Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους πόνεσε πολυ τελικά η καταγγελία που τους εκανα και σήμερα που το ξαναεστειλα μου το αναφερανε καμια 2-3 στο τηλ. οτι εκανα καταγγελία στη Huawei και οχι στη Wind!!

Κατι που δεν ισχύει βέβαια μιας και η καταγγελία ηταν και για τους δυο απλα ο Συνήγορος του Καταναλωτή προφανώς έκρινε οτι φταίει η Huawei και το έστειλε σε αυτούς! Προσωπικά όμως ουτε με νοιάζει, για μενα και οι δυο φταίνε απλα και ωραία!

Μπραβο σου , χαχα , χοροπηδανε τωρα .

Που να δεις τι θα σου πει η wind αμα κανεις οτι την διακοπτεις ( θα σου κανει απιθανες προσφορες ).

Συμφωνω επισης οτι φταινε και οι δυο , η wind τουλαχιστον επρεπε να προστατευει τον πελατη της.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

@gkalen

Θέλω να σε ρωτήσω, το λινκ που έβαλες μια σελίδα πίσω (445) είναι το titanium backup pro?

Σκοπεύω να περάσω την Horsemageddon που ανέβασες σήμερα και θέλω να κρατήσω κάποιες εφαρμογές που έχω στο SuperFastICS.

@gkalen

Θέλω να σε ρωτήσω, το λινκ που έβαλες μια σελίδα πίσω (445) είναι το titanium backup pro?

Σκοπεύω να περάσω την Horsemageddon που ανέβασες σήμερα και θέλω να κρατήσω κάποιες εφαρμογές που έχω στο SuperFastICS.

Το λινκ πισω ειναι το titanium pro , αλλα μια παλιοτερη version την οποια χρησιμοποιω μεχρι σημερα και δεν την αλλαζω.

Την Horsemageddon final που εβαλα το βραδυ στο xda , την εβαλα για τον υπολοιπο κοσμο ( δεν εχει τις γνωστες εφαρμογες μεσα , ειναι ψιλοαδειο).

Για μας εδω θα ανεβασω αυριο το Horsemageddon final με τις γνωστεε εφαρμογεε μεσα.

παντως μπορειτε να βαλετε και αυτο που ανεβασα στο xda και βαζετε μονοι σας οτι θελετε μεσα.

Πάρα πάρα πάρα πολλά ευχαριστώ στον gkalen για τη βοήθειά του στο θέμα κ του root κ του recovery κ για όλα όσα με βοήθησε. Το κινητό είναι λες κ είναι άλλη συσκευή! Χαμηλή κατανάλωση ram κ γενικώς πετάει. ΑΚόμα είμαι στη διαδικασία να μάθω τα νέα προγράμματα που έχει μέσα. Προς το παρόν προσπαθώ να το συνδέσω με το wifi του PC (με ζορίζει είναι η αλήθεια γιατι δε θυμάμαι τους κωδικούς του router) αλλά πραγματικά το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο πάλι!!!
:respect: στον gkalen και τις rom του!

Πάρα πάρα πάρα πολλά ευχαριστώ στον gkalen για τη βοήθειά του στο θέμα κ του root κ του recovery κ για όλα όσα με βοήθησε. Το κινητό είναι λες κ είναι άλλη συσκευή! Χαμηλή κατανάλωση ram κ γενικώς πετάει. ΑΚόμα είμαι στη διαδικασία να μάθω τα νέα προγράμματα που έχει μέσα. Προς το παρόν προσπαθώ να το συνδέσω με το wifi του PC (με ζορίζει είναι η αλήθεια γιατι δε θυμάμαι τους κωδικούς του router) αλλά πραγματικά το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο πάλι!!!

Να'σαι καλα .

Χαχα , μακαρι να ηξερα και τον κωδικο του ροοτερ σου να στον ελεγα .

Προς το παρόν προσπαθώ να το συνδέσω με το wifi του PC (με ζορίζει είναι η αλήθεια γιατι δε θυμάμαι τους κωδικούς του router) αλλά πραγματικά το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο πάλι!!!

Ψάξε στο android market κάποια εφαρμογή που να σπάει default κωδικούς από router, αρκεί να μην τον έχεις αλλάξει.

Εναλλακτικά κοίτα στο κάτω μέρος του router καθώς μπορεί να γράφει τον κωδικό του.

@gkalen

Οκ ευχαριστώ, θα περιμένω να το ανεβάσεις! :happy:

Edited by MobbDeep

Δυστυχώς το είχα αλλάξει 1 χρόνο πριν όταν πρωτοπήρα το κινητό και άνοιξα το ασύρματό του router. Θα πάρω την εταιρεία αύριο για να το ξανασετάρω

EDIT: Το βρήκα! Είχα ξεχάσει ότι στο κομμάτι που το κινητό ζητάει να περάσεις password για να συνδεθείς στο router έπρεπε να βάλεις το encryption key κ όχι τον κωδικό του router! LOL!

Edited by mazanostra
:respect: στον gkalen και τις rom του!

Μπραβο σου , χαχα , χοροπηδανε τωρα .

Που να δεις τι θα σου πει η wind αμα κανεις οτι την διακοπτεις ( θα σου κανει απιθανες προσφορες ).

Συμφωνω επισης οτι φταινε και οι δυο , η wind τουλαχιστον επρεπε να προστατευει τον πελατη της.

Η Wind θα παρει μπουλο σίγουρα απο 3 αριθμούς (εγω, κοπελα μου και η αδερφη μου) μας!! Απλα περιμένω να γυρίσει η συσκευή και θα κάνουμε αίτηση μεταφοράς επι 3 μονοκοπανιά

Πως πάει Pika με την Jelly Bean; Θα βγει σύντομα ή μπορώ να βρω κάποια έκδοση τώρα έστω και με bugs; Θέλω Project Butter! :wacko:

Πως πάει Pika με την Jelly Bean; Θα βγει σύντομα ή μπορώ να βρω κάποια έκδοση τώρα έστω και με bugs; Θέλω Project Butter! :wacko:

Καμερα και μικροφωνο...η ρομ τα σπαει στα 1024 εχω παθει πλακα ουτε supercharger του εβαλα ουτε τπτ...και παει σφερατα..το Project butter ενταξη αλλη ρομ αλλο κιν λες και πηγα σε iphone...ουτε lag ουτε τπτ!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ο πιο ελαφρυς ειναι ο zeam αλλα δεν ξερω αν εχει κυλιομενο dock.Εγω προτεινω Holo launcher plus ειναι super smooth και καιει πανω κατω 15-17 mb οταν τρεχει,εχει κυλιομενο dock και ειναι πολυ πιο γρηγορος απο go launcher.

Πολυ σωστα τα λεει και ο azulli , και για μενα δεν χρειαζεται να καθαριζεις , το τηλ.. θα κλεινει μονο του τις εφαρμογες , καλυτερα ασε τον holo και διωξε τον go.

o go πήρε δρόμο,έβαλα το holo που είχε μέσα ο gkalen στη ρομ του(νομίζω είναι η free έκδοση κι όχι η plus)αλλά όλως περιέργως τραβούσε κολλήματα.Δε ξέρω αν έφταιγε τίποτε άλλο ή έκανα εγώ καμιά λαλακία στις ρυθμίσεις.Σήμερα έβαλα zeam,είναι πανάλαφρος,πολύ λιτός βέβαια αλλά σαφώς πιο smooth από τον holo,τουλάχιστον σε μένα.

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Μιας που ειπατε για holo, υπαρχει κανας τροπος (εστω στην plus) να φτιαξω φακελους στο app drawer? Δε τα μπορω ολα μαζι :(

Εστω καποιο αλλο εκτος του go που να το κανει αυτο;

Στον holo , δεν φτιαχνεις φακελους στο app drawer , αλλα φτιαχνεις καρτελες και τις διαχωριζεις οπως θες εσυ.

@steliosamos

Τα'χεις κανει λιγο μανταρα με τους launcher ?

Εμενα ο holo δεν κολλαει ποτε , περιμενε να βγαλω τις νεες version για εμας εδω περα .

O holo που εχω εγω στο Horsemageddon , ειναι ο plus v1.2.4

@steliosamos

Τα'χεις κανει λιγο μανταρα με τους launcher ?

Εμενα ο holo δεν κολλαει ποτε , περιμενε να βγαλω τις νεες version για εμας εδω περα .

O holo που εχω εγω στο Horsemageddon , ειναι ο plus v1.2.4

Ναι ρε Γιωργο,πολύ μαντάρα!Ο plus ήταν ε?Τι να πω?Πάντως χωρίς πλάκα μου ζορίζονταν.Ο zeam έχει σχεδόν μόνο τα βασικά πάνω,αλλά είναι πανάλαφρος και τρέχει καλά.Αναμένω και θα ξαναδοκιμάσω holo μόλις βγάλεις.

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1951481 cm10....σε λιγο μαζι σας!!!

HORSEMAGEDDON FINAL

Για οσους εχουν 2.2.2

Προστεθηκε. , sony bravia engine και xloud engine.

Καθαρο build.prop

Νεο dialer background

Μικροαλλαγες στον init.d

Kαι με τις γνωστες εφαρμογες μεσα ( cygic , tube god , mx player , camera ics plus ,κ.λ.π )

Kατεβασμα ΗORSEMAGEDDON Final

http://www.mediafire.com/?cttul7waneptyyr

Οτι ηταν να κανουμε , το καναμε

Αυριο θα ανεβασω και μια odex version που εφτιαξε ο bronxitas για του λιθουανους ( πολυ καλη δουλεια και προσθεσα τις τελευταιες αλλαγες που εκανα )

Εγκατασταση με τον γνωστο τροπο ( wipe data , cache , dalvik cache και format system )

ENJOY

Edited by gkalen

HORSEMAGEDDON FINAL

Για οσους εχουν 2.2.2

Προστεθηκε. , sony bravia engine και xloud engine.

Καθαρο build.prop

Νεο dialer background

Μικροαλλαγες στον init.d

Kαι με τις γνωστες εφαρμογες μεσα ( cygic , tube god , mx player , camera ics plus ,κ.λ.π )

Kατεβασμα ΗORSEMAGEDDON Final

http://www.mediafire.com/?cttul7waneptyyr

Οτι ηταν να κανουμε , το καναμε

Αυριο θα ανεβασω και μια odex version που εφτιαξε ο bronxitas για του λιθουανους ( πολυ καλη δουλεια και προσθεσα τις τελευταιες αλλαγες που εκανα )

Εγκατασταση με τον γνωστο τροπο ( wipe data , cache , dalvik cache και format system )

ENJOY

μαλιστα σε λιγο θα βγει και horseapolcalypse και εγω θα περιμενω ακομα το κινητο. Να σε πω gkalen τι εννοεις προστεθηκε sony bravia engine και xcloud engine ετσι για να μαθαινουμε και εμεις οι αδαείς?

μαλιστα σε λιγο θα βγει και horseapolcalypse και εγω θα περιμενω ακομα το κινητο. Να σε πω gkalen τι εννοεις προστεθηκε sony bravia engine και xcloud engine ετσι για να μαθαινουμε και εμεις οι αδαείς?

Καλυτερα ριξε μια ματια στο xda , στο τελευταιο ποστ εχω λινκς για να δειτε τι ειναι .

Θα σου στειλω το δικο σου ρομ με τις τελευταιες αλλαγες αυριο .

Μια χαρά είχα βολευτεί τόσο καιρό με μια miui, γιατί με βάζεις σε πειρασμό?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Μια χαρά είχα βολευτεί τόσο καιρό με μια miui, γιατί με βάζεις σε πειρασμό?

Γιατι θα ξεχασεις οτι εχεις x5pro!!! ;)

Τρέχω να την περάσω, πρέπει να πάω σε ICS official πρώτα, έχω δουλειά... :)

Ερώτηση: μόνο ο στοκ launcher υποστηρίζει Project Butter ή μπορώ να βάλω ότι θέλω; Υπάρχει κανένα γνωστό incompatibility με κάποια από τις συνηθισμένες εφαρμογές ή κάνω restore από TB άφοβα;

Γίνεται με 5.0.2.7 CWM ή πρέπει να βάλω την καινούργια 6.0.1.5;

Edited by mindtrapper

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1951481 cm10....σε λιγο μαζι σας!!!

χαχα...θα με κάνεις τελικά να το κρατήσω το κινητό :lol:

Τρέχω να την περάσω, πρέπει να πάω σε ICS official πρώτα, έχω δουλειά... :)

Ερώτηση: μόνο ο στοκ launcher υποστηρίζει Project Butter ή μπορώ να βάλω ότι θέλω; Υπάρχει κανένα γνωστό incompatibility με κάποια από τις συνηθισμένες εφαρμογές ή κάνω restore από TB άφοβα;

Γίνεται με 5.0.2.7 CWM ή πρέπει να βάλω την καινούργια 6.0.1.5;

Ειμαι με apex τα fps ειναι 50+ δεν εχει προβλημα με κανενα app εγω τα περασα ολα!

χαχα...θα με κάνεις τελικά να το κρατήσω το κινητό :lol:

Χαχα!το σκεφτομαι και εγω!

Αντε να δουμε , μηπως μεχρι το τελος της χρονιας εχουμε fullworking Jellybean ...

Mπραβο σε ivan και pika ...:)