Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρηκε κανεις τελικα συμβατα ενσυρματα ακουστικα?

http://www.ebay.com/itm/300706225345?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Εγώ πήρα αυτά και πάιζουν κανονικά. Γενικά από ότι έχω διαβάσει τα πρεισσότερα Sony Ericsson παίζουν στο τηλέφωνο μας.

Χριστόφορος :music:

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

The requested URL /foru...40 was not found on this server. :X

μαλλον εκανες επιλογη και copy paste.. κανε δεξι κλικ και αντιγραφη URL συνδεσμου!

Έχεις δίκιο .. το σωστό link είναι αυτό.

Ερωτησεις:

1.Αν σε μια rom πριν την φλασαρω αλλαξω το build.prop και προσθεσω μερικα init.d scripts με απλο drag n drop με το 7zip θα δουλεψουν η θελει τιποτα signing και τετοια?

2.Ειναι καλη ιδεα να κανω ενα flashable zip και να βαλω μεσα εναν φακελο data/app με ολες τις εφαρμογες που βαζω μετα το φλασαρισμα?Θα τις κανει install κανονικα οπως κανει τις system/app ?

Ερωτησεις:

1.Αν σε μια rom πριν την φλασαρω αλλαξω το build.prop και προσθεσω μερικα init.d scripts με απλο drag n drop με το 7zip θα δουλεψουν η θελει τιποτα signing και τετοια?

2.Ειναι καλη ιδεα να κανω ενα flashable zip και να βαλω μεσα εναν φακελο data/app με ολες τις εφαρμογες που βαζω μετα το φλασαρισμα?Θα τις κανει install κανονικα οπως κανει τις system/app ?

1. Θα δουλεψουν ολα κανονικα.

2. Πρεπει να εχει το ρομ η στο updater script υποστηριξη για data/app .

Αλλα μπορεις να βαλεις οτι θες και το χειροτερο που μπορει να παθεις ειναι : απλα να μην εγκατασταθουν οι εφαρμογες που εβαλες στο data/app ( ολα τ'αλλα θα γινουν κανονικα ).

1. Θα δουλεψουν ολα κανονικα.

2. Πρεπει να εχει το ρομ η στο updater script υποστηριξη για data/app .

Αλλα μπορεις να βαλεις οτι θες και το χειροτερο που μπορει να παθεις ειναι : απλα να μην εγκατασταθουν οι εφαρμογες που εβαλες στο data/app ( ολα τ'αλλα θα γινουν κανονικα ).

Θα τα περασει δηλαδη κανονικα τα scripts στον init.d οπως θα τα κανα με script manager απλα με drug and drop?Δεν θελω να τα βαλω στο build.prop.Ευχαριστω για τις απαντησεις..!

Καλημέρα παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα και τις γνώσεις σας. Δε γνωριζω από android και τις διαφορες λειτουργιες του, αλλά εχτες αποφάσισα να κάνω root τη συσκευή μου (επιτυχώς, ευτυχως), με την ελπιδα ότι πλεόν θα μπορέσω να απεγκαταστήσω τις προεγκατεστημένες κ άχρηστες (για μένα) εφαρμογές της εταιρείας. Σκοπός φυσικά είναι να σταματήσω άχρηστα προγράμματα από το να τραβούν όλη τη RAM κ να σταματήσει να κολλάει το κινητό με το που ανοίγει κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα. Δεν έχω αλλάξει την έκδοση του android, είμαι ακόμα στην εργοστασιακή 2.2.2 κ δε ξέρω καν αν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αν κ εφόσον βέβαια λύσω τα πρόβληματα που έχει το android ως λειτουργικό, με το να το rootάρω.

Δοκιμάζοντας, λοιπόν, εχτες κάποια σχετικά προγράμματα (συγκεκριμένα το root app delete) είδα ότι όσο κ αν ήθελα, μόνο ορισμένες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές μπορούσα να παγώσω (αλλά άκόμα κ τότε όχι να ξεφορτωθώ εντελώς από το τηλ). Συγκεκριμένα κατάφερα να «βγάλω» το facebook, twitter, Πληκτρολόγιο android (χρησιμοποιώ άλλο), richpad, ειδήσεις/καιρό και το hi space. Απογοητεύτηκα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να βγαλω όλα όσα ήθελα. Επίσης, είδα ότι δε μου εμφάνιζε όλες τις εφαρμογές που είχα σκοπό να ξεφορτωθώ. Ανατρέχοντας λοιπόν στο KS unistaller (ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για μαζικές απεγκαταστάσεις από πριν κάνω root) είδα οτι το κινητό είχε ακόμα μέσα του 80 (!!!) προεγκατεστημένες εφαρμογές!! Στο συννημένο που έχω σ' αυτό το μήνυμα, σας δείχνω ποιες είναι ακόμα μέσα. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω ποιες από αυτές μπορώ να ξεφορτωθώ και με ποιον τρόπο; Ποιες από αυτές αν τις βγάλω θα προκαλέσουν το τέλος του android; Επίσης, αφού προφανώς υπάρχει διαφορά μεταξύ του "freeze" ένος προγράμματος και του uninstall, ποια εφαρμογή χρειάζομαι για να κάνω ολοκληρωτικό κ μόνιμο unistall κάποιων εργοστασιακών εφαρμογών; Τις προηγούμενες εφαρμογές που ανέφερα νωρίτερα, δεν κατάφερα να τις βγάλω εντελώς από το τηλέφωνο, αλλά μόνο να τις παγώσω (ό,τι κ αν σημαίνει αυτό). Κ κάτι τελευταίο: Αν παγώσω μια εφαρμογή (π.χ. το yahoo mail για να μην πηγαίνει κ ανοιγει αυθαίρετα από πίσω κάθε φορά που ανοιγω το ιντερνετ, παρά μόνο όταν κ εφόσον εγώ του το ζητήσω), πώς μπορώ να την ανακαλέσω κ να τη λειτουργήσω όταν εγώ το θελήσω;

ευχαριστώ πολύ!

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Καλημέρα παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα και τις γνώσεις σας. Δε γνωριζω από android και τις διαφορες λειτουργιες του, αλλά εχτες αποφάσισα να κάνω root τη συσκευή μου (επιτυχώς, ευτυχως), με την ελπιδα ότι πλεόν θα μπορέσω να απεγκαταστήσω τις προεγκατεστημένες κ άχρηστες (για μένα) εφαρμογές της εταιρείας. Σκοπός φυσικά είναι να σταματήσω άχρηστα προγράμματα από το να τραβούν όλη τη RAM κ να σταματήσει να κολλάει το κινητό με το που ανοίγει κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα. Δεν έχω αλλάξει την έκδοση του android, είμαι ακόμα στην εργοστασιακή 2.2.2 κ δε ξέρω καν αν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αν κ εφόσον βέβαια λύσω τα πρόβληματα που έχει το android ως λειτουργικό, με το να το rootάρω.

Δοκιμάζοντας, λοιπόν, εχτες κάποια σχετικά προγράμματα (συγκεκριμένα το root app delete) είδα ότι όσο κ αν ήθελα, μόνο ορισμένες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές μπορούσα να παγώσω (αλλά άκόμα κ τότε όχι να ξεφορτωθώ εντελώς από το τηλ). Συγκεκριμένα κατάφερα να «βγάλω» το facebook, twitter, Πληκτρολόγιο android (χρησιμοποιώ άλλο), richpad, ειδήσεις/καιρό και το hi space. Απογοητεύτηκα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να βγαλω όλα όσα ήθελα. Επίσης, είδα ότι δε μου εμφάνιζε όλες τις εφαρμογές που είχα σκοπό να ξεφορτωθώ. Ανατρέχοντας λοιπόν στο KS unistaller (ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για μαζικές απεγκαταστάσεις από πριν κάνω root) είδα οτι το κινητό είχε ακόμα μέσα του 80 (!!!) προεγκατεστημένες εφαρμογές!! Στο συννημένο που έχω σ' αυτό το μήνυμα, σας δείχνω ποιες είναι ακόμα μέσα. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω ποιες από αυτές μπορώ να ξεφορτωθώ και με ποιον τρόπο; Ποιες από αυτές αν τις βγάλω θα προκαλέσουν το τέλος του android; Επίσης, αφού προφανώς υπάρχει διαφορά μεταξύ του

"freeze" ένος προγράμματος και του uninstall, ποια εφαρμογή χρειάζομαι για να κάνω

ολοκληρωτικό κ μόνιμο unistall κάποιων εργοστασιακών εφαρμογών; Τις προηγούμενες

εφαρμογές που ανέφερα νωρίτερα, δεν κατάφερα να τις βγάλω εντελώς από το τηλέφωνο,

αλλά μόνο να τις παγώσω (ό,τι κ αν σημαίνει αυτό). Κ κάτι τελευταίο: Αν παγώσω μια

εφαρμογή (π.χ. το yahoo mail για να μην πηγαίνει κ ανοιγει αυθαίρετα από πίσω κάθε φορά

που ανοιγω το ιντερνετ, παρά μόνο όταν κ εφόσον εγώ του το ζητήσω), πώς μπορώ να την

ανακαλέσω κ να τη λειτουργήσω όταν εγώ το θελήσω;

ευχαριστώ πολύ!

Με root explorer .

Αλλα γιατι δεν βαζεις horsemageddon αφου εισαι με 2.2.2 ???

Δεν λυνονται ολα με διαγραφη των system/app .

Με root explorer .

Αλλα γιατι δεν βαζεις horsemageddon αφου εισαι με 2.2.2 ???

Δεν λυνονται ολα με διαγραφη των system/app .

To root explorer θα με βοηθήσει σε ποιο από όλα τα ερωτήματα; Δίνει τη δυνατότητα να κάνεις από εκεί uninstall προγράμματα; Μέχρι στιγμής είχα τον ES explorer, αλλα δεν είχα root. Επίσης, τι είναι το horsemageddon; Είμαι καινούριος στο όλο θέμα του android κ δε τα ξέρω αυτά :O

To root explorer θα με βοηθήσει σε ποιο από όλα τα ερωτήματα; Δίνει τη δυνατότητα να κάνεις από εκεί uninstall προγράμματα; Μέχρι στιγμής είχα τον ES explorer, αλλα δεν είχα root. Επίσης, τι είναι το horsemageddon; Είμαι καινούριος στο όλο θέμα του android κ δε τα ξέρω αυτά :O

Ηorsemageddon ειναι μια εκδοση για 2.2 φτιαγμενη απο το παλικαρι που στην προτεινε πιο πανω ο gkalen.

Περνώντας την horsemageddon στο κινητο σου το έχεις ξεκλείδωτο (root), εχει καλυτερη εξοικονόμηση μπαταρίας, το κινητο εχει μονο τα απαραιτητα προγραματα που χρειαζονται και τον root explorer εγκατεστημενο και τρεχει σαφως γρηγοροτερα χωρις κολληματα και σε "βαρια" παιχνιδια, με πολυ καλη δουλεια και στην εικόνα και στην φωτογραφικη και ήχο στα βίντεο που τραβας με το κινητο. Επίσης εχεις την επιλογη tv out για να δεις ταινια ή βίντεο youtube στην τηλεοραση μέσω του κινητου συνδεοντάς το απο την υποδοχή των ακουστικων με ενα καλώδιο tv out jack to rca κατα προτιμηση από νόκια ν95.

Για να την περασεις χρειαζεσαι το recovery 5.0.27 και το αρχείο της Horsemageddon για ολα αυτα εχω λινκ στον οδηγό που έχω φτιαξει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712 . Τον έχω γραψει με πολυ απλα λογια για να μπορεί να βοηθήσει οποιονδηποτε. Εσύ διαβασε μονο τα σημεια για να περασεις τη recovery και τη horsemageddon και αν σκαλώσεις καπου ρώτα να σε βοηθήσουμε. Αλλά διάβασε προσεκτικα πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδήποτε

Είμαι σίγουρος πλέον ότι οι custom roms είναι ο μόνος τρόπος για να δουλέψει απλά κ σωστά ,με ό,τι θέλει ο χρήστης, ένα κινητό android. Όμως επειδή είμαι ακόμα εντός εγγύησης, πριν του αλλάξω τα φώτα (rom) θα ήθελα να το δοκιμάσω με την εταιρική 2.2.2, απλά να ξεφορτωθώ τις εφαρμογές που είχα επισυνάψει στο πρώτο μου μήνυμα. Έχω άλλον 1 χρόνο εγγύησης αλλά μετά έχω σκοπό να βάλω custom rom. Απλά, με τη διαδικασία που ακολούθησα στο rootάρισμα έλεγε ότι γίνεται και πολύ εύκολα unroot, οπότε αν γίνει κάτι θέλω να πιστεύω ότι δε θα με βγάλουν εκτός εγγύησης. Να υποθέσω ότι αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να διαγραφούν με κανένα τρόπο κ άρα τσάμπα έκανα το root; Το να βάλω δηλαδή custom rom είναι μονόδρομος για να απαλλαγώ από σαβούρες προγράμματα κι από ενοχλητικά services που τρέχουν στο background; :(

Η εχουμε manager η δεν εχουμε , χαχα...

Σωστος ο tzivas .

@mazanostra

Ριξε μια ματια στη σελ.. 95 , ποστ 1413 , εξηγω καποια πραγματα για τον root explorer.

Επισης δεν χανεις καμμια εγγυηση βαζοντας custom rom , εφοσον μπορεις να κανεις backup στο τηλ.. ( αφου βαλεις cwm recovery ) και να ξαναγυρισεις ξανα οπως εισαι τωρα.

Πληροφοριες για ολα θα βρεις στη σελ.. 394 ποστ 5909 .

Edited by gkalen

Με το που rootαρεις βγαζεις οτι εφαρμογη θελεις με διαφορα προγραμματα οπως titanium backup και root explorer,ειναι πανευκολο.Οτι γινεται root γινεται unroot παλι πολυ ευκολα και επισης οτι rom και να βαλεις απο custom υπαρχει απλος τροπος να επανελθεις σε official και να το πας στην εγγυηση αν υπαρχει προβλημα.Οι περισσοτεροι εδω μεσα τα χουμε παει στην εγγυηση ξερουταροντας και ξαναπερνοντας official rom.Ειναι πολυ απλο στην πραγματικοτητα.Διαβασε απλα τους οδηγους στο forum και μη φοβασαι.Με τις official δεν θα δεις προκοπη αν θες να βελτιωσεις το τηλεφωνο.Παντως δεν χρειαζεται custom για να βγαλεις τις εφαρμογες

Θα τα περασει δηλαδη κανονικα τα scripts στον init.d οπως θα τα κανα με script manager απλα με drug and drop?Δεν θελω να τα βαλω στο build.prop.Ευχαριστω για τις απαντησεις..!

Ναι , θα τα περασει κανονικα.

Μονο αυτο που σου'πα με το data/app ( ισως δεν τις εγκαταστησει , αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις).

Λοιπόν, έβαλα το titanium (τη δωρεάν έκδοση) και προσπάθησα να βγάλω το layar από μέσα. Μου έβγαλε μήνυμα ότι «δεν είναι δυνατή η αφαίρεση εφαρμογής συστήματος. Αποτυχία εντοπισμού του αρχειου ΑPK.» :( Αυτό φυσικά το έβγαλε αφού είχα κάνει αντίγραφο ασφαλείας κ πατώντας την επιλογή της Απεγκατάστασης. Η επιλογή της διακοπής μου έλεγε ότι παρέχεται μόνο στην επί πληρωμή έκδοση...

@ gkalen

κοίταξα το 1413 Post που αναφέρεις. Αυτό το έκανες αφού είχες κάνει απεγκατάσταση ή το έκανες έτσι στην ψύχρα; Το .apk δεν είναι αρχείο εγκατάστασης όπως το .exe στα windows; Δηλαδή, όταν ενεργοποιείται το apk δεν εγκαθιστά κ άλλα μέρη του προγράμματος; Σόρρυ αν τα μπλέκω με τα windows :) Αν είναι τόσο απλό να (να κάνω delete δηλαδή τα προγράμματα αντί unistall τότε αυτό είναι που έψαχνα. Αρκεί βέβαια να βρω τι κάνει το καθένα από αυτά που θα σβήνω ;)

Όσο για το 2ο post που αναφέρεις, το κράτησα για να ξέρω τι να κάνω όταν πάω σε custom rom. Ευχαριστώ! :D

Λοιπόν, έβαλα το titanium (τη δωρεάν έκδοση) και προσπάθησα να βγάλω το layar από μέσα. Μου έβγαλε μήνυμα ότι «δεν είναι δυνατή η αφαίρεση εφαρμογής συστήματος. Αποτυχία εντοπισμού του αρχειου ΑPK.» :( Αυτό φυσικά το έβγαλε αφού είχα κάνει αντίγραφο ασφαλείας κ πατώντας την επιλογή της Απεγκατάστασης. Η επιλογή της διακοπής μου έλεγε ότι παρέχεται μόνο στην επί πληρωμή έκδοση...

@ gkalen

κοίταξα το 1413 Post που αναφέρεις. Αυτό το έκανες αφού είχες κάνει απεγκατάσταση ή το έκανες έτσι στην ψύχρα; Το .apk δεν είναι αρχείο εγκατάστασης όπως το .exe στα windows; Δηλαδή, όταν ενεργοποιείται το apk δεν εγκαθιστά κ άλλα μέρη του προγράμματος; Σόρρυ αν τα μπλέκω με τα windows :) Αν είναι τόσο απλό να (να κάνω delete δηλαδή τα προγράμματα αντί unistall τότε αυτό είναι που έψαχνα. Αρκεί βέβαια να βρω τι κάνει το

καθένα από αυτά που θα σβήνω ;)

Όσο για το 2ο post που αναφέρεις, το κράτησα για να ξέρω τι να κάνω όταν πάω σε custom rom. Ευχαριστώ! :D

Λοιπον , απεγκατεστησε το titanium που εβαλες και βαλε αυτο... http://www.mediafire.com/?xhhyc3zj9ahbk93

Κατεβασε απο καπου τον rootexplorer ( θα τον βρεις κανοντας αναζητηση στο google για "root explorer apk" ).

Σβησε αυτες που δεν θες με ροοτ explorer ( delete ) απο το system/app ( στη ψυχρα )

κανε επανεκκινηση το τηλ..

Μετα ανοιξε το titanium και πατα "μενου" , και διαλεξε "περισσοτερα" , και επελεξε "εκκαθαριση dalvik cache" , και μετα θα εισαι κομπλε και καθαρος.

Συνιστω ομως να βαλεις Ηorsemageddon , θα παθεις πλακα με το τι μπορει να κανεις με το τηλ... μετα.

Σε μιση ωριτσα θα εχεις αλλο τηλεφωνο ....

Edited by gkalen

Οκ, τα πέρασα και τα 2 προγράμματα, ευχαριστώ πολύ παίδες! Ποια όμως απ' όσα έχω γράψει στη αρχική λίστα μπορώ να σβήσω άφοβα χωρίς να μπλοκάρουν βασικές λειτουργίες του κινητού; Έψαξα να βρω τι σημαίνουν ορισμένα από αυτά στο ιντερνετ και κανείς δεν έλεγε τι κάνει το κάθε application κ με τι άλλου είδους εφαρμογές σχετίζεται.

Οκ, τα πέρασα και τα 2 προγράμματα, ευχαριστώ πολύ παίδες! Ποια όμως απ' όσα έχω γράψει στη αρχική λίστα μπορώ να σβήσω άφοβα χωρίς να μπλοκάρουν βασικές λειτουργίες του κινητού; Έψαξα να βρω τι σημαίνουν ορισμένα από αυτά στο ιντερνετ και κανείς δεν έλεγε τι κάνει το κάθε application κ με τι άλλου είδους εφαρμογές σχετίζεται.

Ποια προγραμματα λες ?

Ποιες εφαρμογες δεν θελεις ?

Να ξερεις οτι δεν θα γινει και τιποτα το συγκλονιστικο επειδη θα σβησεις 10 εφαρμογες , το τηλ.. παλι θα ζοριζεται .

Γραψε ποιες εφαρμογες θεςνα διωξεις και θα σου πω αν εισαι οκ να τις σβησεις.

Βασικο ειναι να βαλεις recovery.img και να παρεις backup του τηλ.. πριν σβησεις τις εφαρμογες , γιατι και να το ξερουταρεις και να το πας για εγγυηση θα λειπουν και οι εφαρμογες συστηματος που θα σβησεις , ενω με το backup θα τις εχεις.

Edited by gkalen

Μου δημιουργείς καινούριες απορίες τώρα :P

Βασικο ειναι να βαλεις recovery.img και να παρεις backup του τηλ.. πριν σβησεις τις εφαρμογες , γιατι και να το ξερουταρεις και να το πας για εγγυηση θα λειπουν και οι εφαρμογες συστηματος που θα σβησεις , ενω με το backup θα τις εχεις.

Πριν κάνω root, έκανα back up κ με το εταιρικό το πρόγραμμα που έχει το κινητό και με 1 άλλο που κατέβασα (ναι, ήμουν φοβισμένος μην και το καταστρέψω το κινητό). Δεν αρκεί αυτό το backup; Όταν λες recovery.img εννοείς κάτι σαν το install-recovery.sh, σαν το Kalo's recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img ή σαν το recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img; Αυτά για να μπουν, θα πρέπει να βγω στη ροζ οθόνη που δείχνουν τα βίντεο κι από 'κεί να το κουμπώσω στο PC κ να αντικαταστήσω την υπάρχουσα; Γιατί κάτι τέτοια βλέπω εδώ και καιρό σε βίντεο στο youtube και δεν αποφάσιζα να το κάνω, φοβούμενος μη το διαλύσω.

Προσπαθώ να ξαναεπισυνάψω το αρχείο που είχα βάλει το πρωί στον πρώτο μου μήνυμα, αλλά δε μ' αφήνει. Το έχω βάλει λέει ήδη μια φορά... Βρίσκεται στο post 6656, σελίδα 444 (μια σελίδα πίσω δηλαδή) του thread που κοιτάμε τώρα.

Μου δημιουργείς καινούριες απορίες τώρα :P

Πριν κάνω root, έκανα back up κ με το εταιρικό το πρόγραμμα που έχει το κινητό και με 1 άλλο που κατέβασα (ναι, ήμουν φοβισμένος μην και το καταστρέψω το κινητό). Δεν αρκεί αυτό το backup; Όταν λες recovery.img εννοείς κάτι σαν το install-recovery.sh, σαν το Kalo's recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img ή σαν το recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img; Αυτά για να μπουν, θα πρέπει να βγω στη ροζ οθόνη που δείχνουν τα βίντεο κι από 'κεί να το κουμπώσω στο PC κ να αντικαταστήσω την υπάρχουσα; Γιατί κάτι τέτοια βλέπω εδώ και καιρό σε βίντεο στο youtube και δεν αποφάσιζα να το κάνω, φοβούμενος μη το διαλύσω.

Προσπαθώ να ξαναεπισυνάψω το αρχείο που είχα βάλει το πρωί στον πρώτο μου μήνυμα,

αλλά δε μ' αφήνει. Το έχω βάλει λέει ήδη μια φορά... Βρίσκεται στο post 6656, σελίδα 444 (μια σελίδα πίσω δηλαδή) του thread που κοιτάμε τώρα.

Πρεπει να κανεις αυτο με τη ροζ οθονη , ειναι πανευκολο και δεν θα παθει τιποτα το τηλ...

Κατεβασε το recovery απο δω ... http://www.mediafire.com/?1ppwv0zavy09a04

Και ακολουθησε τις οδηγιες της σελιδας 394 , και κανε το πρωτο σκελος .

Αυτα τα backup που πηρες ειναι για τον π@@@ο .

Edited by gkalen

http://d-h.st/ogu

Νεο cwm recovery 6.0.1.5 non touch απο τον ivan!!γιατι μειναμε για πολυ με την 5.0.2.7!! :D

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Οπότε κάνω μόνο το 1ο βήμα που γράφεις ή κ τα 2; Ρωτάω γιατί στο 2ο είδα ότι αναφέρεις σχετικά με το backup. Πωπω, πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μπέρδεμα το root. Εγώ απλά δε το έκανα για να μη χάσω την εγγύηση κ γιατί είχα δει ένα κάρο διαφορετικούς τρόπους κ ορολογίες που είχα πλέον μπερδευτεί! Φαντάσου να έβαζα κ αλλές ρομ δηλαδή. Πάντως ευχαριστώ που μου δίνετε ένα μπούσουλα για να ξέρω πού πάω με την όλη διαδικασία :)

Οπότε κάνω μόνο το 1ο βήμα που γράφεις ή κ τα 2; Ρωτάω γιατί στο 2ο είδα ότι αναφέρεις σχετικά με το backup. Πωπω, πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μπέρδεμα το root. Εγώ απλά δε το έκανα για να μη χάσω την εγγύηση κ γιατί είχα δει ένα κάρο διαφορετικούς τρόπους κ ορολογίες που είχα πλέον μπερδευτεί! Φαντάσου να έβαζα κ αλλές ρομ δηλαδή. Πάντως ευχαριστώ που μου δίνετε ένα μπούσουλα για να ξέρω πού πάω με την όλη διαδικασία :)

Θα ηταν ολα πιο ευκολα αν ειχες κανει απ'την αρχη αυτα που λεω στη σελ.. 394.

Κανε μονο το ενα σκελος ( το δευτερο ειναι για να περασεις το ρομ ).

mazanostra μην ανυσηχεις και μην σε φαινοντε βουνο.

Όλους στην αρχη ετσι μας φαινοταν αλλα μεσα σε 2 μερες αν ασχοληθεις λιγο μετα αλλαζεις ρομ με κλειστα ματια. Ειναι πολύ εύκολο το κινητο μας και μην ανησυχεις για εγγυησεις ποσες φορες ολοι εδω μεσα τα πηγαμε για σερβις και αλλαζαμε απο custom rom σε official και δεν ειπαν τιποτα.

Παρε μια λιστα με ποιες μπορεις να κανεις delete http://www.sendspace.com/file/ocf9ip .Διαβασε κατω κατω να δεις τι σημαινουν τα χρωματα πρωτα.Ειναι για αλλο τηλεφωνο αλλα οι βασικες εφαρμογες που δεν μπορεις να σβησεις ειναι ιδιες παντου.

Edited by azuli

Τους πόνεσε πολυ τελικά η καταγγελία που τους εκανα και σήμερα που το ξαναεστειλα μου το αναφερανε καμια 2-3 στο τηλ. οτι εκανα καταγγελία στη Huawei και οχι στη Wind!!

Κατι που δεν ισχύει βέβαια μιας και η καταγγελία ηταν και για τους δυο απλα ο Συνήγορος του Καταναλωτή προφανώς έκρινε οτι φταίει η Huawei και το έστειλε σε αυτούς! Προσωπικά όμως ουτε με νοιάζει, για μενα και οι δυο φταίνε απλα και ωραία!