skoulikios13 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) αμα φτιαξεις θεμα παρε και κατι απο το crystal theme του dark_dog ,, ειναι ωραιο εβαλα ας πουμε αυτο το θεμα αλλα αλλαζουν τα εικονιδια και μπαινουν του θεματος και οταν παω στις ρυθμισεις του holo και παταω να βαλει τα εικονιδια τα κανονικα, αυτα εξακολουθουν και μενουν οπως ηταν. απο το crystal theme ας πουμε Edited May 23, 2013 by skoulikios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Φοβερα νεα με την προοδο στο home button. Με τρωει το χερι μου να την βαλω με το fix του moihack αλλα μαλλον θα κρατηθω μεχρι το release του gkalen. Απο το λιγο που ασχοληθηκα η ρομ φανηκε τουρμπισια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) αμα φτιαξεις θεμα παρε και κατι απο το crystal theme του dark_dog ,, ειναι ωραιο εβαλα ας πουμε αυτο το θεμα αλλα αλλαζουν τα εικονιδια και μπαινουν του θεματος και οταν παω στις ρυθμισεις του holo και παταω να βαλει τα εικονιδια τα κανονικα, αυτα εξακολουθουν και μενουν οπως ηταν. απο το crystal theme ας πουμε Αχα, τοτε δεν μπορει να γινει, παρα μονο αν ξερεις ν'ανοιξεις την καθε μια εφαρμογη και να αλλαζεις τα png απο καθε εφαρμογη. Παντως το ics theme θα το κανω σιγουρα, και βλεπουμε και γι'αλλα. Φοβερα νεα με την προοδο στο home button. Με τρωει το χερι μου να την βαλω με το fix του moihack αλλα μαλλον θα κρατηθω μεχρι το release του gkalen. Απο το λιγο που ασχοληθηκα η ρομ φανηκε τουρμπισια Παω σπιτι, και ξεκιναω να τη φτιαχνω, σε λιγο ... Θα διορθωσω και κατι αλλα πραγματακια και θα ειστε ολοι οκ .. Αν δε βαριεσαι περιμενε μεχρι αυριο και θα την εχω ανεβασει εδω στο φορουμ. ΕΡΩΤΗΣΗ για οποιον γνωριζει Ποιος ξερει να μου πει πως καταλαβαινουμε αν η εγγραφη βιντεο ειναι σαν mp4 η σαν m4v???? EDIT @steliosamos, αλλα και οσοι αλλοι ενδιαφερονται για .. Πως εμφανιζονται οι επαφες απο gmail στις επαφες ... Ανοιγουμε τις επαφες, παταμε μενου ( το κουμπι αριστερα απο το home) . Επιλεγουμε , επιλογες προβολης και βλεπουμε κατω που λεει, επιλογες επαφων προς προβολη , εχει το gmail μας και πατωντας εκει, εμφανιζεται μια λιστα στην οποια ειναι μονο η πρωτη επιλογη (my contacts) τικαρισμενη. Τικαρουμε λοιπον και την τελευταια επιλογη (ολες οι αλλες επαφες) , και voila οι επαφες απο gmail στη λιστα επαφων. ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , CM7.2_MOD_gr V1 φτιαχτηκαν ολα πλεον , για ολους ... το ρομ κομπλε , με μερικες ακομα αλλαγες και ολοι θα ειναι gg. σχετικα με το βιντεο , ο mxplayer στα properties δειχνει αυτο [ATTACH]32736[/ATTACH] [ATTACH]32737[/ATTACH] και στο pc , ο vlc player στις πληροφοριες πολυμεσου , το δειχνει σαν .mp4 , και στις πληροφοριες codec γραφει αυτα ..... ροη δεδομενων 0 τυπος , ηχος codec , MPEG AAC Audio(mp4a) γλωσσα , english καναλια , στερεοφωνικα ρυθμος δειγματοληψιας , 48000Ηz ροη δεδομενων 1 τυπος , βιντεο codec , H264-MPEG-4 AVC γλωσσα , english αναλυση , 1280x720 ρυθμος καρε , 15.589743 αποκωδικοποιημενος τυπος , Planar 4.2.0 UV οποιος ξερει απ'αυτα ας μας πει τι ειναι το βιντεο αυτο , και εννοειτε τραβηγμενο απο την cm7.2 mod , μπορει να επιβεβαιωσει κι αλλος αν θελει. Edited May 24, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glamor Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ΕΡΩΤΗΣΗ για οποιον γνωριζει Ποιος ξερει να μου πει πως καταλαβαινουμε αν η εγγραφη βιντεο ειναι σαν mp4 η σαν m4v???? αν δεν κάνω λάθος το μόνο που αλλάζει είναι κατάληξη. δηλ ακομα και αν το μετονομάσεις θα παίξει μια χαρά με την ίδια ποιότητα απλά το mp4 ανοίγει οποιαδήποτε πρόγραμμα ενώ το m4v το γνωστό itunes και με λίγο ψάξιμο στο net βρήκα και αυτό Since MPEG-4 Part 14 is a container format, MP4 files may contain any number of audio, video, and even subtitle streams, making it impossible to determine the type of streams in an MP4 file based on its filename extension alone. In response, Apple Inc. started using and popularizing the .m4a file extension. Software capable of audio/video playback should recognize files with either .m4a or .mp4 file extensions, as would be expected, as there are no file format differences between the two. Most software capable of creating MPEG-4 audio will allow the user to choose the filename extension of the created MPEG-4 files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) παρτε και screenshots CM7.2 με μπαρα με logo to tzivas και hell theme και αλλαγη ποσοστο-μπαταρια οπως το παλιο εικονιδιο απο stallion που εχω λατρεψει στην εισερχομενη κληση απλα εχω σβησει με τη ζωγραφικη τα στοιχεια και φωτο αυτου που καλουσε και στη τελευταια δυστυχως δεν μπορουσα να παρω screenshot στην αλλαγη του αλλου σκελετου οταν ενεργοποιειται και μετα ο αποθηκευτικος χωρος. Edited May 24, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Gkalen πολύ καλή η cm7.2 μπράβο και πάλι!!! Μια μικρή ερώτηση στις επαφές δεν έχει ομάδες. Μήπως μπορώ να βάλω κάποιο άλλο contacts.apk πχ από την stallion και να σβήσω αυτό που έχει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλημερα σε ολους.μια ερωτηση.η c.m7.2 φλασαρεται οπως και stallion η εχει αλλη διαδικασια?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους.μια ερωτηση.η c.m7.2 φλασαρεται οπως και stallion η εχει αλλη διαδικασια?ευχαριστω Η διαδικασια ειναι παντα οπως σε ολες τις ρομ, δεν αλλαζει κατι. Tο μονο που αλλαζει στη περιπτωση της Cm7.2 mod ειναι οτι δεν χρειαζεται να φλασαρεις gapps, υπαρχουν ηδη περασμενα αυτα που χρειαζονται. Επισης, πρεπει να εισαι σε 2.3 baseband , δεν χρειαζεται να εχεις απαραιτητα official απο κατω, αρκει να φορας και οποιοδηποτε αλλο ρομ που ειναι για 2.3... Παμε recovery Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik, mounts and storage/format system και install zip ...... ΝΕΟ CM7.2 MOD με τα παντα ολα κομπλε. ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , CM7.2_MOD_V1gr http://www.sendspace.com/file/n8osr0 κατεβαστε αυτο και ολα θα ειναι κομπλε πλεον. χαρη στον moihack , λυθηκε και το προβλημα με το home , εκανα και καποιες αλλες αλλαγες και ετοιμο. αντε κανα θεματακι τωρα. @steliosamos, αλλα και οσοι αλλοι ενδιαφερονται για .. Πως εμφανιζονται οι επαφες απο gmail στις επαφες ... Ανοιγουμε τις επαφες, παταμε μενου ( το κουμπι αριστερα απο το home) . Επιλεγουμε , επιλογες προβολης και βλεπουμε κατω που λεει, επιλογες επαφων προς προβολη , εχει το gmail μας και πατωντας εκει, εμφανιζεται μια λιστα στην οποια ειναι μονο η πρωτη επιλογη (my contacts) τικαρισμενη. Τικαρουμε λοιπον και την τελευταια επιλογη (ολες οι αλλες επαφες) , και voila οι επαφες απο gmail στη λιστα επαφων. @sv kostas , για ομαδες στις επαφες δεν νομιζω να δουλεψει απο stallion , ριξε μια ματια στα προηγουμενα που λεω ομως γιατι εχει και αλλες κατηγοριες. Edited May 24, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Η διαδικασια ειναι παντα οπως σε ολες τις ρομ, δεν αλλαζει κατι. Tο μονο που αλλαζει στη περιπτωση της Cm7.2 mod ειναι οτι δεν χρειαζεται να φλασαρεις gapps, υπαρχουν ηδη περασμενα αυτα που χρειαζονται. Επισης, πρεπει να εισαι σε 2.3 baseband , δεν χρειαζεται να εχεις απαραιτητα official απο κατω, αρκει να φορας και οποιοδηποτε αλλο ρομ που ειναι για 2.3... Παμε recovery Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik, mounts and storage/format system και install zip ...... gkalen ευχαριστω πολυ.και κατι ακομα που ξεχασα να ρωτησω.ειναι καλυτερη απο σταλλιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 gkalen ευχαριστω πολυ.και κατι ακομα που ξεχασα να ρωτησω.ειναι καλυτερη απο σταλλιον? οτι καλυτερο υπαρχει , νομιζω ... Kορυφη ... και θα κανω και stallion theme για αυτους που τους αρεσει. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 gkalen μολις φλασαρα το καινουργιο updated release σου αλλα το home button ειναι πεθαμενο. :( Ελπιζω να γινει με το mod του moihawck γιατι δεν θα το αντεξω να ειμαι ο μονος που δεν θα εχω αυτη την υπερ-ρομ. Θα γινουν δοκιμες το μεσιμερακι που θα εχω χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 gkalen μολις φλασαρα το καινουργιο updated release σου αλλα το home button ειναι πεθαμενο. :( Ελπιζω να γινει με το mod του moihawck γιατι δεν θα το αντεξω να ειμαι ο μονος που δεν θα εχω αυτη την υπερ-ρομ. Θα γινουν δοκιμες το μεσιμερακι που θα εχω χρονο. Μα αφου αυτο το boot.img εβαλα, επρεπε να δουλευει...:blink: Για βαλε το boot.img που δινει ο moihack στην προηγουμενη σελιδα.. Για κοιτα στο about phone, το geno kernel #3 δεν γραφει ??? Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 @gkalen αμα λεει .mp4 ο mxplayer τοτε κομπλε! γιατι σε μενα ελεγε .m4v :) καποιο λαθος θα κανα φαινεται στο media_profiles.xml πρακτικα ειναι σχεδον το ιδιο με το .m4v , το οποιο .m4v ομως κουβαλει DRM της apple απανω του και με πιανει το κομπλεξ μου :P o real calc ειναι ασχημος ομως....θελω τον στοκ....πως το φτιαξανε αυτο στις στοκ ρομ ;;; Λοιπον απο βδομαδα που θα παρω πισω το κιν μου, θα δοκιμασω τη ρομ και θα σου πω εντυπωσεις. Btw αυτο με το loadfile.bin δεν το χα σε καμια GB ROM. Ειμαι σιγουρος οτι φταιει κατι σχετικο με τα gapps που χεις μεσα (playstore.apk/googleservicesframework.apk κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Μα αφου αυτο το boot.img εβαλα, επρεπε να δουλευει...:blink: Για βαλε το boot.img που δινει ο moihack στην προηγουμενη σελιδα.. Για κοιτα στο about phone, το geno kernel #3 δεν γραφει ??? οχι #2 γραφει για την ακριβεια: 2.6.35.7-perf geno@Geno #2 Λες αυτο να φταιει; Δεν μπηκε σωστα ο κερνελ; UPDATE Με το boot του Moihack ολα κομπλε. Αντε και καλο μας λιωσιμο με την ΡΟΜαρα!! :D Edited May 24, 2013 by mcrenas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) οχι #2 γραφει για την ακριβεια: 2.6.35.7-perf geno@Geno #2 Λες αυτο να φταιει; Δεν μπηκε σωστα ο κερνελ; UPDATE Με το boot του Moihack ολα κομπλε. Αντε και καλο μας λιωσιμο με την ΡΟΜαρα!! :D Πωπω, λαλακια μου, πως το'κανα αυτο? ? Αφησα το ιδιο η ανεβασα το ιδιο ρομ με το προηγουμενο αλλα με αλλη ονομασια .. Σκ@@@@α τα'κανα, θα το κοιταξω ν'ανεβασω το σωστο. @moihack Δεν εβαλα κανενα gapp στη stallion, αφησα οτι ειχε στο official. Και γι'αυτο βγαινει αυτο το loadfile.bin, οπως και σε ολες της official GB μονο. Froyo και ics δεν εχει τετοιο πραμα με loadfile.bin. Ειδες τα γουστα που λεγαμε, εμενα δε μ'αρεσει καθολου κανενα στοκ calc και μ'αρεσει το real calc. Edited May 24, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ειδες τα γουστα που λεγαμε, εμενα δε μ'αρεσει καθολου κανενα στοκ calc και μ'αρεσει το real calc. Eγω παιδια προτιμω το calculator mem το οποιο το βαζω σαν widget σε μια επιφανεια εργασιας και εχει το ποσοστο τοις εκατο που χρησιμοποιω συχνα αν θελετε τσεκαρετε το, απο τοτε σχεδον που εχω το κινητο αυτο χρησιμοποιω. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπέρα, Gklalen αν θες βάλε και στο thread τη ρομ με το σωστο kernel να την περάσουμε και οι υπόλοιποι. Thanks Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπέρα Μπορεί να μου πει κάποιος κανένα καλό backup-restore για να μεταφέρω επαφές και app με τις ρύθμισης που είχαν, στην cm7.2 . Mέχρι τώρα είχα το all backup huawei και ημουν πολύ ευχαριστημένος αλλά η cm7 δεν το δέχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπέρα Μπορεί να μου πει κάποιος κανένα καλό backup-restore για να μεταφέρω επαφές και app με τις ρύθμισης που είχαν, στην cm7.2 . Mέχρι τώρα είχα το all backup huawei και ημουν πολύ ευχαριστημένος αλλά η cm7 δεν το δέχεται Tις επαφες αν τις εχεις συγχρονισμενες σε καποιο λογαριασμο e-mail(gmail) δεν χρειαζεται να κρατας backup.Kανεις ενα συγχρονισμο και ξαναπερνανε ολες.Full backup του κινητου σου ακριβως οπως το εχεις τωρα στημενο γινεται με το cmw recovery Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ευχάριστω θα το δοκιμάσω Νόμιζα ότι στο recovery backup είναι μόνο για επαναφορά στην ιδία rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Tις επαφες αν τις εχεις συγχρονισμενες σε καποιο λογαριασμο e-mail(gmail) δεν χρειαζεται να κρατας backup.Kανεις ενα συγχρονισμο και ξαναπερνανε ολες.Full backup του κινητου σου ακριβως οπως το εχεις τωρα στημενο γινεται με το cmw recovery Το cmw recovery σε κραταει backup ολοκληρη της ρομ με τις ρυθμισεις της αλλα και την ρομ δεν μπορεις απλα να παρεις τα apps της μονο και να τα κανεις με ενα απλο restore επιστρεφεις στην ρομ που εκανες backup μαζι με τα apps και τις ρυθμισεις της. Ο svkostas αν καταλαβα καλα θελει να αλλαξει ρομ αλλα να περασει και εκει τα apps του με τις εκαστοτε ρυθμισεις. Αυτο svkosta μπορεις να το επιτυχεις με το titanium backuo για τα apps εγω που αλλαζω συχνα ρομς αυτο χρησιμοποιω . Όσο για τις επαφες αν πας στις επαφες και πατησεις το κουμπι κατω για τις επιλογες θα σε βγάλει ενα μενου απο οπου μπορεις να σωσεις τις επαφες στην sdcard και οταν περασεις την cm7 απο εκει παλι επιλεγεις εισαγωγη απο sd card τόσο απλἀ Edited May 24, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Ευχάριστο θα το δοκιμάσω Νόμιζα ότι στο recovery backup είναι μόνο για επαναφορά στην ιδία rom Παντα παιρνω backup απο cmw μολις στησω το τηλ.Δεν εχω κανει ποτε restore αλλα απ οτι μου εχουν πει τα παιδια επαναφερετια ολοκληρη η ρομ με τις ρυθμισεις σου(ακομα και widgets,εφαρμογες,τα παντα.)Δεν εχει χρειαστει ομως να κανω,οποτε ας με διορθωσουν αν κανω λαθος Ο svkostas αν καταλαβα καλα θελει να αλλαξει ρομ αλλα να περασει και εκει τα apps του με τις εκαστοτε ρυθμισεις. Αυτο svkosta μπορεις να το επιτυχεις με το titanium backuo εγω που αλλαζω συχνα ρομς αυτο χρησιμοποιω όσο για τις επαφες αν πασ στις επαφες και πατησεις το κουμπι κατω για τις επιλογες θα σε βγάλει ενα μενου απο οπου μπορεις να σωσεις τις επαφες στην sdcard και οταν περασεις την cm7 απο εκει παλι επιλεγεις εισαγωγη απο sd card τόσο απλἀ Α,δε το ειχα πιασει.Να κρατησει backup εφαρμογων,δεδομενων και ρυθμισεων απο αλλη ρομ και να τα μεταφερει στη καινουρια δηλαδη.Συμφωνω με τον Παυλο και γω.Titanium.Κανει ακριβως αυτο.Βεβαια μπορει να εχεις κανα περιεργο θεματακι,αν αλλαξεις εκδοση(π.χ. κανεις restore απο 2.2. σε 2.3).Και γω αυτο χρησιμοποιουσα παλια συνεχως -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 24, 2013 by navi55 Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 @moihack Δεν εβαλα κανενα gapp στη stallion, αφησα οτι ειχε στο official. Και γι'αυτο βγαινει αυτο το loadfile.bin, οπως και σε ολες της official GB μονο. Froyo και ics δεν εχει τετοιο πραμα με loadfile.bin. Ειδες τα γουστα που λεγαμε, εμενα δε μ'αρεσει καθολου κανενα στοκ calc και μ'αρεσει το real calc. ρε gkalen θα με τρελανεις?! :P μεσα στα gapps περιλαμβανονται τα playstore & google sync (και πολλα αλλα βεβαια) ε μην μου πεις οτι η stallion δεν εχει ουτε αυτα! xD εγω επιμενω οτι στην πειραγμενη B572 που χα δεν το παθαινα. Μεχρι να παρω το κινητο πισω δεν θα μαθουμε τωρα..... btw αφου εβαλες τη ρομ στο κινητο με synaptics και δεν εχεις προβλημα με το home button μαλλον οσοι ειχανε προβλημα θα χαν atmel θα μας το επιβεβαιωσει καποιος που χε προβλημα; τα γουστα ειναι γουστα παντως! περιμενω ics/jb theme :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παντα παιρνω backup απο cmw μολις στησω το τηλ.Δεν εχω κανει ποτε restore αλλα απ οτι μου εχουν πει τα παιδια επαναφερετια ολοκληρη η ρομ με τις ρυθμισεις σου(ακομα και widgets,εφαρμογες,τα παντα.)Δεν εχει χρειαστει ομως να κανω,οποτε ας με διορθωσουν αν κανω λαθος ειναι σαν να παιρνεις φωτο της rom την στιγμη εκεινη μηνυματα κλησεις ΟΛΑ ειναι στην θεση τους εγω μια καλο φυλαγμενη σε πεντε κοπιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 btw αφου εβαλες τη ρομ στο κινητο με synaptics και δεν εχεις προβλημα με το home button μαλλον οσοι ειχανε προβλημα θα χαν atmel θα μας το επιβεβαιωσει καποιος που χε προβλημα; εγώ που είχα θεμα με το home button είχα atmel Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts