Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικο το σχολιο μου αγαπητε φιλε,και σε καμια περιπτωση πρωσοπικο!!:)

Νασαι καλα!!

βρε καλα ειμαστε αλλα αφου εβαλες photo,βαλτο την ρημαδα στο pro μας:confused:

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Αααααα!Παρεξηγηση. Νομισα οτι το εβαλες σαν απαντηση στην ερωτηση μου: Που;;;;;;;;;! Ετσι φανηκε.

Αυτο που λεει ο φιλος ισχυει. Πολλες φορες καποια προιοντα καταστηματων δεν υπαρχουν στα sites τους.

Συμφωνω , καποια προιοντα δεν υπαρχουν στα site ....

Τι δουλεια εχει το alcatel ομως , με το u8800 pro ???

Θα σταματησω αυριο στο mediamarkt να ρωτησω , αν εχει 110 ευρω ,μπορει να το παρω για να το "διαλυσω" ...

Edited by gkalen

Συμφωνω , καποια προιοντα δεν υπαρχουν στα site ....

Τι δουλεια εχει το alcatel ομως , με το u8800 pro ???

Απλως απαντησε ετσι:

Παιδια δεν γραφω κατι απο το μυαλο μου και χωρις να το εχω δει......:)

Π.χ. σε αλλο τοπικ εγραψα οτι το Alcatel 995 το εβγαλαν προσφορα στα 180 ευρω,και δεν μο πολυπιστεψαν....οποτε ξαναπηγα και εβγαλα μια φωτο απο εκει--->

επειδη νομισε οτι δεν τον πιστευαμε.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλως απαντησε ετσι:

επειδη νομισε οτι δεν τον πιστευαμε.

Ναι , το καταλαβα μετα ....

Μακαρι να το βρω με 110 , και θα το παρω , τζαμπα ειναι , και θ'ασχοληθω μετα με ολα χαχα....

Αυριο εαν το εχουν ακομα θα σας βαλω και φωτο.....Θωμάδες..χαχαχαχαχαχαχ..την εβαλα την φωτο απο το 995 βρε σεις,για να δειτε οτι στο site το εχουν στα 219 το 995,αλλα στο καταστημα σαν προσφορα στα 180...........:p

Αυριο παντως θα τσιμπησω ενα για την κορη μου..........:D

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλημέρα,

έχει κατεβάσει κανείς το gt racing:motor academy?

το κάνω εγκατάσταση κ μου γράφει όταν το ξεκινάω οτι δεν είναι συμβατή η συσκευή?

κανα λινκ για το real racing 2 έχει κάνεις?

κανεις? καμια βοηθεια?

κανεις? καμια βοηθεια?

Πρεπει να βρεις τη σωστη version , googlare για συμβατα παιχνιδια για desire hd....

Σου'χα στειλει καποια παιχνιδια και ηταν μεσα και το gt racing hd .

Αυριο εαν το εχουν ακομα θα σας βαλω και φωτο.....Θωμάδες..χαχαχαχαχαχαχ..την εβαλα την φωτο απο το 995 βρε σεις,για να δειτε οτι στο site το εχουν στα 219 το 995,αλλα στο καταστημα σαν προσφορα στα 180...........:p

Αυριο παντως θα τσιμπησω ενα για την κορη μου.......... :D

Μιας και θα πας, μπορεις να τους ρωτησεις και ποσα κομματια εχουν; Θα πηγαινα εγω αλλα ειμαι κομματακι μακρια (Καλλιθεα).

Edited by navi55

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε και οπως υποσχεθηκα,οριστε και η φωτο με την τιμη στα 109 ευρω,σημερινη,φρεσκια.......για τους....:rolleyes:......απιστους φιλους μου..........:p

http://img593.imageshack.us/img593/4509/58230117.jpg

Και φυσικα μιας και πηγα τσιμπησα και ενα.............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

@kosta

Ο "θωμας" , νουμερο 1 , σε πιστεψε πριν λαλλησει ο πετεινος ...:p

Χαχα , για πες τωρα σε ποιο καταστημα , η τιμη γι'αυτο το τηλ.. δεν παιζεται , και το θελω να κανω "πειραματα"...

Λεγε λεπτομερειες και αν εχει διαθεσιμα να παω αυριο να παρω .

Και αμα θες περνας και τη ρομ στην υπογραφη μου ( ετσι για αρχη , πριν αναβαθμισεις )... :p ..:D

Μετά από συμβίωση με τις επίσημες froyo 2.2.2 / gb 572 / ics b928 η άποψή μου είναι ότι η εργοστασιακή froyo είχε τελικά τα λιγότερα προβλήματα και την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Πριν τρεις μέρες με την ουσιαστική βοήθεια του TUPAC_RIP που τον ευχαριστώ και πάλι, έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην custom FrozenPica10v1.6.7 αφού πρώτα έκανα unlock την pink screen και εγκατάσταση του recoveryivan.img. Τα συμπεράσματα μου είναι τα εξής:

Η FrozenPica10v1.6.7 4.1.2 από άποψη εμφάνισης είναι κούκλα. Μακράν η πλέον όμορφη rom από αισθητική που είχα στο κινητό μου. Επίσης έχει πολλά καλούδια παραμετροποίησης. Δυστυχώς όμως τα ωραία τελειώνουν εδώ.

Όσο δεν είχα φορτώσει έχτρα εφαρμογές, όλα ήταν μια χαρά. Με το που άρχισα να βάζω εφαρμογές άρχισε το κινητό να σέρνεται με πρώτο και καλύτερο, σε μη απόκριση το google app store. Στη συνέχεια οι περισσότερες εφαρμογές δεν αποκρίνονται βγάζοντας μήνυμα για wait/report/close. Τελικά το κινητό δεν αποκρίνεται κάνει boot από μόνο του και η μπαταρία κρατά οριακά μισή μέρα (λιγότερο και από την b928). Την ξανά εγκατέστησα και πάλι τα ίδια, μόνο που τις εφαρμογές τις κατέβαζα μία-μία από το google app store (αντί από backup την πρώτη φορά) όσο ακόμα αυτό αποκρινόταν.

Επίσης ο ήχος του ακουστικού στις κλήσεις εξαρχής έχει πολλά παράσιτα. Για την κάμερα ήταν ήδη γνωστό ότι παίζει μόνο αυτή που έχει η rom και έτσι δεν δουλεύουν οι εφαρμογές σχετικά με scan σε barcodes. Επίσης δεν κατάφερα να κάνω καμία εφαρμογή fm radio να παίξει (μικρό το κακό τουλάχιστον για μένα το radio).

Τα προβλήματα αυτά στην FrozenPica10v1.6.7 4.1.2 αναρωτιέμαι εάν τα έχω μόνο εγώ;

Υπάρχει κάποια άλλη σταθερή και με καλή διάρκεια μπαταρίας custom rom που μπορώ να κάνω flash από το recovery;

H gkalen είναι τελικά η πλέον σταθερή και λειτουργική έστω και ένα είναι πάνω από froyo;

Συγγνώμη εάν ήμουν φλύαρος

Ευχαριστώ

@ygik

gkalen σε 2.2.2 και kalo σε 2.3.6 οι πιο λειτουργικες και με καλη μπαταρια.Μετα κατα την γνωμη μου miui 2.3.9 (android 2.3.7) με λιγοτερη διαρκεια μπαταριας αλλα με απειρα themes,δυνατοτητες παραμετροποιησης τεραστιες και πολυ καλο performance.Επισης η cm7.2 ειναι αρκετα καλη και παραμετροποιησιμη αλλα σε performance λιγο πιο κατω απο τις αλλες.Αυτα!σε ics και jb δεν προτεινω κατι για την ωρα.Αν η μπαταρια ειναι το Νο.1 κριτηριο για σενα πηγαινε με τις πρωτες 2,αν θες να δεις τις δυνατοτητες παραμετροποιησης του android και γουσταρεις ομορφα looks πηγαινε σε miui η cm αλλα να ξερεις οτι δεν ειναι out of the box,θα χρειαστει να πειραξεις μονος σου πραγματα για να τις κανεις οπως θες.Πιστευω οτι οταν παρεις το κολαι με το android θα θες να πας σε miui η cm,ειδικα αν βαριεσαι το ιδιο theme ευκολα.

Edited by azuli

Από εδώ που είμαι τώρα ποια κάνω flash απ΄ευθείας από το recovery την kalo 2.3.6 και εάν ναι που την κατεβάζω;

Για την gkalen πρέπει να βάλω πρώτα εργοστασική froyo σωστά;

Αν είναι έτσι θα ρίξω πρώτα την kalo

εχεις πρόχειρο το link για kalo είναι σταθερή;

Ευχαριστώ

Από εδώ που είμαι τώρα ποια κάνω flash απ΄ευθείας από το recovery την kalo 2.3.6 και εάν ναι που την κατεβάζω;

Για την gkalen πρέπει να βάλω πρώτα εργοστασική froyo σωστά;

Αν είναι έτσι θα ρίξω πρώτα την kalo

εχεις πρόχειρο το link για kalo είναι σταθερή;

Ευχαριστώ

Η έκδοση του kalo έχει το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων;

ναι ....

καλυτερα να πας οπως λεει και ο azuli , πρωτα δες τις 2.3 based roms , αφου αναγκαστικα πρεπει να κατεβεις πρωτα σε gingerbread πριν πας froyo , εφοσον θα γυρισεις σε 2.3 , δοκιμασε τις 2.3 ρομ ,και μετα βλεπεις για froyo και horsemageddon :happy:

αν εχεις παρει backup της official ics που ειχες , τοτε καντο restore για να πας σε ics official.

μετα ΑΠΟ official ics , φλασαρεις ΜΟΝΟ το step2 ( μεγαλο update app ) της β572 , για να γυρισεις σε gingerbread

τι προβλημα

δεν εχω δει ποτε

εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με την αναγνωριση κλησεων με την kalo και την ειχα πανω απο μισο χρονο..

ολες οι rom ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1466 ,δοκιμασε και κρινε εσυ ποια σου κανει.Αν πηγαινεις συμφωνα με τις οδηγιες εγκαταστασης που γραφουν δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Edited by azuli

παιδια χαιρετω με την σειρα μου :)

πριν απο λιγο περασα την ρομ του Καλο(B876 EXTREME)

oμολογω πως δεν εχει καμια σχεση με τις official!

τοσο καιρο ειχα στο κινητο τις επισημες ρομ και πραγματικα δεν εκμεταλευομουν τις δυνατοτητες του τηλεφωνου στο επακρο.

μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος :D

μια ερωτηση,επιδη διαχειριζομαι εκτος απο το gmail,και αλλους λογαριασμους(yahoo-hotmail),ποια εφαρμογη προτεινετε να εγκαταστησω ωστε να βλεπω τα μαιλ και φυσικα να ειναι λειτουργικη?

μπηκα στο μαρκετ αλλα εχασα την μπαλα! :wacko:

καθως επισης και μια εφαρμογη για τον καιρο?

ευχαριστω θερμα

παιδια χαιρετω με την σειρα μου :)

πριν απο λιγο περασα την ρομ του Καλο(B876 EXTREME)

oμολογω πως δεν εχει καμια σχεση με τις official!

τοσο καιρο ειχα στο κινητο τις επισημες ρομ και πραγματικα δεν εκμεταλευομουν τις δυνατοτητες του τηλεφωνου στο επακρο.

μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος :D

μια ερωτηση,επιδη διαχειριζομαι εκτος απο το gmail,και αλλους λογαριασμους(yahoo-hotmail),ποια εφαρμογη προτεινετε να εγκαταστησω ωστε να βλεπω τα μαιλ και φυσικα να ειναι λειτουργικη?

μπηκα στο μαρκετ αλλα εχασα την μπαλα! :wacko:

καθως επισης και μια εφαρμογη για τον καιρο?

ευχαριστω θερμα

απο κει που κατεβασες την kalo αν δεις εχει απο κατω download link με ολες τις εφαρμογες που εχει αφαιρεσει,εκει εχει εφαρμογη και για email και για καιρο,ειναι η πιο ευκολη λυση.Περνεις οποιες θελεις,τις βαζεις στον φακελο system/app και δινεις τα σωστα permissions (αν δεν εισαι σιγουρος κοιτα τι εχουν οι αλλες εφαρμογες μεσα στο system/app) με root explorer

ναι ....

καλυτερα να πας οπως λεει και ο azuli , πρωτα δες τις 2.3 based roms , αφου αναγκαστικα πρεπει να κατεβεις πρωτα σε gingerbread πριν πας froyo , εφοσον θα γυρισεις σε 2.3 , δοκιμασε τις 2.3 ρομ ,και μετα βλεπεις για froyo και horsemageddon :happy:

αν εχεις παρει backup της official ics που ειχες , τοτε καντο restore για να πας σε ics official.

μετα ΑΠΟ official ics , φλασαρεις ΜΟΝΟ το step2 ( μεγαλο update app ) της β572 , για να γυρισεις σε gingerbread

Όχι δεν έχω πάρει backup της official ics. Για να πάω στην b928 για να συνεχίσω σε gb από FrozenPica μπορώ να κάνω τα παρακάτω ή θα το διαλύσω;

1) Από FrozenPica factory data reset

2) Μετά στην sd - dload να τρέξω όλα τα step της b928 ή μόνο το step 2;

3) Μετά αφού θα έχω πάει αν όλα έχουν πάει καλά ριχνω το step 2 της b572

4) Από b572 κάνω update σε kalo. Ερώτηση θα χρειασθεί σε κάποιο από τα βήματα να κάνω και αλλαγή του recovery του ivan που έχω τώρα ή όλα πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν και όσο μεταγενέστερο τόσο το καλύτερο;

Ευχαριστώ

Όχι δεν έχω πάρει backup της official ics. Για να πάω στην b928 για να συνεχίσω σε gb από FrozenPica μπορώ να κάνω τα παρακάτω ή θα το διαλύσω;

1) Από FrozenPica factory data reset

2) Μετά στην sd - dload να τρέξω όλα τα step της b928 ή μόνο το step 2;

3) Μετά αφού θα έχω πάει αν όλα έχουν πάει καλά ριχνω το step 2 της b572

4) Από b572 κάνω update σε kalo. Ερώτηση θα χρειασθεί σε κάποιο από τα βήματα να κάνω και αλλαγή του recovery του ivan που έχω τώρα ή όλα πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν και όσο μεταγενέστερο τόσο το καλύτερο;

Ευχαριστώ

Για την αναγνωριση , νομιζα οτι λες για το +30 στα νουμερα των επαφων.

Το factory reset λογικα θα σε γυρισει στο ρομ που ηδη εχεις απ'την αρχη.

Το recovery θα το αλλαξεις μετα ξανα

Για τ'αλλα θα σ'ενημερωσουν τα παιδια πως γινεται .

απο κει που κατεβασες την kalo αν δεις εχει απο κατω download link με ολες τις εφαρμογες που εχει αφαιρεσει,εκει εχει εφαρμογη και για email και για καιρο,ειναι η πιο ευκολη λυση.Περνεις οποιες θελεις,τις βαζεις στον φακελο system/app και δινεις τα σωστα permissions (αν δεν εισαι σιγουρος κοιτα τι εχουν οι αλλες εφαρμογες μεσα στο system/app) με root explorer

οκ το κατεβασα thanks :)

,αλλα η εφαρμογη για το καιρο πως λεγεται? :(