RadiactiveToy Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ...ο nova launcher παίζει μόνο σε ICS...το Play store λέει δεν ειναι συμβατό. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να το "βρω" και να το εγκαταστήσω. Λένε ότι είναι ο καλύτερος. Εγώ έχω αυτόν τον καιρο τον Nemus Launcher που για το μέγεθός του είναι πάρα πολύ καλός. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) ...ο nova launcher παίζει μόνο σε ICS...το Play store λέει δεν ειναι συμβατό. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να το "βρω" και να το εγκαταστήσω. Λένε ότι είναι ο καλύτερος. Εγώ έχω αυτόν τον καιρο τον Nemus Launcher που για το μέγεθός του είναι πάρα πολύ καλός. Εγω νομίζω διαβασα στο play store οτι ειναι ο launcher του ics όχι οτι δουλευει μονο στο ics. Σιγουρα δεν ξερω να πω κατι ακομα σιγουρα μολις παρω το κινητο τον δοκιμαζω και σας λεω, απλα ειμαι χωρις κινητο και δεν μπορω να κανω κατι.Αν ειναι καποιος με horse και εχει ορεξη να τον δοκιμασει να μας πει σιγουρα πραγματα δεν νομιζω θα τον παρει ώρα Edited September 25, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 pikachukaki εχω βαλει την δικια σου Ρομ(IcePika_B928_v9). Ειναι πολυ πιο γρηγορη απ την official ics. Eχω παρατηρησει τα εξης: Δεν εχει γρηγορο rotate.Αργει πολυ. Στο bluetooth οταν παω να στειλω αρχεια σε αλλη συσκευη δεν την βρισκει , παρα μονο οταν η αλλη συσκευη ανιχνευει την δικια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Το ξέρω οτι θα φαίνεται άσχημο, αλλά προέχει η λειτουργικότητα. Από τη στιγμή που δεν αλλάζουν τα μαύρα γράμματα, το ιδανικό θα ήταν να γίνει άσπρη η μπάρα, αλλά τότε θα πρέπει να αλλάξουν και όλα τα υπόλοιπα εικονίδια της μπάρας (ρολόι, μπαταρία κλπ). Αλλά δε θέλω να βάλω τον gkalen σε όλη αυτή τη διαδικασία, γι' αυτό του είπα απλά να την κάνει γκρι :) Μπραβο ρε jiakomo , μου'λυσες τα χερια , νομιζα οτι ηθελες μονο το statusbar να αλλαχτει και τ'αλλα να εμεναν οπως ηταν , αλλα αφου λες οτι δεν εχεις προβλημα αν αλλαχτουν κι αλλα , τοτε θα σου κανω ενα ανοιχτοχρωμο θεμα και θα αλλαξω ολοκληρο το pulldown notification bar , για να βγει ομορφο αποτελεσμα , δεν ειναι κοπος , 10-15 λεπτα θα κανω , το προβλημα το ειχα γιατι νομιζα οτι ηθελες μονο το statusbar ν'αλλαξεις και δεν ταιριαζε με το υπολοιπο ( εκανα αλλο ενα χθες με πιο σκουρο γκρι αλλα παλι δεν ταιριαζε με το υπολοιπο) . Τωρα θα φτιαξω ενα που θα ταιριαζει gkalen βλέπω και διαβάζω πολύ καλές και αξιόλογες κριτικές για τον nova launcher λες να αξίζει για να τον προσθέσεις στην HORSE?σε ρωταω γιατι εγω ακομα περιμενω το κινητο και δεν μπορω να τον δοκιμασω να σε πω τις δικες μου εντυπωσεις, αυτο που είδα με εικόνες και με αρεσε ειναι οτι μπορεις να εχεις widget που να πιανει ολη την οθονη αλλά να βαλεις απο επανω του και εικονίδια εφαρμογων και διαβασα οτι ειναι πολυ παραμετροποιησιμο απο θέματα χρωμάτων!θελω να ελπιζω ως το τελος της εβδομάδος θα το εχω στα χερια μου πάλι να το λιώσω και ευχομαι να με το στειλουν με 2.2 ετοιμο για να γλυτωσω τo downgrade Ο nova launcher ειναι μονο για ICS . Launcher υπαρχουν παρα πολλοι και μπορει ο καθενας να βαλει οποιον θελει. Μπορεις να βρεις μια νεκροκεφαλη αλλα με στρογγυλο πλαισιο και οχι με τετραγωνο γιατι ειναι χαλια το τετραγωνο lockscreen , η αμα μπορεις να την κανεις στρογγυλη (crop) και να μου τη στειλεις. Δεν εχω βρει ακομα πως μπορω να την κανω crop σε κυκλο η οβαλ , μονο τετραγωνη την κανω crop , αλλα δεν ειναι ωραιο το τετραγωνο lockscreen , κατα τ'αλλα ηταν μεγαλο και μου αρεσε και η εικονα που βρηκες. Επισης πες μου ποιον launcher θελεις να βαλω στο Tzivas Horse ICS ... :) Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το TuneIn radio. Επιλέγω να παίξει οποιοδήποτε σταθμό, ακόμα και ελληνικό και μου λέει μόνο "Οpening..." και μετά από κάνα λεπτό "Could not open stream". Ας βοηθίσει κάποιος παρακαλώ... Δουλευει τζαμι η εφαρμογη , μαλλον το ροοτερ που ειχες συνδεθει δεν τραβαγε. Αυτο που περιεγραψες μοιαζει με προβλημα ροοτερ η server και οχι της εφαρμογης η του τηλ.. EDIT Οπως σας εδειξα καποια screenshot στις προηγουμενες σελιδες , τελειωνω με το theming σε phone.apk, contacts.apk , mms.apk και κατι αλλα εικονιδια που βαζω και θα ποσταρω την τελικη version . Επισης αφου δεν εχω κατι αλλο να προσθαφαιρεσω στο συστημα και ολα λειτουργουν τζαμι πλεον , τωρα θα υποστηριξω το Horse μονο με θεματα ( θα φτιαξω μερικα για να εχετε ν'αλλαζετε ) Edited September 25, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ...ο nova launcher παίζει μόνο σε ICS...το Play store λέει δεν ειναι συμβατό. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να το "βρω" και να το εγκαταστήσω. Λένε ότι είναι ο καλύτερος. Εγώ έχω αυτόν τον καιρο τον Nemus Launcher που για το μέγεθός του είναι πάρα πολύ καλός. Δεν μπαινει σε νεοτερη απο ics. Οντως ειναι ο πιο smooth και στο δικο μας με ics μετα τον tsf Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ο nova launcher ειναι μονο για ICS . Launcher υπαρχουν παρα πολλοι και μπορει ο καθενας να βαλει οποιον θελει. Μπορεις να βρεις μια νεκροκεφαλη αλλα με στρογγυλο πλαισιο και οχι με τετραγωνο γιατι ειναι χαλια το τετραγωνο lockscreen , η αμα μπορεις να την κανεις στρογγυλη (crop) και να μου τη στειλεις. Δεν εχω βρει ακομα πως μπορω να την κανω crop σε κυκλο η οβαλ , μονο τετραγωνη την κανω crop , αλλα δεν ειναι ωραιο το τετραγωνο lockscreen , κατα τ'αλλα ηταν μεγαλο και μου αρεσε και η εικονα που βρηκες. Επισης πες μου ποιον launcher θελεις να βαλω στο Tzivas Horse ICS ... :) είσαι μεγαλος και ωραιος για αυτο σε παω ρε γκαλεν για τη νεκροκεφαλη αυριο(επειδη σημερα λογω κοινωνικων υποχρεωσεων δεν προλαβαινω) περναω photoshop και θα τη μετατρεψω απο εκει σε οβαλ στρογγυλο οτι μπορω ευκαιρια να ξεσκονισω τις γραφιστικες μου γνωσεις για launcher αν μπορουσες κανενα tsf αφου nova δεν παιζει ή κανενα αλλο αρκετα εφετζιδικο οχι adw ή go αλλά μην σκας αν δεν παιζει κανενας αστο και ψαχνομαι μονος και γραφω σβήνω launchers ήδη τόσα εχεις κανει μονο για μενα και ξερω εχεις ριξει ήδη τρελη δουλεια με την horse.Πάντως εισαι φοβερος και μπραβο για ολη σου τη δουλεια για το κινητο μας και εσυ και αλλοι που ολοι με βοηθησατε πολυ απο εδω μεσα για αυτο και στον οδηγο εχω βαλει special thanks για πολλους απο εσας και συγγνωμη αν ξεχασα καποιους Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Οκ tzivas , thanks. Κι εγω δοκιμασα με photoshop αλλα δεν μπορω να το κανω κροπ ενω το σημαδευω κυκλικα . Θα ρωτησω κι ενα φιλο που το ξερει το photoshop καλα , αλλα περιμενω κι αοο σενα μηπως το καταφερεις . Δοκιμασα κι ενα online προγραμμα για crop αλλα τζιφος . EDIT Χαχα , εβαλα ΤSF shell launcher ( v1.7.0 ) , και οντως ειναι πολυ ωραιος launcher . Δεν τον ηξερα και τωρα θ'αρχισω να τον ψαχνω , thanks για την πληροφορια. Edited September 25, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 pikachukaki εχω βαλει την δικια σου Ρομ(IcePika_B928_v9). Ειναι πολυ πιο γρηγορη απ την official ics. Eχω παρατηρησει τα εξης: Δεν εχει γρηγορο rotate.Αργει πολυ. Στο bluetooth οταν παω να στειλω αρχεια σε αλλη συσκευη δεν την βρισκει , παρα μονο οταν η αλλη συσκευη ανιχνευει την δικια μου. Thx....το ροτατον οντως εχει προβλημα εε δν ειναι και η ποιο smooth rom .. τωρα για το bt Που λες δεν ξερω μονο handfree συνδεω θα το κοιταξω και θα σε πω... Τωρα θελω καποιος να μου πει πως μπαινουν οι γλωσσες στα settings???εχει ολα τα value_xx μεσα απλα στα settings βλεπει μονο δυο γλωσσες...εχω ψαξει τα παντα και δεν βρησκω τπτ!!!καποιος help!!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Thx....το ροτατον οντως εχει προβλημα εε δν ειναι και η ποιο smooth rom .. τωρα για το bt Που λες δεν ξερω μονο handfree συνδεω θα το κοιταξω και θα σε πω... Τωρα θελω καποιος να μου πει πως μπαινουν οι γλωσσες στα settings???εχει ολα τα value_xx μεσα απλα στα settings βλεπει μονο δυο γλωσσες...εχω ψαξει τα παντα και δεν βρησκω τπτ!!!καποιος help!!!!! Οτι εχει στο framework res.apk σου δειχνει στα settings. Πρεπει να προσθεσεις εκει τις γλωσσες που θελεις. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οτι εχει στο framework res.apk σου δειχνει στα settings. Πρεπει να προσθεσεις εκει τις γλωσσες που θελεις. Εχει απο ολα τα languages τα values αλλα στα settings διχνει μονο αγγλικα και ρωσσικα τη εκανε παλι ο ρωσσος!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εχει απο ολα τα languages τα values αλλα στα settings διχνει μονο αγγλικα και ρωσσικα τη εκανε παλι ο ρωσσος!!! Κανε ,decompile το framework res.apk, και εκει θα δεις αν εχει ολες τις γλωσσες . Values και strings θα δεις αν ειναι ενταξει με τις γλωσσες. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Κανε ,decompile το framework res.apk, και εκει θα δεις αν εχει ολες τις γλωσσες . Values και strings θα δεις αν ειναι ενταξει με τις γλωσσες. Ο framework εχει 512 φακελους μεσα πιτα στα values και raw... strings δεν εχει η αληθεια ειναι αλλα κιαν παρω απο προηγουμενη μου ρομ και πεταξω το framework μεσα παλι 2 γλωσσες βλεπει!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ο framework εχει 512 φακελους μεσα πιτα στα values και raw... strings δεν εχει η αληθεια ειναι αλλα κιαν παρω απο προηγουμενη μου ρομ και πεταξω το framework μεσα παλι 2 γλωσσες βλεπει!! Σωστα και τα raw πρεπει να ειναι ολα . το ιδιο παθαινω κι εγω με τη miui , βαζω τα παντα ολα και παλι κινεζικα και αγγλικα δειχνει. Καπου θα ειναι το κολπο και δεν το'χουμε βρει ακομα. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Σωστα και τα raw πρεπει να ειναι ολα . το ιδιο παθαινω κι εγω με τη miui , βαζω τα παντα ολα και παλι κινεζικα και αγγλικα δειχνει. Καπου θα ειναι το κολπο και δεν το'χουμε βρει ακομα. Κατι με το systemui παιζει αλλα και αυτο εχει ολες τις γλωσσες μεσα..απλα δεν εχουν τα εξτρα για τα widget...λες γιαυτο να μην τις βλεπει?? Δοκιμάζω κατι last και δεν ασχολουμε αλλο...μαγκας ο ρωσσος!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ο framework εχει 512 φακελους μεσα πιτα στα values και raw... strings δεν εχει η αληθεια ειναι αλλα κιαν παρω απο προηγουμενη μου ρομ και πεταξω το framework μεσα παλι 2 γλωσσες βλεπει!! Μεσα στο φακελο values-el πρεπει να υπαρχουν τα αρχεια strings.xml και arrays.xml τα οποια εχουν τις μεταφρασεις. Για να τα δεις πρεπει να εχεις κανει decompile το apk, απο το zip δεν φαινονται Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μεσα στο φακελο values-el πρεπει να υπαρχουν τα αρχεια strings.xml και arrays.xml τα οποια εχουν τις μεταφρασεις. Για να τα δεις πρεπει να εχεις κανει decompile το apk, απο το zip δεν φαινονται Εχει τα παντα...απλα στο values και στο values_ru εχει εξτρα 15 γραμμες απο κατω για τα widgets...τωρα εκανα copy paste τις γραμμες αυτες και σε αλλες 2-3 γλωσσες....Για να δουμε... Btw ας μου θυμησει καποιος 100% κανω compile και μετα σβηνω απο τον keep οτι αλλαξα δλδ τα strings.xml η μονο το resources.arc και το περναω μετα απο το apk του ρωσσου τα ξεχασα!! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εχει τα παντα...απλα στο values και στο values_ru εχει εξτρα 15 γραμμες απο κατω για τα widgets...τωρα εκανα copy paste τις γραμμες αυτες και σε αλλες 2-3 γλωσσες....Για να δουμε... Btw ας μου θυμησει καποιος 100% κανω compile και μετα σβηνω απο τον keep οτι αλλαξα δλδ τα strings.xml η μονο το resources.arc και το περναω μετα απο το apk του ρωσσου τα ξεχασα!! :Ρ Αν αλλαξες μονο xml , σβηνεις μονο το resources.arc Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εχει τα παντα...απλα στο values και στο values_ru εχει εξτρα 15 γραμμες απο κατω για τα widgets...τωρα εκανα copy paste τις γραμμες αυτες και σε αλλες 2-3 γλωσσες....Για να δουμε... Κανονικα δεν παιζει ρολο. Αν εχεις επιλεγμενη γλωσσα τα ελληνικα για παραδειγμα, πηγαινει στο values_el και παιρνει τις μεταφρασεις και αν δεν υπαρχει κατι εκει, μετα το παιρνει απο το values που ειναι το default. Κατι πρεπει να εχει πειραξει αυτος. Δοκιμασε να βαλεις καρφωτα γλωσσα απο το built prop τα ελληνικα. ro.product.locale.language=el ro.product.locale.region=GR Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Κανονικα δεν παιζει ρολο. Αν εχεις επιλεγμενη γλωσσα τα ελληνικα για παραδειγμα, πηγαινει στο values_el και παιρνει τις μεταφρασεις και αν δεν υπαρχει κατι εκει, μετα το παιρνει απο το values που ειναι το default. Κατι πρεπει να εχει πειραξει αυτος. Δοκιμασε να βαλεις καρφωτα γλωσσα απο το built prop τα ελληνικα. ro.product.locale.language=el ro.product.locale.region=GR Με morelocale2 Μπηκαν τα ελληνικα κανονικα!!!αλλα παλι δν τα έδειχνε στα settings!!θα δοκιμασω και στο build.prop!! Με πουλαει τρελα μεσα στα μουτρα ο ρωσσος...με δικο μου systemui.apk και παλι εχει μονο αγγλικα ρωσσικα!!!χαχαχαχα!!! Ε Δεν το πιστευω!!!Εχω φαει 4 ωρες εχω κανει απειρα reboot απειρα decompile/compile...και τελικα ηταν μεσα σε ενα xml στο Cust!!! Hw_defaults.xml <string white_languages="zh_CN,en_GB,en_US,pt_PT,es_ES,fr_FR,de_DE,ru_RU,it_IT,zh_TW,zh_HK,es_US,pt_BR,ja_JP,sv_SE,nb_NO,da_DK,tr_TR,cs_CZ,sk_SK,hu_HU,pl_PL,el_GR,et_EE,lv_LV,lt_LT,sl_SI,fi_FI,mk_MK,bg_BG,hr_HR,ro_RO,ar_EG,sr_RS,vi_VN,in_ID,bs_BA,uk_UA,fa_IR,th_TH,ms_MY,nl_NL,en_AU"/> Ηταν μονο en_rus!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!! Edited September 25, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ε Δεν το πιστευω!!!Εχω φαει 4 ωρες εχω κανει απειρα reboot απειρα decompile/compile...και τελικα ηταν μεσα σε ενα xml στο Cust!!! Hw_defaults.xml <string white_languages="zh_CN,en_GB,en_US,pt_PT,es_ES,fr_FR,de_DE,ru_RU,it_IT,zh_TW,zh_HK,es_US,pt_BR,ja_JP,sv_SE,nb_NO,da_DK,tr_TR,cs_CZ,sk_SK,hu_HU,pl_PL,el_GR,et_EE,lv_LV,lt_LT,sl_SI,fi_FI,mk_MK,bg_BG,hr_HR,ro_RO,ar_EG,sr_RS,vi_VN,in_ID,bs_BA,uk_UA,fa_IR,th_TH,ms_MY,nl_NL,en_AU"/> Ηταν μονο en_rus!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!! χαχαχαχα τραγικος ο ρωσος. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 χαχαχαχα τραγικος ο ρωσος. Ναι το π0υστ1....και ειπα και εγω να ρωτησω το βοδι τον bronxitas...βρες το μονος σου με λεει....ανχωθηκα μια γιατι εκανα paste το αρχειο και παλι τα ιδια αλλα ηθελε flasharisma και ολα good τωρα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ακριβως στις 15 μερες με στειλανε μηνυμα οτι το κινητο μου γυρισε απο το σερβις και εγω ειμαι σε σεμιναρια και σημερα ειναι ανοιχτα ως τις 3 ****το και εγω σχολαω 5 και θα πρεπει δηλαδη να περιμενω ως αυριο το πρωι να παω να το παρω γιατι δεν με ειδοποιησανε μερικες ωρες νωριτερα?αααααααααααααα!!!!(συγγνωμη για το offtopic αλλα ήθελα καπου να πω το καημό μου ****το) Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μην αγχώνεσαι εδώ εμένα ηρθε παρασκευή αλλά δε παω να το παρω γιατι θέλουν χαράτσι 12€ για το πρόλογο με την υγρασία στο κινητό και δεν το φτιάξανε τελικά το γνωστό πρόβλημα με τη σκόνη και θέλουν και τα έξτρα λεφτά! Αν δεχτουν και δεν πληρώσω τα 12€ θα πάρουν μια μικρη παράταση ζωης διαφορετικά Huawei+Wind μπουλο απο μένα την κοπέλα μου κ εννοείτε ολοι στις οικογένειές μας που έχουν Wind! Να με λενε ΨΕΥΤΗ και οτι μπορει εγω να εβαλα την υγρασια (επεσε καποιο ποτήρι με νερο πανω :wacko:) ΔΕ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μην αγχώνεσαι εδώ εμένα ηρθε παρασκευή αλλά δε παω να το παρω γιατι θέλουν χαράτσι 12€ για το πρόλογο με την υγρασία στο κινητό και δεν το φτιάξανε τελικά το γνωστό πρόβλημα με τη σκόνη και θέλουν και τα έξτρα λεφτά! Αν δεχτουν και δεν πληρώσω τα 12€ θα πάρουν μια μικρη παράταση ζωης διαφορετικά Huawei+Wind μπουλο απο μένα την κοπέλα μου κ εννοείτε ολοι στις οικογένειές μας που έχουν Wind! Να με λενε ΨΕΥΤΗ και οτι μπορει εγω να εβαλα την υγρασια (επεσε καποιο ποτήρι με νερο πανω :wacko:) ΔΕ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ! τι να σε πω καλη επιτυχια εμενα δεν ειχε τετοιο θεμα ειχε θεμα με το gps και ελπιζω να το φτιαξανε αν οχι δεν βαριεσαι δεν θα εχω απλως gps οπως και να εχει εγω δεν νομιζω να με πουνε τιποτα να το πληρωσω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μην αγχώνεσαι εδώ εμένα ηρθε παρασκευή αλλά δε παω να το παρω γιατι θέλουν χαράτσι 12€ για το πρόλογο με την υγρασία στο κινητό και δεν το φτιάξανε τελικά το γνωστό πρόβλημα με τη σκόνη και θέλουν και τα έξτρα λεφτά! Αν δεχτουν και δεν πληρώσω τα 12€ θα πάρουν μια μικρη παράταση ζωης διαφορετικά Huawei+Wind μπουλο απο μένα την κοπέλα μου κ εννοείτε ολοι στις οικογένειές μας που έχουν Wind! Να με λενε ΨΕΥΤΗ και οτι μπορει εγω να εβαλα την υγρασια (επεσε καποιο ποτήρι με νερο πανω :wacko:) ΔΕ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ! Δηλαδη το ανοιξανε, βρηκαν υγρασια στην πλακετα και δεν μπηκαν στον κοπο να ριξουν ενα σκουπισμα στην οθονη και στο γυαλι εσωτερικα? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts