Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτές τις microSD ρομ την τελευταία που ανέβασες

Θα σου στειλω δυο gallery.apk , να δεις ποια σου καθεται καλυτερα γιατι σ'εμενα δουλευει τζαμι .και οπως βλεπεις δεν εχει πει καποιος αλλος κατι τετοιο .

Παιδιά έχει κάποιος το mms.apk που είχε η συσκευή αρχικά?

αν λες για την μαμα 2.2.2 mms.apk , την εχω .

2990 χωρίς microsd sto ANTUTU στα1024 με superfastics γιατί?

Κανε κι αλλα τεστ ( το ενα πισω απ'το αλλο ) , και θα δεις αν κανεις 3-4 τεστ κολλητα , αλλα θα λεει το ενα αλλα το αλλο , αλλα το επομενο γι'αυτο λεω μην το χρησιμοποιειτε , πιο πολυ για χαβαλε ειναι παρα κατι σοβαρο.

Πιο καλο θεωρω το quadrant παρα το antutu , αλλα και παλι η αληθεια ειναι στα χερια σου .

Ας πουμε η miui που ανεβασε ο king2009 , απο antutu και quadrant ειναι δραμα , αλλα στην πραγματικοτητα δουλευει απιστευτα καλα ( εχει αλλα προβληματακια που ακομα δεν εχω καταφερει να διορθωσω ) , παρα τα χαμηλα σκορ .

Edited by gkalen

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Τελειωσα με οσες τροποποιησεις με ζητησαν οι supervisors ενος εκτενη οδηγου για αρχαριους και οχι μονο για το κινητο μας απλα με το αλλαξαν θεση(ζητησα για επιστροφη του μεσα στο φορουμ της huawei αλλα δεν ξερω αν θα το κανουν) για οποιον χρειαζετε καποια βοήθεια μπορει να κοιταξει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288473#post4288473

Κανε κι αλλα τεστ ( το ενα πισω απ'το αλλο ) , και θα δεις αν κανεις 3-4 τεστ κολλητα , αλλα θα λεει το ενα αλλα το αλλο , αλλα το επομενο γι'αυτο λεω μην το χρησιμοποιειτε , πιο πολυ για χαβαλε ειναι παρα κατι σοβαρο.

Πιο καλο θεωρω το quadrant παρα το antutu , αλλα και παλι η αληθεια ειναι στα χερια σου .

Ας πουμε η miui που ανεβασε ο king2009 , απο antutu και quadrant ειναι δραμα , αλλα στην πραγματικοτητα δουλευει απιστευτα καλα ( εχει αλλα προβληματακια που ακομα δεν εχω καταφερει να διορθωσω ) , παρα τα χαμηλα σκορ .

Εχεις δίκιο σε αυτά που λές αλλά για πίο λόγο πιάνω σε ίδια συχνοτητα με ίδια ROM 2800-2900 και εσύ 3200? Η διαφορά είναι μεγάλη.

Χριστόφορος :music:

Εχεις δίκιο σε αυτά που λές αλλά για πίο λόγο πιάνω σε ίδια συχνοτητα με ίδια ROM 2800-2900 και εσύ 3200? Η διαφορά είναι μεγάλη.

Γιατι ο gkalen μπορει να εχει βαλει Kickasskernelizer γιατι μπορει να εβγαλε 3200 χωρις κανενα app μεσα...γιατι μπορει να εχει class 10 sdcard και εσυ οχι...μην την ψαχνεται τοσο πολυ...και εγω εβγαλα 4400 με τον καινουργιο κερνελ στην ics και τωρα επεσα στα 4100 χωρις να πειραξω τπτ...τα benchmark ειναι καλα για τα ματια του κοσμου...ξες εκανα O/C ας δω τη διαφορα η οταν αλλαξα στην icepika το libsqlite για δω αν εχω καλυτερα I/O εχω οκ...τελος δεν μου λεει τπτ παραπανω το 4400 η το 4100!!! ;)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

kickasskernelizer? χμμμ:cool: εντάξει το ξέρω ότι είναι ενδεικτικά αλλά είναι βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα :lol: Και εσύ νομίζω δεν θα συνέχιζες να μετράς αλλά όλοι έχουμε την περιέργεια. Και εγώ class 10 έχω αλλά στο antutu πάντα κάνω custom μετρηση και δεν υπολογιζονται τα ΙΟ της κάρτας. Τώρα σα να έστρωσε μου έδωσε μετρήσεις στα 3000 (με 1024ΜΗz) όπότε το παρατάω...
Χριστόφορος :music:

kickasskernelizer? χμμμ:cool: εντάξει το ξέρω ότι είναι ενδεικτικά αλλά είναι βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα :lol: Και εσύ νομίζω δεν θα συνέχιζες να μετράς αλλά όλοι έχουμε την περιέργεια. Και εγώ class 10 έχω αλλά στο antutu πάντα κάνω custom μετρηση και δεν υπολογιζονται τα ΙΟ της κάρτας. Τώρα σα να έστρωσε μου έδωσε μετρήσεις στα 3000 (με 1024ΜΗz) όπότε το παρατάω...

Χανεις στο μεσο ορο αν βγαλεις την sd...ο γκαλεν μπορει να περνει τοσο με την sd μαζι...και εσυ λιγοτερο γιατι δεν εχεις την sd...η γιατι εκεινη τη στιγμη η sd εφαγε κολλημα και εβγαλε read 20mb/s και σου πεθανε το μεσο ορο...anyway ξερω οτι βοηθαει στο ψυχολογικο τομεα γιατι οι ρωσσοι ακομα προσπαθουν να βγαλουν στην ics 4400 στα 1400mhz!!xaaxaxxa!!I ROCK! ^_^

Edited by Pikachukaki

Τι προβληματα εχει δηλαδη? Ψηνομαι να ασχοληθω παλι με miui γιατι ψιλοβαρεθηκα την mokee.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Ασχετο gkalen αγαπητε μου...μπορεις λιγο να κανεις τα μαγικα σου για την ποιοτητα φωτογραφιας στην ics??εχω χωσει bravia engine αλλα τις βγαζει πολυ μουφα της φωτος...εχει κανα tweak να τις στρωσουμε λιγο??

Δες πως της "pixeliazei" και εχει πολυ θόρυβο!

Στο build.prop οσα εχουν να κανουν με την φωτο!!

ro.media.enc.jpeg.quality=100

ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000

ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000

#Sony Bravia Engine Service

ro.service.swiqi.supported=true

persist.service.swiqi.enable=1

# Xloud Engine

ro.semc.sound_effects_enabled=true

ro.semc.xloud.supported=true

persist.service.xloud.enable=1

# BRAVIA Engine

ro.service.swiqi.supported=true

persist.service.swiqi.enable=1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568 IcePika_v8!!Τρελο free memory!! ^_^

Edited by Pikachukaki

καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω όταν μιλαω με κάποιον και με παίρνει ταυτόχρονα κάποιος άλλος του δείχνει ότι δεν του το σηκώνω και ότι δεν μιλώ, μπορώ να το αλλάξω αυτό και να του δείχνει ότι μιλαω η ακόμα καλύτερα να μπορώ και να βάλω σε αναμονή την υπάρχουσα κλίση;

έχω IcePika_B928_v7 , αν βοηθά

Αυτό που λες γίνεται ανέκαθεν, λόγω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας αναμονής κλήσης (ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις κλήσεις -> πρόσθετες ρυθμίσεις -> αναμονή κλήσης). Πρόκειται για αρχαία υπηρεσία του gsm και αν την απενεργοποιήσεις, τότε όποιος σε καλεί θα ακούει σήμα κατειλημμένου (όπως επιθυμείς αν κατάλαβα καλά). Αν πάλι έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή τότε εσύ θα ακούς ειδοποίηση δεύτερης κλήσης και λογικά θα μπορείς να κάνεις εναλλαγή κλήσεων αλλά όποιος σε καλεί θα ακούει είτε σήμα κανονικό (σαν να μην απαντάς) είτε θα ενημερώνεται ότι βρίσκεται σε αναμονή. Φυσικά περιπλέκεται η κατάσταση με τις ρυθμίσεις αυτόματου τηλεφωνητή (ενδεχομένως η κλήση να πάει στον τηλεφωνητή) και με την υπηρεσία ενημέρωσης χαμένων κλήσεων (" ο συνδρομητής που καλέσατε θα ενημερωθεί για την κλήση σας με γραπτό μήνυμα"). Δοκίμασε πρώτα την απενεργοποίηση αναμονής κλήσης

Για το antutu , οπως λεει και ο πικα , ειναι τζαμπα χωρος στο τηλ.. , τιποτ'αλλο.

Kickasskernel υπαρχει ηδη στο SuperFastICS , δεν θελει κατι αλλο , το τηλ.. λειτουργει μια χαρα .

@sofoklas

Αμα θες να σου στειλω αυτην (miui) που εχω φτιαξει μεχρι τωρα , δεν δουλευει η εγγραφη βιντεο με την miui camera , αλλα δουλευει με την ics+ camera , δεν εχει ελληνικα , ραδιοφωνο , και sync κανει μονο στο gmail και οχι στις επαφες και ημερολογιο , κατα τ'αλλα δουλευει gg . Ειναι η miui του king2009 , μου ειχε δωσει τα αρχικα λινκ και τις αλλαξα καποια πραγματακια και εσβησα το beats audio

@adams25

Ξεζιπαρε αυτο .. http://www.mediafire.com/?m973seur1neog60

Eχει μεσα το gallery3d.apk που σου ελεγα , αν δεις οτι σου ξανακανει νουμερα , βαλε αυτο με root explorer ( κραταμε πατημενο το δαχτυλο μας πανω στην εφαρμογη και στο popup που ανοιγει επιλεγουμε "copy" , και παμε να το κανουμε "paste" στο , system/app , το αντικαθιστουμε με το υπαρχον και μετα κραταμε παλι πατημενη την εφαρμογη ,και επιλεγουμε "permissions" ( βλεπουμε μια εφαρμογη τα permission που εχει και βαζουμε και σ'αυτην που αλλαξαμε , τα ιδια permissions , restart και ετοιμος.

@pika

καποια tweaks για φωτο .

Better camera and video taking results camera/camcorder mods

ro.media.capture.maxres=8m

ro.media.capture.fast.fps=4

ro.media.capture.slow.fps=120

ro.media.capture.flash=led ***May interfere with Xenon

ro.media.capture.flashMinV=3300000

ro.media.capture.torchIntensity=40

ro.media.capture.flashIntensity=70

ro.media.panorama.defres=3264x1840

ro.media.panorama.frameres=1280x720

ro.camcorder.videoModes=true

Εχω και κατι αλλα , θα ποσταρω οταν παω σπιτι.

Edited by gkalen

@pika

καποια tweaks για φωτο .

Better camera and video taking results camera/camcorder mods

ro.media.capture.maxres=8m

ro.media.capture.fast.fps=4

ro.media.capture.slow.fps=120

ro.media.capture.flash=led ***May interfere with Xenon

ro.media.capture.flashMinV=3300000

ro.media.capture.torchIntensity=40

ro.media.capture.flashIntensity=70

ro.media.panorama.defres=3264x1840

ro.media.panorama.frameres=1280x720

ro.camcorder.videoModes=true

Εχω και κατι αλλα , θα ποσταρω οταν παω σπιτι.

Thx αγορινα...θα τα δοκιμασω και θα σου πω περιμενω και τα επομενα!! :)

Τι προβληματα εχει δηλαδη? Ψηνομαι να ασχοληθω παλι με miui γιατι ψιλοβαρεθηκα την mokee.

Απο ταχυτητα και smoothness ειναι super για miui,αλλα μετα απο καμια 10ρια μερες που την φορεσα βγηκαν σιγα σιγα..ασχετα fc,ασχετα freeze,σε μια φαση δεν μπορουσε να κανει κληση και ηθελε restart,πολλα παιχνιδια λαγκαρουν τρελα,ο ηχος ειναι πολυ χαμηλα,προβληματα με 3rd party launchers,η καμερα ειναι για τον *** και αλλα.Ενταξει πανεμορφη αλλα αμα δεν ειναι λειτουργικη τι να την κανεις..Μετα απο ενα μηνα δοκιμων σε cm7,miui και ics ξαναγυρισα σε kalo και η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Απλα τα παντα δουλευουν οπως πρεπει και γρηγορα.

Απο ταχυτητα και smoothness ειναι super για miui,αλλα μετα απο καμια 10ρια μερες που την φορεσα βγηκαν σιγα σιγα..ασχετα fc,ασχετα freeze,σε μια φαση δεν μπορουσε να κανει κληση και ηθελε restart,πολλα παιχνιδια λαγκαρουν τρελα,ο ηχος ειναι πολυ χαμηλα,προβληματα με 3rd party launchers,η καμερα ειναι για τον *** και αλλα.Ενταξει πανεμορφη αλλα αμα δεν ειναι λειτουργικη τι να την κανεις..Μετα απο ενα μηνα δοκιμων σε cm7,miui και ics ξαναγυρισα σε kalo και η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Απλα τα παντα δουλευουν οπως πρεπει και γρηγορα.

Α... αυτα δεν ειναι τιποτα, συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα και σε πεντε λεπτα εισαι ετοιμος.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Α... αυτα δεν ειναι τιποτα, συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα και σε πεντε λεπτα εισαι ετοιμος.

καντην μονταζ και στειλτην κι απο δω,εγω δεν εχω υπομονη..!

Παιδια ροοτ σε 2.2.2 μαμισια πως κανουμε?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Παιδια ροοτ σε 2.2.2 μαμισια πως κανουμε?

Εφοσον υπαρχει το Horse SuperFastICS , και γενικα ολα τα Ηorse roms ειναι κομπλε , με ροοτ και ολα τα καλουδια , γιατι να κανεις μονο ροοτ , δεν κερδιζεις κατι , ισα-ισα που θα μπλεξεις περισσοτερο .

παντως μπορω να σου πω και πως κανεις ροοτ την 2.2.2 , αλλα πιο ευκολο θα ηταν να αλλαζες recovery.img και μετα θα εισαι ετοιμος να φλασαρεις το Ηorse.

Εχεις διαβασει τον οδηγο που εχω στη σελ.. 347 ?

Εκει τα εξηγω ολα αυτα που πρεπει να κανει οποιος ειναι με 2.2.2 και θελει να φτιαξει το τηλ... του.

Οτι βοηθεια θες , εδω θα'μαστε να σε βοηθησουμε , ολη η διαδικασια ειναι το πολυ μιση ωρα και θα'χεις αλλο τηλ..

αλλιως εχω οδηγιες για ροοτ στη 2.2.2 , στη σελ... 56 , ποστ 834

Edited by gkalen

Βρε μπας και εβαλες καμια εφαρμογη που εκανε το κινητο να σερνετε και να εχει προβληματα?Εδω και αρκετους μηνες με miui δεν ειχα κανενα προβλημα πουθενα και ειναι super smooth παντου.Καποια fc ειχα στο messenger στο facebook το δουλευω και ολη μερα αλλα μπορει να παει και 1 στις 10 μερες.Restart ποτε δεν ειχα.Απο εφαρμογες ειμαι σταθερα στις 127 με περιπου 57 παιχνιδια.Ποτε κανενα παιχνιδι δεν με κολλησε.Εβγαλα το asphalt 7 και το amazing spiderman στο 100% χωρις κανενα στην κυριολεξια κολλημα.Το OC σταθερα στα 1.5 με min 480mhz.Η μπαταρια βγαζει μερα με 30 λεπτα με 1 ωρα gaming και το wifi ολη μερα On.Ειχα προσπαθησει να βαλω του kalo την τελευταια και εφαγε δρομο σε 40 λεπτα.Δεν παλευονταν με τιποτα.Ασχημη δεν ειχε τη μπαρα της miui απο πανω που ειναι ευκολια μεγαλη,δεν εχει το απιστευτο copy/paste της miui,το τελειο theming της και πολλααα αλλα.Δεν ξερω πως μπορειτε με miui αλλα χαρα στο κουραγιο σας.Με cm7 στο 3d ενω εβγαζε παααρα πολυ στα hardcore παιχνιδια σερνοταν.

Και ενα bonus για να εχετε οτι νεοτερο κυκλοφορει.

Μπαινετε thepiratebay γραφετε bobiras2009 και πατηστε στο ονομα μου θα βρειτε πανω απο 1500 torrents ανεβασμενα και τσεκαρισμενα απο μενα που δουλευουν αψογα σε android.Τα μεγαλα games τα εχω μαζι με τα sd data τους για να μην παιδευεστε ετοιμα με αναλυτικες οδηγιες.

Edited by king2009

Εφοσον υπαρχει το Horse SuperFastICS , και γενικα ολα τα Ηorse roms ειναι κομπλε , με ροοτ και ολα τα καλουδια , γιατι να κανεις μονο ροοτ , δεν κερδιζεις κατι , ισα-ισα που θα μπλεξεις περισσοτερο .

παντως μπορω να σου πω και πως κανεις ροοτ την 2.2.2 , αλλα πιο ευκολο θα ηταν να αλλαζες recovery.img και μετα θα εισαι ετοιμος να φλασαρεις το Ηorse.

Εχεις διαβασει τον οδηγο που εχω στη σελ.. 347 ?

Εκει τα εξηγω ολα αυτα που πρεπει να κανει οποιος ειναι με 2.2.2 και θελει να φτιαξει το τηλ... του.

Οτι βοηθεια θες , εδω θα'μαστε να σε βοηθησουμε , ολη η διαδικασια ειναι το πολυ μιση ωρα και θα'χεις αλλο τηλ..

αλλιως εχω οδηγιες για ροοτ στη 2.2.2 , στη σελ... 56 , ποστ 834

Να σου πω την αληθεια αυτο θελω να κανω αλλα ειμαι εντελος ασχετος με pc και γενικα με τετοια οποτε σιγουρα θα κανω βλακια...αυτος ειναι και ο λογος που δεν το κανω..Το καταλαβαινω οτι για εναν αλλον μπορει να ειναι απλο οχι ομως για μενα!!Ουφφφ

καλήμερα παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος η κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω μετατροπή τα video από youtube mp3 στο κινητό? χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω το video με copy paste

κατεβαζεις απο εδω http://www.mediafire.com/?epjz6rsruk19c3j

και αποθηκευεις το αρχειο zip στην καρτα μνημης

Πατας vol+ και power για να μπεις στο recovery

κανεις με την σειρα wipe data / factory reset

wipe cache

advanced / wipe dalvik cache

mounts and storage / format system

μετα επιλεγεις install zip from sd card/ βρισκεις το αρχειο zip που εχεις αποθηκευσει στην καρτα και πατας install.

πηγαινεις πισω, επιλεγεις reboot system και εισαι ετοιμος

Αυτο εδω κανω?

Ξαναμπες σε cwm recovery , και συνδεσου με usb και επελεξε mount and storage , και μετα επελεξε mount usb , και θα ανοιξει η καρτα σου

Αλλιως σε card reader ...

@jkalaitsopoulos

Μπορει να θελει να κανεις εγκατασταση τους drivers , αλλα νομιζω οτι και τωρα αν ανοιξεις τους δισκους σου καπου θα δεις εναν που εχει εναν φακελο image μεσα , κι ας λεει οτι δεν εγκατασταθηκε

ανοιξε το , "ο υπολογιστης μου" και ψαξε στις "συσκευες με αφαιρουμενους χωρους αποθηκευσης" και θα δεις το παραθυρο με τον φακελο image

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ HORSE ABSOLUTE ( Για νεους κατοχους με 2.2.2 μαμα wind rom )

πρωτα καντε αυτο και οι δυο σας ..

1

κατεβαζουμε το recovery.img απο δω

http://sourceforge.net/pro...o.img/download ( επιλεγουμε αυτο που ειναι για το U8800 pro )

σβηνουμε το τηλ.. και το ανοιγουμε κρατωντας πατημενα τα πληκτρα vol+ ,vol- ,και power on , και ανοιγει μια ροζ οθονη στο τηλ.. συνδεουμε το τηλ.. με το pc ,ανοιγει το παραθυρο με τον φακελο image και μετονομαζεις το υπαρχον recovery.img σε recoverybackup.img και μετα βαζεις αυτο που κατεβασες και το μετονομαζεις σε recovery.img , αποσυνδεσε το τηλ.. βγαλε μπαταρια , ανοιξε ξανα το τηλ.. κρατωντας πατημενο το volume+ και το power on συνεχως για 10 -15 δευτερολεπτα , ανοιγει το cwm recovery (5.0.2.7) , επιλεγουμε backup and restore με το πληκτρο search , και μετα επιλεγουμε backup , aφηνουμε να τελειωσει και μετα παμε πισω με το πληκτρο (πισω) , και επιλεγουμε reboot system now , και τελος με το πρωτο σκελος....

ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP ΠΡΙΝ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΜ για να μπορουμε να επιστρεψουμε σε εγγυηση χωρις να χρειαστει να κανουμε upgrade

2

κατεβαζουμε το ρομ απο δω

http://www.mediafire.com/download.php?epjz6rsruk19c3j

Μετα βαζεις το ρομ στη καρτα σου ( δεν ξεζιπαρουμε ) , σβηνεις το τηλ.. και μπαινεις cwm recovery (vol+ ,power on) και κανεις

Wipe data factory reset

Wipe cache

Advanced και επιλεγουμε wipe dalvik cache

Mounts and storage και επιλεγουμε format/system

Install zip from sd card

Choose zip from sd card

Διαλεγεις το ΗΟRSE_ABSOLUTE.zip

περιμενουμε 2 λεπτα να τελειωσει η εγκατασταση

Reboot system now (περιμενουμε λιγο παραπανω για να ανοιξει το τηλ.. μην αγχωνεστε απλα περιμενετε )

Ετοιμοι ..... :superman:

ΕΠΙΣΗΣ

Βασικο ειναι να εχουμε αποθηκευσει στο pc μας τον αρχικο φακελο image στην περιπτωση που τον χρειαστουμε

στην καρτα σας μετα το BACKUP που κανατε στην αρχη ( 1 σκελος) , θα εχει δημιουργηθει ενας φακελος "clockworkmod" , και αυτον τον φακελο θα τον αποθηκευσεται στο pc ( αυτο θα ειναι το μαμα backup , αν ποτε το χρειαστειτε )

Οκ αυτο πρεπει να ειναι αλλα τα αρχεια δεν υπαρχουν...μπορεις να μου τα στειλεις καπως εξηγωντας πιο ειναι πιο?

Και κατι ακομα...Δεν πρεπει να κατεβασω drivers για τον υπολογιστη???Αν ναι απο που?

Και κατι ακομα...Δεν πρεπει να κατεβασω drivers για τον υπολογιστη???Αν ναι απο που?

Δεν χρειαζονται drivers .

Λινκ για το recovery.img , σου ειχα δωσει 2-3 σελ... πισω

Σε λιγο θα σου εξηγησω , ακολουθησε μονο το πρωτο σκελος

Κατεβασε αυτο , στη σελ... 412 , ποστ 6177 και ακολουθησε τις οδηγιες , μονο για το πρωτο σκελος , ειναι πολυ ευκολο , μονο ακολουθεις τις οδηγιες ακριβως .

Edited by gkalen

Βρε μπας και εβαλες καμια εφαρμογη που εκανε το κινητο να σερνετε και να εχει προβληματα?Εδω και αρκετους μηνες με miui δεν ειχα κανενα προβλημα πουθενα και ειναι super smooth παντου.Καποια fc ειχα στο messenger στο facebook το δουλευω και ολη μερα αλλα μπορει να παει και 1 στις 10 μερες.Restart ποτε δεν ειχα.Απο εφαρμογες ειμαι σταθερα στις 127 με περιπου 57 παιχνιδια.Ποτε κανενα παιχνιδι δεν με κολλησε.Εβγαλα το asphalt 7 και το amazing spiderman στο 100% χωρις κανενα στην κυριολεξια κολλημα.Το OC σταθερα στα 1.5 με min 480mhz.Η μπαταρια βγαζει μερα με 30 λεπτα με 1 ωρα gaming και το wifi ολη μερα On.Ειχα προσπαθησει να βαλω του kalo την τελευταια και εφαγε δρομο σε 40 λεπτα.Δεν παλευονταν με τιποτα.Ασχημη δεν ειχε τη μπαρα της miui απο πανω που ειναι ευκολια μεγαλη,δεν εχει το απιστευτο copy/paste της miui,το τελειο theming της και πολλααα αλλα.

Δεν ειπα οτι σερνεται,ειπα οτι εβγαζε διαφορα fc,freeze και αλλα κολληματα,με εφαρμογες full αλλα και αδεια μετα απο install,τα γραφω στο προηγουμενο post.Δεν τα εβγαζε ολη μερα αλλα ειχα συνηθησει με του Kalo που δουλευουν ολα τελεια και μου κακοφανηκε..Απο παιχνιδια εβαλα τα ιδια που μου δουλευαν σε kalo και μερικα σερνονταν ενω πριν δουλευαν.Ειναι smooth η rom δεν μπορω να πω,ειδικα το scrolling και η ανταποκριση του touch,αλλα σε ταχυτητα δεν φτανει με την καμια του kalo.Kαι απο ομορφια ειναι super γι αυτο και την εβαλα,αλλα απο performance και bugs θελει δουλεια ακομα,ειδικα το video recording και η ενταση του ηχου που ειναι πολυ χαμηλη.Γενικα δεν ειναι ακομα ετοιμη για να αραξεις μαζι της,και μονο το κολλημα που ειχε φαει μια μερα που σταματησαν να δουλευουν οι κλησεις την ωρα που ηθελα να παρω επειγον τηλεφωνο ειναι αρκετο,μην ξεχναμε οτι στην τελικη η συσκευη ειναι τηλεφωνο!