Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχουμε CWM εδω??και δεν ειναι copy - paste τα *.img??

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Στο χ3 που περάσαν cwm δεν δουλευες με το recovery αλλά υπήρχε ένα έτοιμο exe που το έτρεχες μέσω Windows και σου περνούσε το cwm χωρίς τίποτα!

Στο χ3 που περάσαν cwm δεν δουλευες με το recovery αλλά υπήρχε ένα έτοιμο exe που το έτρεχες μέσω Windows και σου περνούσε το cwm χωρίς τίποτα!

Και παλευω εγω να το κανω να το δει στα windows για να βαλω το cmw μεσα και τπτ και να προσπαθω!!χχαχα!!

Και πως μπορω τωρα να παρω backup το μαμα recovery να ειμαστε και οκ σε περιπτωση εγγύησης?

Edited by Pikachukaki

Και παλευω εγω να το κανω να το δει στα windows για να βαλω το cmw μεσα και τπτ και να προσπαθω!!χχαχα!!

Και πως μπορω τωρα να παρω backup το μαμα recovery να ειμαστε και οκ σε περιπτωση εγγύησης?

Για να μην γεμιζουμε το τοπικ με ασχετα θεματα καλυτερα να ρωτησεις στο αντιστοιχο τοπικ της συσκευης που θα ξερουν καλυτερα να σου πουν.

Ξεκινα να διαβαζεις απο εδω γιατι η καθε συσκευη εχει ιδιαιτεροτητες.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Φιλε μου gkalen κανουμε αυτο που ειπες χωρις κανενα πηραγμα του build.prop? π.χ.

debug.gr.swapinterval=0 για το z89uncapfps?

Τα permissions rwxr-x--- ή ολα τα κουτακια εκτος των special permissions?

Ποιο ρομ εχεις,???

Τα permissions οπως ειπες,τα 9 κουτια τσεκαρισμενα και τα special permissions δεν τα πειραζουμε....

πρεπει να γραψεις στο τελος ,στο build.prop μονο αν δεν εχεις ξεκλειδωμενα τα fps,,,, debug.gr.swapinterval=0

Πες μου ομως με ποιο ρομ εισαι.....

Ποιο ρομ εχεις,???

Τα permissions οπως ειπες,τα 9 κουτια τσεκαρισμενα και τα special permissions δεν τα πειραζουμε....

πρεπει να γραψεις στο τελος ,στο build.prop μονο αν δεν εχεις ξεκλειδωμενα τα fps,,,, debug.gr.swapinterval=0

Gkalen σε μαμα ρομ πως τα βαζουμε??Δεν εχω init.d φακελο!!

Gkalen σε μαμα ρομ πως τα βαζουμε??Δεν εχω init.d φακελο!!

Η τον φτιαχνεις μονος σου,η τον βαζεις οπως ειναι

Η τον φτιαχνεις μονος σου,η τον βαζεις οπως ειναι

buzybox??οχι..δεν ειναι αυτη η δουλεια του? :/

Ποιο ρομ εχεις,???

Ειμαι με την κινεζικη official 2.3.5. Να προχωρησω?

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

buzybox??οχι..δεν ειναι αυτη η δουλεια του? :/

Το busybox κανονικα γινεται εγκατασταση οταν κανεις ροοτ,,,,αλλα για καλο και για κακο ,κατεβασε το busybox installer απο market και εγκατεστησε την v1.19.3........

Μετα μπορεις να σβησεις την εφαρμογη busybox installer γιατι δεν θα σου χρειαστει αλλο

Το busybox κανονικα γινεται εγκατασταση οταν κανεις ροοτ,,,,αλλα για καλο και για κακο ,κατεβασε το busybox installer απο market και εγκατεστησε την v1.19.3........

Μετα μπορεις να σβησεις την εφαρμογη busybox installer γιατι δεν θα σου χρειαστει αλλο

Ειμαι με την κινεζικη official 2.3.5. Να προχωρησω?

Ποια version,,b540 η b512 ???

Μαλλον εισαι και ροοτ ,ετσι???

Αν ναι,προχωρας κανονικα

Πρεπει να ξερω ,ακριβως τι εχεις κανει ,μεχρι τωρα,,,recovery.img ??? Backup εχεις κανει??

Δωσε μου λιγες πληροφοριες

Παω σπιτι παιδες και επανερχομαι σε κανα μισαωρο

συγνωμη παιδια (ομαδα διαχειρησης ) αλλα μπερδευομαι με τις παραθεσεις κ.τ.λ.

Edited by navi55

Εχω την official 2.3.5 B512, CWM Recovery 5.0.2.7, ειμαι root, εχω busybox v1.19.3, εβαλα απο τον φακελο σου το Z89uncapfps στο /system/etc/init.d με root explorer v2.18, του εδωσα permissions τα 9 κουτακια, εγραψα στο build.prop debug.gr.swapinterval=0, επανεκκινηση και το neocore δινει 29.1fps. Εχω ενα back up με το Titanium.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε 10 λεπτακια μιλαμε,,,,

το v6 supercharger το παιζω στα δαχτυλα ,,αλλα θελει φασαρια

Tupac,,, θα σε ενημερωσω σε λιγo,,,αλλα κανε ενα backup me cwm recovery,,,,to titanium κανει backup τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους ,,οχι ολη τη ρομ

Edited by gkalen

σε 10 λεπτακια μιλαμε,,,,

το v6 supercharger το παιζω στα δαχτυλα ,,αλλα θελει φασαρια

Tupac,,, θα σε ενημερωσω σε λιγο

Προσπαθω να καταλαβω κυριος αν θελει να το τρεχεις σε καθε reboot...περα απο αυτο αυτα που λεει ο creator δεν καταλαβαίνω χριστο!! ^_^

Προσπαθω να καταλαβω κυριος αν θελει να το τρεχεις σε καθε reboot...περα απο αυτο αυτα που λεει ο creator δεν καταλαβαίνω χριστο!! ^_^

οχι,,οχι σε λιγο θα σου πω,,θελω 10 λεπτακια,,μολις μπηκα σπιτι

Tupac.... σβησε το z89uncapfps απο το init.d kαι to debug.gr.swapinterval=0 απο το build.prop

σβησε το τηλ..

μπες recovery (5.0.2.7) ,,,κανε ενα backup αποκει,

οταν τελειωσει το backup ,φλασαρε αυτο

http://www.mediafire.com/?4kwys634py14a9s

δηλαδη ,,διαλεγεις install from sd card ,,Χωρις wipe ,, κατευθειαν flasarisma

Edited by gkalen

οχι,,οχι σε λιγο θα σου πω,,θελω 10 λεπτακια,,μολις μπηκα σπιτι

Βρε κανε δουλεια σου με το κιν στο χερι εισαι μην μας αργησεις...σε καλο σου!!παντος δεν με αφηνουν ησυχο...παλι ρομ βγαλαν οι κινεζοι...και CM με MIUI notification....το μονο που μ'άρεσε πολυ στην MIUI...μετα τα θεματα ! :Ρ

tupac αν δεν κανεις δουλεια ουτε ετσι,,,,τοτε κοιτα κι'αυτο που ειναι για το 2.3.5

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427386

αλλα εγω προτεινω να φλασαρεις την geno v4 ,, που ειναι παλι το στοκ 2.3.5 ρομ αλλα η version b540,,ειναι νομιζω ετοιμη,,με fps ,ροοτ κτλοιπα,,,και ετσι καθαρισες κατευθειαν ,,και προχωραμε μετα να την τρεξουμε καλυτερα

διαλεγεις και παιρνεις

ΤΟ BACKUP ΑΠΟ RECOVERY ΕΙΝΑΙ βασικο να το εχεις στην καρτα σου,,,,δεν κανουμε τιποτα χωρις backup ,,,,,,σωζει ζωες

Σ'ευχαριστω. Θα μου φτασουν λες 780 ΜΒ για το back up? Αφου γινει πρεπει να το εχω ντε και καλα στην SD? Δε μπορω να το φυλαξω στον υπολογιστη? Το σκεφτομαι για του geno φαινεται να λειτουγει καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστω. Θα μου φτασουν λες 780 ΜΒ για το back up? Αφου γινει πρεπει να το εχω ντε και καλα στην SD? Δε μπορω να το φυλαξω στον υπολογιστη? Το σκεφτομαι για του geno φαινεται να λειτουγει καλα.

να το εχεις οπωσδηποτε στο pc σου,,απλα εγω επειδη κανω και επικυνδυνα πραγματα ,,και μπορει να μην ειμαι στο σπιτι,,εχω παντα ενα στη καρτα μου ,,και αν εχω αναβαθμισει εφαρμογες και εχω κανει αλλαγες που εχουν δουλεψει καλα ,τοτε σβηνω αυτο που εχω ηδη στη καρτα και τραβαω ενα καινουργιο ,,και προχωραω

ο χωρος σου ειναι ενταξει, θα φτασει

το backup αποθηκευεται σε φακελο στη sd που λεγεται clockwork

picachu.......γραφω για το v6supercharger οδηγιες

V6 SUPERCHARGER

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

TUTORIALS

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1339740

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334834

http://forums.androidcentral.com/epic-4g-rooting-roms-hacks/122369-acs-how-run-v6-supercharger-script.html

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

βασικο ,το ρομ μας να ειναι ροοτ ,,να εχουμε το busybox 1.18.2 εγκατεστημενο στη συσκευη μας ,,,αλλα υπαρχουν πολλοι που δηλωνουν οτι το εχουν τρεξει και με τη version 1.19.3 και ενας απο αυτους και εγω ,,,,στο δικο μου το εχω δοκιμασει και με το 1.18.2 και με το 1.19.3 και δουλευει κανονικα

κατεβαζουμε busybox installer απο μαρκετ

κανουμε install η το 1.18.2 η το 1.19.3

μετα ,κατεβαζουμε script manager απο μαρκετ

κατεβαζουμε μετα απο δω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021

εγω προτεινω αυτα,,

http://www.mediafire.com/?q9e7b61vbs6is4f

το zip εχει μεσα τα εξης

3GTurboCharger_Installer_Update_3_RC2.sh.txt

Die-Hard_Battery_Calibrator_RC1sh.txt

KickAssKernelizer_Tweaks_Installer_Update_3_RC2-OPTIONAL_IO_TWEAK.sh.txt

V6_SuperCharger_for_Android-update9_RC4.sh.txt

μετα ,διαλεγουμε ,ποια θελουμε να τρεξουμε ,και τα βαζουμε στην καρτα μας ,χυμα ,οχι σε φακελο (εγω τρεχω το KickAssKernelizer_Tweaks_Installer_Update_3_RC2-OPTIONAL_IO_TWEAK.sh.txt και το Die-Hard_Battery_Calibrator_RC1sh.txt)

αφου εχουμε κανει ολα τα προηγουμενα ,,παμε να συνεχισουμε

ανοιγουμε την εφαρμογη script manager και επιλεγουμε browse as root

θα μας ζητηθει αδεια superuser , και επιτρεπουμε

θα ανοιξει τα αρχεια της καρτας σας και κατω στο τερμα θα δειτε τα script που εχετε βαλει στη καρτα σας

επιλεγετε ποιο θελετε και ανοιγει ενα παραθυρο ,

θα επιλεξετε ,,απο πανω αριστερα ,διπλα απο ενα αστερακι εχει ενα μικρο εικονιδιο superuser

το πατατε και γινεται πρασινο

και μετα επιλεγετε απο πανω ακριβως το κουτακι που λεει Run

ξεκιναει ,,και οι οδηγιες θα αρχιζουν να εμφανιζονται στην οθονη του τηλεφωνου σας

Αυτο ηταν ,μετα ακολουθεις οδηγιες επι της οθονης

BACKUP ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟ KAI

αν δεν ξερετε τι να διαλεξετε ,,μπορειτε απλα να διαλεξετε την επιλογη exit απο τις επιλογες που θα δινει το script στην οθονη σας ,,και να βγειτε εξω απο την εφαρμογη χωρις να γινει τιποτα

Edited by gkalen

Εισαι αρχοντας αλλα ερωτηση κρισεως...τη ακριβως κανει??δλδ εχει καμια 15αρια επιλογες με MB ram...τη θελει να μας πει το καθε Slot για ποιο λογο...και τη ειναι καλυτερο για το δικο μας κιν?αν καταλαβα καλα λεει οτι σε καθε slot μπαινουν διαφορες διεργασιες αναλογος το usage τους και αλλαζουμε τα ποσα mb θα εχει το καθε slot..εγω παντος με οτι επιλογη κιαν πατησα δεν ειδα διαφορα τρελη ουτε σε επιδοσεις ουτε σε free ram!!

Το cwm recovery back up μου βγαζει Error while making a backup image of /data!

Μαλλον δεν εχω χορο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εισαι αρχοντας αλλα ερωτηση κρισεως...τη ακριβως κανει??δλδ εχει καμια 15αρια επιλογες με MB ram...τη θελει να μας πει το καθε Slot για ποιο λογο...και τη ειναι καλυτερο για το δικο μας κιν?αν καταλαβα καλα λεει οτι σε καθε slot μπαινουν διαφορες διεργασιες αναλογος το usage τους και αλλαζουμε τα ποσα mb θα εχει το καθε slot..εγω παντος με οτι επιλογη κιαν πατησα δεν ειδα διαφορα τρελη ουτε σε επιδοσεις ουτε σε free ram!!

δεν πρεπει να το χρησιμοποιεις μαζι με το ram manager pro,,,,,αλλα το v6supercharger ειναι πιο καλο για τα μικροτερα τηλ,,,εκει φαινετε ποσο καλο ειναι ,,,,,,για τα μεγαλυτερα τηλ..ειναι καλυτερος o ram manager pro (που αν το εγκαταστησεις σε μικρο τηλ,, θα λαγγαρει)

μπορεις να τρεξεις τα αλλα να δοκιμασεις,που δεν εχουν και τρελες επιλογες

Το cwm recovery back up μου βγαζει Error while making a backup image of /data!

Μαλλον δεν εχω χορο.

περιεργο ,εγω το μεγαλυτερο που ειχα ηταν 640-650 mb

μπες στο,,, Recovery

επελεξε,,, backup and restore

και μετα την πρωτη επιλογη,, backup

για αδειασε χωρο και ξαναδοκιμασε

Edited by gkalen

δεν πρεπει να το χρησιμοποιεις μαζι με το ram manager pro,,,,,αλλα το v6supercharger ειναι πιο καλο για τα μικροτερα τηλ,,,εκει φαινετε ποσο καλο ειναι ,,,,,,για τα μεγαλυτερα τηλ..ειναι καλυτερος o ram manager pro (που αν το εγκαταστησεις σε μικρο τηλ,, θα λαγγαρει)

μπορεις να τρεξεις τα αλλα να δοκιμασεις,που δεν εχουν και τρελες επιλογες

περιεργο ,εγω το μεγαλυτερο που ειχα ηταν 640-650 mb

μπες στο,,, Recovery

επελεξε,,, backup and restore

και μετα την πρωτη επιλογη,, backup

για αδειασε χωρο και ξαναδοκιμασε

Αρα τωρα χρησιμοποιώ και τα δυο και κατι πρεπει να βγαλω και αφου το supercharger ειναι για μικρα κιν βγαζω αυτο!!

Αρα τωρα χρησιμοποιώ και τα δυο και κατι πρεπει να βγαλω και αφου το supercharger ειναι για μικρα κιν βγαζω αυτο!!

ναι καλυτερα

αλλα αφου εισαι τρελιαρης, εσυ,μπορεις να δοκιμασεις τα αλλα ,,, kickasskernel να βαλεις παντως

τo v6 supercharger θα παθεις πλακα ομως με τη δουλεια που μπορει να κανει στα αλλα κινητα που ελεγες

θα σου πω οταν θες ,ποιες επιλογες να χρησιμοποιησεις

Edited by gkalen