Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε να δουμε λιγο-λιγο , ολο και κατι γινεται.

δεν ξερω τι και πως αλλα εβαλα nova launcher,ισως στην τρελανα στα wipes and reboots,αλλα το τηλεφωνο για την χρηση που το θελω ειναι τωρα λειτουργικοτατο!!!!!!!!αρχισε να ειναι και smooth χωρις υπερβολες!

ολα δουλευουν καλα σαν τηλεφωνο ετσι?!!

δεστο και εσυ με τον laucher αμα θελεις

ΒΤ:OK
GPS:OK
WIFI:OK
3G:OK
FMRADIO:OK
WINZING+VIPERSAUDIO+MH1:OK
SOUND:OK
IN CALL SOUND:OK
SMOOTH:6,5 out of 10
FREE RAM:LOW
BATTERY:OK
CAMERA:ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ,VIDEO:ΕΠΙΣΗΣ
LAG:OH YES    

ευχαριστηρια για αλλη μια φορα για την προσπαθεια σου,πολλα respect

Edited by akalos

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

παντα μιλαμε για free ram στο πρωτο boot

περα απο εκει ομως ειναι και πως διαχειριζεται την ram το καθε λειτουργικο

οι συγκρισεις δεν ειναι συγκρισιμες μεταξυ χρηστων για το λογο που αναφερεις πιο πανω και γιατι δεν φοραμε την ιδια rom

απο την πειρα μου καμια ics η cmX ακομα που ω του θαυματος εχουν λιγη ελευθερη ram δεν ειναι smoth

αντιθετως δυο απο τις καλυτερες roms που ηταν και ειναι βραχος σταθεροτητας για μενα,kalo και gkalen,ω του θαυματος παλι ειχαν την περισοτερη ελευθερη ram

ενδεικτικα:260mb free ram ....για πλακα

Επειδή από οτι είδα οι φωτο δεν ανέβηκαν(άτιμο dropbox), η ελεύθερη ραμ είναι γύρω στα 85 με 90 mb.Δεν είναι βέβαια μετά από boot, και επίσης είναι ξύπνητες Εφαρμογές όπως whatsapp, Facebook,messenger, viber, Swype, Google maps(χωρίς βέβαια να τις Έχω ανοίξει εγώ, απλά τρέχουν μόνες τους στο παρασκήνιο).ακόμα όμως και μετά από boot,δύο Τρεις φορές που το Έχω κοιτάξει δε θυμάμαι να είχε ποτέ πάνω από 150, βία 160.φαντάζομαι ότι φταίνε οι Εφαρμογές αλλά σκέφτηκα μήπως κάνω κάτι λάθος.παρ'ολά αυτά από τη ταχύτητα της ρομ Είμαι πολύ ευχαριστημένος

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Για τη ραμ ...

Ποτε δεν κοιταζα τη ραμ , με βαλατε σε τρυπακι , χαχα.

Η ραμ ειναι σχετικο , οπως ειπε κι ο ακαλος

Το βασικο ειναι πως χειριζεται τη ραμ το καθε ρομ και αυτο ειναι κατα μεγαλο ποσοστο , θεμα κερνελ.

Και για μενα τα καλυτερα ρομ ειναι Miui και CM7 , αλλα εχω βαρεθει με Cm7 ημουν παντα και σε αλλα τηλ... δεν την αντεχω αλλο γι'αυτο κραταω τη Miui που ειναι κατι διαφορετικο απο τ'αλλα.

@ petros

Μακαρι να δουλευε το κερνελ της kitkat να το δοκιμαζαμε , αλλα δεν...

Και σε μενα δεν ακουγεται με κιτκατ , και δεν μπορω να τη ψαξω αρκετα ( αργοτερα θα το κανω ) , γιατι το θελω το τηλ.. και να μιλαω , παντως εχω καποια πραγματακια να δοκιμασω και θα το κανω αργοτερα , να κομπλαρω λιγο με Back to Ice και βλεπουμε.

Εφτιαξα δυο ρομ χθες , αμα θες θα τ'ανεβασω σε λιγο , το ενα ειναι με τις αλλαγες σε Β930 , android 4.0.4 .

Και το αλλο παρομοιο , αλλα εσβησα περιπου 15mb απο το συστημα ( φακελος modules και helix εφυγαν , αλλα δεν εχω δει ακομα αν αυτα που εσβησα δημιουργουν καποιο προβλημα η οχι )

Τ'ανεβαζω και τα δυο σε λιγο.

Edit

Μπορει να μου πει οποιος εχει miui , ποια version ειναι το playstore , μου λενε κατι περιεργα στο xda σχετικα με το μαρκετ

Edit 2

Τα δυο ρομ που ελεγα πριν ειναι ετοιμα για download..

1. Back to Ice V1

http://d-h.st/mKm

Αυτο ειναι το πληρες

2. Back to Ice V2

http://d-h.st/K4J

Κι αυτο το αλλο που εχω σβησει 15mb ( τους φακελους και αρχεια που ειπα πριν ).

Edited by gkalen

George. Με minuit forever

Playstore 4.5.10

Ωραιος , thanks ... καποια λαλακια θα εκανε αυτος στο xda , δεν εχω παλια version του market στη miui .

.

1. Back to Ice V1

Αυτο ειναι το πληρες

την κραταω εαν δεν εχει reboots,ειναι smooth αρκετα,170mb με καποιες εφαρμογες

οσοι πιστοι προσελθετε

εβαλα επιτελους και το αγαπημενο μου evolvesms :dance:

αυτα:up:

υποκλινομαι στον μαστορα :respect:

Καλησπέρα

Με ποιο recovery βάζουμε την Back to Ice V1 ?

Κάνει το 5.0.2.7recovery η επειδή είμαστε σε ics θέλει άλλο

Και κανένα screenshot θα ήταν ευπρόσδεκτο

Edited by SVKOSTAS

Κάνει το 5.0.2.7recovery

μην ξεχασεις να εισαι σε ics baseband

αυτη απο το site HUAWEI_Ideos_X5_firmware(U8800pro,Android 4.0,V100R001C00B928,General_Version) εινε οκ

αυτη απο το site HUAWEI_Ideos_X5_firmware(U8800pro,Android 4.0,V100R001C00B928,General_Version) εινε οκ

Ναι αυτη ..

Νομιζα οτι εισαι σε ics ηδη ?

Αν δεν εισαι οκ , προχωρας οπως ξερεις .

Στις τελευταιες σελιδες καναμ και αναφορα σε αναβαθμιση μεσω ρυθμισεων , αν εχεις ζορια με τα κουμπια.

Για τη ραμ ...

Ποτε δεν κοιταζα τη ραμ , με βαλατε σε τρυπακι , χαχα.

Η ραμ ειναι σχετικο , οπως ειπε κι ο ακαλος

Το βασικο ειναι πως χειριζεται τη ραμ το καθε ρομ και αυτο ειναι κατα μεγαλο ποσοστο , θεμα κερνελ.

Και για μενα τα καλυτερα ρομ ειναι Miui και CM7 , αλλα εχω βαρεθει με Cm7 ημουν παντα και σε αλλα τηλ... δεν την αντεχω αλλο γι'αυτο κραταω τη Miui που ειναι κατι διαφορετικο απο τ'αλλα.

@ petros

Μακαρι να δουλευε το κερνελ της kitkat να το δοκιμαζαμε , αλλα δεν...

Και σε μενα δεν ακουγεται με κιτκατ , και δεν μπορω να τη ψαξω αρκετα ( αργοτερα θα το κανω ) , γιατι το θελω το τηλ.. και να μιλαω , παντως εχω καποια πραγματακια να δοκιμασω και θα το κανω αργοτερα , να κομπλαρω λιγο με Back to Ice και βλεπουμε.

Εφτιαξα δυο ρομ χθες , αμα θες θα τ'ανεβασω σε λιγο , το ενα ειναι με τις αλλαγες σε Β930 , android 4.0.4 .

Και το αλλο παρομοιο , αλλα εσβησα περιπου 15mb απο το συστημα ( φακελος modules και helix εφυγαν , αλλα δεν εχω δει ακομα αν αυτα που εσβησα δημιουργουν καποιο προβλημα η οχι )

Τ'ανεβαζω και τα δυο σε λιγο.

Edit

Μπορει να μου πει οποιος εχει miui , ποια version ειναι το playstore , μου λενε κατι περιεργα στο xda σχετικα με το μαρκετ

Edit 2

Τα δυο ρομ που ελεγα πριν ειναι ετοιμα για download..

1. Back to Ice V1

Αυτο ειναι το πληρες

2. Back to Ice V2

http://d-h.st/K4J

Κι αυτο το αλλο που εχω σβησει 15mb ( τους φακελους και αρχεια που ειπα πριν ).

Πολυ καλη δουλεια γι αλλη μια φορα Γιωργο και συγχαρητηρια.50% πιο γρηγορη,με ακομη λιγοτερο λαγκαρισμα,και καλυτερη αποκριση στο browsing.Δεν ξερω αν παιρνει αλλη βελτιωση,αλλα κι ετσι να μεινει,προσωπικα για τις δικες μου απαιτησεις με ικανοποιει.

Και σε μενα πρωτο boot περιπου 170mb

Ναι αυτη ..

Νομιζα οτι εισαι σε ics ηδη ?

Αν δεν εισαι οκ , προχωρας οπως ξερεις .

Στις τελευταιες σελιδες καναμ και αναφορα σε αναβαθμιση μεσω ρυθμισεων , αν εχεις ζορια με τα κουμπια.

Είμαι στην πορεία αναβάθμισης από stallion οκ ευχαριστώ

Πολυ καλη δουλεια γι αλλη μια φορα Γιωργο και συγχαρητηρια.50% πιο γρηγορη,με ακομη λιγοτερο λαγκαρισμα,και καλυτερη αποκριση στο browsing.Δεν ξερω αν παιρνει αλλη βελτιωση,αλλα κι ετσι να μεινει,προσωπικα για τις δικες μου απαιτησεις με ικανοποιει.

Και σε μενα πρωτο boot περιπου 170mb

Εχω κανει κατι μικροαλλαγες ακομα , θα ενημερωσω μολις το εχω ετοιμο.

μερικα ακομα και τελος,επιτελους αναβαθμιστηκε!!!!

πολλλλαααααα respect .......

Χαρουλες βλεπω , και ειναι μονο η αρχη ...

Για να δουμε και σε βαθος χρονου πως θα πανε τα πραγματα.

Σε λιγο που θα'ναι ολοκληρωμενο το ρομ , θα δουμε και τι μπορω να κανω απο πλευρας theming η καμμιας αλλης σχετικης μοντας ( να μοιαζει με JB ας πουμε η καμμια νεα ρυθμιση αν μπορουμε να βαλουμε ... τεςπα αςμεινει το ρομ βραχος και τα υπολοιπα θα τα δουμε )

Βέβαια αν καποιος ειναι gamer και θελει και βαρια παιχνιδια , δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο αντεχει.

Καποιος θα μας το πει κι αυτο στη πορεια.

Συνεχιζουμε λοιπον , κυριοι....

Χαρουλες βλεπω , και ειναι μονο η αρχη ...

Συνεχιζουμε λοιπον , κυριοι....

να ....συνεχιζουμε μαστορα

αυτο ειναι το πιο ευχαριστο σπο ολα

μα να σα αρεσει μια εφαρμογη και να μην ειναι συμβατη ...μεγαλη υποθεση Γιωργο

επισης εχω 245MHz-1400MHz,smartaas v2,noop,πολυ σταθερη προς το παρον

Edited by akalos

αυτο ειναι το πιο ευχαριστο σπο ολα

μα να σα αρεσει μια εφαρμογη και να μην ειναι συμβατη ...μεγαλη υποθεση Γιωργο

επισης εχω 245MHz-1400MHz,smartaas v2,noop,πολυ σταθερη προς το παρον

Ενα ειναι αυτο με τις συμβατες εφσρμογες , και το αλλο ειναι με το UI των εφαρμογων που ειναι εξαιρετικο , αλλα αυτο εχει σχεση με τη ραμ γιατι πλεον οι εφαρμογες ειναι τεραστιες και τρωνε ραμ , αλλα πολυ ομορφο UI .

Το μονο που θελω τωρα , ειναι να σωθουν τα reboots και θα'χουμε ρομ για ολα τα γουστα και ολα τα baseband.

Νομιζω ομως οτι κραταει ανετα , εγω δεν ειχα κανενα reboot και πιστευω οτι δεν θα'χουμε random reboots.

Στα πρωτα icedroid ειχα reboots στο ασχετο , ενω ειχα κλειστο το τηλ.. το εβρισκα στο πιν , ευτυχως μεχρι τωρα δεν ακουει τιποτα .

Νομιζω ομως οτι κραταει ανετα , εγω δεν ειχα κανενα reboot και πιστευω οτι δεν θα'χουμε random reboots.

ευτυχως μεχρι τωρα δεν ακουει τιποτα .

απο την ωρα που την εβαλα σχεδον μεχρι τωρα την δοκιμαζω,το εχω ηδη φορτισει δυο φορες σε λιγοτερο απο 20 ωρες,δεν ειδα το παραμικρο μεχρι στιγμης,απο πειρα και μονο λεω οτι ειναι βραχος,εκτος και κρεμασει καποιον η μνημη,παιχνιδια π.χ

βεβαια κανω μερικα wipes caches,καθε φορα που φορτωνω κατι,κακο δεν ειναι....

by the way:εξαιρετικος ο ηχος σε ολα τα επιπεδα,ακουσα ραδιο απο το ηχειακι του και δεν πιστευα στα αυτια μου!

φτου...φτου!

Edited by akalos

Καλησπερα παιδια ελειπα για ταξιδι τις πρωτες μερες της εβδομαδας και απο τεταρτη επιτελους επιασα δουλεια μετα απο 4,5 χρονια ανεργιας και για αυτο το λογο ειμουνα το τελευταιο καιρο λιγο εκτος αλλα βλεπω εσας δεν σας προλαβαινω με τιποτα πλεον. Εγω ειχα μεινει στη MΙUI LAST που ακομα δεν βρηκα χρονο να την δοκιμασω και μετα απο οσα εχω διαβασει αυτης της εβδομαδας σκεφτομαι να ανεβω σε ics και να δοκιμασω ρομς εκει και αργοτερα τη βλεπω και εκεινη και θα πρεπει να εμπλουτισω κατα πολυ πλεον τον οδηγο.

Μια μονο θερμη παρακληση προς παλιους και νεους, παιδια οταν μιλατε και χαρακτηριζετε μια ρομ αν ειναι δυνατον στην αρχη ή στο τελος οπου σας βολευει να λετε για ποια ρομ μιλατε γιατι καποιες φορες σε καποια σχολια δεν καταλαβαινα για ποια μιλατε και δεν νομιζω οτι ημουν ο ο μονος που δεν καταλαβαινε.

@gkalen θα δοκιμασω για αναβαθμιση οπως προτεινεις μεσω stallion και αν με κατσει καλα θα το κανω copy-paste τον τροπο σου στον οδηγο. Μια ερωτηση μια και ανεβηκες σε ics και απο οσα διαβαζω εχεις κανει μια σταθερη ρομ λεω εγω μια προταση να δοκιμαζες με τον νεο κερνελ μπας και μπορεσουμε να εχουμε tv-out?Eλπιζω μεσα στο σαββατοκυριακο να δοκιμασω καποια αν με αφησουν οι υποχρεωσεις ελευθερο χρονο και να αναφερω και δικια μου εικονα για τις νεες ρομ

Μια μονο θερμη παρακληση προς παλιους και νεους, παιδια οταν μιλατε και χαρακτηριζετε μια ρομ αν ειναι δυνατον στην αρχη ή στο τελος οπου σας βολευει να λετε για ποια ρομ μιλατε γιατι καποιες φορες σε καποια σχολια δεν καταλαβαινα για ποια μιλατε και δεν νομιζω οτι ημουν ο ο μονος που δεν καταλαβαινε.

:pσαν mod σου λεω οτι μονο για το καινουριο μας μωρο θα μιλαμε απο τωρα και στο εξης,οι αλλες στην ανακυκλωση πλεον

επισης ολα τα μηνυματα που θα αναφερονται σε GB θα διαγραφονται,ερχεται καλοκαιρι και το κινητο μας θελει παγωτακι λεμε :p

Παιδια τα φωτα σας λιγο ξεκινησα απο miui να παω σε stallion μπηκα recovery εκανα reboot recovery wipe data wipe cache wipe davlik αλλα οταν πηγα να κανω format system με βγαζει μηνυμα error τι κανω τωρα?

edit : ενταξει τελικα ξαναμπηκα και τα εκανα απο την αρχη και ενιωσε θελω να πιστευω παω για stallion τωρα

Edited by tzivas31

Δεν ξερω αν παιρνει αλλη βελτιωση ....

Μαλλον , ναι , παιρνει κι αλλο βελτιωση και ...... συνεχιζουμε

Back to Ice V3

Changelog

Καποια αρχειακια ( bin και libs ) , απο μια aurora που ειχα στο pc παλιοτερα , φαινεται οτι τις πανε.

Φουλ κομπλε ρομ με ολα τα απαραιτητα gapps αυτη τη φορα ( ειχα αφησει καποια εξω ).

Easy screenshot , μια ωραια κι ελαφρια εφαρμογη για ss.

Εφυγε ο φακος ( HwFlashlight apk ) , βαλτε καλυτερα οποιο σας αρεσει απο playstore.

Αλλαγη στο εικονιδιο μπαταριας στο statusbar ( εβαλα αυτο που ειχα στην Ice Droid ).

Gallery2 apk εφυγε και μπηκε GoogleGallery apk

Download

Back to Ice V3

http://d-h.st/1rw

Εγκατασταση

Τα γνωστα wipes και format system.

Enjoy ......

@ tzivas

Καλη επιτυχια στη νεα σου δουλεια !!!!

Για να σε δω που βιαζεσαι , πως θα σε πανε τα games ... :p