Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ήδη αναβαθμισμένος!!! Το κινητό πηγαίνει άψογα. Η αλήθεια είναι ότι με την Absolute iv, και μόνο αυτή από όλη τη σειρά, έτρωγε κάτι άσχημα σκαλώματα το κινητό και είχα αρχίσει να ανησυχώ... Τώρα όμως δουλεύει πάλι ρολόι :). Ευχαριστώ!!! Άσχετο, είναι φυσιολογικό να έχω μόνο 100 mb ram ελεύθερα και όταν παίζει ο μικρός angry birds να φτάνει στα 50 ελεύθερα;

Ανοιξε οσες εφαρμογες θες και η ραμ θα διαμορφωνεται αναλογα , ποτε δεν θα πεσει καμμια εφαρμογη , μην ασχολεισαι καθολου με τη ραμ , ολα θα ειναι ρολοι.

Γι'αυτο εφτιαξα το ρομ παλι βασισμενο στην b026 για να μην εχετε καθολου προβληματα.

Και αμα θες να δεις πως ειναι τα κολληματα , βαλε καμμια miui η cyanogen ετσι για δοκιμη και θα καταλαβεις .

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Ανοιξε οσες εφαρμογες θες και η ραμ θα διαμορφωνεται αναλογα , ποτε δεν θα πεσει καμμια εφαρμογη , μην ασχολεισαι καθολου με τη ραμ , ολα θα ειναι ρολοι.

Γι'αυτο εφτιαξα το ρομ παλι βασισμενο στην b026 για να μην εχετε καθολου προβληματα.

Και αμα θες να δεις πως ειναι τα κολληματα , βαλε καμμια miui η cyanogen ετσι για δοκιμη και θα καταλαβεις .

Όπως έχεις καταλάβει δεν είμαι των πειραμάτων... :lol: , θέλω κάτι σταθερό, γρήγορο και πλήρως λειτουργικό, γι' αυτό και σε ακολουθώ πιστά... Είσαι εγγύηση!!! :)

Όπως έχεις καταλάβει δεν είμαι των πειραμάτων... :lol: , θέλω κάτι σταθερό, γρήγορο και πλήρως λειτουργικό, γι' αυτό και σε ακολουθώ πιστά... Είσαι εγγύηση!!! :)

Χαχα, thanks, αλλα για την 4 ειχες δικιο , οντως κατι δεν πηγαινε και πολυ καλα γι'αυτο το γυρισα στην b026 ξανα .

Για τη ραμ παντως μην ανησυχεις καθολου , οσες εφαρμογες και ν'ανοιξεις θα υπαρχει παντα η απαιτουμενη ραμ και δεν θα πεσει ποτε καμμια .

Για τα ρομ που σου ειπα , μπορεις ανετα να τα δοκιμασεις και θα δεις και μονος σου αν σ'αρεσουν οπως δουλευουν , χθες εγω ας πουμε δοκιμαζα τη miui 2.8.2 , και μετα φλασαρα ξανα την SuperFastICS.

Καλησπέρα!

Προσπάθησα να αναβαθμίσω (βλακωδώς) ένα απείραχτο 8800pro απο froyo σε ics (official) απευθείας χωρίς να το αναβαθμίσω πρώτα σε 2.3 και στο step 1 έβγαλε update failed και κόλλησε. Καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το ξεκολλήσω έβγαλα τη μπαταρία, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που το είδα ανοιχτό. Δεν ανοίγει με τίποτα (ούτε με power VOL +, -) ούτε το βλέπει ο υπολογιστής, ούτε φορτίζει..

Έχετε καμιά ιδέα για un brick ? Το log που είχε σωθεί στην sd card μετά το αποτυχημένο update έγραφε τα εξής:

new partition is ok, update begin...
The frist get oeminfo key ok.
oeminfo bak: enum infotype ok.
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/1
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/2
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/4
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/5
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/9
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/12
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/13
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/14
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/16
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/17
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/18
oeminfo backup ok.
erase whole flash ok.
update new partition ok.
format fat partition ok.
The second get oeminfo key ok.
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/1
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/2
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/4
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/5
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/9
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/12
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/13
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/14
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/16
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/17
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/18
restore oeminfo ok.
The update partion process success!
dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed!

καλησπέρα παιδιά στο μενού δεν μπορώ να δημιουργήσω δικό μου φάκελο και να έχω μέσα μερικές εφαρμογές που θέλω εγώ για να μην ψάχνω όλο το μενού?? η στη συλλογή που είναι η φωτογραφίες να κάνω φακέλους και να τις έχω οργανωμένες όπως θέλω εγώ? ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι

καλησπέρα παιδιά στο μενού δεν μπορώ να δημιουργήσω δικό μου φάκελο και να έχω μέσα μερικές εφαρμογές που θέλω εγώ για να μην ψάχνω όλο το μενού?? η στη συλλογή που είναι η φωτογραφίες να κάνω φακέλους και να τις έχω οργανωμένες όπως θέλω εγώ? ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι

Αν δεν κατατοπιστικες με το π.μ. πες μου τι αλλο δεν καταλαβαινεις γιατι κι εγω τον holo launcher πρωτη φορα τον δουλευω και ακομα ψαχνομαι .

Οργανωση φωτογραφιων σε φακελους θα κανεις απο τον file manager (root explorer) , πας στο sd card/DCIM , μεσα εκει ειναι οι φωτο σου , φτιαξε τους φακελους που θες εκει μεσα , μετακινησε τις φωτο οπως θες εσυ , μετα reboot το τηλ.. και ολα θα'ναι οπως τα θες.

δεν οργανωνεις τις φωτο σου σε φακελους απο το gallery

@kotzer

Φιλε μου μαλλον πας με εγγυηση στο service.

Εκτος αν το σωσεις οπως λεει ο pika παρακατω

Edited by gkalen

Καλησπέρα!

Προσπάθησα να αναβαθμίσω (βλακωδώς) ένα απείραχτο 8800pro απο froyo σε ics (official) απευθείας χωρίς να το αναβαθμίσω πρώτα σε 2.3 και στο step 1 έβγαλε update failed και κόλλησε. Καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το ξεκολλήσω έβγαλα τη μπαταρία, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που το είδα ανοιχτό. Δεν ανοίγει με τίποτα (ούτε με power VOL +, -) ούτε το βλέπει ο υπολογιστής, ούτε φορτίζει..

Έχετε καμιά ιδέα για un brick ? Το log που είχε σωθεί στην sd card μετά το αποτυχημένο update έγραφε τα εξής:

new partition is ok, update begin...
The frist get oeminfo key ok.
oeminfo bak: enum infotype ok.
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/1
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/2
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/4
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/5
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/9
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/12
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/13
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/14
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/16
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/17
oeminfo backup to file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/18
oeminfo backup ok.
erase whole flash ok.
update new partition ok.
format fat partition ok.
The second get oeminfo key ok.
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/1
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/2
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/4
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/5
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/9
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/12
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/13
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/14
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/16
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/17
oeminfo restore from file ok, file is: /mmc1/dload/oeminfo/18
restore oeminfo ok.
The update partion process success!
dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed!

Γιαυτο διαβαζουμε τις οδηγίες....δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις μπαταρια πατα τα 2 volume και χωσε το usb...αν οχι τοτε τη να σου πω!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ερωτηση γκαλεν και πικα ως περισσοτερο γνωστες σκεφτομαι να παω το κινητο απο service ποια ρομ να βάλω για να μην με πουν καμμια *******?β041,β025 ή β026 και αν ειναι να βαλω β041 που τη βρισκω τις αλλες 2 τις εχω η β041 δεν ειναι η μαμα με την οποια μας το δινουν?

ερωτηση γκαλεν και πικα ως περισσοτερο γνωστες σκεφτομαι να παω το κινητο απο service ποια ρομ να βάλω για να μην με πουν καμμια *******?β041,β025 ή β026 και αν ειναι να βαλω β041 που τη βρισκω τις αλλες 2 τις εχω η β041 δεν ειναι η μαμα με την οποια μας το δινουν?

Βαλε μια gingerbread καλυτερα , την b512 , η την b572

Βαλε μια gingerbread καλυτερα , την b512 , η την b572

γιατι το λες αυτο αφου με 2.2 μας τα δωσανε νοεμβριο το ειχα παρει

δεν εχω θεμα και αυτες τις εχω

γιατι το λες αυτο αφου με 2.2 μας τα δωσανε νοεμβριο το ειχα παρει

δεν εχω θεμα και αυτες τις εχω

Ναι το ξερω , αλλα στο δωσανε με b041, οχι με b026 ουτε b025 , οποτε καλυτερα να το πας με καποια official gb παρα με καποια αλλη froyo εκτος της b041.

Ναι το ξερω , αλλα στο δωσανε με b041, οχι με b026 ουτε b025 , οποτε καλυτερα να το πας με καποια official gb παρα με καποια αλλη froyo εκτος της b041.

Δεν νομιζω να το ψαξουν τοσο αρκει να ειναι official ΧΩΡΙΣ root...

Δεν νομιζω να το ψαξουν τοσο αρκει να ειναι official ΧΩΡΙΣ root...

για β041 δεν εχετε ιδεα που μπορουμε να βρουμε ε?γιατι το googlara λιγο και δεν βρηκα κατι

για β041 δεν εχετε ιδεα που μπορουμε να βρουμε ε?γιατι το googlara λιγο και δεν βρηκα κατι

Βαλε μια Official Βρε...εγω τους το πηγα εντελως αδειο μεσα ουτε bootare ουτε τπτ...Μεχρι και τον Image ειχα formarei...! :Ρ

Πιο ευκολο ειναι να βαλεις μια gb οfficial και να το πας , οπως το'χουν κανει κι αλλοι , γιατι να μπλεξεις εφοσον δεν εχει πει κανεις οτι το πηγε με b026 η καποια αλλη froyo , ενω πολλα παιδια το πηγαν με official gb και το δεχτηκαν , πιο σιγουρο ειναι αυτο .

Πιο ευκολο ειναι να βαλεις μια gb οfficial και να το πας , οπως το'χουν κανει κι αλλοι , γιατι να μπλεξεις εφοσον δεν εχει πει κανεις οτι το πηγε με b026 η καποια αλλη froyo , ενω πολλα παιδια το πηγαν με official gb και το δεχτηκαν , πιο σιγουρο ειναι αυτο .

πιστευω εχεις δικιο απλα ειπα να ρωτησω μηπως και με προτεινες τπτ αλλο οπως και να εχει με πεισατε περναω τη β572 και ελπιζω ολα να πανε καλα αν δεν πανε δεν βαριεσε απλα μπορει να μην δουλευω το gps εξαλλου ολα τα υπολοιπα δουλευουν αψογα.ευχαριστω παντως για την αμεσοτητα σε απαντηση δεν με απογοητευετε ποτε!

πιστευω εχεις δικιο απλα ειπα να ρωτησω μηπως και με προτεινες τπτ αλλο οπως και να εχει με πεισατε περναω τη β572 και ελπιζω ολα να πανε καλα αν δεν πανε δεν βαριεσε απλα μπορει να μην δουλευω το gps εξαλλου ολα τα υπολοιπα δουλευουν αψογα.ευχαριστω παντως για την αμεσοτητα σε απαντηση δεν με απογοητευετε ποτε!

ναι ρε συ μη φοβασαι , δεν υπαρχει περιπτωση να σου πουνε τιποτα.

αλλιως το αλλο κολπο ειναι να το σβησεις τελειως , πηγαινοντας recovery , και κανοντας (προαιρετικα ) τα wipes , και μετα αντι για format system επιλεγουμε format boot και γεια σας το τηλ... οτι και να πατας θα βγαινει μπλε οθονη , αλλα θα το πας δυο φορες .

πριν ενα μηνα ενας φιλος που του ειχα περασει τη miui sto u8800 το απλο , το ακουστικο σταματησε να δουλευει και δεν ακουγοταν τιποτα στις κλησεις .

δεν ειχε backup ομως και ετσι του το'σβησα με τον τροπο που ειπα και το πηρε σε 2 βδομαδες ξανα μαμα , το ηχειο παλι δεν δουλευε και το ξαναφησε αλλες 2 βδομαδες και του το δωσαν κομπλε .

παντως καλυτερα να το πας με την b572 και θα εισαι σιγουρος , αμα δεις και στο επισημο πολλα παιδια τοχουνε παει με b572 και δεν τους ειπαν τιποτα.

ναι ρε συ μη φοβασαι , δεν υπαρχει περιπτωση να σου πουνε τιποτα.

αλλιως το αλλο κολπο ειναι να το σβησεις τελειως , πηγαινοντας recovery , και κανοντας (προαιρετικα ) τα wipes , και μετα αντι για format system επιλεγουμε format boot και γεια σας το τηλ... οτι και να πατας θα βγαινει μπλε οθονη , αλλα θα το πας δυο φορες .

πριν ενα μηνα ενας φιλος που του ειχα περασει τη miui sto u8800 το απλο , το ακουστικο σταματησε να δουλευει και δεν ακουγοταν τιποτα στις κλησεις .

δεν ειχε backup ομως και ετσι του το'σβησα με τον τροπο που ειπα και το πηρε σε 2 βδομαδες ξανα μαμα , το ηχειο παλι δεν δουλευε και το ξαναφησε αλλες 2 βδομαδες και του το δωσαν κομπλε .

παντως καλυτερα να το πας με την b572 και θα εισαι σιγουρος , αμα δεις και στο επισημο πολλα παιδια τοχουνε παει με b572 και δεν τους ειπαν τιποτα.

αντε να δουμε αλλα τωρα με κανει νουμερα η b572 και αρχιζω και τα παιρνω δοκιμαζω χωρις μπαταρια με ενα ενα τα αρχει ή και τα 2 μαζι με μεταονομασμενο το δευτερο και τπτ ουτε με β512 ελπιζω ως το πρωι να το εχω κανει

εντάξει επιτελους στις 5 τελειωσα και περασα τη β572και μεχρι τωρα περναω παιχνιδια προγραμματα και widgets για να μην ειναι και αδειο και υποπτευτουν τίποτα παντως ειχα ξεχασει ποσο αργο ειναι με official rom

θα το παω σημερα wish me luck θα σας πω το βραδυ οτι νεότερο υπάρξει για να ξερουν και αλλοι που θα ερθουν σε αυτη τη θεση

Edited by tzivas31

εντάξει επιτελους στις 5 τελειωσα και περασα τη β572και μεχρι τωρα περναω παιχνιδια προγραμματα και widgets για να μην ειναι και αδειο και υποπτευτουν τίποτα παντως ειχα ξεχασει ποσο αργο ειναι με official rom

θα το παω σημερα wish me luck θα σας πω το βραδυ οτι νεότερο υπάρξει για να ξερουν και αλλοι που θα ερθουν σε αυτη τη θεση

Μου αρέσει που πριν πάμε στο service δρούμε σα μυστικοί πράκτορες σε αποστολή! :ninja: Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι για έναν υπάλληλο της αντιπροσωπείας να διαβάζει το forum; Καλή ώρα, σήμερα θα έπρεπε να περιμένουν έναν άνδρα σαλονικιό γύρω στα 31 με β572 και με μπόλικα widget και πρόβλημα στο gps. :lol::lol::lol: Καλή επιτυχία tzivas31!

Μου αρέσει που πριν πάμε στο service δρούμε σα μυστικοί πράκτορες σε αποστολή! :ninja: Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι για έναν υπάλληλο της αντιπροσωπείας να διαβάζει το forum; Καλή ώρα, σήμερα θα έπρεπε να περιμένουν έναν άνδρα σαλονικιό γύρω στα 31 με β572 και με μπόλικα widget και πρόβλημα στο gps. :lol::lol::lol: Καλή επιτυχία tzivas31!

Και στην τελικη δεν τους ενδιαφερη και πολυ τη εχει....απλα σου πουλανε λιγο τρελιτσα γιατι βαριουνται να το στειλουν μονοι τους!!

Μπορει καποιος με froyo να μου πει αν υπαρχει το official keyboard με ελληνικα κιαν ναι αν μπορει να το ανεβασει καποιος!!ΤΗΧ!!

Μπορει καποιος με froyo να μου πει αν υπαρχει το official keyboard με ελληνικα κιαν ναι αν μπορει να το ανεβασει καποιος!!ΤΗΧ!!

Εχει δωσει link ο tupac_rip εδω στο modding.Ψάξε με τη λέξη "touchpal".Αν δεν το βρείς θα το ανεβάσω κι εγώ οταν γυρίσω σπίτι το βράδυ.

Εχει δωσει link ο tupac_rip εδω στο modding.Ψάξε με τη λέξη "touchpal".Αν δεν το βρείς θα το ανεβάσω κι εγώ οταν γυρίσω σπίτι το βράδυ.

Thx αλλα ρωταω αν υπαρχει το official με ελληνικα...3rd party εχω απλα επειδη ειναι για το πατερα μου θελω να τον εχω πολυ stock γιατι περνει αερα μετα και ζηταει...ηδη του εβαλα Custom rom με o/c!!χαααχαχ!!!

Thx αλλα ρωταω αν υπαρχει το official με ελληνικα...3rd party εχω απλα επειδη ειναι για το πατερα μου θελω να τον εχω πολυ stock γιατι περνει αερα μετα και ζηταει...ηδη του εβαλα Custom rom με o/c!!χαααχαχ!!!

Το touchpal ειχε της wind νομιζω, το latin_ime δεν ειχε ελληνικα

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?