Gerodaskalos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλως το zontovolo ... :) Υπαρχει η miui που ανεβασε ο king2009 (rilam1987) , δουλευει τζαμι , αλλα δεν εχει ελληνικα και ραδιοφωνο. Η version 5.0 ειναι η καλη , αλλα δεν εχω το λινκ τωρα (πρεπει να ειναι καποιες σελιδες πισω ) Καλως με :D Νομιζω την βρηκα. Ελληνικα δεν με νοιαζει αν εχει δεν με ενοχλει το ιδιο και το ραδιοφωνο. Πρεπει να κανω κατι διαφορετικο απο οτι εκανα με του kalo? δλδ εννοω τα wipes κτλ; δεν εχω ξαναπερασει αλλη ROM εκτος του καλο και δεν ξερω τι να κανω με την MIUI :D ευχαριστω για την βοηθεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Δεν ειναι κλειδωμενο το systemui απλα ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχουν δηλωμενο στο Kitchen... με apktool στο pc μια χαρα ανοιγει αρκει να δηλωσεις και το framework-res και το systemui!! Aααα, οκ , το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις δουλεια στην uot kitchen που ειναι πιο ευκολο. Δεν χρειαζομαι apktool παντως για να κανω theming , το κανω διαφορετικα αν δεν χρειαστει να γραψω xml's . @gerodaskalos Οχι , οπως κανουμε παντα , wipes , format system και φλασαρισμα , δεν θελει κατι διαφορετικο για οποιοδηποτε ρομ ειναι για GB baseband. Edited September 8, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Aααα, οκ , το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις δουλεια στην uot kitchen που ειναι πιο ευκολο. Δεν χρειαζομαι apktool παντως για να κανω theming , το κανω διαφορετικα αν δεν χρειαστει να γραψω xml's . @gerodaskalos Οχι , οπως κανουμε παντα , wipes , format system και φλασαρισμα Αν ειναι μονο για Png ναι δεν χρειαζεται...απλα αν δηλωσεις κανονικα στο pc τα δυο apk τα ανοιγει κανονικα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerodaskalos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Nα ρωτησω και κατι αλλο αν γινεται :D ενα νεο recovery v6 που βγαλανε το εχει δοκιμασει κανεις; δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Nα ρωτησω και κατι αλλο αν γινεται :D ενα νεο recovery v6 που βγαλανε το εχει δοκιμασει κανεις; δουλευει; Το touch δεν μαρεσε πολυ αλλα πατας αλλα κανει...του geno ειναι το normal recovery αλλα κινεζικο και δεν βρισκο πουθενα πως το μεταφραζω! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) μανουρα φαινεται το theming που θελω να κανω κυριως γιατι αν αλλαξω το χρωμα του πανελ θελουν μετα οπωσδηποτε αλλαγη τα γραμματα σε αλλο χρωμα..ειναι για πιο δυνατους παιχτες..! Για την miui 2.8.2 εχω να πω οτι ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης αλλα η δουλεια που ειχε κανει ο king2009 εχει μεινει στη μεση με εφαρμογες που κανουν fc και αλλα.Ειμαι απο το μεσημερι σχεδον και μεταφερω αρχεια απο την original 2.8.2 που εχουν σβηστει.Επισης οι modες που εχουν γινει στην καμερα την εχουν κανει χειροτερη.Το video που τραβαει μου παιζει σε διπλασια ταχυτητα και το focus κανει οτι να ναι.Επισης εχουν σβηστει αρκετες system aps χαρακτηριστηκες τις miui που δεν χρειαζονταν να σβηστουν οπως και ηχοι και αλλα.Τα gapps θελαν αλλαγμα για να δουλεψει το sync.Χωρις disrespect βεβαια στον king,ηταν καλο που ασχοληθηκε,ελπιζω οποιος βρει χρονο απο τους κατεχοντες να την τελειωσει γιατι η rom τα σπαει.Παρα πολυ smooth,γρηγορη και με την πιο καλη αποκριση στο touch που εχω δει μεχρι τωρα. Edited September 8, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerodaskalos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το touch δεν μαρεσε πολυ αλλα πατας αλλα κανει...του geno ειναι το normal recovery αλλα κινεζικο και δεν βρισκο πουθενα πως το μεταφραζω! ειδα επισης και ενα 5.0.2.7 reborn. αυτο ειναι το παλιο αλλα με καποια bugs διορθωμενα πιθανον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ειδα επισης και ενα 5.0.2.7 reborn. αυτο ειναι το παλιο αλλα με καποια bugs διορθωμενα πιθανον ε; Ενα 5027 ανεβασε ο bronxitas αλλα δεν μου βλεπει την sd και στο mount sd που εχει δεν κανει Mount οποτε μενω ακομα στου geno και περιμενω το καινουργιο μπας και το βγαλει στα αγγλικα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 φιλε gkalen τι ωρα το κοβεις να ανεβαζεις το τουμπανο?(superfastics) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 μανουρα φαινεται το theming που θελω να κανω κυριως γιατι αν αλλαξω το χρωμα του πανελ θελουν μετα οπωσδηποτε αλλαγη τα γραμματα σε αλλο χρωμα..ειναι για πιο δυνατους παιχτες..! Για την miui 2.8.2 εχω να πω οτι ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης αλλα η δουλεια που ειχε κανει ο king2009 εχει μεινει στη μεση με εφαρμογες που κανουν fc και αλλα.Ειμαι απο το μεσημερι σχεδον και μεταφερω αρχεια απο την original 2.8.2 που εχουν σβηστει.Επισης οι modες που εχουν γινει στην καμερα την εχουν κανει χειροτερη.Το video που τραβαει μου παιζει σε διπλασια ταχυτητα και το focus κανει οτι να ναι.Επισης εχουν σβηστει αρκετες system aps χαρακτηριστηκες τις miui που δεν χρειαζονταν να σβηστουν οπως και ηχοι και αλλα.Τα gapps θελαν αλλαγμα για να δουλεψει το sync.Χωρις disrespect βεβαια στον king,ηταν καλο που ασχοληθηκε,ελπιζω οποιος βρει χρονο απο τους κατεχοντες να την τελειωσει γιατι η rom τα σπαει.Παρα πολυ smooth,γρηγορη και με την πιο καλη αποκριση στο touch που εχω δει μεχρι τωρα. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.Δυστυχως σπαστηκα πολυ που 2 φορες μεχρι τωρα με εσβησαν το θεμα της miui στο xda και με εκαναν και απο 12 μερες ban γιατι ειχα 2-3 paid εφαρμογες μεσα στη rom.Αν δεν το εσβηναν θα ασχολιομουν πολυ περισσοτερο και θα ηξερα και τι bugs να διορθωσω απο το feedback των χρηστων.Καποια κανουν μπαμ οπως το sync που θελει αλλα gapps οπως και να φυγει το 3g watchdog.Περα απο αυτα πιστευω δεν εχει αλλα μεγαλα ελλατωματα.Ισως και στο video να θελουν αλλαγμα καποιες τιμες στο bitrate για να ρθει στα ισια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.Δυστυχως σπαστηκα πολυ που 2 φορες μεχρι τωρα με εσβησαν το θεμα της miui στο xda και με εκαναν και απο 12 μερες ban γιατι ειχα 2-3 paid εφαρμογες μεσα στη rom.Αν δεν το εσβηναν θα ασχολιομουν πολυ περισσοτερο και θα ηξερα και τι bugs να διορθωσω απο το feedback των χρηστων.Καποια κανουν μπαμ οπως το sync που θελει αλλα gapps οπως και να φυγει το 3g watchdog.Περα απο αυτα πιστευω δεν εχει αλλα μεγαλα ελλατωματα.Ισως και στο video να θελουν αλλαγμα καποιες τιμες στο bitrate για να ρθει στα ισια του. Αμα ψηνεσαι παντως να το συνεχισεις ανοιξε καινουργιο thread γιατι δεν νομιζω να τα ξανανοιγουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ειναι μεσα στο phone.apk , στο , res/drawable hdpi και λεγεται picture_unknown.png . Στελιο , μαλλον ειναι το ηχειο , το εχω ακουσει αυτο και απο αλλους ανεξαρτητου ρομ . Παρ'ολα αυτα σημερα αργα το βραδυ θ'ανεβασω την ΝΕΑ ρομ ( ΗORSE_SuperFastICS ), και απο αυριο θα μπορεις να την περασεις για να μας πεις αν σου κανει παλι κολπα το ηχειο. Ok gkalen ευχαριστω πολυ.. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αμα ψηνεσαι παντως να το συνεχισεις ανοιξε καινουργιο thread γιατι δεν νομιζω να τα ξανανοιγουν.. Φυσικα και θελω να τη συνεχισω αλλα και αλλο thread να ανοιξω θα το κλεισουν παλι.2 φορες τα ιδια.Θα προσπαθησω να τι φτιαξω ακομα λιγο και θα βγαλω μια final εκδοση με τα γνωστα bugs φτιαγμενα για τα παιδια του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αυριο ο geno βγαζει ξεκλειδωμα για pink screen σε ics....ειδωμεν!! Μιας και λες για ξεκλειδώματα σήμερα που έπαιζα με το κινητό ψάχνοντας κοίταγα να δω που έχουν πετάξει το local.prop μήπως και καταφέρω να ενεργοποιήσω κανενα tv out... Λοιπόν..το locale.prop το έχουν πετάξει στον φάκελο /cust που λέγαμε ότι δεν αλλάζουν permissions.... Για την ακρίβεια στο /cust/hw/normal/prop Είδα ανέβασες το ξεκλείδωμα της pink στο xda. Θα του ρίξω μια ματια αύριο που θα έχω χρόνο. Άραγε μετά από αυτό θα μπορούμε να αλλάξουμε permissions στο cust folder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Μιας και λες για ξεκλειδώματα σήμερα που έπαιζα με το κινητό ψάχνοντας κοίταγα να δω που έχουν πετάξει το local.prop μήπως και καταφέρω να ενεργοποιήσω κανενα tv out... Λοιπόν..το locale.prop το έχουν πετάξει στον φάκελο /cust που λέγαμε ότι δεν αλλάζουν permissions.... Για την ακρίβεια στο /cust/hw/normal/prop Είδα ανέβασες το ξεκλείδωμα της pink στο xda. Θα του ρίξω μια ματια αύριο που θα έχω χρόνο. Άραγε μετά από αυτό θα μπορούμε να αλλάξουμε permissions στο cust folder? Οχι αλλα μπορεις να αλλαχεις το local.prop πριν φλασαρεις την ρομ λογικα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 φιλε gkalen τι ωρα το κοβεις να ανεβαζεις το τουμπανο?(superfastics) Sorry παιδες , αλλα πνιγομαι τωρα , ειμαι δουλεια και βλεπω να πηγαινω σπιτι κατα τις 2:30 , οποτε μετα τις 3 θα ειναι ετοιμο το λινκ. Το ανεβασα το μεσημερι αλλα ξεχασα να βαλω bootanimation γι'αυτο δεν εδωσα λινκ ακομα . @antonius To tv out ειναι μεσα στο settings.apk. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Αν δεν εχεις backup πας για αλλαγη board στο service...αλλιος αν εχεις backup κανε restore!! οχι δεν εχω back up(δυστιχως), ομως το παλεψα εδω και αρκετες ωρες ,ακολουθησα τις οδηγιες απο ΕΔΩ χρησιμοποιοντας το DFS CDMA tool και το imei ειναι οκ! :) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 οχι δεν εχω back up(δυστιχως), ομως το παλεψα εδω και αρκετες ωρες ,ακολουθησα τις οδηγιες απο ΕΔΩ χρησιμοποιοντας το DFS CDMA tool και το imei ειναι οκ! :) :rolleyes: Δουλεψε???μονο εγω ο μλκς ετρεχα στο service!!!GL τρεχα παρε backup τωρα!! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) HORSE SERIES Συνεχεια με το επομενο ... :shock: , :w00t: ΗΟRSE SuperFastICS , MONΟ ΓΙΑ ΜΑΜΑ 2.2.2 ( 09/09/2012 ) Για χρηστες atmel και synaptics [ATTACH]26801[/ATTACH] [ATTACH]26802[/ATTACH] [ATTACH]26803[/ATTACH] [ATTACH]26804[/ATTACH] ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , ΗΟRSE SuperFastICS ( 09/09/2012 ) http://www.mediafire.com/download.php?1ga6umqse7z7af2 Εγκατασταση με τον γνωστο τροπο , wipes και format system , φλασαρισμα και ετοιμοι. εχω βολευτει και με την εφαρμογη που βλεπετε στα screenshots , πολυ καλη και ενεργοποιεις οτι θελεις απο την notification bar . δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω κατι αλλο , τις αλλαγες τις ειπαμε στα προηγουμενα ποστ , απλα απολαυστε ... :bow: Edited September 9, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δουλεψε???μονο εγω ο μλκς ετρεχα στο service!!!GL τρεχα παρε backup τωρα!! :Ρ το εκανα ηδη! :) να ρωτησω κατι αλλο τωρα. στους ηχους κλησης του κινητου,πως το εχουν κανει και παιζει π.χ ενα rigtone συνεχομενα? γιατι εφτιαξα ενα δικο μου,πηρα ενα mp3 τραγουδι ,εκοψα-εραψα και αφησα μονο το ρεφρεν,το αποθηκευσα σαν ogg και το εβαλα στο system/media/audio/rigtones,το ορισα σαν ηχο κλησης,αλλα μολις τελειωσει το ρεφρεν ενω συχεχιζει να καλει δεν ακουγεται! ανοιξα ενα εργοστασιακο rigtone και ειδα πως ηταν πολυ πιο μικροτερο σαν μεγεθος σε σχεση με αυτο που εφτιαξα. τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aki95fro95 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Κατεβάζεις το audacity, ανοίγεις το mp3 ή ogg αρχείο σου, πηγαίνεις File--->Open Metadata Editor, ανοίγεις (ή δημιουργείς) το Tag "ANDROID_LOOP" και του δίνεις την τιμή TRUE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 HORSE SERIES Συνεχεια με το επομενο ... :shock: , :w00t: ΗΟRSE SuperFastICS , MONΟ ΓΙΑ ΜΑΜΑ 2.2.2 ( 09/09/2012 ) Για χρηστες atmel και synaptics [ATTACH]26801[/ATTACH] [ATTACH]26802[/ATTACH] [ATTACH]26803[/ATTACH] [ATTACH]26804[/ATTACH] ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , ΗΟRSE SuperFastICS ( 09/09/2012 ) http://www.mediafire.com/download.php?1ga6umqse7z7af2 Εγκατασταση με τον γνωστο τροπο , wipes και format system , φλασαρισμα και ετοιμοι. εχω βολευτει και με την εφαρμογη που βλεπετε στα screenshots , πολυ καλη και ενεργοποιεις οτι θελεις απο την notification bar . δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω κατι αλλο , τις αλλαγες τις ειπαμε στα προηγουμενα ποστ , απλα απολαυστε ... :bow: Το μονο που ξεχασα ν'αλλαξω ειναι το εικονιδιο των επαφων στο mms.apk . οποιος θελει να το εχει με το πρασινο android (οπως ειναι και στις επαφες), ας μου στειλει ενα π.μ. η αλλιως θα το ανεβασω το βραδυ και οποιος θελει το αλλαζει. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 το εκανα ηδη! :) να ρωτησω κατι αλλο τωρα. στους ηχους κλησης του κινητου,πως το εχουν κανει και παιζει π.χ ενα rigtone συνεχομενα? γιατι εφτιαξα ενα δικο μου,πηρα ενα mp3 τραγουδι ,εκοψα-εραψα και αφησα μονο το ρεφρεν,το αποθηκευσα σαν ogg και το εβαλα στο system/media/audio/rigtones,το ορισα σαν ηχο κλησης,αλλα μολις τελειωσει το ρεφρεν ενω συχεχιζει να καλει δεν ακουγεται! ανοιξα ενα εργοστασιακο rigtone και ειδα πως ηταν πολυ πιο μικροτερο σαν μεγεθος σε σχεση με αυτο που εφτιαξα. τι γινεται? http://audiko.net/ Οτι καλυτερο!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Κατεβάζεις το audacity, ανοίγεις το mp3 ή ogg αρχείο σου, πηγαίνεις File--->Open Metadata Editor, ανοίγεις (ή δημιουργείς) το Tag "ANDROID_LOOP" και του δίνεις την τιμή TRUE. εισαι αρχοντας φιλε μου thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndlns Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 HORSE SERIES Συνεχεια με το επομενο ... :shock: , :w00t: ΗΟRSE SuperFastICS , MONΟ ΓΙΑ ΜΑΜΑ 2.2.2 ( 09/09/2012 ) Για χρηστες atmel και synaptics [ATTACH]26801[/ATTACH] [ATTACH]26802[/ATTACH] [ATTACH]26803[/ATTACH] [ATTACH]26804[/ATTACH] ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , ΗΟRSE SuperFastICS ( 09/09/2012 ) http://www.mediafire.com/download.php?1ga6umqse7z7af2 Εγκατασταση με τον γνωστο τροπο , wipes και format system , φλασαρισμα και ετοιμοι. εχω βολευτει και με την εφαρμογη που βλεπετε στα screenshots , πολυ καλη και ενεργοποιεις οτι θελεις απο την notification bar . δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω κατι αλλο , τις αλλαγες τις ειπαμε στα προηγουμενα ποστ , απλα απολαυστε ... :bow:Είμαι ήδη αναβαθμισμένος!!! Το κινητό πηγαίνει άψογα. Η αλήθεια είναι ότι με την Absolute iv, και μόνο αυτή από όλη τη σειρά, έτρωγε κάτι άσχημα σκαλώματα το κινητό και είχα αρχίσει να ανησυχώ... Τώρα όμως δουλεύει πάλι ρολόι :). Ευχαριστώ!!! Άσχετο, είναι φυσιολογικό να έχω μόνο 100 mb ram ελεύθερα και όταν παίζει ο μικρός angry birds να φτάνει στα 50 ελεύθερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts