da77 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πολυ βαρια αυτη η ICS τελικα, μεχρι και το GPS κολλαει μου θυμισε τοτε που ειχα Windows και επρεπε να κανω ctrl-alt-del για να τερματισω μια εφαρμογη και κολλουσαν τα παντα. Νομιζω οτι οταν βγει custom ICS που θα εχουν αφαιρεθει τα αχρηστα πραγματα που τρεχουν στο background θα σφυριζει αλλα μεχρι τοτε υπομονη και μεινετε σε 2.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisTehGreek Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Για τα notifications στο statusbar , χρειαζεται ν'αποκτησεις εμπειρια πανω στο theming για να τ'αλλαξεις..... Δεν υπαρχει κανα προγραμματακι για να το κανω edit? Κι coding να θελει δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα δεν ξερω πιο file ειναι στο framework-res. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 φιλε gkalen εχω την horse absolute 1. πολυ καλη. μπραβο. για να βαλω την 2 τι ακριβως κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Δεν υπαρχει κανα προγραμματακι για να το κανω edit? Κι coding να θελει δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα δεν ξερω πιο file ειναι στο framework-res. Ανοιγεις με 7zip , το framework-res.apk , και τα png ειναι στο φακελο , res/drawable-hdpi ... Ψαξε κατα τον ιδιο τροπο και στο , systemui.apk ... A oκ αλλωστε κι εγω αν τελικα παω σε 2.2.2 αυριο θα ασχοληθω ! σε ευχαριστω παντωσ παρα πολυ και καλη συνεχεια στη δουλεια σου :) Οπως επιθυμεις , αλλα να ξερεις οτι εγω δεν εχω κανει downgrade ποτε και πιο εμπειροι για να σε βοηθησουν ειναι ο σοφοκλας και ο tzivas31 ... φιλε gkalen εχω την horse absolute 1. πολυ καλη. μπραβο. για να βαλω την 2 τι ακριβως κανω? Βαλε το , HORSE_ABSOLUTE_II.zip , στη sd card σου Μπαινεις στο cwm recovery (5.0.2.7 ) .. Κανεις τα wipes ( data/factory reset , cache partition , dalvik cache ) , μετα mounts and storage και επιλεγεις format system , και τελος install zip from sd card , choose zip from sd card , διαλεγεις το HORSE_ABSOLUTE_II.zip , και ετοιμος . Ευκολα πραγματα ..... :) Το tvout το ενεργοποιησες ? Edited July 22, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) i am back:) με ics! χαιρετισματα σε ολη την παρεα!!!!!! σας εχασα λιγο οπως τις εξελιξεις και μπηκα να ενημερωθω και να τα πουμε λιγο..... απο οτι ειδα ειναι κλειδωμενο επομενως ο Kalo δεν θα μπορεσει προς το παρον να φτιαξει την perfection ics zip(το δικο μας κινητο θελει τον Ιταλο του τελικα) υπομονη! κατα την γνωμη μου κακως εβαλα το step 3,βιαστηκα λιγο,επομενως ας το τεσταρετε πρωτα χωρις αυτο και μετα βαλτε το. Edited July 22, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 i am back:) με ics! χαιρετισματα σε ολη την παρεα!!!!!! σας εχασα λιγο οπως τις εξελιξεις και μπηκα να ενημερωθω και να τα πουμε λιγο..... απο οτι ειδα ειναι κλειδωμενο επομενως ο Kalo δεν θα μπορεσει προς το παρον να φτιαξει την perfection ics zip(το δικο μας κινητο θελει τον Ιταλο του τελικα) υπομονη! κατα την γνωμη μου κακως εβαλα το step 3,βιαστηκα λιγο,επομενως ας το τεσταρετε πρωτα χωρις αυτο και μετα βαλτε το. Καλως ηρθες! Θελει λιγο δουλιτσα ειδικα στο θεμα διαχειρησης της ram η ics, πολυ συχνα βρισκω εφαρμογες να κλεινουν μονες τους λογω ελλειψης μνημης. Το καλο ειναι οτι δεν εχει πολλα bugs αν και μου εχει κανει δυο reboots, το ενα ενω ημουνα στο tapatalk και το αλλο ενω ετρωγα κρουασαν. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εμενα σκάλωσε και εκανε reboot προχθές κατα εισερχόμενη κλήση!! Πρεπει να εχει τυχει και σε άλλους αυτο στο xda αν θυμάμαι καλά! Πρώτο reboot ειναι μεσα σε +20μερες με 926 και 927! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) παιδια μια ερωτηση μήπως κανεις ειχε θεμα στο κινητο οχι για τα upgrade και downgrade ρωταω για τα μετεπειτα με 8gb sdcard ή ειμαι ο μόνος? γειαα. λοιπον εχω τωρα την 2.3.5 την official κ θελω να κανω downgrade στη 2.2..κατεβασα απο το xda το zip file με την 2.2 που εχει το dload και τα 2 update files. κανω στεπ 1 με το αρχειο 1.1mb εγινε...μετα αλλαζω και βαζω το αλλο αρχειο update με τα 260mb αλλα δεν μου γινεται. δοκιμασα απο τις ρυθμισεις ''αναβαθμιση απο sd'' μου βγαζει αναμονη και δεν κανει τιποτα. δοκιμασα με το volume+/- και power και ωγαζει update failed ...δοκιμασα χωρις μπαταρια, με usb δν το βρισκει καν..ανοιγει το κιν κανονικα στην 2.3.5. με λιγα λογια δεν μ γινεται τ step 2....τι να κανω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα και να μην επαναλαμβάνεσαι. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 22, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Και τα δυο στεπ σε φακελο , dload , το πρωτο στεπ το αφηνεις update_APP , και το δευτερο στεπ το μετονομαζεις σε , update_g.APP , τα βαζεις στον dload φακελο και βγαζεις μπαταρια και συνδεεις με usb το τηλ.. και πατας αμεσως τα τρια πληκτρα (vol+ , vol- και power on) , και θα ξεκινησει το downgrade .. Μολις τελειωσει θα περιμενεις να ανοιξει το τηλ.. στη 2.2 και μετα θα σβησεις απο το φακελο dload ,το στεπ 1 , θα μετονομασεις το στεπ 2 ξανα σε update_APP και θα το αφησεις στο φακελο dload μονο του αυτη τη φορα και θα πας τωρα απο το τηλ.. στις ρυθμισεις/καρτα sd και αποθηκευτικος χωρος και θα επιλεξεις κατω-κατω , software upgrade , θα περιμενεις να τελειωσει αλλη μια φορα και μετα που θα ξανανοιξει το τηλ.. εισαι ετοιμος για να βαλεις Horse ... ( μπαινεις σε ροζ οθονη , βαζεις ( αλλαζεις) το recovery.img και μετα μπαινεις στο cwm recovery και κανεις τα wipes και φλασαρεις το Horse ) Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Και τα δυο στεπ σε φακελο , dload , το πρωτο στεπ το αφηνεις update_APP , και το δευτερο στεπ το μετονομαζεις σε , update_g.APP , τα βαζεις στον dload φακελο και βγαζεις μπαταρια και συνδεεις με usb το τηλ.. και πατας αμεσως τα τρια πληκτρα (vol+ , vol- και power on) , και θα ξεκινησει το downgrade .. Μολις τελειωσει θα περιμενεις να ανοιξει το τηλ.. στη 2.2 και μετα θα σβησεις απο το φακελο dload ,το στεπ 1 , θα μετονομασεις το στεπ 2 ξανα σε update_APP και θα το αφησεις στο φακελο dload μονο του αυτη τη φορα και θα πας τωρα απο το τηλ.. στις ρυθμισεις/καρτα sd και αποθηκευτικος χωρος και θα επιλεξεις κατω-κατω , software upgrade , θα περιμενεις να τελειωσει αλλη μια φορα και μετα που θα ξανανοιξει το τηλ.. εισαι ετοιμος για να βαλεις Horse ... ( μπαινεις σε ροζ οθονη , βαζεις ( αλλαζεις) το recovery.img και μετα μπαινεις στο cwm recovery και κανεις τα wipes και φλασαρεις το Horse ) την περασα την 2.2.2 αλλα δεν μου ανοιγε και εβαλα κατευ8ειαν την rom horse absolute ll και λειτουργει. το 8εμα ειναι οτι οταν παω να παρω τηλεφωνο δεν γινετε και μου λεει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τησ διαδικασιας adroid.process.acore.προσπαθηστε αργοτερα να προσθεσω οτι κατεβασα το hancent sms και απο εκει μπορω να παρω κανονικα τηλεφωνο γιατι μου συμβαινει αυτο και πωσ μπορω να το διορθωσω γιατι περα απο τησ αποθηκευμενεσ μου επαφες δεν γινετε να παρω κανεναν! Edited July 22, 2012 by thelgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 την περασα την 2.2.2 αλλα δεν μου ανοιγε και εβαλα κατευ8ειαν την rom horse absolute ll και λειτουργει. το 8εμα ειναι οτι οταν παω να παρω τηλεφωνο δεν γινετε και μου λεει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τησ διαδικασιας adroid.process.acore.προσπαθηστε αργοτερα να προσθεσω οτι κατεβασα το hancent sms και απο εκει μπορω να παρω κανονικα τηλεφωνο γιατι μου συμβαινει αυτο και πωσ μπορω να το διορθωσω γιατι περα απο τησ αποθηκευμενεσ μου επαφες δεν γινετε να παρω κανεναν! Δεν εγινε σωστα , γι αυτο εχεις προβλημα , δοκιμασε ξανα και να περιμενεις ν'ανοιξει το τηλ.. και μετα προχωρας σε φλασαρισμα ... δεν διορθωνεται αυτο αλλιως , πρεπει να ξανακανεις τα update app ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 παιδια απο δικιά μου πειρα επειδη εκανα πολλες φορες upgrade and downgrade μιλαμε για πολλα ξενυχτια πάντα δουλευε κανοντας τα αρχεια update.app ένα ένα στο φακελο dload οσες φορες τα εβαζα και τα 2 με το ενα μετανομασμενο σε update_g.app πάντα κατι στραβωνε και το κινητο παντα ομως πάντα λεμε χωρις μπαταρια συνδεμένο στο usb αλλιώς θα βλέπεται συχνά το update failed και οπως ειπε ο gkalen αφου το κανετε μια με τα volume up and down μετα το κανετε και μια με το μεγαλο αρχειο μεσα στο dload απο τις ρυθμισεις-καρτα sd και αποθηκευτικος χώρος-software upgrade-sd card upgrade. Όσα ειπα πιο πανω ισχυουν για οσους θέλουν να κάνουν upgrade και downgrade απο 2.2 σε 2.3 και αντιστρόφως εκ πείρας όσων έχω κάνει, Όχι για ICS για εκεί δεν ξέρω τι παίζει και δεν με ενδιαφέρει να μάθω από οσα διαβάζω προς το παρόν μάλλον χάλια τα πράγματα προς τα εκει Υ.Γ. gkalen αυριο επιστρεφω θεσσαλονικη αν προλαβω αύριο αλλιώς οπωσδήποτε μεθαυριο περναω absolute ii και σε λεω μετα απο μερικες μερες χρήσης και εντυπώσεις αν και απο τώρα φαντάζομαι μια ακόμα absolute rom σε όλα της!!!!εισαι μεγάλος τι να λεμε τωρα Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Έκανα root το τηλέφωνο με την επίσημη ICS αλλά τα έχω βρει λίγο σκούρα στο ξεκλείδωμα των fps. Πρέπει να επικολλήσω ένα αρχείο στον read only φάκελο system/etc. Δοκίμασα με Astro και διάφορους file manager αλλά δεν έβγαλα άκρη για το πως γίνεται ο φάκελος rw. Ο δε root explorer είναι επί πληρωμή. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Έκανα root το τηλέφωνο με την επίσημη ICS αλλά τα έχω βρει λίγο σκούρα στο ξεκλείδωμα των fps. Πρέπει να επικολλήσω ένα αρχείο στον read only φάκελο system/etc. Δοκίμασα με Astro και διάφορους file manager αλλά δεν έβγαλα άκρη για το πως γίνεται ο φάκελος rw. Ο δε root explorer είναι επί πληρωμή. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Σου απαντησα στο αλλο. Αμα χριαστεις βοηθεια, εδω ειμαστε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Δεν εγινε σωστα , γι αυτο εχεις προβλημα , δοκιμασε ξανα και να περιμενεις ν'ανοιξει το τηλ.. και μετα προχωρας σε φλασαρισμα ... δεν διορθωνεται αυτο αλλιως , πρεπει να ξανακανεις τα update app ... ρε παιδες.μολις βαζω το στεπ 2 (γτ το στεπ 1 δεν γινεται βγαζει update failed, η απλα κανει τ μισο και μετα κολλαει)..μολις τελειωνει το στεπ 2 (για την 2.2 μιλαω) μετα ανοιγει σε μια recovery...δεν ανοιγει κανονικα το κιν..μονο στη recovery. τι κανω?.. ΟΚ ΑΚΥΡΟ.ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ , ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ Edited July 23, 2012 by thelgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) ρε παιδες.μολις βαζω το στεπ 2 (γτ το στεπ 1 δεν γινεται βγαζει update failed, η απλα κανει τ μισο και μετα κολλαει)..μολις τελειωνει το στεπ 2 (για την 2.2 μιλαω) μετα ανοιγει σε μια recovery...δεν ανοιγει κανονικα το κιν..μονο στη recovery. τι κανω?.. ΟΚ ΑΚΥΡΟ.ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ , ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ δεν πιάνει πάντα με την 1η φορα θελει ξανα και ξανα και συνηθως μέχρι την 4η με 5η φορα το παίρνει απόφαση και δουλεύει, πάντα όμως με usb συνδεδεμενο χωρις μπαταρια εμενα ετσι δούλεψε Edited July 23, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) ρε παιδες.μολις βαζω το στεπ 2 (γτ το στεπ 1 δεν γινεται βγαζει update failed, η απλα κανει τ μισο και μετα κολλαει)..μολις τελειωνει το στεπ 2 (για την 2.2 μιλαω) μετα ανοιγει σε μια recovery...δεν ανοιγει κανονικα το κιν..μονο στη recovery. τι κανω?.. ΟΚ ΑΚΥΡΟ.ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ , ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ Οπως τα λεει ο tzivas31 να το κανεις .... σπεσιαλιστας στα downgrade !!! Edit Tzivas31 Μη φλασαρεις ακομα την Absolute II , ανεβαζω κατι αλλο τωρα να το δοκιμασεις πρωτος χαχα ... Την δοκιμαζω απο σημερα το πρωι , ανοιξα το πρωτο clockworkmod backup που ειχα απο τη ρομ της wind (b041) , και ειδα οτι σε σχεση με την b026 , ειχε και καποια αλλα αρχεια , στο system/etc , system/lib , system/usr , system/wifi και καποια αλλα με διαφορετικο μεγεθος και ετσι αρχισα να προσθετω και να αλλαζω ολα αυτα που ειχε η b041 στην b026 και μετα απο αυτο το παντρεμα , βγηκε αυτο το ρομ .... αλλαξα και λιγο τα χρωματα στο play store ... http://www.mediafire.com/download.php?gvbzc5id3ct1xiq βαλε αυτο και αστην Absolute II ... :whistle: ... :shock: ... :bow: Edited July 24, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Οπως τα λεει ο tzivas31 να το κανεις .... σπεσιαλιστας στα downgrade !!! Edit Tzivas31 Μη φλασαρεις ακομα την Absolute II , ανεβαζω κατι αλλο τωρα να το δοκιμασεις πρωτος χαχα ... Την δοκιμαζω απο σημερα το πρωι , ανοιξα το πρωτο clockworkmod backup που ειχα απο τη ρομ της wind (b041) , και ειδα οτι σε σχεση με την b026 , ειχε και καποια αλλα αρχεια , στο system/etc , system/lib , system/usr , system/wifi και καποια αλλα με διαφορετικο μεγεθος και ετσι αρχισα να προσθετω και να αλλαζω ολα αυτα που ειχε η b041 στην b026 και μετα απο αυτο το παντρεμα , βγηκε αυτο το ρομ .... http://www.mediafire.com/download.php?gvbzc5id3ct1xiq βαλε αυτο και αστην Absolute II ... :whistle: ... :shock: ... :bow: ok ακομα δεν είχα προλάβει να την περασω αυτή τη κατεβάζω και τη φλασάρω απλώς εννοειται αφου κανω τα wipes και φορμάτ ετσι όπως έχω τώρα την absolute?και εννοειται θα το κανω με μεγάλη μου τιμή πρώτος Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) ετσι ακριβως με το φλασαρισμα ( wipes και format system ) , χαχα , θα παθεις πλακα , απιστευτα γρηγορη απλα περιμενω να περασει καμμια βδομαδα χρησης για να δω πως θα παει σε ολα ... :cool: παρε ματι , antutu που εκανε , και το μαρκετ [ATTACH]26128[/ATTACH] , [ATTACH]26129[/ATTACH] αλλαξα και το build.prop για να παιζονται τα παιχνιδια της gameloft ... :cool: νεκροκεφαλες , σε λιγη ωρα ... :) Edited July 24, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Βοήθεια!! Είχα την MIUI 2.3.9. Κατέβασα την MIUI v4.0.x ICS 2.6.22 από εδώ http://miui.su/miui-v-4-ics. Πήγα να την εγκαταστήσω. Έγραψε μόνο τo boot.img. Έκανα reboot και μου κολλάει στην οθόνη IDEOS. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν πατήσω το vol+ και vol- με πηγαίνει στην ροζ οθόνη όπου μπορώ να δω τον φάκελο image me τo boot.img Το έσωσα. Κατάφερα και μπήκα σε recovery. Δεν είχα κάνει τα wipe. Τώρα είναι εντάξει. Edited July 24, 2012 by george800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Την δοκιμαζω απο σημερα το πρωι , ανοιξα το πρωτο clockworkmod backup που ειχα απο τη ρομ της wind (b041) , και ειδα οτι σε σχεση με την b026 , ειχε και καποια αλλα αρχεια , στο system/etc , system/lib , system/usr , system/wifi και καποια αλλα με διαφορετικο μεγεθος και ετσι αρχισα να προσθετω και να αλλαζω ολα αυτα που ειχε η b041 στην b026 και μετα απο αυτο το παντρεμα , βγηκε αυτο το ρομ .... αλλαξα και λιγο τα χρωματα στο play store ... ωπα,θες να πεις οτι τοσο καιρο υπαρχει και νεοτερη froyo αλλα εξακολουθεις να χρησιμοποιεις την παλιοτερη; ποιος ο λογος; να φτιαξεις ολοκληρη ρομ βασισμενη στην b041 υπαρχει περιπτωση ή ζηταω πολλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) ωπα,θες να πεις οτι τοσο καιρο υπαρχει και νεοτερη froyo αλλα εξακολουθεις να χρησιμοποιεις την παλιοτερη; ποιος ο λογος; να φτιαξεις ολοκληρη ρομ βασισμενη στην b041 υπαρχει περιπτωση ή ζηταω πολλα; Ναι ρε συ , υπαρχει της wind η δικια μας b041 ειναι ... Δεν ξερω κι εμενα πως μου ηρθε να ξεθαψω , το πρωτο clockworkmod backup μου και αρχισα να συγκρινω τα αρχεια με την b026 και βρηκα αρκετα διαφορετικα και αρχισα να τ'αλλαζω χθες , αλλα νομιζα οτι δεν θα δουλεψει το ρομ και εκανα ενα backup και ειπα ας το φλασαρω να δουμε τι θα γινει , και τελικα οχι μονο δουλεψε αλλα ειναι και φοβερα γρηγορο... Και εννοειτε οτι αυτο παω να κανω τωρα , γι'αυτο και δεν το ανεβαζω κανονικα αυτο το ρομ , ετοιμαζω ενα τωρα που θα βασιζεται εξ'ολοκληρου στην b041 της wind και αυριο-μεθαυριο ,πιστευω θα το φλασαρω να δω πως θα πανε τα πραγματα ... Ο λογος που δεν το'κανα ηταν γιατι νομιζα οτι δεν θα δουλεψει επειδη δεν ειχα το update app της b041 ,αλλα μονο το clockworkmod backup της , ειχα δοκιμασει να κανω και με την b021 αλλα ετρωγα πολλα fc , εκανα και με την b025 αλλα μ'αυτην λαγγαρε απιστευτα και μονο η b026 μου εδινε πληρες λειτουργικο ρομ γι'αυτο κολλησα μ'αυτην , τωρα ομως θα δω και με την b041 πληρης να δω πως θα παει ... Edited July 24, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian1979 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπερα σε ολους, εχω βαλει το ICS και το τηλεφωνο "Σερνετε" κυριολεκτικα! Εαν το ανοιξεις η ελευθερη Ram ειναι στα 85 και με το που ανοιξεις οτιδηποτε αλλο πεφτει στα 40 και κολαει και με το ζορι κανει οτιδηποτε αλλο!!!! Ειχα τη μαμα 2,2 εβαλα τη 2,3,5 512 official και τωρα την 4,03 official! Mπορω να κανω κατι χωρις Root αλλα να εχω και την ICS?????? Εαν ξερει καποιος και θελει ας βοηθεισει! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εμενα η RAM ειναι ακομη λιγοτερη(καποιες φορες πεφτει και κατω απο 10 lol ) λογω οτι εχω facebook,messenger και αρκετα αλλα που τρεχουν μονιμα αλλα το κινητο καθε αλλο παρα σερνεται! Απλα στην ουσια εχει μειωθει η δυνατοτητα multitasking διοτι ανοιγοντας μια εφαρμογη, μια αλλη κλεινει. Χωρις root δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Γιατι δεν θελεις να rootαρεις? Θα ξεκλειδωσεις τα fps της οθονης και το κινητο θα πεταει :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian1979 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Γιατι το ψιλοφοβαμαι να σου πω την αληθεια μη κανω καμια βλακεια και τρεχω και δε φτανω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts