Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΔΟΥΛΕΥΕΙ....

Ω, ναι, δουλευει κανονικα.

Επισης , το θεμα που βλεπετε στην Β886 θα το φτιαξω σε ζιπ για να το φλασαρετε στη Stallion (πιο ωραια εικονιδια στο κουρτινακι κ.λ.π.).

Tο βραδυ θα σας δωσω λινκ

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

ρε εχασα λιγο την μπαλα, αυτο το καινουριο που εβγαλες gkalen μπορω να το βαλω εγω? εχω την stallion. και αν ναι γατι θα βαλεις το θεμα του β886 στη stallion αφου υποτειθεται πως ολοι θα αναβαθμισουν στην 886?

Παιδιά έχω ένα U8800 pro ( έχει σπασμένη οθόνη και στην τσατίλα μου επάνω έσβησα τα αρχεία από την ping screen ) το οποίο το χαρίζω σε όποιον ενδιαφέρεται ( κατά προτίμηση από Ηράκλειο Κρήτης όπου και μένω για να μην τρέχω σε courier ή ταχυδρομείο ).

Το Τηλέφωνο έκανε boot κανονικά πριν του σβήσω τα αρχεία οπότε τουλάχιστον για ανταλλακτικά είναι μια χαρά.

Περισσότερες πληροφορίες με pm.

Ευχαριστώ.

Πλέων είμαι με ένα SONY Xperia P στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

φιλε μου γεια.

Ανδεν σου κανει κοπος,ενδιαφερομαι γιατο κινητο,επιδη ειμαι απο αρκαδια,μπορεις να μου τοστειλεις με κουριερ και ναβαλεις χρεωσηπαραληπτη. Για τα μεταφορικα.

Για περισσοτερα στειλε μου πμ αν θελεις

Νομιζω οτι ειναι καλυτερο σε ηχο .

δεν θα το ελεγα

edit:κατεβασε αυτο να δεις οτι μπουκωνει

http://funchit.com/attachment.php?aid=129

Edited by akalos

Χαιρετώ όλα τα παιδιά του φόρουμ!

Παίδες έχω και εγώ το u8800 pro το είχα στηλει wind για επισκευή αφού έβγαζε μπλε οθόνη κατ την εκκίνηση του !

Όλα καλά το έφτιαξαν και μου το έστειλαν πείσω με android 4.0.3 kao kernel 3.0.8-perf-00191-g121a779 !

Τι λεται είναι εντάξει η θέλει αναβάθμιση ?

ευχαριστώ !!!

παιδια ειχα την σταλιον και πηγα να βαλω την 886, μολις παταω να την φλασαρει, κανει κατι στα γρηγορα και λεω αυτο ηταν? παταω reboot και τωρα εχει κολλησει στο και δεν ανοιγει. τι κανουμε τωρα ψηλοι??

βγαλε μπαταρια και

ξανα μπες recovery και προσπαθησε να κανεις σωστα τα wipes και ξαναφλασαρε την

ελπιζω να εχει παρεις backup μιας rom

@leoni

αμα σε ικανοποιει

εμας οχι!

καλησπερα παιδια.

σε ενα φιλο,του επεσε νερο στο κινητο,και η οθονη του κανει μεσα σκιες!

το ανοιξα το στεγνωσα,αλλα παλι τα ιδια.

αυτη εδω κανει για το pro?

αν οχι ,μπορει να βοηθησει καποιος να την βρω καπου?

ευχαριστω

@skoulikios

καλυτερη η, The Stallion τελικα.

Μ'αυτη θα συνεχισουμε και θα φτιαξουμε και theming και τα παντα ολα.

Κατι δεν μου παει καλα, ενω δουλευει σε ολα η Β886, παλι καλυτερα παει η Stallion, οποτε θα συνεχισω πανω στη Stallion.

Θα την ανεβασω σε λιγες ωρες με το θεμα της Β886 και θ'ανεβασω και ενα ζιπ που θα ειναι μονο το θεμα για οσους εχουν την ΤΗΕ Stallion.

Θα ευχαριστησω και τον akalo που με βοηθησε με τα ποστ του να κοιταξω καποια πραγματα και να τα διορθωσω, ωστε βγηκε η Τhe Stallion οπως την ηθελα.

Τα καλυτερα λοιπον στο theming ερχονται.

Ευχαριστω και ολα τα παιδια που βοηθησαν στις δοκιμες.

@tzivas

Μολις ετοιμασω το γενικο theming θα ετοιμασω και το δικο σου Hell Stallion theme.

gkalen με μπερδεψες . εσυ ποια εχεις? εγω εβαλα την the stallion. προτειενιες να γυρισω παλι στη stallion?

εχω μια the stallion, μια the stallion b886 και μια gb stallion v5.1.

ποια να βαλω εν τελει?????

Edited by skoulikios13

@tzivas

Μολις ετοιμασω το γενικο theming θα ετοιμασω και το δικο σου Hell Stallion theme.

Mε την ησυχια σου τελικα με το χασιμο των widgets έβγαλες άκρη?

Παντως με handfree ακουστικα για το κινητο μας κουραστικα να ψαχνομαι και πιστευω αν χασεις τα γνησια μονοδρομος μετά είναι τα bluetooth headset για να εχεις και 2 ακουστικα και για οταν θες να ακους μουσικη μολις μαζεψω το μπαγιοκο θα παω να παρω και να πω και εντυπωσεις

Στο hell theming πέρα απο τους θανασακηδες αν μπορεις και το μαυρο εκεινο σαν ξυλινο γυαλιστερό πάτωμα και για ποσοστο μπαταριας το κυκλακι με τα φωτακια αντι αυτου που εχει τωρα

Α και gkalen θα προτεινα να ανεβαζες για ολους τους φαν της stallion ενα δικο σου calibration που πιστευεις αξιοποιει πληρως το beats audio μια προταση κάνω...

gp_r5gt λιγη ειλικρινεια δεν κανει κακο

Oκ κανονισες απο τον skarlis να αγορασεις το κινητο του που ειχε σπασμενη οθονη και καλα εκανες,

πες για αλλαγη οθονης αν κανει αυτο οχι το κινητο ενος "φιλου" μου και καλα επεσε στο νερο και τα σχετικα

ας υπἀρχει μια ειλικρινεια εδω μεσα. Ευχαριστώ

@skoulikius

Η σωστη ρομ θα ειναι η, THE STALLION.

Η Β886 δεν θα προχωρησει αλλο.

Η V5.1 , θα γινει θεμα για την THE STALLION.

Σε λιγο θ'ανεβασω την σωστη ΤΗΕ STALLION με το θεμα που εκανα για την Β886.

@tzivas

Για το μωσαικο background , δεν ειμαι σιγουρος, τα αλλα θα τα φτιαξω.

Τα beats δουλευουν μια χαρα, ο καθενας μπορει να διαλεξει οτι ηχο θελει απο το μενου του dsp manager η να φτιαξει το δικο του ηχο.

Τι προβλημα εχεις? ?

Ανοιξε ενα τραγουδι να παιζει, μετα ανοιξε τον dsp manager και αρχισε να παιζεις με τις ρυθμισεις η με το equalizer, ειναι ξεκαθαρη η αλλαγη του ηχου σε οτι και να διαλεγεις.

Θα ευχαριστησω και τον akalo που με βοηθησε με τα ποστ του να κοιταξω καποια πραγματα και να τα διορθωσω,

το εφτιαξες βρε θηριο;:)

Να ρωτήσω κάτι, για να περάσω αυτή τη ρόμ, πρέπει να περάσω πρώτα τη στοκ ICS και μετα το recovery του ivan, σωστά; Εχω κατεβάσει τα δυο αρχεία, αλλά δε θυμάμαι πώς κάνω το unlock bootloader και γι'αυτό θα ήθελα τη βοήθεια του κοινού:grin:

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

1)Download the B928 Unlock the pink screen zip and flash it just like the steps above

2)After finishing flashing the unlock remove your sdcard and boot the phone to bootloader mode (pink screen) with Volume +/- pressed and power until you see a pink screen in the phone

3)Connect the phone to the USB cable and open your explorer on your pc

4)You will see a removable disk with the folder "Image" inside

5)Download the CWM recovery (the new by geno is in chinese for now) rename it to recovery.img and replace the existing recovery.img in the image folder

6)Disconect the usb cable remove the battery and boot your phone normally

If you are like me that after flashing step2 try to flash unlock and get the pink screen backup your sdcard to your pc and have inside only dload folder nothing more!!or i found this now..use the internal sd..

http://pikachukaki.googlecode.com/files/B928%20Pink%20screen%20unlocker.zip

Να ρωτήσω κάτι, για να περάσω αυτή τη ρόμ, πρέπει να περάσω πρώτα τη στοκ ICS και μετα το recovery του ivan, σωστά; Εχω κατεβάσει τα δυο αρχεία, αλλά δε θυμάμαι πώς κάνω το unlock bootloader και γι'αυτό θα ήθελα τη βοήθεια του κοινού:grin:

αλλα μην περασεις την recovery του ivan γιατι ειναι μουφα..η παλια ειναι μια χαρα

αλλα μην περασεις την recovery του ivan γιατι ειναι μουφα..η παλια ειναι μια χαρα

Ευχαριστώ για το heads up, αυτή εδώ π.χ. στο ποστ #15 εννοείς;

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

THE STALLION FINAL

DOWNLOAD

http://www.mediafire.com/download.php?dbn42dr5ytyd7f2

εγκατασταση με το γνωστο τροπο.

το final rom με το θεμα , καμερα και keyboard απο την Β886.

COLOURED SETTINGS

Για εγχρωμα εικονιδια στις ρυθμισεις , φλασαρουμε αυτο το ζιπ ... http://www.mediafire.com/download.php?o66624nic886cqk

ΘΕΜΑ

Οσοι εχουν την προηγουμενη ( THE STALLION ) και δεν θελουν να φλασαρουν απο την αρχη το FINAL ROM , τοτε μπορουν να φλασαρουν μονο το θεμα του final rom που θα το βρουν εδω .. http://www.mediafire.com/download.php?4c809p9rrmsxoxd

αυτα για τωρα , μεχρι ν'αλλαξω dialer και καποια αλλα ακομα.

ναι αυτη ειναι καλυτερη,η αλλη εχει διαφορα θεματα με τις sd card

Ευχαριστω πολύ - τώρα έχω το εξής πρόβλημα: πέρασα την ICS 928 κι ενώ μπαίνω σε ρόζ οθόνη κανονικά, συνδέω το usb αλλά δε μπορεί να βρει το τηλέφωνο ο υπολογιστής ωστε να μπώ και να αλλάξω το recovery με το αλλαγμένο. Ξέρει κανείς κάποια λύση ή εγώ κάνω μ@#$#κίες;

gp_r5gt λιγη ειλικρινεια δεν κανει κακο

Oκ κανονισες απο τον skarlis να αγορασεις το κινητο του που ειχε σπασμενη οθονη και καλα εκανες,

πες για αλλαγη οθονης αν κανει αυτο οχι το κινητο ενος "φιλου" μου και καλα επεσε στο νερο και τα σχετικα

ας υπἀρχει μια ειλικρινεια εδω μεσα. Ευχαριστώ

@tzivas 31,κατ'αρχην ακομα δεν εχω κανονισει τιποτα με το παιδι,γιατι πολυ απλα δεν εχουμε εποικινωνησει.

Το συγκεκριμενο κινητο το χρειαζομαι οντως για το δικο μου τηλ,

θελωνα αντικαταστησω την ταινια power button γιατι απο βλακια μου πριν αρκετο καιρο πηγαινοντας να το ανοιξω να καθαρισω τη σκονη απο το τζαμι,την εκοψα κατα λαθος!

Αν ψαξεις σε πιο παλια ποστ εδω μεσα θα δεις οτι ειχα αναφερει το περιστατικο μου,και που προσπαθουσα να βρω ανταλακτικο στο νετ αλλα ματαια!;)

Οσο για το τηλ του φιλου που γραφω μερικα ποστ πιο πανω για τις σκιες στην οθονη,ειναι αληθεια! δες και την φωτο.[ATTACH]30878[/ATTACH]

Εγω φιλε μου δεν εχω τετοια κωληματα!

και δεν χρειαζομαι μαθηματα ειλικρινειας :D

Edited by gp_r5gt

Ευχαριστω πολύ - τώρα έχω το εξής πρόβλημα: πέρασα την ICS 928 κι ενώ μπαίνω σε ρόζ οθόνη κανονικά, συνδέω το usb αλλά δε μπορεί να βρει το τηλέφωνο ο υπολογιστής ωστε να μπώ και να αλλάξω το recovery με το αλλαγμένο. Ξέρει κανείς κάποια λύση ή εγώ κάνω μ@#$#κίες;

κατεβασε αυτο http://pikachukaki.googlecode.com/files/B928%20Pink%20screen%20unlocker.zip και μεσα εχει ενα dload αρχιο κ θα το περασεις με το γνοστο τροπο...οπος μερασες τα αλλα dload...

ΘΕΜΑ

Οσοι εχουν την προηγουμενη ( THE STALLION ) και δεν θελουν να φλασαρουν απο την αρχη το FINAL ROM , τοτε μπορουν να φλασαρουν μονο το θεμα του final rom που θα το βρουν εδω .. http://www.mediafire.com/download.php?4c809p9rrmsxoxd

ειναι οι ιδιες εκτος τα εγχρωμα εικονιδια;;

εχω παρει backup της ΤΗΕ STALLION

οχι ε;

Edited by akalos

@tzivas 31,κατ'αρχην ακομα δεν εχω κανονισει τιποτα με το παιδι,γιατι πολυ απλα δεν εχουμε εποικινωνησει.

Το συγκεκριμενο κινητο το χρειαζομαι οντως για το δικο μου τηλ,

θελωνα αντικαταστησω την ταινια power button γιατι απο βλακια μου πριν αρκετο καιρο πηγαινοντας να το ανοιξω να καθαρισω τη σκονη απο το τζαμι,την εκοψα κατα λαθος!

Αν ψαξεις σε πιο παλια ποστ εδω μεσα θα δεις οτι ειχα αναφερει το περιστατικο μου,και που προσπαθουσα να βρω ανταλακτικο στο νετ αλλα ματαια!;)

Οσο για το τηλ του φιλου που γραφω μερικα ποστ πιο πανω για τις σκιες στην οθονη,ειναι αληθεια! δες και την φωτο.[ATTACH]30878[/ATTACH]

Εγω φιλε μου δεν εχω τετοια κωληματα!

και δεν χρειαζομαι μαθηματα ειλικρινειας :D

ok δικο μου λαθος και ζητω συγγνωμη παιρνω πισω οσα ειπα

κατεβασε αυτο http://pikachukaki.googlecode.com/files/B928%20Pink%20screen%20unlocker.zip και μεσα εχει ενα dload αρχιο κ θα το περασεις με το γνοστο τροπο...οπος μερασες τα αλλα dload...

Ευχαριστώ, το είδα που το ανέφερε στην τελευταία γραμμή στο προηγούμενο μήνυμα ο akalos αλλα δεν κατάλαβα που πήγαινε. Το έκανα λοιπόν και μέχρι εκεί όλα καλά, μπήκα recovery πέρασα το ζιπ στην κάρτα, έκανα όλα τα wipes κλπ αλλα τωρα δε μου βλέπει το αρχείο (zip) για να το περάσει:lol: μεγάλες στιγμές... καμιά βοήθεια; Να σώσω ότι έχω στην κάρτα και να κάνω partition sd και μετα να τα ξαναπεράσω όλα ή κάτι άλλο;