Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρε το Host σβησε το .txt πετατο στο system/etc κρατα backup το προηγουμενο..κανει οτι θες με το προγραμμα που θες και οταν τελιωσεις βαλε παλι το προηγουμενο...παντος προγραμμα που θελει νταβατζιλικη διαφημησεις για να δουλεψει δεν εχω δει παρα μονο το wifihack απο κατι γκαρντασια ελληνες...για τα tompson!!

Ευχαριστώ Pika, βλέπω το ψιλιαστήκατε όλοι αμέσως :D . Θυμάμαι το είχα ξανακατεβάσει και δεν μου έκανε κόλπα. Το 3.0.2 μου λέει να κλικάρω στη διαφήμιση...περίεργο αλλά αληθινό!

Επίσης Pika, στην επόμενη σου ROM δεν συνδέεις το hardware button του search με το search δεν μου δουλεύει από το home screen και με έχει ξεβολέψει...Thanks and keep on modding :cool:

Χριστόφορος :music:

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ Pika, βλέπω το ψιλιαστήκατε όλοι αμέσως :D . Θυμάμαι το είχα ξανακατεβάσει και δεν μου έκανε κόλπα. Το 3.0.2 μου λέει να κλικάρω στη διαφήμιση...περίεργο αλλά αληθινό!

Επίσης Pika, στην επόμενη σου ROM δεν συνδέεις το hardware button του search με το search δεν μου δουλεύει από το home screen και με έχει ξεβολέψει...Thanks and keep on modding :cool:

Ειχε μια εκδοση πριν που οντος ηθελε να πατησεις πανω σε διαφημηση...η τελευταια ελεγε temponary unlocked κατι τετειο!!

Το search κουμπι ειναι search κουμπι απλα δεν εχω το google search μεσα...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπέρα, πέρασε λίγος καιρός από την τελευταία μου επίσκεψη και βλέπω ότι βγήκε νέα έκδοση της Horse. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές ή είμαι οκ με την SuperFastICS;

Καλησπέρα, πέρασε λίγος καιρός από την τελευταία μου επίσκεψη και βλέπω ότι βγήκε νέα έκδοση της Horse. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές ή είμαι οκ με την SuperFastICS;

Οι αλλαγες ειναι στο theming , και αφαιρεσα και τον ram manager pro και το εβαλα σαν script στο init.d.

Μπορεις να δεις screenshots στο xda με τις αλλαγες στο theming και να διαβασεις και το ποστ 6598 στη προηγουμενη σελιδα .

Να μπορουσε να γινει κατι και για την φωτογραφικη να μην τραβαει τοσο κουνημενες καλα θα ειναι!!

Εχω το 360 απο το μαρκετ αλλα τιποτα!!Ουφ

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Να μπορουσε να γινει κατι και για την φωτογραφικη να μην τραβαει τοσο κουνημενες καλα θα ειναι!!

αυτο ειναι αναλογα με την rom παντα..

Να χρησιμοποιεις την καμερα που εχει μεσα το ρομ .

Να χρησιμοποιεις την καμερα που εχει μεσα το ρομ .

Αυτη ειχα αλλα ειχε κούνημα....χεχε

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Αυτη ειχα αλλα ειχε κούνημα....χεχε

Πιθανως εχεις atmel screen , γι'αυτο.

Σε synaptics δεν υπαρχει αυτο .

Αλλη μια φορα το εχω ακουσει αυτο απο φιλο που ειχε atmel.

Στην superfastics ειχες το ιδιο θεμα ?

Καλησπέρα παιδιά,

Χάρη στις οδηγίες σας, αναβάθμισα το pro μου στην 4.0.3 (928) και το έχω κάνει root. Το θέμα μου είναι ότι συνέχεια μου χάνει τον ήχο ειδοποίησης, κάθε φορά που θα το κλείσω και θα το ανοίξω έχει βάλει τον default ήχο, και επίσης αρκετά συχνά δεν μου βρίσκει την κάρτα sd και πρέπει να κάνω restart μέχρι να την δεί.

Προσπάθησα να κάνω και downgrade στην 2.3.5 αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω ενώ έκανα όλα τα κόλπα σους διάφορους οδηγούς. Εντέλει είδα και από είδα και απλά ξαναπέρασα την 928....

Είδα ότι βγήκε καινούργιος kernel, τώρα φοράω τον 3.0.8, θα έχω κάποια βελτίωση αν τον αναβαθμίσω? και πως αλλάζει ο kernel? οεο?

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πολύ απλές οδηγίες για την εγκατάσταση του νέου kernel?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γ.

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Καλησπέρα παιδιά,

Χάρη στις οδηγίες σας, αναβάθμισα το pro μου στην 4.0.3 (928) και το έχω κάνει root. Το θέμα μου είναι ότι συνέχεια μου χάνει τον ήχο ειδοποίησης, κάθε φορά που θα το κλείσω και θα το ανοίξω έχει βάλει τον default ήχο, και επίσης αρκετά συχνά δεν μου βρίσκει την κάρτα sd και πρέπει να κάνω restart μέχρι να την δεί.

Προσπάθησα να κάνω και downgrade στην 2.3.5 αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω ενώ έκανα όλα τα κόλπα σους διάφορους οδηγούς. Εντέλει είδα και από είδα και απλά ξαναπέρασα την 928....

Είδα ότι βγήκε καινούργιος kernel, τώρα φοράω τον 3.0.8, θα έχω κάποια βελτίωση αν τον αναβαθμίσω? και πως αλλάζει ο kernel? οεο?

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πολύ απλές οδηγίες για την εγκατάσταση του νέου

kernel?

Γ.

Downgrade σε GB , κανουμε περνωντας μονο το στεπ 2 απο οποιαδηποτε GB official.

Κερνελ ειναι το , boot.img , το οποιο το αλλαζεις μεσω ροζ οθονης αν δεν εισαι ροοτ και με root explorer η ροζ οθονη αν εισαι ροοτ.

Για οτι αλλο θες θα σ'ενημερωσει κανενα αλλο παιδι .

Ερωτηση ερωτηση!

Εαν εχουμε βαλει μια custom rom με unlock pink screen κτλ, οταν περασουμε μεσω step 2 σε καποια αλλη (π.χ. σε official GB), τοτε χανεται το unlocked bootloader (pink screen)?

Ερωτηση ερωτηση!

Εαν εχουμε βαλει μια custom rom με unlock pink screen κτλ, οταν περασουμε μεσω step 2 σε καποια αλλη (π.χ. σε official GB), τοτε χανεται το unlocked bootloader (pink screen)?

Μονο η B540 official GB ειχε κλειδωμενη ροζ οθονη , ολες η αλλες GB ειναι ξεκλειδωτη.

Απο ics , μονο η τελευταια ειναι ξεκλειδωτη νομιζω , ολες οι πρωτες ηταν σιγουρα κλειδωμενη.

Οι custom rom δεν εχουν τετοιο θεμα , ειναι παντα ξεκλειδωμενη .

Καλησπέρα παιδιά,

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πολύ απλές οδηγίες για την εγκατάσταση του νέου kernel?

Γ.

Λογικα εισαι με την μαμα Ics που ειναι ενα ματσο χαλια...αν δεν εχεις κατευει ακομα στην gb και θες να μεινεις να δεις την Ics κατεβασε τη δικια μου ρομ και περνα την μεσω CWM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568

Αν δεν εχεις βαλει το CWM κλεισε το κιν βγαλε μπαταρια πατα τα δυο volume και χωσε το usb στο pc μια και στο κινητο..θα δεις μια ροζ οθονη δες μετα στον explorer του pc ενα removable disk και μεσα ενα φακελο Image εκει μεσα πετα το recovery.img απο το CWM (Δεν εχω ευκαιρο το λινκ θα το βρεις δεν ειναι δύσκολο)!Βγαλε το καλωδιο βαλε μπαταρια και πατησε volume+ και power...στο menu μεσα πατα Wipedata/factory reset οταν τελιωσει κατεβα κατω στο advance και πατα wipe dalvik πατα το βελακι και πανε στο flash rom from sdcard... (Εχεις ηδη βαλει το zip στην sd σου ;) ) μετα θα δεις τη πρεπει να κανεις ειναι με γραφικα το install της ρομ...Στους κερνελ κλικαρε του Geno!! ;)

Downgrade σε GB , κανουμε περνωντας μονο το στεπ 2 απο οποιαδηποτε GB official.

Κερνελ ειναι το , boot.img , το οποιο το αλλαζεις μεσω ροζ οθονης αν δεν εισαι ροοτ και με root explorer η ροζ οθονη αν εισαι ροοτ.

Για οτι αλλο θες θα σ'ενημερωσει κανενα αλλο παιδι .

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, απλά τα αρχεία του kernel από το site της huawei

δεν είναι σε μορφή image, αλλά αρχεία και directories, πώς τα μετατρέπουμε?

Λογικα εισαι με την μαμα Ics που ειναι ενα ματσο χαλια...αν δεν εχεις κατευει ακομα στην gb και θες να μεινεις να δεις την Ics κατεβασε τη δικια μου ρομ και περνα την μεσω CWM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568

Αν δεν εχεις βαλει το CWM κλεισε το κιν βγαλε μπαταρια πατα τα δυο volume και χωσε το usb στο pc μια και στο κινητο..θα δεις μια ροζ οθονη δες μετα στον explorer του pc ενα removable disk και μεσα ενα φακελο Image εκει μεσα πετα το recovery.img απο το CWM (Δεν εχω ευκαιρο το λινκ θα το βρεις δεν ειναι δύσκολο)!Βγαλε το καλωδιο βαλε μπαταρια και πατησε volume+ και power...στο menu μεσα πατα Wipedata/factory reset οταν τελιωσει κατεβα κατω στο advance και πατα wipe dalvik πατα το βελακι και πανε στο flash rom from sdcard... (Εχεις ηδη βαλει το zip στην sd σου ;) ) μετα θα δεις τη πρεπει να κανεις ειναι με γραφικα το install της ρομ...Στους κερνελ κλικαρε του Geno!! ;)

Ευχαριστώ Pika για την απάντηση, ναι με την μαμα rom είμαι και έλεγα να αναβαθμίσω τον κέρνελ στην μαμά για να μαθαίνω και κάτι (δεν είμαι πολύ σχετικός όπως κατάλαβες) και μετά αν είναι να παίξω με custom roms. Απλά μου έχει σπάσει τα νεύρα με το να χάνει τον ήχο και την κάρτα sd συνέχεια.

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, απλά τα αρχεία του kernel από το site της huawei

δεν είναι σε μορφή image, αλλά αρχεία και directories, πώς τα μετατρέπουμε?

Αυτο ειναι το source δεν ειναι ο κερνελ αστο!!

Ευχαριστώ Pika για την απάντηση, ναι με την μαμα rom είμαι και έλεγα να αναβαθμίσω τον κέρνελ στην μαμά για να μαθαίνω και κάτι (δεν είμαι πολύ σχετικός όπως κατάλαβες) και μετά αν είναι να παίξω με custom roms. Απλά μου έχει σπάσει τα νεύρα με το να χάνει τον ήχο και την κάρτα sd συνέχεια.

Την sd δεν τη χανει αλλα τον ηχο οντος κατι παιζει λενε...εγω βεβαια δεν εχω χασει ποτε ηχο αλλα ποτε δεν ξερεις!!!

Ρε πικα ποτε με το καλο επιτελους η cm10 του shendu? βλεπω ηδη εχει και working wifi.

Shendu ειναι 4.0.4 σε λιγο ανεβαζω το Update της..cm10 ειμαι τωρα εχει κατι προβληματα για την ωρα...ηχος ομιλιας ο ηχος δεν ακουγετε απο το ηχειο αλλα το ακουστικο η καμερα δεν γραφει βιντεο ψηλα πραγματα πολυ smooth και fast!!μεσα στη βδομαδα η αρχες επομενης θα την βγαλουμε!!Τωρα ειμαι σε ενα κινεζικο φαση Msn και μιλαμε!!

Shendu ειναι 4.0.4 σε λιγο ανεβαζω το Update της..cm10 ειμαι τωρα εχει κατι προβληματα για την ωρα...ηχος ομιλιας ο ηχος δεν ακουγετε απο το ηχειο αλλα το ακουστικο η καμερα δεν γραφει βιντεο ψηλα πραγματα πολυ smooth και fast!!μεσα στη βδομαδα η αρχες επομενης θα την βγαλουμε!!Τωρα ειμαι σε ενα κινεζικο φαση Msn και μιλαμε!!

Pica η shendu έχει Fm radio??...και ποια gapps δουλεύουν τελικά??

www.olafree.net

Pica η shendu έχει Fm radio??...και ποια gapps δουλεύουν τελικά??

Δεν ξερω...δεν την εβαλα γιατι ειμαι με cm10 τωρα...gapps για ICS 4.0.4 ειναι!!!

Δεν ξερω...δεν την εβαλα γιατι ειμαι με cm10 τωρα...gapps για ICS 4.0.4 ειναι!!!

επειδή μένδιαφέρει η cm10 έχει ραδιόφωνο και πότε θα την έχουμε?

www.olafree.net

ROM RELEASE ( 2.3.5 )

GB STALLION ( 2.3.5 )

Βασισμενο στην Β521 OFFICIAL GINGERBREAD

MΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ GB BASEBAND ΚΑΙ OFFICIAL GB

THANKS TO ANTONIUS

CHANGELOG

Ολα τα γνωστα ( root κ.λ.π.)

αρκετες σβησμενες εφαρμογες συστηματος

εβαλα τις εφαρμογες που εχω και στο HORSEMAGEDDON

καποια tweak.

περιμενω εντυπωσεις και ελπιζω να μην βγει φολα τελικα.

προς το παρων δεν υπαρχει καθολου theming στο ρομ , αμα δουλευει σωστα και χωρις προβληματα ομως , τοτε θα το προχωρησω

αναμενω λοιπον εντυπωσεις γιατι εγω δεν μπορω να το δοκιμασω οπως καταλαβαινετε ... :)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

H γνωστη διαδικασια με τα wipes και format/system

Edited by gkalen

ROM RELEASE ( 2.3.5 )

GB STALLION ( 2.3.5 )

Βασισμενο στην Β521 OFFICIAL GINGERBREAD

MΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ GB BASEBAND ΚΑΙ OFFICIAL GB

THANKS TO ANTONIUS

CHANGELOG

Ολα τα γνωστα ( root κ.λ.π.)

αρκετες σβησμενες εφαρμογες συστηματος

εβαλα τις εφαρμογες που εχω και στο HORSEMAGEDDON

καποια tweaks

ελπιζω να πετυχουμε ενα gingerbread rom χωρις κανενα απο τα γνωστα bugs.

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ GB STALLION εδω ...

περιμενω εντυπωσεις και ελπιζω να μην βγει φολα τελικα.

προς το παρων δεν υπαρχει καθολου theming στο ρομ , αμα δουλευει σωστα και χωρις προβληματα ομως , τοτε θα το προχωρησω

αναμενω λοιπον εντυπωσεις γιατι εγω δεν μπορω να το δοκιμασω οπως καταλαβαινετε ... :)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

H γνωστη διαδικασια με τα wipes και format/system

Δεν σε προλαβαινουμε πια ρε gkalen και εγω ακομα περιμενω το κινητο απο το σερβις την τυχη τους μεσα. Να σε πω καταρχάς νομίζω σε ξέφυγε το λινκ να ανεβασεις για την GB STALLION και κατα δευτερον τι λεει σε αυτην καταφερες μπας και περασες και tv out?

Edited by tzivas31