιολας χωρις beats audio και τιποτα και τα μπασα και πριμα μαμανε αν εχεις κανενα ανταπτορα σκετο που εχεις κατα νου ενημερωσε και δεν εισαι καθολου offtopic για ενα θεμα που εχουμε πολλοι με το κινητο μας εδωσες τις γνωσεις σου σιγουρα και αλλοι θα σε ειναι ευγνώμων Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 @mcrenas Ξαναφλασαρε μεχρι να δουλεψει .. Δεν ξερω πως το'χεις παθει αυτο, αλλα το home δουλευει κανονικα. Προς το παρον στρωνω ξανα stalion. 4 flash την εκανα και δεν ειδα φως. Δεν ξερω τι της εκατσε στραβα απο την 1η στιγμη. Θα το ξεγελασω λιγο καιρο με stalion και θα επανελθω μπας και στρωσει. btw στην stalion μπορω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας που δεν μαρεσει καθολου (το στρογγυλο) με αυτο της new stalion που ειναι πανεμορφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Φώτο cm7.2 θα δούμε καλησπέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aki95fro95 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ναι και εγω κανονικα το mw600 είχα στο ματι αλλα ειναι ακριβά θα κοιταξω να δω αν με κανενα ανταπτορα για μικροφωνο και απλα ακουστικα που εχω αν μπορω να το κανω ετσι και με βγει πιο φτηνα γιατι και με απλα ακουστικα που δοκιμασα με την official B572 κιολας χωρις beats audio και τιποτα και τα μπασα και πριμα μαμανε αν εχεις κανενα ανταπτορα σκετο που εχεις κατα νου ενημερωσε και δεν εισαι καθολου offtopic για ενα θεμα που εχουμε πολλοι με το κινητο μας εδωσες τις γνωσεις σου σιγουρα και αλλοι θα σε ειναι ευγνώμων http://www.omnistore.gr/product_info.php/products_id/979 αντάπτορας που μετατρεπει CTIA σε OMTP και αντιστροφα (είναι παραπλανητικό το Compatible with : R800 (Xperia Play) που αναφέρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) http://www.omnistore.gr/product_info.php/products_id/979 αντάπτορας που μετατρεπει CTIA σε OMTP και αντιστροφα (είναι παραπλανητικό το Compatible with : R800 (Xperia Play) που αναφέρει). Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα το καταστημα αυτο ειναι αθηνα οποτε αν εισαι θεσσαλονικη θελει και εξτρα λεφτα για μεταφορα που ειναι και πιο πολλα απο το συγκεκριμενο εξαρτημα ειρωνικο?θα το ψαξω πάντως μηπως και το βρω αλλού. Όπως και να εχει σε ευχαριστω πολύ Για αυτο τι άποψη έχεις?http://www.ebay.com/itm/Handsfree-Headphone-Adapter-for-Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-Xperia-Pro-neo-Play-/280762774410?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415ec3f38a gkalen αν το διαβαζεις αυτο και εγω περασα μολις την cm7 και το home button δεν δουλευει και σε μενα ουτε και τα με τα πλαινα κουμπια αναβει η οθονη και τα φωτακια των κουμπιών φωτιζουν αλλά ασθενες Edited May 22, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 παιδια ειμαι στην 4 κι θελω να ξαναπαω στην 2.3 για να βαλω την καινουρια του gkalen,βαζω το περιεχομενο απο το στεπ 2 της official που λεγεται UPDATE_g.APP και παω να κανω τα βηματα αλλα δεν βγαζει το update και βγαζει ροζ οθονη, τι κανω λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 παιδια ειμαι στην 4 κι θελω να ξαναπαω στην 2.3 για να βαλω την καινουρια του gkalen,βαζω το περιεχομενο απο το στεπ 2 της official που λεγεται UPDATE_g.APP και παω να κανω τα βηματα αλλα δεν βγαζει το update και βγαζει ροζ οθονη, τι κανω λαθος??? Μετονομασε το σε UPDATE.APP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 παιδια ειμαι στην 4 κι θελω να ξαναπαω στην 2.3 για να βαλω την καινουρια του gkalen,βαζω το περιεχομενο απο το στεπ 2 της official που λεγεται UPDATE_g.APP και παω να κανω τα βηματα αλλα δεν βγαζει το update και βγαζει ροζ οθονη, τι κανω λαθος??? Όταν βαζετε μονο ενα αρχειο μεσα στο φακελο dload το μεταονομαζεται σε update.app. Μόνο οταν εχετε 2 αρχεια αφηνετε το μεγαλο σαν update_g.app γιατι δεν μπορουν να συνυπαρξουν 2 αρχεια με το ιδιο ονομα μεσα στο φακελο. Εσυ απο το αρχειο μεταονομασε το σε update.app σβήνοντας μόνο το g και την κάτω παυλα Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aki95fro95 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα το καταστημα αυτο ειναι αθηνα οποτε αν εισαι θεσσαλονικη θελει και εξτρα λεφτα για μεταφορα που ειναι και πιο πολλα απο το συγκεκριμενο εξαρτημα ειρωνικο?θα το ψαξω πάντως μηπως και το βρω αλλού. Όπως και να εχει σε ευχαριστω πολύ Για αυτο τι άποψη έχεις?http://www.ebay.com/itm/Handsfree-Headphone-Adapter-for-Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-Xperia-Pro-neo-Play-/280762774410?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415ec3f38a Δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει αυτή την μετατροπή ή αν απλώς "προσθέτει" μικρόφωνο σε ένα ζευγάρι ακουστικά. Η αλήθεια είναι ότι όσα και αν κοίταξα σε ebay, amazon κ.α. είναι αρκετά ακριβότερα από αυτό που σου έστειλα πριν, και γενικά, αρκετά ακριβά για την απλή δουλειά που κάνουν. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να φτιάξεις ένα μόνο σου με ένα κομμάτι (στερεοφωνικό) καλώδιο, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό 3.5 mm αντιστρέφοντας τα δύο ακραία τμήματα των τζακ (1,2,3,4 σε 4,2,3,1). Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) θα τρελαθω με αυτο το κινητο. Συνδεσα handsfree με καρφακι απο κινητο alcatel 990 εκανα κληση με ακουσαν πεντακαθαρα εβαλα να ακουσω ραδιο ολα καλα αλλά οποτε πατουσα να ανοιξω το ραδιο με εβγαζε μηνυμα οτι ανοιγει το bluetooth για ενισχυση ραδιοφωνου και αν εκλεινα το bluetooth εκλεινε το ραδιο ενω το handsfree επαναλαμβάνω ειναι με καρφάκι!!!! gkalen καλη και γρηγορη και με crt on kai crt off η cm7 αλλά πολυ ασχημο χρωμα το κουρτινακι και τα widget toggles στο κουρτινακι πολυ χρωμα νοσοκομειακο, με το home button κάποια λύση και volume wake screen?3 φορες ξαναφλασαρα τη ρομ αλλα δυστυχως τα φωτα δεν νιωθουν ουτε και το home νιωθει και τσεκαρα απο χειρονομιες δεν ειναι απο εκει απενεργοποιημενο Edited May 22, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 μολις την περασα κ γω και με μια πρωτη ματια ειναι μια χαρα, το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο που λενε και τα παιδια, το κουρτινακι που ειναι λιγο...καπως, το home button και επισης ο φωτισμος των κατω κουμπιων δεν ειναι τοσο εντονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 .....ουτε και τα με τα πλαινα κουμπια αναβει η οθονη Παύλο,για αυτο υπαρχει ρυθμιση.Μπες ρυθμίσεις.cyanogenMod settings/Eισαγωγη και τικαρε το "ενεργοποιηση με ενταση" Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παύλο,για αυτο υπαρχει ρυθμιση.Μπες ρυθμίσεις.cyanogenMod settings/Eισαγωγη και τικαρε το "ενεργοποιηση με ενταση" Να ανησυχω που σε μενα ολα δουλευουν τελεια,συμπεριλαμβανομενου και του home? :O Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts