Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...Αποφάσισα να δοκιμάσω την v3 MIUI για αλλαγή, αλλά μπερδεύτηκα με τη παραπάνω διαδικασία. Για να μή κάνω λάθος παρακαλώ πείτε μου αν είναι σωστά:

Είμαι με custom 2.3 του Kalo και έχω CWM 5.0.2.7

Οπότε κάνω τη διαδικασία (copy-paste από το thread του kalo):

Σωστά???

περιπου.απλα bootαρε σε recovery οπως bootαρες για να περασεις την kalo.

κανεις wipe data/factory reset

advanced->wipe dalvik cache

και τελος install zip from sd card και περνας την v3

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

περιπου.απλα bootαρε σε recovery οπως bootαρες για να περασεις την kalo.

κανεις wipe data/factory reset

advanced->wipe dalvik cache

και τελος install zip from sd card και περνας την v3

format /system και wipe battery stats όχι?

Χριστόφορος :music:

format /system και wipe battery stats όχι?

format system θα σου κανει στη συγκεκριμενη ρομ(αλλα και σε αρκετες ακομα) το updater-script απο μονο του. οποτε δεν χρειαζεται.

wipe battery stats θα ελεγα να κανεις αν εχεις σχετικα γεματη μπαταρια (70% +). Αν δεν εχεις αστο. Αν δεις μετα οτι η μπαταρια φευγει λιγο πιο ευκολα,τοτε μετα απο 1 πληρη φορτιση με το κινητο κλειστο, bootαρε σε recovery και κανε τοτε wipe battery stats.

Μπραβο παιδια για τη δουλεια με τη miui , εγω θα περιμενω λιγο ακομα τελικα και θα παραμεινω στο Ηorse , γιατι μολις μιλησα με τον dingila και με ρωταγε αν μπορω να φτιαξω την καμερα και τον ηχο απο το Horse για την miui ( μου ειπε οτι ο ηχος και η καμερα στο Ηorse ειναι καλυτερα απο καθε αλλο ρομ , και ειναι και dj και γνωριζει καλα απο ηχο)

Του εξηγησα λοιπον οτι δεν γινεται αυτο με την καμερα , αλλα με τον ηχο μπορω να δω καποια πραγματα και θα το κανω ( ελπιζω σε 2-3 μερες να εχω ετοιμο το ρομ της miui με καποιες αλλαγες που θα κανω , μηπως και δωσουμε κατι ακομα στον ηχο )

Παντως μου ειπε ακομα οτι ειναι η καλυτερη miui που εχει βαλει και δεν εχει συναντησει προβληματα μεχρι τωρα ...

Μπραβο λοιπον για το ανεβασμα αυτης της ρομ που φαινεται οτι θα κερδισει πολυ κοσμο ..

Μπραβο και παλι ( μολις εχω χρονο θα βαλω το ρομ στην kitchen και θα ενημερωσω μολις το εχω ετοιμο )

Να ρωτησω κατι την περασα και μετα απο 2-3'' μαυριζει η οθονη τη ζετεπε?

Και btw το ποστ σου στο xda που πηγε? :Ρ τη παιζει σημερα?

Edited by Pikachukaki
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

@ king2009

εβαλα v3 (αφαιρωντας μερικα πραγματακια ακομα για μενα προσωπικα) και με το black ice theme ειναι jet.το μονο προβλημα ειναι οτι στη lockscreen βγαινουν και κατι κινεζιες, αλλα αυτο ειναι προβλημα του θεματος (καθως αμα το αλλαξω οι κινεζιες χανονται)

@gkalen

μιλαμε για τον ηχο στο video, ή γενικα για τον ηχο(πχ μουσικη,κλησεις,κτλ κτλ)?

αν μιλαμε για το video,το βρισκω λιγο λογικο αυτο που λεει ο dingila γιατι ο ηχος σου στο high profile του video της horse εχει μεγαλυτερο sample rate και ειναι 2 καναλια. αυτο αλλαξε και στην v3(δηλαδη sampling rate ανεβηκε κατα πολυ + 2 καναλια ηχου πλεον). οποτε αν ο dingila δεν εχει την v3 μπορει για αυτο να του φανηκε οπως του φανηκε ο ηχος. οποτε ρωτα τον πρωτα αν εχει v3 ωστε να μην χασεις χρονο τσαμπα με το media_profiles.xml

υ.γ. ξεκινα upgrade :D

@pika

βλεπω και γω rom release απο σενα που χα καιρο να δω και λεω "ωπα ο πικα επιασε καμια ρομ της προκοπης,της αλλαξε τα φωτα και μας την εδωσε", αλλα τελικα με χαλασες λιγο ρε φιλε :(

btw για ποια ρομ μιλας που μαυριζει η οθονη?

@ king2009

εβαλα v3 (αφαιρωντας μερικα πραγματακια ακομα για μενα προσωπικα) και με το black ice theme ειναι jet.το μονο προβλημα ειναι οτι στη lockscreen βγαινουν και κατι κινεζιες, αλλα αυτο ειναι προβλημα του θεματος (καθως αμα το αλλαξω οι κινεζιες χανονται)

@gkalen

αν μιλαμε για το video,το βρισκω λιγο λογικο αυτο που λεει ο dingila γιατι ο ηχος σου στο high profile του video της horse εχει μεγαλυτερο sample rate και ειναι 2 καναλια. αυτο αλλαξε και στην v3(δηλαδη sampling rate ανεβηκε κατα πολυ + 2 καναλια ηχου πλεον). οποτε αν ο dingila δεν εχει την v3 μπορει για αυτο να του φανηκε οπως του φανηκε ο ηχος. οποτε ρωτα τον πρωτα αν εχει v3 ωστε να μην χασεις χρονο τσαμπα με το media_profiles.xml

@pika

βλεπω και γω rom release απο σενα που χα καιρο να δω και λεω "ωπα ο πικα επιασε καμια ρομ της προκοπης,της αλλαξε τα φωτα και μας την εδωσε", αλλα τελικα με χαλασες λιγο ρε φιλε :(

btw για ποια ρομ μιλας που μαυριζει η οθονη?

Γιατι σε χαλασα βρε??δεν εχο νετ τωρα αν και πριν κανα μισαωρο εβαλα μια ρομ...ics based themed galaxy s3!την miui που παιζετε 2 μερες τωρα...φαινεται φταιγαν τα gapps που εχει στο πρωτο ποστ αλλα μετα δεν μπορουσα να κανω Mount με usb... :( χαλαστικα λιγο..τωρα παω παλι πισω στην miuiv4!!

Γιατι σε χαλασα βρε??δεν εχο νετ τωρα αν και πριν κανα μισαωρο εβαλα μια ρομ...ics based themed galaxy s3!την miui που παιζετε 2 μερες τωρα...φαινεται φταιγαν τα gapps που εχει στο πρωτο ποστ αλλα μετα δεν μπορουσα να κανω Mount με usb... :( χαλαστικα λιγο..τωρα παω παλι πισω στην miuiv4!!

με χαλασες γιατι περιμενα καμια μονταρισμενη ρομ απο σενα βασισμενη στην b927 με κανα πικα κερνελ! ;)

αντε ποτε θα βαλεις νετ ρε παιδι μου ?

τωρα ειναι comple η miui και playstore εχει και mount να δουλευει εχει, οτι θες(μονο tethering δεν δοκιμασα)

εκανα και 1 custom θεματακι σε μενα και ειμαι jet

μου φαινεται θα αραξω για λιγο καιρο σε αυτην μεχρι να αρχισω να φλασαρω παλι

@gkalen

Χαχα , οχι ακομα αλλα ειμαι πιο κοντα στο upgrade απο ποτε..

Μου ειπε για τον ηχο γενικα σε ολα οτι στη Horse δεν παιζετε , αλλωστε το εχει γραψει και στο thread το δικο μου και σε αλλα threads γι'αυτο το θεμα ... και εκτος του ηχου ειναι και το tv out που το σκεφτομαι να το αποχωριστω πιο πολυ για τα βιντεο του youtube που καθομαστε με φιλους και τα βλεπουμε στην tv . θα δουμε λοιπον στην πορεια τι θα κανω , προς το παρον περιμενω ...

O ηχος στη Horse ειναι φτιαγμενος απο το modded framework.jar και οχι απο media profiles.xml

Το thread του king2009 (rilam1987) , γιατι το σβησανε στο xda ??

Edited by gkalen

με χαλασες γιατι περιμενα καμια μονταρισμενη ρομ απο σενα βασισμενη στην b927 με κανα πικα κερνελ! ;)

αντε ποτε θα βαλεις νετ ρε παιδι μου ?

τωρα ειναι comple η miui και playstore εχει και mount να δουλευει εχει, οτι θες(μονο tethering δεν δοκιμασα)

εκανα και 1 custom θεματακι σε μενα και ειμαι jet

μου φαινεται θα αραξω για λιγο καιρο σε αυτην μεχρι να αρχισω να φλασαρω παλι

Χωρις sources βρε δεν μπορουμε να κανουμε τπτ..οχι οπως σου ειχα ξαναπει οτι εχω καποιες γνωσεις πανω στο μονταρισμα του κερνελ νομιζω εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα!!την v3 εβαλα αλλα σου ειπα..μαυριζε η οθονη και δεν εκανε mount...μπορει να εχω και προβλημα με τα drivers στο pc μου το ψηνει και αυτο να φαει κανα φορματ τωρα να στρωσει χαρακτηρα...btw ειδα οτι σβησατε πολλα απο μεσα...ο browser της miui ειναι πολυ καλος τη σας εφταιξε και τον σβησατε?αχαχα

@gkalen

O ηχος στη Horse ειναι φτιαγμενος απο το modded framework.jar και οχι απο media profiles.xml

Το thread του king2009 (rilam1987) , γιατι το σβησανε στο xda ??

τωρα το δα και γω οτι το σβησανε...δεν ξερω γιατι.περιμενουμε τον king2009 να μας πει.

ωστε πειραξες και framework.jar ρε θηριο? θελω μαθηματα να ξες ;) ειδικα αμα πειραξεις και της miui και δουλεψει.

Χωρις sources βρε δεν μπορουμε να κανουμε τπτ..οχι οπως σου ειχα ξαναπει οτι εχω καποιες γνωσεις πανω στο μονταρισμα του κερνελ νομιζω εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα!!την v3 εβαλα αλλα σου ειπα..μαυριζε η οθονη και δεν εκανε mount...μπορει να εχω και προβλημα με τα drivers στο pc μου το ψηνει και αυτο να φαει κανα φορματ τωρα να στρωσει χαρακτηρα...btw ειδα οτι σβησατε πολλα απο μεσα...ο browser της miui ειναι πολυ καλος τη σας εφταιξε και τον σβησατε?αχαχα

η διαγραφη του browser και γενικα πολλων πραγματων κανει μπαμ οτι επιρρεασα βαθια τον king2009 :P

για τα sources σε εχω ικανο να χες βρει τιποτα leaked στο anzhi και να εκανες καναν custom παρεα με τον geno και να το φυλαγες για εκπληξη

οι drivers θα εχουνε prob αν και σε καμια αλλη rom δεν μπορεις να κανεις mount. οποτε το φορματ ασε το για την ωρα(δεν εχεις και ιντερνετ οποτε μπορει να μπλεξεις μετα αν παει κατι στραβα).

μηπως εσβησες τπτ καταλαθος στο .zip της v3 οπως την κοιτουσες και για αυτο δεν εχεις usb? επισης εισαι με data usage αν δεν κανω λαθος,οποτε με τα χαζοδικτυα που εχουμε εδω στο ελλαδισταν το θεωρω πιθανο να μην κατεβηκε κατι καλα.

οσο αυτο για τον κερνελ οτι και καλα ξερω παραπανω, μην το ξαναπεις γιατι ειναι το λιγοτερο αστειο. απλα εχω κανει build 2-3 φορες custom linux kernel & 1 φορα προσπαθησα για το honor (αλλα εδω απετυχα :P)

Edited by Moihack

τωρα το δα και γω οτι το σβησανε...δεν ξερω γιατι.περιμενουμε τον king2009 να μας πει.

ωστε πειραξες και framework.jar ρε θηριο? θελω μαθηματα να ξες ;) ειδικα αμα πειραξεις και της miui και δουλεψει.

η διαγραφη του browser και γενικα πολλων πραγματων κανει μπαμ οτι επιρρεασα βαθια τον king2009 :P

για τα sources σε εχω ικανο να χες βρει τιποτα leaked στο anzhi και να εκανες καναν custom παρεα με τον geno και να το φυλαγες για εκπληξη

οι drivers θα εχουνε prob αν και σε καμια αλλη rom δεν μπορεις να κανεις mount. οποτε το φορματ ασε το για την ωρα(δεν εχεις και ιντερνετ οποτε μπορει να μπλεξεις μετα αν παει κατι στραβα).

μηπως εσβησες τπτ καταλαθος στο .zip της v3 οπως την κοιτουσες και για αυτο δεν εχεις usb? επισης εισαι με data usage αν δεν κανω λαθος,οποτε με τα χαζοδικτυα που εχουμε εδω στο ελλαδισταν το θεωρω πιθανο να μην κατεβηκε κατι καλα.

οσο αυτο για τον κερνελ οτι και καλα ξερω παραπανω, μην το ξαναπεις γιατι ειναι το λιγοτερο αστειο. απλα εχω κανει build 2-3 φορες custom linux kernel & 1 φορα προσπαθησα για το honor (αλλα εδω απετυχα :P)

Εμ εχεις μια αποψη εγω βλεπω κατι cpio κατι commands και λεω που πας γκαρνταση!!τεσπα οταν θα βγουν τα sources θα βαλουμε τα κεφαλια μας κατω εδω να βρουμε λυση!!λιγες γνωσεις εδω λιγες εκει κατι θα κανουμε!!

Την ρομ την κατεβασα με wifi το μεσημερι που πηγα για καφε..80κατι mb ειναι δεν προσεξα...τον επιρεασες αλλα σταματηστε να βγαζετε τα παντα απο τις ρομ!χαχαχαχ!!αφηστε και τπτ και ειδικα στη miui αν εξερεσεις 2-3 app ολα ειναι τοσο καλα φτιαγμενα οποτε δεν χρειαζεσε 3rd party!!

Εμ εχεις μια αποψη εγω βλεπω κατι cpio κατι commands και λεω που πας γκαρνταση!!τεσπα οταν θα βγουν τα sources θα βαλουμε τα κεφαλια μας κατω εδω να βρουμε λυση!!λιγες γνωσεις εδω λιγες εκει κατι θα κανουμε!!

Την ρομ την κατεβασα με wifi το μεσημερι που πηγα για καφε..80κατι mb ειναι δεν προσεξα...τον επιρεασες αλλα σταματηστε να βγαζετε τα παντα απο τις ρομ!χαχαχαχ!!αφηστε και τπτ και ειδικα στη miui αν εξερεσεις 2-3 app ολα ειναι τοσο καλα φτιαγμενα οποτε δεν χρειαζεσε 3rd party!!

ναι μες την αποψη ειμαι και γω τι να σου πω :P

ναι νομιζω οτι πρεπει να σταματησει αυτο το κακο που τα βγαζω ολα, αλλα μου χει μεινει συνηθεια αυτο απο το pc :)

μακαρι να βγουνε τα κερνελ sources πριν τα τελη αυγουστου....

Ελατε παιδια μόλις γύρησα.Τώρα το είδα.Ένας mod μου έστειλε αυτό:

It has been brought to my attention your ROM contains multiple examples of warez, you even make it clear in your thread. I am willing for you to upload a "clean version" of your ROM, this must contain no paid for apps.If you are not willing, i will remove the links and close the thread. What is your choice?

Λογικά θα έλεγε για το smart keyboard pro αλλά αφαιρέθηκε στην v3.Moihack απο το audio έβγαλα ότι ήχους μου έγραφες μέσα στο modding(εννοείται οτι μπορούσα να βγάλω πολλούς περισσότερους).Απο το UI folder τους είχες όλους για βγάλσιμο και έτσι τους αφαίρεσα όλους.Το smart keyboard pro πάνω στη βιασύνη μου το ξέχασα.Θα αφαιρεθεί.Όλα τα άλλα νομίζω είναι καλά για την ώρα.Θα προστεθεί και default το black ice.Έστειλα σε αυτό τον mod ότι στην v3 δεν υπάρχει κάποιο warez περιεχόμενο στη rom και τώρα περιμένω μπας και την επαναφέρει.

Μη γραφετε στο xda , για εφαρμογες επι πληρωμη που βαζετε στα ρομ ...

Εμενα τα δικα μου ρομ ειναι μονο με εφαρμογες επι πληρωμη αλλα αμα δεις δεν γραφω οτι ειναι το smartkeyboard pro ( ενω ειναι ) , αλλα γραφω οτι ειναι το smartkeyboard κι ετσι δεν εχω προβλημα , βαλτε εφαρμογες επι πληρωμη , αλλα μη το γραφετε ... :cool:

Εχετε δει πουθενα να γραφω οτι εχω το mobilism market στα ρομ μου , Οχι

Αλλα το εχω μεσα σε ολα τα ρομ ..

Να γραφετε οτι ειναι οι free εκδοσεις ...

Μη γραφετε στο xda , για εφαρμογες επι πληρωμη που βαζετε στα ρομ ...

Εμενα τα δικα μου ρομ ειναι μονο με εφαρμογες επι πληρωμη αλλα αμα δεις δεν γραφω οτι ειναι το smartkeyboard pro ( ενω ειναι ) , αλλα γραφω οτι ειναι το smartkeyboard κι ετσι δεν εχω προβλημα , βαλτε εφαρμογες επι πληρωμη , αλλα μη το γραφετε ... :cool:

Εχετε δει πουθενα να γραφω οτι εχω το mobilism market στα ρομ μου , Οχι

Αλλα το εχω μεσα σε ολα τα ρομ ..

Να γραφετε οτι ειναι οι free εκδοσεις ...

Όντως με έφαγε το pro που έγραψα.Τεσπα πιστευω να το επαναφέρουν να την κατεβάσουν και τα παιδιά που θέλουν μια πλήρης miui.

...καλά πουλάνε ηθική στο xda...δηλαδή όλα όσα περιεχουν εκατομύρια roms για όλα τα κινητά είναι free? Τέλος πάντων να τη βάλω σήμερα την v3 ή αργότερα θα έχουμε και v4? Τελικά έπρεπε να πάρω άλλο ένα u8800pro να βρίσκεται :D
Χριστόφορος :music:

...καλά πουλάνε ηθική στο xda...δηλαδή όλα όσα περιεχουν εκατομύρια roms για όλα τα κινητά είναι free? Τέλος πάντων να τη βάλω σήμερα την v3 ή αργότερα θα έχουμε και v4? Τελικά έπρεπε να πάρω άλλο ένα u8800pro να βρίσκεται :D

Θα ανέβει λίγο αργότερα η v4 με αρκετά άχρηστα πράγματα βγαλμένα,με default theme αυτό που είχα στο xda το black ice και μερικές ακόμα προσθήκες.

χαχαχ χαβαλε πουλανε στο xda??αν δεις screenshot που εχω απο ρομ που δουλεψα θα δεις οτι πρωτη μουρη εχω aptoide snappzmarket και ποιο παλια το merkamarket!χχαααχ που να δουν και τη εχω μεσα στο φακελο markets!!Χαβαλε εχουν!!

@king μια συμβουλη μην τρελενεσε τοσο να ανεβαζεις update για μικρες αλλαγες...αστους να βγαλουν και να βαλουν κανα apk και μονοι τους δεν θα παθουν τπτ...2η μερα και εισαι ηδη στην v5 εγω μια ics που ειχα κανει πανω στην rom του καλο στην 1.3-1.5 τελιωσα και εκανα τρελες αλλαγες τοτε θυμαμε ειμουν νιος με ορεξη!!χαχαχα!!

Edited by Pikachukaki

χαχαχ χαβαλε πουλανε στο xda??αν δεις screenshot που εχω απο ρομ που δουλεψα θα δεις οτι πρωτη μουρη εχω aptoide snappzmarket και ποιο παλια το merkamarket!χχαααχ που να δουν και τη εχω μεσα στο φακελο markets!!Χαβαλε εχουν!!

Βρε χαβαλε ξεχαβαλε σβησαν το thread τι να πεις.Σε λίγο θα ανέβει η v4 κάντην ένα flash να μας πεις τι γνώμη σου.

@king μια συμβουλη μην τρελενεσε τοσο να ανεβαζεις update για μικρες αλλαγες...αστους να βγαλουν και να βαλουν κανα apk και μονοι τους δεν θα παθουν τπτ...2η μερα και εισαι ηδη στην v5 εγω μια ics που ειχα κανει πανω στην rom του καλο στην 1.3-1.5 τελιωσα και εκανα τρελες αλλαγες τοτε θυμαμε ειμουν νιος με ορεξη!!χαχαχα!!

To επόμενο update έχει major changes μέσα.Δεν με πειράζει ίσα ίσα μου αρέσει πολύ να τα ψάχνω και να τα βελτιώνω όσο μπορώ μέχρι να φτάσει στο τέλειο απο κάθε άποψη.

Ετοιμη η v4 με πάρα πολλές αλλαγές.Όπως θα δείτε είναι αρκετά μικρότερη απο την v3.Έχουν αφαιρεθεί τα θέματα που δεν χρειάζονταν και σαν default μπήκε το Black Ice.Επίσης μπήκαν μέσα τα quickpic,luckypatcher,titanium backup,sd maid pro,mobilism market όλα στις τελευταίες τους εκδόσεις εκτός το quickpic που θα το κάνετε κανονικά update μέσω play store.Επίσης έχουν αφαιρεθεί οι περισσότεροι ήχοι απο alarms,notifications,ringstones που δεν χρειαζόνταν καθόλου.Κάποιες ακόμα αλλαγές για performance έγιναν στα build.prop,media_profiles.xml και enhanced.conf.

Μερικές εικόνες:

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-ddb2-e7b6.jpg

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-dc1c-6e69.jpg

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-dc27-3d59.jpg

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-dc31-00ef.jpg

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-dc3f-9b84.jpg

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-dc4a-0dc7.jpg

http://img.tapatalk.com/5e4478a7-dc5e-6c4a.jpg

Και το download Link:

http://www.mediafire.com/?t3lfun7mllk6wbk

Μπραβω king απλα στο λεω γιατι εμεις εχουμε τη κ@υλα να φλασαρουμε 30 ρομ τη μερα...επρεπε να δεις εμενα στις αρχες...οι αλλοι οχι τοσο...

Παιδια μολις εβαλα ξανα τα ματια μου μεσα αφου εφαγα ενα 3ωρακι κοιτοντας στον κερνελ...τελικα χωρις sources δεν μπορουμε να κανουμε τπτ..εχει κανει κατι αλλαγες ο geno μεσα αλλα μεχρι εκει...βρηκα κατι αλλαγες μονο για την ταχητητα του 3g wifi αλλα δεν αξιζει να μπω στη διαδικασια να τον κανω compile για αυτο μονο...παντως με sources και ψαξιμο στο xda με οτι φαινετε ενδιαφερον θα κανουμε δουλεια...απλα με τρομαζει λιγο οτι βαζουν μονοι τους πραγματα μεσα..δλδ τα governor δεν υπαρχουν καπου μεσα εσυ τα περνας...οπως επισης δεν μπορω να βρω πως κανεις τον κερνελ o/c αλλα αυτα θα τα βγαλει ο geno!!παντως ειναι ενα χαος εκει μεσα τα μισα να καταλαβαινα θα ειμουν αρχοντας!!

Καλησπερα μολις φλασαρα την V4 τις miui εχω ενα προβλημα το quick pick δεν μου ανοιγει καθολου καμια ιδεα τι παιζει????

Καλησπερα μολις φλασαρα την V4 τις miui εχω ενα προβλημα το quick pick δεν μου ανοιγει καθολου καμια ιδεα τι παιζει????

Δοκίμασες να το κάνεις ένα update απο το play store στην τελευταία του έκδοση?