thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ωχ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1425140 ποια 2.3 ειχες; την ics εχω την official ..!! 2.3 ειχα πριν το service.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) ποια ομως; να μην βαλεις καποια που θα ειναι η ιδια που ειχες προβλημα και πριν εχεις διαφορες εκδοσεις,η τελευταια ειναι η Β572 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501943 Edited March 21, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ποια ομως; να μην βαλεις καποια που θα ειναι η ιδια που ειχες προβλημα και πριν εχεις διαφορες εκδοσεις,η τελευταια ειναι η Β572 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501943 εγω εχω Β928 ! δηλαδη να κανω αυτην που μου ειπες εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) δηλαδη να κανω αυτην την τελευταια Β572 εννοω εγκατασταση? η αλληθεια ειναι πως αυτη δεν την εχω κανει ποτε! Edited March 21, 2013 by thelgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ σε παρακαλω εισαι σε ics mode της οποιας η τελευταια ειναι η Β928 θα παμε σε gb mode της οποιας παλι η τελευταια ειναι η Β572 ειναι σαν να παμε απο windows 8 σε windows 7 ΑΛΛΑ αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θα λυσεις το προβλημα σου αμα θελεις ομως τοτε και μονο τοτε θα σου πουμε πως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ σε παρακαλω εισαι σε ics mode της οποιας η τελευταια ειναι η Β928 θα παμε σε gb mode της οποιας παλι η τελευταια ειναι η Β572 ειναι σαν να παμε απο windows 8 σε windows 7 ΑΛΛΑ αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θα λυσεις το προβλημα σου αμα θελεις ομως τοτε και μονο τοτε θα σου πουμε πως! δηλαδη θα γυρισω με λιγα λογια στην 2.3 ?! παντως θα ηθελα να το επιχειρησω αν μπορεις πες μου την διαδικασια !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 θα κατεβασεις την Β572,θα την ξεζιπαρεις θα φτιαξεις ενα φακελο με ονομα dload στην sd σου θα παρεις το update app απο το ξεζιπαρισμενο step 2 και θα το βαλεις μεσα στον φακελο dload της sd,χυμα θα κλεισεις το τηλ. μετα πατα πρωτα volume+ συν power και θα ξεκινησει η εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 θα κατεβασεις την Β572,θα την ξεζιπαρεις θα φτιαξεις ενα φακελο με ονομα dload στην sd σου θα παρεις το update app απο το ξεζιπαρισμενο step 2 και θα το βαλεις μεσα στον φακελο dload της sd,χυμα θα κλεισεις το τηλ. μετα πατα πρωτα volume+ συν power και θα ξεκινησει η εγκατασταση τον φακελο πρεπει στην sd να το φτιαξω δεν γινεται να παω στο step 2 που εχει μεσα ενα dload να το αντιγραψω και να το κανω επικολληση στην sd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ναι,αρκει να ειναι φακελος dload και μεσα το update app απο step 2 χυμα τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ναι,αρκει να ειναι φακελος dload και μεσα το update app χυμα τιποτα αλλο ναι οκ καταλαβα! κατι τελευταιο σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην ics την κανω εγκατασταση κανονικα και με τα 3 step η δεν γινεται να γθρισω μετα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ναι οκ καταλαβα! κατι τελευταιο σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην ics την κανω εγκατασταση κανονικα και με τα 3 step η δεν γινεται να γθρισω μετα?! η ics ειναι προβληματικη καλυτερα να μεινεις με 2.3 και να περασεις μια custom rom να πεταει το κινητο σου αλλα καταρχας περνα την B572 όπως σε λενε και μετα αμα θες διαβασε απο την υπογραφη μου ποια βηματα να ακολουθησεις για να περασεις μια custom rom και να βρεις την υγεια σου Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 η ics ειναι προβληματικη καλυτερα να μεινεις με 2.3 και να περασεις μια custom rom να πεταει το κινητο σου αλλα καταρχας περνα την B572 όπως σε λενε και μετα αμα θες διαβασε απο την υπογραφη μου ποια βηματα να ακολουθησεις για να περασεις μια custom rom και να βρεις την υγεια σου οκ σε ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω τωρα να το κανω ! η custom rom ειναι στα 2 λινγκ που εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ναι οκ καταλαβα! κατι τελευταιο σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην ics την κανω εγκατασταση κανονικα και με τα 3 step η δεν γινεται να γθρισω μετα?! η ics ειναι προβληματικη καλυτερα να μεινεις με 2.3 και να περασεις μια custom rom να πεταει το κινητο σου αλλα καταρχας περνα την B572 όπως σε λενε και μετα αμα θες διαβασε απο την υπογραφη μου ποια βηματα να ακολουθησεις για να περασεις μια custom rom και να βρεις την υγεια σου @ thelgi οτι σου λεει .....συμφωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ναι,αρκει να ειναι φακελος dload και μεσα το update app απο step 2 χυμα τιποτα αλλο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια το κινητακι μου δουλευει χωρις προβλημα !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) ωραια,σβησε τωρα το φακελο η μετονομασε τον σε κατι αλλο,οτιδηποτε, γιατι αμα καταλαθος πατησεις τα κουμπακια,θα ξανακανει το φλασαρισμα της rom και θα χασεις τα παντα Edited March 22, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ωραια,σβησε τωρα το φακελο η μετονομασε τον σε κατι αλλο,οτιδηποτε, γιατι αμα καταλαθος πατησεις τα κουμπακια,θα ξανακανει το φλασαρισμα της rom τον εχω διαγραψει! τωρα εβαλα την recovery και θα φλασαρω την costum rom ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 τον εχω διαγραψει! τωρα εβαλα την recovery και θα φλασαρω την costum rom ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα! back-up πρωτα απο ολα και μετα φλασαρε οτι θελεις πηρες φορα τωρα lol βαλε την STALLION FINAL V1,προτεινομενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 back-up πρωτα απο ολα και μετα φλασαρε οτι θελεις πηρες φορα τωρα lol οντως πηρα τωρα.!! το backup θα το κανω απο την recovery ε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 παντα! post 8367 ειναι το link, του gkalen,με τα γνωστα wipes ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) παντα! post 8367 ειναι το link, του gkalen για οδηγιες ειναι αυτο το λινγκ ? το post 8367 η εχει κι αλλες roms!? Edited March 22, 2013 by thelgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 για οδηγιες οχι,για κατεβασμα μονο http://www.mediafire.com/?586u9jx2uassz39 οδηγιες ειναι αυτες 9) Wipe data/factory; 10) Wipe cache; 11) Wipe Dalvik Cache; 12) [OPTIONAL if you experience a huge battery drain only] Wipe Battery Stats; 13) Go to "mount and storage", then "format /system"; 14) Install zip from sdcard; 15) choose zip from sdcard and select the downloaded zip file; 16) Install complete! 17) reboot system now. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 για οδηγιες οχι,για κατεβασμα μονο http://www.mediafire.com/?586u9jx2uassz39 οδηγιες ειναι αυτες 9) Wipe data/factory; 10) Wipe cache; 11) Wipe Dalvik Cache; 12) [OPTIONAL if you experience a huge battery drain only] Wipe Battery Stats; 13) Go to "mount and storage", then "format /system"; 14) Install zip from sdcard; 15) choose zip from sdcard and select the downloaded zip file; 16) Install complete! 17) reboot system now. ok ! το backup στην recovery δεν ειναι αυτο που λεει backup and restore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 αυτο ειναι το Wipe Battery Stats και το Wipe Dalvik Cache σε μενα δεν υπαρχει να κανω το επομενο βημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 το Wipe Battery Stats και το Wipe Dalvik Cache σε μενα δεν υπαρχει να κανω το επομενο βημα? Υπαρχει στο μενου advanced. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts