da77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 UPDATE STALLION αλλαγη σε build.prop και σε libsqlite.so Kατεβασμα update stallion http://www.mediafire.com/download.php?qdbt85aslk8kn73 Εγκατασταση βαλτε το "update_stallion.zip" , στη καρτα σας σβηστε τηλ.. , μπειτε στο recovery επιλεξτε , install zip from sd card/choose zip from sd card τελειωνει γρηγορα και μετα , reboot system now @ sofo , δοκιμασε αυτο το host .. http://www.mediafire.com/download.php?kr0f1v5s74d75rh @da77 , ισως κατι επαθε το ηχειο σου και θελει service @gkalen μαλλον εννοεις το ακουστικο μου, γιατι εγω τους ακουω ολους μια χαρα αυτοι με ακουν με χαμηλη ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) ρε παιδια γιατι με το που μιλαω στην αρχη ειναι καλη η ενταση στο ακουστικο του αλλου και μετα πεφτει σιγα σιγα Ολου μου λενε οτι δεν με ακουνε Το δοκιμασα και συμβαινει με ολες τις rom (gbstallion, MIUI, Kalo) αυτη την στιγμη εχω την gbstallion και απο κατω εχω 572) οταν φορουσα 2.2 δεν ειχα καποιο προβλημα Εκανα και εγω test με το σταθερο μου τηλ και πραγματι αυτο συμβαινει, στην αρχη ακουγομαι δυνατα και μετα λες και μιλαω απο το υπερπεραν Υπαρχει καμια εφαρμογη στο market να τσεκαρω το speaker μου ? καμια ιδεα ????? Τελικα υπαρχει λυση στο προβλημα μου και ειναι η εξης [u8800 Pro] Mic problem fix!! We all have seen that sometimes we have problems when talking to the phone and we can't heared by the other shouting that we are speaking inside of a barrel...i have seen this many times....so after a little research and some help from chinese forums i found that the problem is the second mic behind the phone next to the camera...(the little hole) the fix is that we disable this mic through settings and hoping that this will fix it...i also found that inside the call settings we can check the hearing aids...so you can test it and choose the best solution!!so we have 1)Check the hearing aids inside Settings-Call Settings or 2)Open dialer dial * # * # 2846579 # * # * 2a)Enter the test mode 2b)Select ProjectMenu 3 2c)Bbackground settings 2d)Dual mic settings and check off!! I can't tell for sure that this will help exacly cos many said that the little 2nd mic used for video sound recording...so you can try to see which fits you the most!!Im still testing both os if someone notice some changes feel free to comment!! Το θεμα ειναι μετα απο reboot πλεον δεν την κραταει την ρυθμιση ειναι ευκολο να μου πειτε τι ρυθμιση εχετε εσεις ? Edited February 20, 2013 by da77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 μολις το τσεκαρα, και ειναι στο on. και δεν εχω κσανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ετσι λενε οτι γινεται στη 2.3 Στην αρχη μου το'κανε και μενα , αλλα εκανα partition απο recovery την καρτα μου και δεν το'χει ξανακανει ποτε . ααααααααααααα!!!! μαλιστα! γι αυτο την πατησα :mad:,και ενω ημουν με την V3, προσπαθοντας να περασω την V4,βρε απο δω βρε απο κει,ειδα και επαθα, νομιζα οτι κατι επαθε το κινητο,του περασα την οφισιαλ 512 μετα αλλαξα το recovery image,αλλα παλι τα ιδια δεν την εβλεπε,και κατα τυχη λεω,δεν του κανω ενα reboot recovery! και τσακ την ειδε κανονικα!:D υστερα περασα την v4 και τωρα ολα καλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Τελικα υπαρχει λυση στο προβλημα μου και ειναι η εξης [u8800 Pro] Mic problem fix!! We all have seen that sometimes we have problems when talking to the phone and we can't heared by the other shouting that we are speaking inside of a barrel...i have seen this many times....so after a little research and some help from chinese forums i found that the problem is the second mic behind the phone next to the camera...(the little hole) the fix is that we disable this mic through settings and hoping that this will fix it...i also found that inside the call settings we can check the hearing aids...so you can test it and choose the best solution!!so we have 1)Check the hearing aids inside Settings-Call Settings or 2)Open dialer dial * # * # 2846579 # * # * 2a)Enter the test mode 2b)Select ProjectMenu 3 2c)Bbackground settings 2d)Dual mic settings and check off!! I can't tell for sure that this will help exacly cos many said that the little 2nd mic used for video sound recording...so you can try to see which fits you the most!!Im still testing both os if someone notice some changes feel free to comment!! Το θεμα ειναι μετα απο reboot πλεον δεν την κραταει την ρυθμιση ειναι ευκολο να μου πειτε τι ρυθμιση εχετε εσεις ? ειναι προβλημα της official rom οχι του τηλεφωνου.Το ειχα και γω παλια και μου φυγε οταν εβαλα kalo.Απ'οτι καταλαβα δεν το κανει σε ολους κιολας και επισης δεν το κανει παντα,ηταν random.Το προβλημα επισης δεν υπαρχει στην cm7 και στην miui που τις εχω χρησιμοποιησει αρκετα.Η λυση που διαβασες εκτος οτι μετα το reboot γινεται reset η ρυθμιση,γινεται reset και χωρις reboot απο μονη της και δεν υπαρχει κανενας τροπος απ οσο ειχα ψαξει για να μεινει η επιλογη εκει που την θες.Εγω το μονο workaround που ειχα σκεφτει ηταν να κανω ενα shortcut στο home screen για το test menu μεσω του anycut αλλα και παλι δεν.. Edited February 20, 2013 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αυτο με την sd , λυνεται με partition της καρτας και δεν θα το ξαναδειτε ποτε πια. Πως κανουμε partition την sd card απο recovery 5.0.2.7 Μπαινουμε recovery και επιλεγουμε , advanced / partition sd card Βαζουμε , "ext = 512" και "swap = 0" Μολις τελειωσει το partition η καρτα σας πλεον θα ειναι αδεια , αλλα δεν θα'χετε ποτε ξανα προβλημα .. ΒΑΣΙΚΟ , να εχουμε σωσει οτι θελουμε απο την καρτα μας για να τ'αντιγραψουμε ξανα . Μετα απ'αυτο θα μπορειτε να χρησιμοποιησετε και το link2sd με το οποιο μπορειτε να μεταφερετε και τις εφαρμογες που δεν σας επιτρεπει να μετακινησετε ( flash player , καποια παιχνιδια , κ.λ.π ). Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) και κατα τυχη λεω,δεν του κανω ενα reboot recovery! bug του recovery @ Γιωργο και την βλεπουν τα windows? στο build pro τι αλλαγες εκανες; Edited February 20, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 ειναι προβλημα της official rom οχι του τηλεφωνου.Το ειχα και γω παλια και μου φυγε οταν εβαλα kalo.Απ'οτι καταλαβα δεν το κανει σε ολους κιολας και επισης δεν το κανει παντα,ηταν random.Το προβλημα επισης δεν υπαρχει στην cm7 και στην miui που τις εχω χρησιμοποιησει αρκετα.Η λυση που διαβασες εκτος οτι μετα το reboot γινεται reset η ρυθμιση,γινεται reset και χωρις reboot απο μονη της και δεν υπαρχει κανενας τροπος απ οσο ειχα ψαξει για να μεινει η επιλογη εκει που την θες.Εγω το μονο workaround που ειχα σκεφτει ηταν να κανω ενα shortcut στο home screen για το test menu μεσω του anycut αλλα και παλι δεν.. Στο built.prop hw.secontary_mic=0 Ισως? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Στο built.prop hw.secontary_mic=0 Ισως? ας το δοκιμασει,αλλα νομιζω δεν ειχε αλλαγη οταν το χα αλλαξει..αλλα πανε πανω απο 10 μηνες δεν πολυθυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Τελικα υπαρχει λυση στο προβλημα μου και ειναι η εξης [u8800 Pro] Mic problem fix!! We all have seen that sometimes we have problems when talking to the phone and we can't heared by the other shouting that we are speaking inside of a barrel...i have seen this many times....so after a little research and some help from chinese forums i found that the problem is the second mic behind the phone next to the camera...(the little hole) the fix is that we disable this mic through settings and hoping that this will fix it...i also found that inside the call settings we can check the hearing aids...so you can test it and choose the best solution!!so we have 1)Check the hearing aids inside Settings-Call Settings or 2)Open dialer dial * # * # 2846579 # * # * 2a)Enter the test mode 2b)Select ProjectMenu 3 2c)Bbackground settings 2d)Dual mic settings and check off!! I can't tell for sure that this will help exacly cos many said that the little 2nd mic used for video sound recording...so you can try to see which fits you the most!!Im still testing both os if someone notice some changes feel free to comment!! Το θεμα ειναι μετα απο reboot πλεον δεν την κραταει την ρυθμιση ειναι ευκολο να μου πειτε τι ρυθμιση εχετε εσεις ? Αν κανω reset to factory defaults λετε να γινει τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αν κανω reset to factory defaults λετε να γινει τιποτα ? Οχι , κανε αυτο που λεει ο σοφο , μηπως και ... Στο build.prop βρες τη γραμμη που λεει για το mic , και αλλαξε το , απο true σε false η αναποδα η απο 1 σε 0 η αντιστροφα ( δεν θυμαμαι τωρα ακριβως ). Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Οχι , κανε αυτο που λεει ο σοφο , μηπως και ... Στο build.prop βρες τη γραμμη που λεει για το mic , και αλλαξε το , απο true σε false η αναποδα η απο 1 σε 0 η αντιστροφα ( δεν θυμαμαι τωρα ακριβως ). και που ειναι αυτο το αρχειο στο system ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) και που ειναι αυτο το αρχειο ? Στο , system/ build.prop , ανοιξε το με root explorer και αρχισε να διαβαζεις μεχρι να βρεις τη γραμμη αυτη και μετα την αλλαζεις. @akalos Βεβαια τη βλεπουν τα windows κανονικα ( μετα το partition βεβαια ) Αφου αμεσως μετα το partition και απο recovery την βλεπει κανονικα και οταν συνδεω με ανοιχτο τηλ.. το usb , μου ανοιγουν και τα δυο παραθυρα ( της εσωτερικης και της εξωτερικης συγχρονως ). Στο build.prop , αλλαγες στο scrolling και απενεργοποιηση του μηνυματος οταν αλλαζεις απο wifi σε mobile data ). Edited February 20, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 βρισκω μια γραμμη που λεει ro.config.dualmic=true να το κανω false ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πως γίνεται και το κινητό βλέπει την 8gb κάρτα αλλά αρνείται πεισματικά να δει μια 16GB? Η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως όταν μπαίνει σε βιντεοκάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Πως γίνεται και το κινητό βλέπει την 8gb κάρτα αλλά αρνείται πεισματικά να δει μια 16GB? Η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως όταν μπαίνει σε βιντεοκάμερα.. φορμαρε την παλι,εμενα την βλεπει μια χαρα edit:εβαλα στην miui libsqlite απο kalo και νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι.Σε συνδιασμο με cpu στα 1200 το πολυ 1400 με performance και noop,ram manager σε hard gaming (less agressive) και seeder,η rom πεταει και η μπαταρια αψογη! Edited February 20, 2013 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 βρισκω μια γραμμη που λεει ro.config.dualmic=true να το κανω false ? Τελικα το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οτι διαβασα στο forumxda το εχουν και αλλοι χρηστες και εχει να κανει με noise cancellation. Ειτε εχεις *custom rom ή official το προβλημα παραμενει. Οταν ειχα 2.2 Horsemaggedon δεν ειχα καποιο προβλημα οποτε ειναι καθαρα θεμα software και οχι hardware. Ευτυχως δεν το εχω μονο εγω κατι ειναι και αυτο ελπιζω να βρεθει καμια λυση γιατι ειναι πολυ σπαστικο, προς το παρον το μονο που γινεται ειναι να βαλω σελοτειπ στο δευτερο mic (αυτο που ειναι πισω διπλα στα 5MP) :(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 @da77 Δεν χρειαζεται βεβαια να ξαναπω οτι σαν το Ηοrsemageddon τιποτα , δεν υπαρχει κατι αναλογο ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Gkalen καλησπερα.ημσαταν στο ξυστο ολη μερα το απογευμα στη δουλεια και οπως καταλαβαινεις ασχοληθηκα λιγο και με το τηλεφωνο.επειδη ομως η περιεργεια σκοτωνει εκανα την ΒΛΑΚΕΙΑ οπως το πειραζα να πατησω "κατα λαθος" τις εργοστασιακες ρυθμισεις και το τηλεφωνο εχασε καποιοα εικονιδια οπως το root explorer το adobe flash το dolhin και πολλα αλλα.περισσοτερο για το root explorer ομως γιατι ειχα ενεργοποιησει και το tv out.εγινε κατι χοντρο στο τηλφωνο η μπορουμε να τη βγαλουμε σχετικα "αναιμακτα"?πως μπορουμε να εχουμε τις εφαρμογες οπως ηταν στην αρχη? σ ευχαριστω εκ των προτερων....... και ελπιζω να μην σε ξαναζαλισω με μ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Τελικα το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οτι διαβασα στο forumxda το εχουν και αλλοι χρηστες και εχει να κανει με noise cancellation. Ειτε εχεις *custom rom ή official το προβλημα παραμενει. Οταν ειχα 2.2 Horsemaggedon δεν ειχα καποιο προβλημα οποτε ειναι καθαρα θεμα software και οχι hardware. Ευτυχως δεν το εχω μονο εγω κατι ειναι και αυτο ελπιζω να βρεθει καμια λυση γιατι ειναι πολυ σπαστικο, προς το παρον το μονο που γινεται ειναι να βαλω σελοτειπ στο δευτερο mic (αυτο που ειναι πισω διπλα στα 5MP) :(:(:(:(:( ειναι μονο στις official gingerbread της huawei για το x5pro το προβλημα (και φυσικα σε οσες rom βασιζoνται εκει) και ειναι και random.Rom οπως kalo που ειναι απο honor,miui και cm7 δεν εχουν τετοιο προβλημα.Δεν παιζει να το φτιαξεις με πατεντες,αλλαξε rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Gkalen καλησπερα.ημσαταν στο ξυστο ολη μερα το απογευμα στη δουλεια και οπως καταλαβαινεις ασχοληθηκα λιγο και με το τηλεφωνο.επειδη ομως η περιεργεια σκοτωνει εκανα την ΒΛΑΚΕΙΑ οπως το πειραζα να πατησω "κατα λαθος" τις εργοστασιακες ρυθμισεις και το τηλεφωνο εχασε καποιοα εικονιδια οπως το root explorer το adobe flash το dolhin και πολλα αλλα.περισσοτερο για το root explorer ομως γιατι ειχα ενεργοποιησει και το tv out.εγινε κατι χοντρο στο τηλφωνο η μπορουμε να τη βγαλουμε σχετικα "αναιμακτα"?πως μπορουμε να εχουμε τις εφαρμογες οπως ηταν στην αρχη? σ ευχαριστω εκ των προτερων....... και ελπιζω να μην σε ξαναζαλισω με μ................... Οπως εισαι , βαλε το ρομ παλι στη καρτα σου , μπες recovery , κανε wipe cache partition και wipe dalvik cache και install zip from sd card ( ξαναφλασαρε δηλαδη ). Ετσι δεν θα χασεις οτι αλλο εχεις φτιαξει. Το Tvout δεν ξανα επηρεαζεται , θα μενει ανοιχτο οτι και να κανεις .. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) ειναι μονο στις official gingerbread της huawei για το x5pro το προβλημα (και φυσικα σε οσες rom βασιζoνται εκει) και ειναι και random.Rom οπως kalo που ειναι απο honor,miui και cm7 δεν εχουν τετοιο προβλημα.Δεν παιζει να το φτιαξεις με πατεντες,αλλαξε rom. Προτεινεις να βαλω CM7 ? Απο οτι διαβασα το εχουν και τα Χ5 τα απλα, δεν τα εχουν μονο τα pro Προτεινεις να βαλω CM7 ? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 21, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Απο οτι διαβασα το εχουν και τα Χ5 τα απλα, δεν τα εχουν μονο τα pro Προτεινεις να βαλω CM7 ? για μη official gingerbread προτεινω kalo αν δεν βαζεις πανω απο 60 70 εφαρμογες,αλλιως miui αλλα εχει λιγο δουλεια μεχρι να την φτιαξεις,δεν ειναι ετοιμη.Και η cm7 καλη ειναι εχει και ραδιοφωνο μπορεις να την τσεκαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) ρε παιδια γιατι με το που μιλαω στην αρχη ειναι καλη η ενταση στο ακουστικο του αλλου και μετα πεφτει σιγα σιγα Ολου μου λενε οτι δεν με ακουνε Το δοκιμασα και συμβαινει με ολες τις rom (gbstallion, MIUI, Kalo) αυτη την στιγμη εχω την gbstallion και απο κατω εχω 572) οταν φορουσα 2.2 δεν ειχα καποιο προβλημα Εκανα και εγω test με το σταθερο μου τηλ και πραγματι αυτο συμβαινει, στην αρχη ακουγομαι δυνατα και μετα λες και μιλαω απο το υπερπεραν Υπαρχει καμια εφαρμογη στο market να τσεκαρω το speaker μου ? καμια ιδεα ????? για μη official gingerbread προτεινω kalo αν δεν βαζεις πανω απο 60 70 εφαρμογες,αλλιως miui αλλα εχει λιγο δουλεια μεχρι να την φτιαξεις,δεν ειναι ετοιμη.Και η cm7 καλη ειναι εχει και ραδιοφωνο μπορεις να την τσεκαρεις Χωρις προβληματα , πιο γρηγορο πιο ανταποκρισιμο καλυτερο βιντεο recording sound και τεςπα , σε ολα απροβληματιστο , ΜΟΝΟ Ηorsemageddon , γιατι οι αλλοι ακομα τριβουν στο villabaho .... Οταν θα ετοιμασω κι ενα βιντεο με Ηorse και kalo , θα το ανεβασω για να δειτε πλακες .. Edited February 21, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 δεν ειναι δικαιο αμα θελεις V4 με HORSE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts