Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποια miui περασες

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372

περασα και http://forums.miuiandroid.com/showthread.php?2618-Theme-Ultimate-iPhone-theme-21-10-REVOLUTION-7-0

και το iphoneισα τελειως

ας το διαλα για Αndroid πια! :lol:

EDIT:πρεπει να εισαι σε 2.3.5 εαν δεν κανω λαθος για να πας σε Miui/CM7

Edited by akalos

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372

περασα και http://forums.miuiandroid.com/showthread.php?2618-Theme-Ultimate-iPhone-theme-21-10-REVOLUTION-7-0

και το iphoneισα τελειως

ας το διαλα για Αndroid πια! :lol:

EDIT:πρεπει να εισαι σε 2.3.5 εαν δεν κανω λαθος για να πας σε Miui/CM7

ευχαριστω και παλι.την κατω την multi σωστα?και το iphone θεμα και αυτο απο την sd ε?και τα 2 δηλαδη

σε 2.3.5 ειμαι ναι

ευχαριστω και παλι.την κατω την multi σωστα?και το iphone θεμα και αυτο απο την sd ε?και τα 2 δηλαδη

σε 2.3.5 ειμαι ναι

http://www.fileserve.com/file/7XVCjNX/MIUI_multi.1.12.16_u8800pro.zip

αμα περασεις την rom και πανε ολα καλα,παιξε και μες τις ρυθμισεις λιγο να τις μαθεις,και μετα θα περασεις και το θεμα.

οκ ελπιζω να πανε ολα καλα τα εχω δει ολα με το ρημαδι...αλλα φταιω εγω εννοειται!αυτην κατεβαζω ηδη!

πω.εκανα *******.εκανα αναβαθμιση και σβηστηκαν τα παντα απο μεσα και εχασα ολες τις επαφες

πριν κανω αναβαθμιση ειχα κανει copy paste ολα τα περιεχομενα απο τη μνημη και απο την sd στο Pc

πως τα ξαναπερναω?γιατι με copy paste παλι δε τα βρηκε,.

οχι.τελικα τις ειχα στο προηγουμενο κινητο.ευτυχως δηλαδη :P

τωρα δοκιμασα να κανω root ,αλλα με το που μπαινω στην ροζ οθονη,δε μου εμφανιζει το δισκο στο My computer επειδη μαλλον δε βρισκει drivers...

akalos τελικα αλλη φαση η miui αλλο τηλεφωνο ξεφευγει απο το κλασσικο android και μεχρι στιγμης δεν με προβληματιζει κατι.και εχει πολλη ελευθερη μνημη.μονο που πηγα να περασω το θεμα που προτεινες στην sd και μου εβγαλε ο δισκος εχει προστασια εγραφης!περιεργο.......και επισης εχει το εικονιδιο superuser αλλα το titanium δεν λειτουργει

akalos τελικα αλλη φαση η miui αλλο τηλεφωνο ξεφευγει απο το κλασσικο android και μεχρι στιγμης δεν με προβληματιζει κατι.και εχει πολλη ελευθερη μνημη.μονο που πηγα να περασω το θεμα που προτεινες στην sd και μου εβγαλε ο δισκος εχει προστασια εγραφης!περιεργο.

καπου εχει ενα φακελο miui\themes στην sd

εκει θα το βαλεις και θα το προσθεσεις.

τα αλλα δεν γνωριζω,δεν εχω καποιο προβλημα,εκτος του οτι δεν βλεπει και τις δυο καρτες μου ταυτοχρονα.

καπου εχει ενα φακελο miui\themes στην sd

εκει θα το βαλεις και θα το προσθεσεις.

τα αλλα δεν γνωριζω,δεν εχω καποιο προβλημα,εκτος του οτι δεν βλεπει και τις δυο καρτες μου ταυτοχρονα.

το ιδιο εχω και εγω δεν τις βλεπει.αλλα δεν ειναι μονο το θεμα οτι και να παω να βαλω στην sd μου λεει εχει προστασια εγραφης.τραγουδι,εφαρμογη οτι να ειναι.παντως ειναι πανεμορφη αλλα αναγκαστικα την εβγαλα λογω αυτου του προβληματος και τωρα ειμαι με cm7 παλι εστω και χωρις....βιντεο ληψη.αντε μπας και βγει κατι πιο καλο.δεν μπορουμε να γυρισουμε και σε 2.2.2.το καταφερε καποιος στα σιγουρα?

το ιδιο εχω και εγω δεν τις βλεπει.αλλα δεν ειναι μονο το θεμα οτι και να παω να βαλω στην sd μου λεει εχει προστασια εγραφης.τραγουδι,εφαρμογη οτι να ειναι.παντως ειναι πανεμορφη αλλα αναγκαστικα την εβγαλα λογω αυτου του προβληματος και τωρα ειμαι με cm7 παλι εστω και χωρις....βιντεο ληψη.αντε μπας και βγει κατι πιο καλο.δεν μπορουμε να γυρισουμε και σε 2.2.2.το καταφερε καποιος στα σιγουρα?

παντως συμφωνα με τους κινεζους φιλους μας,ισχυουν τα εξης

1.CM7 relatively stable, strong gaming performance;

2.MIUI very beautiful, unlimited theme, 3D performance generally;

3 glory 2.3.6 stable performance in the game strong;

4 official 12/31 version, locked powder screen, no root, but you can brush back to the original official version 2.3.5

ολα αυτα προς το παρον γιατο μπορει να αλλαξουν αργοτερα.

θαρρω πως θα παρατησω το xda και θα παρακολουθω εξελιξεις στο link

πιο ενημερωμενο μου φαινεται αλλα.....

Edited by akalos

παντως συμφωνα με τους κινεζους φιλους μας,ισχυουν τα εξης

1.CM7 relatively stable, strong gaming performance;

2.MIUI very beautiful, unlimited theme, 3D performance generally;

3 glory 2.3.6 stable performance in the game strong;

4 official 12/31 version, locked powder screen, no root, but you can brush back to the original official version 2.3.5

ολα αυτα προς το παρον γιατο μπορει να αλλαξουν αργοτερα.

ε ειναι κατευθειαν απο την πηγη!!!!

Καλησπέρα,

Χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω update το λογισμικό του X5 pro μου από 2.2 froyo σε 2.3 gingerbread.

Ξέρω πως κάπου στο συγκεκριμένο θέμα θα έχει αναφερθεί ξανά αυτή η διαδικασία αλλά δεν ειχα την υπομονή να διαβάσω 50 σελίδες.

Επειδή είμαι καινούργιος στο θέμα του modding θα ήθελα οδηγίες βήμα βήμα.

Υ.Γ: Είχα κάνει μια απόπειρα στο παρελθόν. Έγινε η αναβάθμιση κανονικά αλλά δεν λειτουργούσαν wi-fi και bluetooth. Μετά απο προσπάθεια να το επαναφέρω το έφτασα στο σημείο να μην κάνει καν εκκίνηση. Τελικά το πήγα στην wind και μου το αντικατέστησαν. Ελπίζω αυτή την φορά, και με την βοήθεια σας, να το κάνω σωστά.

Δεν είμαι σπίτι να σου στείλω λινκ άλλα και εγω είχα πρόβλημα με την 2.3.5 δεν έμπαινα σε πολλά δίκτυα. Και έπαθα οτι και εσύ άλλα με την βοήθεια των παιδιών έδω μεσα το επανέφερα. Edited by tolisfar

Δεν εχεις και αδικο!!Βεβαια λιγο ψιλοχαμος γινετε εκει μεσα αλλα μαλλον επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπηκα εκει!!Θα συνηθισω.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Όντως εκεί γίνονται πολύ περισσότερα, και υπάρχουν πολλες πληροφορίες και υλικό σχετικά με το U8800, αλλά αυτά τα κινέζικα δεν παλεύονται(εκτός και αν τα γνωρίζεις) και η μετάφραση από google δε λέει και πολλά. Άσε που και δυσκολο να κατεβάσεις μιας και χρησιμοποιούν επίσης κινέζικο hoster ο οποίος λειτουργεί λίγο διαφορετικά από αυτούς που έχουμε συνηθίσει.

[HOW-TO] Remove the FPS limit on stock-ROMs-it removes the FPS limit disabling the vsync.

(stock 2.3.5 + root + CWM recovery + kernel .35 by genokolar)

The rom now is really smoot, like CM7, and fast.

το δοκιμασε καποιος με stock 512G??

==============================================

καλα η CM7 ΠΕΤΑΕΙ δεν το συζητω αλλα το γκομενακι ειναι ομορφο και τσαχπινικο.(μιαου):lol:

δυσκολη επιλογη.

Edited by akalos

Λοιπόν παιδιά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω αρχείο uncapfps.sh το οποιο βάζοντάς το στο /system/etc με δικαιώματα 755 τρέχοντας το τα fps πάνε στα 55.

Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που το κάνω restart πρέπει να το ξανά τρέξω.

Ξέρει κανείς πως μπορεί να τρέχει αυτόματα;

Ευχαριστώ .

[HOW-TO] Remove the FPS limit on stock-ROMs-it removes the FPS limit disabling the vsync.

(stock 2.3.5 + root + CWM recovery + kernel .35 by genokolar)

The rom now is really smoot, like CM7, and fast.

το δοκιμασε καποιος με stock 512G??

==============================================

καλα η CM7 ΠΕΤΑΕΙ δεν το συζητω αλλα το γκομενακι ειναι ομορφο και τσαχπινικο.(μιαου):lol:

δυσκολη επιλογη.

Είναι το ίδιο αρχείο που έχω ποστάρει στο παραπάνω ποστ.

Είναι το ίδιο αρχείο που έχω ποστάρει στο παραπάνω ποστ.

και το αποτελεσμα;;

Εγω έχω αράξει σε miui.αν μου έπαιζε βιντεο θα είχα cm7.αναμενουμε....αυτήν πιο πάνω που ποσταρατε παίδες τι είναι;

τελικα ξερει κανεις πως κανω root την "U8800+ V100R001C00B540G001"

Οταν μπαινω σε pink screen δεν εμφανιζεται ο εξτρα δισκος στο My computer ...

καλησπερα παιδες!

ασχετο με το topic αλλα βρηκα 2 προγραμματακια πολυ special και ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας...!

1.applanet

ολες οι εφαρμογες του market και μη δωρεαν μεσω της εφαρμογης. ουτε κατεβασμα απο pc ουτε τπτ...

2.log me in

πληρης ελεγχος του υπολογιστη μεσω του κινητου. μιλαμε τα παντα! σου βγαζει στην οθονη του κινητου την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη....!!!

προφανως οι πιο παλιοι κ ψαγμενοι θα τα ξερουν,οι νεωτεροι να τα δοκιμασουν ανεπιφυλακτα!!!!

εγω παντως εχω φτιαξει φακελο init.d και εχω μεσα το αρχειο z89uncapfps με permissions 777 (ολα τσεκαρισμενα) και εχω γραψει στο τελος του build.prop(open in text editor με root explorer) το εξης.....debug.gr.swapinterval=0

και κανενα προβλημα ουτε να το τρεχεις στην επανεκινηση ουτε τιποτα,,,55.5-55.6 fps κανονικα.

παιζω pes 2012 και modern compat black pegasus ,,,τελειοτατα

περιμενω και την καρτα μνημης που εχω παραγγειλει απο e-bay (16gb class 10) και μετα θα δοκιμασω κι αλλα....

αλλα εμενα το αρχειο ειναι z89uncapfps και οχι uncapfps.sh,, μαλλον θα το τρεχεις με script manager αφου ειναi .sh το αρχειο.....εγω θα δοκιμαζα να το μετονομασω σβηνοντας την καταληξη .sh στο τελος και ετσι δεν χρειασεσαι script manager,(εκτος αν τρεχεις κι αλλα scripts)

Edited by gkalen