king2009 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 μην βαρατε αλλα πως κανουμε overclock?ειμαι με cm7. Θα πας στις ρυθμίσεις και μετά στο Canyogen Mod.Έπειτα στο επιδόσεις.Θα σε βγάλει προσοχή Δράκοι.Θα πάς CPU και θα βάλεις στο max frequency ότι συχνότητα θέλεις.Στο 1.8 δουλεύει απροβλημάτιστα και πάει σφαίρα σε ότι παιχνίδι και αν παίξω(asphalt 6,shadowgun,modern combat 6,9mm,gta3.)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 μην βαρατε αλλα πως κανουμε overclock?ειμαι με cm7. κατεβασε το setcpu η καποια αλλη εφαρμογη απο το market Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Θα πας στις ρυθμίσεις και μετά στο Canyogen Mod.Έπειτα στο επιδόσεις.Θα σε βγάλει προσοχή Δράκοι.Θα πάς CPU και θα βάλεις στο max frequency ότι συχνότητα θέλεις.Στο 1.8 δουλεύει απροβλημάτιστα και πάει σφαίρα σε ότι παιχνίδι και αν παίξω(asphalt 6,shadowgun,modern combat 6,9mm,gta3.)... ευχαριστω :happy: ηδη το εκανα.αν καταλαβα ολη η φασαρια(overclocking) ειναι μονο για παιχνιδια η οχι? Edited January 9, 2012 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 ευχαριστω :happy: ηδη το εκανα.αν καταλαβα ολη η φασαρια(overclocking) ειναι μονο για παιχνιδια η οχι? Ανάλογα.Και στο multitasking πάει σφαίρα στα 1.8.Επίσης αν δεν θέλεις να καις πολυ μπαταρία ρυθμίζεις τη μέγιστη συχνότητα πολύ χαμηλά και κρατάει περισσότερο η μπαταρία.Εννοείται δεν θα παίζεις παιχνίδια η βαρύ multitasking όταν έχεις τη συχνότητα κάτω απο τα 1ghz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Αν κάνεις ότι γράφει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3936096#post3936096 ο φίλος scoupegt_13 θα μπορείς να κάνεις overclock σε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι 1.9.Στα 1.8ghz είναι σταθερό. Μιας που ειπες μεχρι 1,9. Το βαζω στα 1,9 και παω να κανω τεστ στο Antutu και μου κανει επανεκκινηση. Το κανει και σε σας? Και κατι αλλο που θυμηθηκα. Με τον ηχο εχετε θεμα? Ο ηχος γενικα απ τα βιντεο , απ τα ηχεια του κινητου δεν ειναι καλος, κανει κατι σκρατσαρισματα... Εχει βρει κανεις τι καταλληλες ρυθμισεις για τον ηχο? Edited January 9, 2012 by scoupegt_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Μιας που ειπες μεχρι 1,9. Το βαζω στα 1,9 και παω να κανω τεστ στο Antutu και μου κανει επανεκκινηση. Το κανει και σε σας? Και κατι αλλο που θυμηθηκα. Με τον ηχο εχετε θεμα? Ο ηχος γενικα απ τα βιντεο , απ τα ηχεια του κινητου δεν ειναι καλος, κανει κατι σκρατσαρισματα... Στα 1.9 δεν το έχω βάλει ακόμα.Στα 1.8 το έχω απο όταν έβαλα τη rom και λειτουργεί παρα πολύ καλά παντού χωρίς κολλήματα η reboots.Είδα στο antutu όμως ότι ένας με x5 pro είχε τρέξει κανονικά το bench και είχε σκορ πάνω απο 4500(δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) οπότε κάπου αλλού οφείλονται τα reboots.Ο ήχος μέχρι τι μέση δεν παρατηρώ κάτι.Πιο πάνω κατι ελάχιστα αλλά το γράφει και ο genokolar στο xda ότι είναι bug της rom.Θα το διορθώσει λογικά σε επόμενη έκδοση.Επίσης και το accelometer σε μερικά παιχνίδια(asphalt 6) δεν δουλεύει και κουνάς το αμάξι με τα δάχτυλα.Είναι 2-3 μικροπροβλήματα σε αυτή τη rom αλλα μικρό το κακό δεν τα θεωρώ σοβαρά. Αυτό το πρόβλημα γράφει στο xda Issue: play music with speaker the sound is lots of hums and noises Edited January 9, 2012 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Στα 1.9 δεν το έχω βάλει ακόμα.Στα 1.8 το έχω απο όταν έβαλα τη rom και λειτουργεί παρα πολύ καλά παντού χωρίς κολλήματα η reboots.Είδα στο antutu όμως ότι ένας με x5 pro είχε τρέξει κανονικά το bench και είχε σκορ πάνω απο 4500(δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) οπότε κάπου αλλού οφείλονται τα reboots.Ο ήχος μέχρι τι μέση δεν παρατηρώ κάτι.Πιο πάνω κατι ελάχιστα αλλά το γράφει και ο genokolar στο xda ότι είναι bug της rom.Θα το διορθώσει λογικά σε επόμενη έκδοση.Επίσης και το accelometer σε μερικά παιχνίδια(asphalt 6) δεν δουλεύει και κουνάς το αμάξι με τα δάχτυλα.Είναι 2-3 μικροπροβλήματα σε αυτή τη rom αλλα μικρό το κακό δεν τα θεωρώ σοβαρά. Αυτό το πρόβλημα γράφει στο xda Issue: play music with speaker the sound is lots of hums and noises Ναι το χω δει και εγω αυτο με το bench που εχει 1,9 και εχει σκορ 4800. Το υψηλοτερο που εχει μεχρι στιγμης το u8800 pro. Γι αυτο ρωτησα και παραξενευομαι. Στο 1,8 μου κανει το τεστ κανονικα. Στο 1,9 ΜΟΝΟ μου κανει επανεκκινηση την ωρα που παω να κανω το τεστ. ΑΝ δεν κανω τεστ δεν κανει επανεκκινηση! Δοκιμασε μια στο 1,9 να μου πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ναι το χω δει και εγω αυτο με το bench που εχει 1,9 και εχει σκορ 4800. Το υψηλοτερο που εχει μεχρι στιγμης το u8800 pro. Γι αυτο ρωτησα και παραξενευομαι. Στο 1,8 μου κανει το τεστ κανονικα. Στο 1,9 ΜΟΝΟ μου κανει επανεκκινηση την ωρα που παω να κανω το τεστ. ΑΝ δεν κανω τεστ δεν κανει επανεκκινηση! Δοκιμασε μια στο 1,9 να μου πεις. Eνώ ειναι smooth στα πάντα πάει σφαίρα παντού στα 1.9 στο antutu παει να κάνει το test και restart όπως είπες.Τώρα αυτός που έχει στα 1.9 με 4800 λογικά θα έχει πρόγραμμα(set cpu) και έτρεξε το bench και όχι με canyogen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) ΟΔΗΓΟΣ για οποιον ειναι ακομα με μαμα ρομ 2.2.2 και θελει root,custom recovery,overcklocking,55.5 fps και ΟΛΕΣ τις λειτουργιες του τηλεφωνου του μεχρι να βγει η σταθερη αναβαθμιση για 2.3 ROOT Kατεβαζουμε πρωτα τους drivers απο δω... http://www.mediafire.com/?5z6i5cv8l6br292 αλλιως μολις συνδεσουμε το κινητο στον υπολογιστη, το πρωτο παραθυρο που ανοιγει ,εχει 5-6 φακελους και ενας απο αυτους ειναι και ο φακελος drivers συνδεουμε το τηλεφωνο στον υπολογιστη και παμε ρυθμισεις/εφαρμογες/αναπτυξη και επιλεγουμε , εντοπισμος σφαλματων..... και μολις ενεργοποιησουμε τον εντοπισμο σφαλματων τοτε θα ανοιξει ενα παραθυρο στον υπολογιστη (Hardware Update Wizard),,και ακολουθουμε τις οδηγιες απο δω....http://developer.android.com/sdk/win-usb.html#Win7...[αναλογα με ποια windows (vista,7,xp) τρεχει ο υπολογιστης μας] οταν τελειωσουμε με την εγκατασταση των drivers ,,κατεβαζουμε το SuperOneClick v2.2 απο δω....ftp://shortfuse.org/SuperOneClick/Pa...-ShortFuse.zip..... η το εχουμε κατεβασει πριν την εναρξη της διαδικασιας(καλυτερα) το αρχειο το εκανα Extract σε φακελο στην επιφανεια εργασιας μου και ενω το κινητο παραμενει συνδεδεμενο στον υπολογιστη με τον εντοπισμο σφαλματων ανοιχτο,,ανοιγουμε τον φακελο στην επιφανεια εργασιας μας και παταμε δεξι κλικ στο εικονιδιο superoneclick και το τρεχουμε σαν διαχειριστες(run as administrator) ανοιγει το παραθυρο του προγραμματος και επιλεγουμε ROOT..........σε δυο λεπτα θα εχει τελειωσει,,αποσυνδεουμε το κινητο, το σβηνουμε ,το ανοιγουμε ,παμε στις εφαρμογες μας και βλεπουμε το εικονιδιο superuser(διαχειριστης)..... μετα μπορουμε να κανουμε τα παντα απο το τηλεφωνο χωρις την βοηθεια του υπολογιστη.... και πληροφοριακα, το ροοτ το εκανα με laptop sony vaio πενταετιας που ετρεχε windows vista 32 CUSTOM RECOVERY Kατεβαζουμε από δω… recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img μετα ψαχνουμε στο google να βρουμε να κατεβασουμε τον root explorer(v1.6)…… υπαρχουν και αλλοι file manager που να μπορουν να κανουν αυτή τη δουλεια αλλα εγω μονο root explorer χρησιμοποιω ανοιγουμε τον root explorer λοιπον και ανοιγουμε τον φακελο....cust backup/image, κανουμε αντιγραφη(copy) το αρχειο recovery.img και επικολληση (paste)σε φακελο στην καρτα μνημης,,.βρισκουμε μετα το αρχειο που κατεβασαμε και το αποσυμπιεζουμε (extract),παμε στο φακελο extracted και το μετονομαζουμε (rename)σε recovery.img….το κανουμε copy και παμε στο φακελο .cust backup/image μετονομαζουμε το υπαρχον recovery .img σε recovery.bak και παταμε paste …μετα κοιταμε στο permissions να εινςι όλα τα κουτακια τσεκαρισμενα και τελος… σβηνουμε το τηλεφωνο και κρατωντας το vol up + power συνεχως μεχρι να ανοιξει στο recovery… O/C kernel Κατεβαζουμε από δω…http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354645 Μονο τα πρωτα που λεει…only for froyo To download που είναι το αρχειο boot.img και το enhanced.conf Για το αρχειο boot.img ακολουθουμε ακριβως τα βηματα που καναμε για το recovery.img, καμμια αλλαγη εκτος του ότι μετονομαζουμε το υπαρχον boot.img σε boot_backup.img Για το αρχειο enhanced.zip ,το κανουμε extract ,παμε στο φακελο extracted ,βρισκουμε το αρχειο και το κανουμε copy ,παμε στο system/etc και κανουμε paste.. FPS 55.5 Κατεβαζουμε από δω….http://www.ctdisk.com/file/2173677 Μεταφραστε τη σελιδα για να μπορειτε να καταλαβετε πως κατεβαινει δωρεαν Ανοιγουμε root explorer παμε στο φακελο system/etc. τον ανοιγουμε και παταμε το μενου,επιλεγουμε new folder ,ονομαζουμε τον νέο φακελο init.d ,παμε τωρα και κανουμε extract στο αρχειο enhanced.zip ,παμε στο φακελο extracted βρισκουμε το αρχειο z89uncapfps ,το κανουμε copy και paste μεσα στον φακελο system/etc/init.d (που φτιαξαμε προηγουμενως ,τσεκαρουμε παλι όλα τα κουτακια στο permissions και ετοιμο,παμε τωρα στο αρχειο system/build.prop ,κανουμε open in text editor και στο τελος γραφουμε το εξης….debug.gr.swapinterval=0 ,παμε πισω ,αποθηκευονται οι αλλαγες και κανουμε επανεκινηση το τηλεφωνο και ειμαστε ετοιμοι. ΗD GAMES Για να παιζεται hd games ,ακολουθηστε οδηγιες από δω…http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391250 οποιος θελει, μπορει να δει ενα video ,δια του λογου το αληθες,εδω... http://www.youtube.com/watch?v=Rnv67...eature=mh_lolz ΠΡΟΣΟΧΗ Όταν εχετε εγκαταστησει το recovery.img το πρωτο πραγμα που κανουμε είναι ένα backup,,,..και μετα ξεκιναμε να κανουμε ότι αλλαγες θελουμε…. Χωρις να εχετε κανει backup μην κανετε καμμια αλλαγη Edited January 15, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Γεια χαρα σε ολους. Η πιο τελευταια official ειναι αυτη ? U8800pro Gingerbread official update 2011.12.31 Εχει δοκιμαστει απο κανεναν ? Τωρα ειμαι στην 26/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimosth Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Καλησπερα Εδω και μερες εχω ενα θεμα με το τηλεφωνο. Δεν μου αναγνωριζει πλεον την εξωτερικη SD που του εχω βαλει με αποτελεσμα να μη βλεπει ενα σωρο εφαρμογες καθως και τα widget τους. Εχω την 3.2.5 και η καρτα ειναι η Emtec 8gb class 4. Ειναι προβλημα της 3.2.5 ή η καρτα λογω του οτι ειναι class 4 δεν ειναι αρκετα γρηγορη με αποτελεσμα να τα φτυνει? σε υπολογιστη την διαβαζει παντως... Ειχε αλλος θεμα με τις εξωτερικες SD? Να κανω την κινηση να βαλω αλλη ρομ? Η cm7 αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδια αυτο σε pro 2.3.5 oficial δουλευει? Rooting the U8800 with SuperOneClick v2.3.3 1) Dial: *#*#2846579#*#* 2) Go to projectmenu > background settings > log settings > log switch > set Log on 3) Reboot Phone 4) Switch USB Debugging ON 5) Download SuperOneClick v2.3.3 6) Plug your U8800 into your computer but DO NOT mount SD Card. 7) Run SuperOneClick and press the ROOT Button, and let it do its thing (say yes to install drivers if asked). 8) Your phone should now be Rooted. 9) You can now go back and turn logging off if you want. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Aυτή είναι η επίσημη 2.3.5 ; kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar 2011-11-21 114.19MB http://goo.gl/YAS0z Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) αυτος ειναι ο kernel,δεν ειναι η rom εδω ειναι η κινεζικη B540 http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEwNTY= Edited January 11, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolos83 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παιδια αυτο σε pro 2.3.5 oficial δουλευει? Rooting the U8800 with SuperOneClick v2.3.3 1) Dial: *#*#2846579#*#* 2) Go to projectmenu > background settings > log settings > log switch > set Log on 3) Reboot Phone 4) Switch USB Debugging ON 5) Download SuperOneClick v2.3.3 6) Plug your U8800 into your computer but DO NOT mount SD Card. 7) Run SuperOneClick and press the ROOT Button, and let it do its thing (say yes to install drivers if asked). 8) Your phone should now be Rooted. 9) You can now go back and turn logging off if you want. αν θυμαμαι καλα το δοκιμασα και δεν εγινε σε 2.3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 οποτε δεν υπαρχει επισημως η ρομ στο site τους.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 οποτε δεν υπαρχει επισημως η ρομ στο site τους.:rolleyes: στο Αγγλικο,στο κινεζικο επισημο υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) αν θυμαμαι καλα το δοκιμασα και δεν εγινε σε 2.3.5. Και τώρα εγώ πως γίνεται να rootαρω το κινητο μου που έχω την 2,3,5? ακυρο, τωρα ειδα το πρωτο ποστ:p Edited January 11, 2012 by FalloutGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) στο Αγγλικο,στο κινεζικο επισημο υπαρχει. link? αυτήν έχετε βάλει όλοι? EDIT: στο κινέζικο έχει μια U8800+ , δεν έχει άλλην. Θα μου δώσεις λινκ;; Edited January 11, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) εγω τον καυμο μου.....εχει γυρισει κανεις σε 2.2.2 να μας πει ακριβως πως το εκανε?εγω 3 φορες προσπαθησα αλλα τζιφος,και φτου απ την αρχη elteo εδω την ειχε δωσει ο akalos πιο παλια http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE Edited January 12, 2012 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 ΗD GAMES Για να παιζεται hd games ,ακολουθηστε οδηγιες από δω…http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391250 οποιος θελει, μπορει να δει ενα video ,δια του λογου το αληθες,εδω... http://www.youtube.com/watch?v=Rnv67...eature=mh_lolz το δοκιμασες αυτο και ειναι κομπλε? θελω να το κανω γιατι εχω κ εγω τελικα προβλημα με καποια hd παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 το δοκιμασες αυτο και ειναι κομπλε? θελω να το κανω γιατι εχω κ εγω τελικα προβλημα με καποια hd παιχνιδια. Φίλε μου διάβασε 1-2 σελίδες πιο πίσω έγραψα πιο ήταν το πρόβλημα και δεν μου έπαιζαν τα HD games με CM7.Θέλει ένα edit το build.prop αρχείο στο system με το root explorer.Έπειτα θα το βλέπει το κινητό ως desire HD και θα κατεβάζει κανονικά τα αρχεία στο x5pro.Παίζουν τα πάντα με αυτό με κορυφαία τα shadow guardian/modern combat 3. Το λινκ απο πανω αν κάνεις τροποποίηση αυτά που λέει θα σου βγάζει μαύρη οθόνη στο restart και θέλει φλασάρισμα απο την αρχή.Θέλει 2 πράγματα να αλλάξεις μόνο και έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 εγω τον καυμο μου.....εχει γυρισει κανεις σε 2.2.2 να μας πει ακριβως πως το εκανε?εγω 3 φορες προσπαθησα αλλα τζιφος,και φτου απ την αρχη elteo εδω την ειχε δωσει ο akalos πιο παλια http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE Α! αυτή είναι; Γιατί κάποιοι έλεγαν για την 522 που ξανανέβασαν οι κινέζοι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Α! αυτή είναι; Γιατί κάποιοι έλεγαν για την 522 που ξανανέβασαν οι κινέζοι. ποια 522;;;;; για το απλο ειναι οποιος θελει γενικων καθηκοντων βαζει Β512 =======για παιχνιδια CM7 =======για ομορφιες και οχι μονο Miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 ποια 522;;;;; για το απλο ειναι οποιος θελει γενικων καθηκοντων βαζει Β512 =======για παιχνιδια CM7 =======για ομορφιες και οχι μονο Miui. Με spb shell 3d η cm7 γίνετε απίστευτη.Η Miui τι παραπάνω έχει να προσφέρει σε αυτό τον τομέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts