Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχα, θα γινει κι αυτο

λοιπον βλεπω οτι παιρνει να δοκιμασουμε καποια πραγματα στο media profiles.xml , στο framework.jar , στο init.d και build.prop , επισης βλεπω οτι εχει το beats audio mod , εσυ το εβαλες η ετσι ηταν η ρομ απο μονη της ?? απο ηχο πως παει ?

μπορουμε να σβησουμε τα αρχεια του beats audio και να αλλαξουμε το framework.jar για να δουμε αν καλυτερεψει ο ηχος , θα τα δω ομως απο αυριο αυτα , καληνυχτες για σημερα ...

Άλλαξα κάποια πράγματα που με είπε το pika και ο moihack στην v2.Το init και το framework δεν τα πείραξα.Το beats audio το είχε μέσα η miui.Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός και πεντακάθαρος ακόμα και σε full εντάσεις.Κάνε τις δοκιμές σου και εσυ και αν αποφασίσεις να αναβαθμιστείς περιμένουμε τα tweaks σου.Kαλό σας βράδυ τσακαλάκια τα λέμε αύριο...

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Ειναι πρωτη φορα που βαζω miui στο κινητο γιατι μεχρι τωρα οι περισσοτερες ειχαν θεματα.

Ερωτηση:Δεν μπορει να δει και τις 2 καρτες μαζι?εσωτερικη/εξωτερικη?Πρεπει να κανεις mount/unmount και reboot για να διαλεξεις?

Tις βλέπει κανονικά και τις 2.Έχω εφαρμογές και στην external και στην internal και λειτουργούν άψογα όλες οι εφαρμογές.

Εβαλε ο gkalen 2.3 οκ πλεον νομιζω πως μπορω να πεθανω ήσυχος και χαρουμενος!!!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Tις βλέπει κανονικά και τις 2.Έχω εφαρμογές και στην external και στην internal και λειτουργούν άψογα όλες οι εφαρμογές.

εννοω την ελευθερη 1,56 gb περιπου εσωτερικη sd ,οχι τον 900mb internal χωρο του συστηματος για τις εφαρμογες

εννοω την ελευθερη 1,56 gb περιπου εσωτερικη sd ,οχι τον 900mb internal χωρο του συστηματος για τις εφαρμογες

Αα δεν ξέρω για εκείνη τη μνήμη.Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτε για εφαρμογές.Πάντα στις 2 32άρες βάζω τις εφαρμογές.Ακόμα και τα 900mb σχεδόν πάντα άδεια είναι(εκτός widgets που θέλουν υποχρεωτικά internal)

Εβαλε ο gkalen 2.3 οκ πλεον νομιζω πως μπορω να πεθανω ήσυχος και χαρουμενος!!!

:lol::lol: , :lol: :lol:

Οχι ακομα αλλα μ'αυτη τη miui , μαλλον δεν με βλεπω καλα , απο βδομαδα βλεπουμε ομως ..

Δεν θα κατσω ομως στη 2.3 καθολου , στεπ 1 , στεπ 2 απο b572 , μετα ροζ οθονη , recovery.img , και κατευθειαν miui , αντε να δουμε , περιμενω σχολια .....

Edited by gkalen

Οχι ακομα αλλα μ'αυτη τη miui , μαλλον δεν με βλεπω καλα , απο βδομαδα βλεπουμε ομως ..

Δεν θα κατσω ομως στη 2.3 καθολου , στεπ 1 , στεπ 2 απο b572 , μετα ροζ οθονη , recovery.img , και κατευθειαν miui , αντε να δουμε , περιμενω σχολια .....

Φευγεις απο τη .32 ειναι μεγαλο step και αυτο!!αχχααχχα!!

ερωτηση: δεν θελει πρωτα root για να μπορεσεις να περασεις το recovery.img?

και btw συμφωνω με pika. ειναι μεγαλο βημα και αυτο!

Καλημέρα παιδιά. Με την αγορά του τηλεφώνου έχω χαρεί πολύ γιατί προσφέρεται για custumisation. Παρακολουθώ τα forums με ενδιαφέρον και ειμαι στο στάδιο αναζήτησης μιας rom κατά προτίμηση gingerbread, με kernel που να είναι overclockable, και να εχει το δυνατο λιγότερα bugs. Αυτη τη στιγμή έχω τη rom του kalo η οποία με εκνευρίζει αισθητικά με το χρώμα του dialer οταν γινεται κλήση, ενώ εχω το πρόβλημα της μή αναγνώρισης contact οταν δεν ειναι καταχωρημένος με +30 μπροστά. Από ότι εχω καταλάβει πρέπει να έχω χάσει το customisation που είχα οταν το πήρα απο wind και εχει πάρει το κινέζικο. Αυτο εγινε οταν από 2.2.2 πηγα να βάλω την gingerbread (572) και έβαλα και το update του step 3 όπου μάλιστα είχα και πρόβλημα που λύθηκε με την επανεγκατάσταση του update του step2 που τελικά με οδήγησε στην rom του kalo . Ομως ο kalo στο thead του λεει οτι με το περασμα της παιρνει default την αγγλική γλώσσα, εμένα όμως ξεκινάει στα κινέζικα. Διαβάζω καλά λόγια για τη ΜIUI απο εσας. Αν θέλετε κανετε ενα σύντομο review και δώστε ενα λινκ αν ειναι gingerbread. Μπορώ να κάνω κατι πριν την περάσω να παρω και πάλι το internaional customisation και μετά να περάσω τη MIUI? Ευχαριστώ πολυ. Edited by RadiactiveToy
Χριστόφορος :music:

Καλημέρα παιδιά. Με την αγορά του τηλεφώνου έχω χαρεί πολύ γιατί προσφέρεται για custumisation. Παρακολουθώ τα forums με ενδιαφέρον και ειμαι στο στάδιο αναζήτησης μιας rom κατά προτίμηση gingerbread, με kernel που να είναι overclockable, και να εχει το δυνατο λιγότερα bugs. Αυτη τη στιγμή έχω τη rom του kalo η οποία με εκνευρίζει αισθητικά με το χρώμα του dialer οταν γινεται κλήση, ενώ εχω το πρόβλημα της μή αναγνώρισης contact οταν δεν ειναι καταχωρημένος με +30 μπροστά. Από ότι εχω καταλάβει πρέπει να έχω χάσει το customisation που είχα οταν το πήρα απο wind και εχει πάρει το κινέζικο. Αυτο εγινε οταν από 2.2.2 πηγα να βάλω την gingerbread (572) και έβαλα και το update του step 3 όπου μάλιστα είχα και πρόβλημα που λύθηκε με την επανεγκατάσταση του update του step2 που τελικά με οδήγησε στην rom του kalo . Ομως ο kalo στο thead του λεει οτι με το περασμα της παιρνει default την αγγλική γλώσσα, εμένα όμως ξεκινάει στα κινέζικα. Διαβάζω καλά λόγια για τη ΜIUI απο εσας. Αν θέλετε κανετε ενα σύντομο review και δώστε ενα λινκ αν ειναι gingerbread. Μπορώ να κάνω κατι πριν την περάσω να παρω και πάλι το internaional customisation και μετά να περάσω τη MIUI? Ευχαριστώ πολυ.

λοιπον ενα ωραιο fix που σκεφτηκα και εφαρμοσα για το +30 ειναι το εξης:

κανεις export τις επαφες σε 1 αρχειο vdf. αυτο γινεται κανονικα μεσα απο την εφαρμογη contacts.

παιρνας το αρχειο στο pc. κατεβαζεις το notepad ++ και ανοιγεις το αρχειο με τις επαφες. πατας ctrl + F και αλλαζεις στο tab replace

βαζεις να σου αντικαταστησει το 69 με +3069 ! Τωρα ομως καποιες επαφες θα ειναι με +30+3069 μπροστα. Οποτε κανεις αντικατασταση το +30+3069 με +3069 παλι.

Σωζεις το αρχειο, το κανεις import στο κινητο και ολα κομπλε. Φτιαγμενο και δοκιμασμενο απο μενα το fix. Μου δουλευει jet. Για αυτο κανω import τις επαφες απο sd παντα,επειδη τις εχω fixαρισμενες εκει.

Τωρα για τις gingerbread rom που ζητησες, θα ευλογησω λιγο τα γενια μου εδω περα :P

Εχω 1 ρομ βασισμενη στην official b572g. Ειναι αυτη εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738140

Μετα ειναι και η αρκετα καλη CM 7.2 που υπαρχει στην υπογραφη μου στο xda.

Η miui που δουλεουμε με τα παιδια ειναι 2.3.7 αρα gingerbread, αλλα θα ηταν καλυτερο να περιμενεις λιγο γιατι ακομα τη δουλευει ο rilam κανοντας πολλες αλλαγες και θα χρειαστει να φλασαρεις συνχα ετσι αν θες να δεις τι αλλαξε(εκτος αν δεν εχεις προβλημα με αυτο).

Ακομα αν εισαι καινουριος με τα smartphones νομιζω οτι το UI της MIUI θα σου φανει λιγο μπερδεμενο. Αποψη μου φυσικα.

@king2009 βλεπω οτι μπηκες πολυ δυναμικα στο rom modding και ηδη ανεβασες v2

τσεκαρε: http://www.mediafire.com/?wtus49hfnfdzdos

Το πακετο περιλαμβανει:

1)ελαχιστα αλλαγμενο build.prop

2)λιγο πειραγμενα παραπανω media_profiles.xml κυριως για καλυτερη ποιοτητα ηχου στο hd video

3)φακελο audio με διαγραμμενους αρκετους ηχους (απο 6,κτ mb τον πηγα στο 895KB)

4)ο φακελος app εχει εφαρμογες που πρεπει να μπουνε στο system/app πιστευω. Το latinime.apk στο δινω γιατι το smartkeyboard pro στην v2 crasharei συνεχεια και δεν σε αφηνει σε ησυχια. Προφανως λειπει καποιο lib. Επισης εβαλα την στοκ αριθμομηχανη,play store και x5 settings(για oc κτλ). Αν σου βγαλει ηδη οτι υπαρχει καποιο αρχειο, κανε αντιγραφη και αντικατασταση ;)

5) o φακελος τι μπορει να φαει delete ειναι οτι θεωρω εγω οτι μπορει επιπλεον να σβηστει ωστε να μικρυνει η ρομ

Δοκιμασε αν θες εσυ και τα αλλα παιδια τις αλλαγες που προτεινω και πες μου αν σ'αρεσαν.

Edited by Moihack

Μια μικρή ερώτηση παιδιά.

Ενώ έχω επιλογή γλώσσας Ελληνικά, στην scroll bar δίπλα από τις επαφές μου έχει αγγλικούς χαρακτήρες και όχι ελληνικούς για να μπορέσω να ψάξω γρήγορα.

Υπάρχει λύση σε αυτό??

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Έκδοση Android 2.3.5

Αριθμός έκδοσης U8800PV100R001C00B572G001

Το πακετο περιλαμβανει:

2)λιγο πειραγμενα παραπανω media_profiles.xml κυριως για καλυτερη ποιοτητα ηχου στο hd video

4)ο φακελος app εχει εφαρμογες που πρεπει να μπουνε στο system/app πιστευω. Το latinime.apk στο δινω γιατι το smartkeyboard pro στην v2 crasharei συνεχεια και δεν σε αφηνει σε ησυχια. Προφανως λειπει καποιο lib. Επισης εβαλα την στοκ αριθμομηχανη,play store και x5 settings(για oc κτλ). Αν σου βγαλει ηδη οτι υπαρχει καποιο αρχειο, κανε αντιγραφη και αντικατασταση ;)

5) o φακελος τι μπορει να φαει delete ειναι οτι θεωρω εγω οτι μπορει επιπλεον να σβηστει ωστε να μικρυνει η ρομ

Δοκιμασε αν θες εσυ και τα αλλα παιδια τις αλλαγες που προτεινω και πες μου αν σ'αρεσαν.

Να σε καλα αρχηγε κατεβαζω βλεπω τι αλλαξες δοκιμαζω και επανερχομε.Το smart keyboard απλα εβαλα το apk εκει που ειναι το root explorer δεν ξερω γιατι τρωει fc.

Τσέκαρε την v2 έχω κάνει πολλές αλλαγές(ευχαριστώ τα τσακαλάκια Pikachukaki και Moihack για την πολύτιμη βοήθεια τους).Επίσης πέρασα και το SmartKeyboard pro ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.

Aν χρειαστείτε να ρυθμίσετε τα max/min ghz που θα δουλεύει το κινητό προτείνω το setcpu.Φτιάχνετε και profiles και είστε έτοιμοι.

To link για να την κατεβάσετε:

http://www.mediafire.com/?42ek2x89nk1a639

Καλημερα!Τις αλλαγες που εκανες σε enhanced.conf,build.prop και media_profiles.xml τις εχεις τσεκαρει προσωπικα να δεις αν οντως βελτιωνουν προς το καλυτερο?

Επισης θα σου προτεινα να ξαναβαλεις μερικες απο τις εφαρμογες που διεγραψες που δεν ειναι στα κινεζικα και ειναι πολυ καλες οπως dsp manager,miui file explorer,miui settings,notes,spare parts kai x5 settings.

Εγω ξαναεβαλα και τις fmr.apk,picotts.apk,telocation provider.apk kai vpnsettings.apk γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι κανουν και το βρισκω προτιμοτερο να υπαρχουν γι αυτο το λογο

Γενικα πιστευω οτι αυτη η miui ειναι πολυ καλη και αξιζει να ασχοληθουν οσοι γνωριζουν για να γινει τελεια.

Edited by azuli

Το πακετο περιλαμβανει:

Μόλις τα κοίταξα φίλε μου και όντως όλα όσα έγραψες είναι καλόνα γίνουν.Χθες άλλαξα το xml τα bitrate αλλά όχι του ήχουν.Στο build.prop δεν κατάλαβα τι έγινε αλλαγή.Διαγράφω αυτά που με είπες βάζω και τα υπόλοιπα που με έχεις στον φάκελο και ανεβάζω την v3.Πολύτιμη η βοήθεια σου σε ευχαριστώ...

@king2009

κανενα προβλημα φιλε μου

οσο για τη v3 περιμενε λιγο μηπως καποιος φιλος εχει να προτεινει και κτ αλλο καλο(πχ τον dsp manager που ειπε ο φιλος azuli) ωστε να μην ανεβαζεις συνεχεια ;)

στο build.prop αλλαξα το timezone για ελλαδα, (νομιζω εκλεισα το default on του gps) και αλλαξα το wifi scan interval σε 180

@azuli

+1 για το dsp manager

για τα .apk που δεν ξες τι κανουν

fmr= ισως ραδιο αλλα δεν παιρνω και ορκο

pico tts= κατι για voip αλλα δεν παιζει να το χρησιμοποιει κανεις

telocation provider=φευγει με ασφαλεια. δν το χω δει σε καμια αλλη ρομ αυτο εκτος απο miui

vpn settings= δεν γνωριζω καποιον που να χρησιμοποιει vpn απο το κινητο

Edited by Moihack

Καλημερα!Τις αλλαγες που εκανες σε enhanced.conf,build.prop και media_profiles.xml τις εχεις τσεκαρει προσωπικα να δεις αν οντως βελτιωνουν προς το καλυτερο?

Επισης θα σου προτεινα να ξαναβαλεις μερικες απο τις εφαρμογες που διεγραψες που δεν ειναι στα κινεζικα και ειναι πολυ καλες οπως dsp manager,miui file explorer,miui settings,notes,spare parts kai x5 settings.

Εγω ξαναεβαλα και τις fmr.apk,picotts.apk,telocation provider.apk kai vpnsettings.apk γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι κανουν και το βρισκω προτιμοτερο να υπαρχουν γι αυτο το λογο

Γενικα πιστευω οτι αυτη η miui ειναι πολυ καλη και αξιζει να ασχοληθουν οσοι γνωριζουν για να γινει τελεια.

Βεβαίως τις αλλαγές τις κάνω και στο κινητό μου ταυτόχρονα να δω πως πάει.Διέγραψα αυτές γιατί πχ για το χ5 settings υπάρχει το setcpu που είναι πολύ καλύτερο,για τον explorer υπάρχει ο root explorer.Το dsp,spare parts,miui settings θα τα προσθέσω.Τα 4 apk που είπες δεν χρειάζονται ξαθόλου.Αν ασχολείσαι με vpn άστο αλλιώς δεν χρειάζετε.

λοιπον ενα ωραιο fix που σκεφτηκα και εφαρμοσα για το +30 ειναι το εξης:

κανεις export τις επαφες σε 1 αρχειο vdf. αυτο γινεται κανονικα μεσα απο την εφαρμογη contacts.

παιρνας το αρχειο στο pc. κατεβαζεις το notepad ++ και ανοιγεις το αρχειο με τις επαφες. πατας ctrl + F και αλλαζεις στο tab replace

βαζεις να σου αντικαταστησει το 69 με +3069 ! Τωρα ομως καποιες επαφες θα ειναι με +30+3069 μπροστα. Οποτε κανεις αντικατασταση το +30+3069 με +3069 παλι.

Σωζεις το αρχειο, το κανεις import στο κινητο και ολα κομπλε. Φτιαγμενο και δοκιμασμενο απο μενα το fix. Μου δουλευει jet. Για αυτο κανω import τις επαφες απο sd παντα,επειδη τις εχω fixαρισμενες εκει.

Τωρα για τις gingerbread rom που ζητησες, θα ευλογησω λιγο τα γενια μου εδω περα :P

Εχω 1 ρομ βασισμενη στην official b572g. Ειναι αυτη εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738140

Μετα ειναι και η αρκετα καλη CM 7.2 που υπαρχει στην υπογραφη μου στο xda.

Η miui που δουλεουμε με τα παιδια ειναι 2.3.7 αρα gingerbread, αλλα θα ηταν καλυτερο να περιμενεις λιγο γιατι ακομα τη δουλευει ο rilam κανοντας πολλες αλλαγες και θα χρειαστει να φλασαρεις συνχα ετσι αν θες να δεις τι αλλαξε(εκτος αν δεν εχεις προβλημα με αυτο).

Ακομα αν εισαι καινουριος με τα smartphones νομιζω οτι το UI της MIUI θα σου φανει λιγο μπερδεμενο. Αποψη μου φυσικα.

Πολύ καλή η πρόταση σου με το notepad ++ θα την ακολουθήσω το Σ/Κ :happy: Από ότι καταλαβαίνω το θέμα αυτό είναι γενικότερο και δεν πρέπει να έχει σχέση με το ότι είχα περάσει το step 3 update...

Με τα smartphones εχω εξοικίωση και ειδικότερα με το android έχω ξαναπεράσει custom αλλά σε tablets κυρίως.

Εχω ακόμα περιθώριο να καταλήξω σε κάποια rom μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα είμαι Αθήνα και επειδή για ένα μήνα που θα λείπω δεν θα μπορεσω να πειραματιστώ θα ήθελα μια γνώμη: να μείνω με του Kalo την Gingerbread ή να περάσω κάποια από αυτές τις custom rom που μου προτείνεις? (δεν θέλω όμως ice cream γιατί νομίζω ότι θα έχω περισσότερη κατανάλωση. Το MIUI που από ότι καταλαβαίνω είναι ενα add on interface στο android, μου φαίνεται ενδιαφέρον αφού σχεδόν 2 χρόνια με android κινητό και tablets, κάπου βαρεθηκα τα ίδια και τα ίδια.

Πολύ καλή η πρόταση σου με το notepad ++ θα την ακολουθήσω το Σ/Κ :happy: Από ότι καταλαβαίνω το θέμα αυτό είναι γενικότερο και δεν πρέπει να έχει σχέση με το ότι είχα περάσει το step 3 update...

Με τα smartphones εχω εξοικίωση και ειδικότερα με το android έχω ξαναπεράσει custom αλλά σε tablets κυρίως.

Εχω ακόμα περιθώριο να καταλήξω σε κάποια rom μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα είμαι Αθήνα και επειδή για ένα μήνα που θα λείπω δεν θα μπορεσω να πειραματιστώ θα ήθελα μια γνώμη: να μείνω με του Kalo την Gingerbread ή να περάσω κάποια από αυτές τις custom rom που μου προτείνεις? (δεν θέλω όμως ice cream γιατί νομίζω ότι θα έχω περισσότερη κατανάλωση. Το MIUI που από ότι καταλαβαίνω είναι ενα add on interface στο android, μου φαίνεται ενδιαφέρον αφού σχεδόν 2 χρόνια με android κινητό και tablets, κάπου βαρεθηκα τα ίδια και τα ίδια.

ναι το θεμα ειναι γενικοτερο με το +30. το χουμε παθει πολλοι. νομιζω σε gb συμβαινει μονο.

εγω τον kalo δεν τον παω μία (εχω τους λογους μου :P)οποτε δεν θα με δεις να σου προτεινω τη ρομ του. αν εσενα ομως σε καλυπτει τοτε κανενα προβλημα :) αφου εχεις ομως προηγουμενες εμπειριες με android τοτε βουρ για μια δοκιμη της MIUI. Οπου να ναι θα ανεβει και η v3 που λογικα θα ναι λιγα βηματα μακρια απο final ;)

@king2009

για oc x5 settings ή no frills cpu control αν θες να ναι free το app που θα σου κανει oc

επισης το spare parts τι ακριβως κανει και θα ξαναμπει?

ναι το θεμα ειναι γενικοτερο με το +30. το χουμε παθει πολλοι. νομιζω σε gb συμβαινει μονο.

εγω τον kalo δεν τον παω μία (εχω τους λογους μου :P)οποτε δεν θα με δεις να σου προτεινω τη ρομ του. αν εσενα ομως σε καλυπτει τοτε κανενα προβλημα :) αφου εχεις ομως προηγουμενες εμπειριες με android τοτε βουρ για μια δοκιμη της MIUI. Οπου να ναι θα ανεβει και η v3 που λογικα θα ναι λιγα βηματα μακρια απο final ;)

@king2009

για oc x5 settings ή no frills cpu control αν θες να ναι free το app που θα σου κανει oc

επισης το spare parts τι ακριβως κανει και θα ξαναμπει?

Mόλις τελείωσα τα mod που με έχεις στο φάκελο.Το spare parts απλά σου λεει για history battery και έχει και κάποιες ρυθμήσεις που μπορείς να τις κάνεις και απο τις ρυθμήσεις.Δεν θα ξανα μπεί.Θα προσθέσω x5 settings,dsp,miui settings και την ανεβάζω.

Mόλις τελείωσα τα mod που με έχεις στο φάκελο.Το spare parts απλά σου λεει για history battery και έχει και κάποιες ρυθμήσεις που μπορείς να τις κάνεις και απο τις ρυθμήσεις.Δεν θα ξανα μπεί.Θα προσθέσω x5 settings,dsp,miui settings και την ανεβάζω.

comple! περιμενουμε νομιζω ολοι λινκακι για να φλασαρουμε ;)

παρεμπιπτόντως το θεματακι το ics που εχεις στα screenshots στο xda ποιο ειναι? μηπως πρεπει να υπαρχει σαν default? γιατι εμενα ακομα το ασπρο μου εμφανιζεται.

To fhr ειναι ενα ram manager της miui αχρηστο!

Τα spare parts αχρηστα και αυτα εκτος αν για ενα αγνωστο λογο θες να κανεις o/c απο εκει το volume δεν αλλαζει τπττα miui settings ειναι καλα μονο και μονο που βγαζουν το ονομα του carrier απο την status bar!vpn tts ειναι οπως τα ειπατε πριν αχρηστα τουλαχιστον για εμας τωρα αν δουλευεις voip παω πασο!!

Παντος πολυ καλη την παρουσιαζεται!!keep walking

comple! περιμενουμε νομιζω ολοι λινκακι για να φλασαρουμε ;)

παρεμπιπτόντως το θεματακι το ics που εχεις στα screenshots στο xda ποιο ειναι? μηπως πρεπει να υπαρχει σαν default? γιατι εμενα ακομα το ασπρο μου εμφανιζεται.

Επειδή πρέπει να φύγω για δουλειά θα το προσθέσω όταν γυρίσω ως default το ics που έχω στα screenshots.To θέμα είναι το Black Ice 2.3.Σε λίγο είναι έτοιμο το link.

Εdit:

Έτοιμη τσακαλάκια:

http://www.mediafire.com/?fs34oa3fyvn6i49

Για τις αλλαγές δείτε εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811298

Edited by king2009

@king 2009

νομιζω μπερδευτηκες λιγο στη v3 με τους ηχους, καθως μεινανε πολυ περισσοτεροι, και επιπλεον εσβησεις ολους τους ηχους του λειτουργικου(δηλαδη οτι υπαρχει στο φακελο UI). Εκτος αν αυτο εγινε σκοπιμα στην τελικη. Παντως ετσι γλυτωσες μονο 1 mb σε μεγεθος περιπου αντι για τα 5,κτ που θα μπορουσες.

Επισης το smartkeyboard υπαρχει ακομα στον φακελο cust/app και καλο θα ταν να φυγει στην v4 ωστε να μην προκαλεσει κανα fc αν το επιλεξει καποιος. Κατα τα αλλα αυτη η εκδοση απο αποψη /system/app ειναι comple!(μπορει βεβαια να φυγει ακομα το downloads provider ui καθως δεν χρησιμευει καπου)

μετα ισως θελει λιγο περιποιηση ακομα ολος ο media folder. να μπει το στοκ θεμα αυτο που χεις στα screenshots και αν θελεις και λιγο καθαρισμα σε system/etc & system/lib

Καλη δουλεια!!! :)

Edited by Moihack

...Αποφάσισα να δοκιμάσω την v3 MIUI για αλλαγή, αλλά μπερδεύτηκα με τη παραπάνω διαδικασία. Για να μή κάνω λάθος παρακαλώ πείτε μου αν είναι σωστά:

Είμαι με custom 2.3 του Kalo και έχω CWM 5.0.2.7

Οπότε κάνω τη διαδικασία (copy-paste από το thread του kalo):

0) Make sure that you have installed all prerequisites;

1) Download the zip file of the rom with your pc;

2) Shutdown your smartphone and to be really sure unplug the battery;

3) Insert your battery and power on your smartphone into recovery mode holding down VOL+ and the power button (be sure that you have the CWM 5.0.2.7);

4) Go to advanced ---> reboot recovery;

5) At the new recovery boot go to "mount and storage";

6) Mount usb storage;

7) Plug in your usb-microusb cable;

8) Copy the downloaded zip file into the external sdcard;

9) Wipe data/factory;

10) Wipe cache;

11) Wipe Dalvik Cache;

12) [OPTIONAL if you experience a huge battery drain only] Wipe Battery Stats; Στο XDA στο thread για τη MIUI λέει ότι γίνεται και αυτό

13) Go to "mount and storage", then "format /system";

14) Install zip from sdcard;

15) choose zip from sdcard and select the downloaded zip file;

16) Install complete!

17) reboot system now.

Σωστά???